2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Uyku yonunden en sanslilardan biri benim sanirim...
Geceleri oglumu emzirirken hemen uykuya daliyor...
Hemen besigine koyuyorum bende yatiyorum...
Aglamadigi icin butun gece deliksiz uyumusum gibi oluyor
Sadece 6-7 gibi hemen uyumuyor o zamanda birlikte yarim saat bir saat oynuyoruz annesine gulucukler saciyor sonra tekrar uyku
Simdide ana kucaginda actim muzigini bacaklar kollar bir yerde durmuyor kahkaha atarak gulucukler saciyor oglum
Darisi basiniza bacilar....

oooyyy azerim maşallah valla...Allah bozmasın ve bizlerede versin inşallah 🙏

oooyyy azerim maşallah valla...Allah bozmasın ve bizlerede versin inşallah 🙏
Amin pufpufum
Inanin buyudukce ogluma olan sevgim ve hayranligim daha da daha da artiyor
Yanindan uzaklasiyorum beni takip ediyor...
Gozunden kayboldugumda basliyor aglamaya
Kuzum bebim ya su an yanimda uyuyor kalksada isirsam

Tesekkurler, el yuz kremi iyi geldimi..kizima uzuluyorum.. yanaklari sert..

Amin pufpufum
Inanin buyudukce ogluma olan sevgim ve hayranligim daha da daha da artiyor
Yanindan uzaklasiyorum beni takip ediyor...
Gozunden kayboldugumda basliyor aglamaya
Kuzum bebim ya su an yanimda uyuyor kalksada isirsam
Canim allah muhabbetinizi arttirsin :) birde konuşmaya başlayınca gör sen ne kadar tatil oluyorlar.

Benim oglumda artik seninki gibi cok sukur Allahima duzene giriyoruz yavas yavas

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aman canim maasallah dilini isir. Seninki buyudu artik annesi bizimkiler minik birer huysuz hala ben aglamaya yuzunu daha dun gordum ilk kez cocuk beyazmisben esmer saniyodumda sasiriyodum bAbasi kumral ben kumral ne alaka diye :) meger yavrum hep agladigi icin kizariyormus.

ben daha hiç kesmedim tırnaklarını ama kesmem gerek baya uzun gecelerı genelde eldiven takıyorum hala..

puffpuff senin gogus yaraları varya bısey sorucam sagarken acımıyomu pekı benım de yara olmustu cok sukur bıraz gectı emzırebılıyorum ama sag gogsum hala acıyo hatta sagarken daha cok acıyo sagma makınesınden mı acaba ?

Guldurdun canim beni :)

Kizlar bebegim 100 gr vermis 3 gunde. Aglarken hic sesi cikmiyor yavrumun, cok kisilmis sesi içim parcalaniyor resmen. Iki gündür eve hic gitmemistim her emzirme saatinde yavrumun yaninda olabileyim diye bugun dus almak icin gittim, evdeki bebegim (3bucuk yasindaki kizim) ne yemek yiyor dogru düzgün ne banyo ettirmelerine izin vermis saclar daginik tirnaklar kirli.. normalde de cok zayifti zaten. Onu oyle gorunce iyice perisan oldum
Kendimi unuttum ama daha 3 gunde cok yorgun düştüm her yanim ağrıyor uykusuz kalıyorum. Belimden rahatsizdim zaten biliyorsunuz, agrimaya basladi yine..
Esim deseniz benden cok agliyor, bir yandan calisiyor...
Herseye ragmen bugun bebegimi bir tik daha iyi gördüm ve cok sevindim.
En az bir hafta kaliyorlarmis antibiyotik tedavisi alan bebekler. Bebegin durumuna gore de bu sure uzayabiliyormus.
Dua bekliyorum kizlar insallah bebegim iyi olur. Rabbim hic yasamamisa çevirir. Gule oynaya cikariz burdan

Canim isin cok zor. Hep beraber duaciniz merak etme. Iyi haberlerini tez zamanda bekliyoruz. Bak annesi biraz daha iyi olmus bile. Sen moralini yuksek tut cunku elbet yuvasina donecek ve annesine cok ihtiyaci olacak tukenmis olma o zaman.

Arkadaslar 17 gunluk bir bebegim var. Her derdini aglatarak anlatiyor. Suan evim cok sicak. Onu tulumla ve corapla tutuyorum. Hasta olmaz dimi. Bir de sutum yetmiyor hep mama veriyorum. Sutum olsun diye neler yapmadim. Sanirim yapim bu. Keske onu doyuracak sütüm olsaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…