15gunlukken dr a gittigimizde kizim zaten ikiniyo gibiydi doktor gorur gormez gazi var dedi ilac yazdi ama yarim cay kasigi degil gunde 4 defa 1 cay kasigi
Bizimde oyle bu gece bi uyandi uyumak bilmedi sabahda zor uyuttum simdi uyuyo cok sukur, uyanik olunca kendi kendine yatiyo aglarsa aliyorum kucagima ya da ana kucaginda yatiriyorum
Benim bebeğimde aglamiyor uyaninca besikte oyalaniyor da motor ve zeka gelisimine yardımcı olacak birşeylerle oyalansin istiyorum oyun halısı iyi oluyormus arkadaşım kullanmışda memnun kalmış daha çabuk hareketlenmesini sağlıyormus
Masaallah bir sorun cikmamasina sevindim pufpufum
evet canım gittim.. 😘
kalça ultrasonu normal bir sorun yok şükür.. Aşımızı da olduk.. Ben doktora uzun bir sorulcaklar listesi hazırlamıştım 😁 oturdum önüne sordum hepsini 😁 😁 en önemlisi bu yeme problemiydi.. "Bir öğünde 150-200 ml içmesi normal değil tabi fazla ama doymayıp ağlıyorsa,aranmaya devsm ediyorsa ve sütü 150-200'e tamamlayınca susuyorsa o zaman vereceksiniz" dedi.. Yani şaşırtıcı ama Efe doyana dek süt vermeye devam.. Önce sağıp veriyorum, yetmezse mama.. 1 ayda 1 kilo 400 gr almış abartılcak bir fazlalıkta olmasığı için olumsuz bişey söylemedi doktorumuz.. Bakalım ☺️
öncelikle çok geçmiş olsun benim bebeğimde bugün 32 günlük , 4 gün önce ateşlendi kendi dr u grip dedi anne sütüyle beslenen bebekten asla beklemediğimiz bi durum dedi fitil verdi ama ateşi düşüremedik 2 gün hastanelere git gel en sonunda dr umuz yatırmaya karar verdi 1, 5 gün hastanede kaldık benim bebeğimdede enfeksiyon olduğu düşünüldü ama tahlillerde mikrobik olduğu anlaşıldı serumlarla kendine geldi yavrum misafiri yasaladık evde aynen senin gibi diyoruz eşimle uykusuzluk hiçbişeymiş evladımın çektiklerini görünce dün çıktık hastaneden dünden beri daha iyi bebeğim umarım senin yavrunda atlatıcak ve yanında olacak bende herkese aynı şeyi söylüyorum insanlar kızsın küssün bi süre kimseyi yanaştırmayın çünkü bizlerde olan bu tarz mikroplarla normal yaşarken hasta gibi hissetmeyip yani bebişlerimizi çok yoğun etkiliyor allah hepimizin evlatlarını korusun bizlere bağışlasın
Ama daha kucuk degilmi 4 aydan sonra basliyor oyle seyler ilgisini i zmn cekiyor diye biliyorun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar benim sütüm baya bi azaldı, yada ben öyle olduğunu düşünüyorum.Ama oğlum maşallah çişini kakasını bol bol yapıyor kilo alımı da çok iyi ama sütüm eskisi kadar bol değil devamlı aranıyor oğluşum.Mama vermek istemiyorum ama vermeli miyim acaba ?? Hafta içi doktora gitmeyi düşünüyorum bunun için.
Masaallah bir sorun cikmamasina sevindim pufpufum
Ne yalan soyleyeyim ben senin koftenin en az 2 kilo alacagini dusunuyordum
Kızlar benim sütüm baya bi azaldı, yada ben öyle olduğunu düşünüyorum.Ama oğlum maşallah çişini kakasını bol bol yapıyor kilo alımı da çok iyi ama sütüm eskisi kadar bol değil devamlı aranıyor oğluşum.Mama vermek istemiyorum ama vermeli miyim acaba ?? Hafta içi doktora gitmeyi düşünüyorum bunun için.
valla şekerim bende öyle düşünüyordum inan 😁 birazda korkuyordum..ama o kadar süt içmesine rağmen normal kilosu hahahaha 😁 maşallah köfteme ♥
arkadaşlar bebekleriniz günde kaç defa kaka yapıyor ve sulu dışkı yapıyorlarmı bebeğim ishalmi oldu ayırt edemiyorum şu an
valla şekerim bende öyle düşünüyordum inan 😁 birazda korkuyordum..ama o kadar süt içmesine rağmen normal kilosu hahahaha 😁 maşallah köfteme ♥
Bacilarim ben ne zaman sutumun az oldugunu anlasam dereotu yiyorum...
Aninda doluyor sutler ...
Tabi bana faydasi olan tek sut arttirici urun bu....
Denediklerimin icerisinden..
Sizde de ayni etki yapar mi Allah (c.c ) bilir...
Denemekte fayda var
Masaallah bacim
O oo bacim suyu hic demiyorum zaten...Ben hiç özel birşey yapmıyorum süt artsın diye ama su çok etkili bende de su içmeyi azalınca sütümde azalıyor
O oo bacim suyu hic demiyorum zaten...
Gunde en az 3.5-4 litre kesin iciyorum...
Geceleri birseyler yerim surekli sut olsun diye ve tabi 2 litreye yakinda su... ...
Hatta 1 ayda 3 kilo aldim
Dereotunu kesfettikten sonra bir tutam yiyorum sadece emzirdikten sonra su icip yatiyorum daha cok oluyor sutum...
Geçmiş olsun canim benin buyuk oglumun yüzünde vardi egzama büyüyünce geciyor. Bizimkinin süte karsi alerjisi vardi testlerde cikacak boyutta değildi ama ne zaman sut ürünleri yese daha fazla kizariyordu. Bende bubchenin el yüz kremini ve bepenten kullaniyordumiyi geceler,
benım bebeğimde bebek egzaması başladı. daha 36 gunluk 10 gundur uğrasıyoruz. ılk kafasında kırmızı kırmızı başladı daha sonra yüzüne indi mınık kulakları bile kırmızı ve sert , bır yandanda boyun altı kıvrım yerlerı pişik oldu. pişiği için bepanten işe yaramadı bende netden arastırdım sudocrem dıye bebek bakım kremı duydum, gidip eczaneden aldım dedıklerı kadar var, pişiklerini iyileştirdim fakat egzaması ıcın bişey yapamıyorum. sağlık ocağındakı doktor bebe yağı ıle yağla demısdı, yağlayınca yumusayıp bıraz duzelır gıbı oluyor daha sonra eskı halını alıyor... Kızımın egzaması 1, 2 ay surebılırmış.. mınnak kızım benim...
iyi geceler,
benım bebeğimde bebek egzaması başladı. daha 36 gunluk 10 gundur uğrasıyoruz. ılk kafasında kırmızı kırmızı başladı daha sonra yüzüne indi mınık kulakları bile kırmızı ve sert , bır yandanda boyun altı kıvrım yerlerı pişik oldu. pişiği için bepanten işe yaramadı bende netden arastırdım sudocrem dıye bebek bakım kremı duydum, gidip eczaneden aldım dedıklerı kadar var, pişiklerini iyileştirdim fakat egzaması ıcın bişey yapamıyorum. sağlık ocağındakı doktor bebe yağı ıle yağla demısdı, yağlayınca yumusayıp bıraz duzelır gıbı oluyor daha sonra eskı halını alıyor... Kızımın egzaması 1, 2 ay surebılırmış.. mınnak kızım benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?