yine süt sağıyorum...
ooooyyyy Allah'ım... nasıl uykum var yaaa 😔
şöyle 24 saat uyusam anca idare etcek kadar kendime gelirim he!!!
Bana 24 saatte yetmez gibime geliyor
Uyku yonunden en sanslilardan biri benim sanirim...
Geceleri oglumu emzirirken hemen uykuya daliyor...
Hemen besigine koyuyorum bende yatiyorum...
Aglamadigi icin butun gece deliksiz uyumusum gibi oluyor
Sadece 6-7 gibi hemen uyumuyor o zamanda birlikte yarim saat bir saat oynuyoruz annesine gulucukler saciyor sonra tekrar uyku
Simdide ana kucaginda actim muzigini bacaklar kollar bir yerde durmuyor kahkaha atarak gulucukler saciyor oglum
Darisi basiniza bacilar....
Amin pufpufum
oooyyy azerim maşallah valla...Allah bozmasın ve bizlerede versin inşallah 🙏
Geçmiş olsun canim benin buyuk oglumun yüzünde vardi egzama büyüyünce geciyor. Bizimkinin süte karsi alerjisi vardi testlerde cikacak boyutta değildi ama ne zaman sut ürünleri yese daha fazla kizariyordu. Bende bubchenin el yüz kremini ve bepenten kullaniyordum
Canim allah muhabbetinizi arttirsin :) birde konuşmaya başlayınca gör sen ne kadar tatil oluyorlar.Amin pufpufum
Inanin buyudukce ogluma olan sevgim ve hayranligim daha da daha da artiyor
Yanindan uzaklasiyorum beni takip ediyor...
Gozunden kayboldugumda basliyor aglamaya
Kuzum bebim ya su an yanimda uyuyor kalksada isirsam
Canim hic uzulme geçecek çünkü. Bize iyi gelmişti mustelanin hassas ciltler için olan kremide iyi diye duymuştum o zamanlarTesekkurler, el yuz kremi iyi geldimi..kizima uzuluyorum.. yanaklari sert..
Sadece 6-7 gibi hemen uyumuyor o zamanda birlikte yarim saat bir saat oynuyoruz annesine gulucukler saciyor sonra tekrar uyku
Simdide ana kucaginda actim muzigini bacaklar kollar bir yerde durmuyor kahkaha atarak gulucukler saciyor oglum
Aman canim maasallah dilini isir. Seninki buyudu artik annesi bizimkiler minik birer huysuz halaben aglamaya yuzunu daha dun gordum ilk kez cocuk beyazmisben esmer saniyodumda sasiriyodum bAbasi kumral ben kumral ne alaka diye :) meger yavrum hep agladigi icin kizariyormus.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar bebeginiz tırnaklarıni kestiniz mi bence en zoru tırnak kesmesiymis
Ben cesaret edemedim annem keseyim dedi o da ilk parmakta etini kesti bir daha dokunmadik hemsire torpuleyin dedi
Kizlar bebegim 100 gr vermis 3 gunde. Aglarken hic sesi cikmiyor yavrumun, cok kisilmis sesi içim parcalaniyor resmen. Iki gündür eve hic gitmemistim her emzirme saatinde yavrumun yaninda olabileyim diye bugun dus almak icin gittim, evdeki bebegim (3bucuk yasindaki kizim) ne yemek yiyor dogru düzgün ne banyo ettirmelerine izin vermis saclar daginik tirnaklar kirli.. normalde de cok zayifti zaten. Onu oyle gorunce iyice perisan oldum
Kendimi unuttum ama daha 3 gunde cok yorgun düştüm her yanim ağrıyor uykusuz kalıyorum. Belimden rahatsizdim zaten biliyorsunuz, agrimaya basladi yine..
Esim deseniz benden cok agliyor, bir yandan calisiyor...
Herseye ragmen bugun bebegimi bir tik daha iyi gördüm ve cok sevindim.
En az bir hafta kaliyorlarmis antibiyotik tedavisi alan bebekler. Bebegin durumuna gore de bu sure uzayabiliyormus.
Dua bekliyorum kizlar insallah bebegim iyi olur. Rabbim hic yasamamisa çevirir. Gule oynaya cikariz burdan
Kızlar bebeginiz tırnaklarıni kestiniz mi bence en zoru tırnak kesmesiymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?