2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Evin cok sicaksa olmaz cnm tek citcitli ve corap giydiriyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar ya dertlerim hic bitmiyor. Simdide mememin ucunda baloncuk oldu. O taraftan emzirmek istemiyorum cok korkuyorum. Silikonla emziricem sanirim. Olmadi sagipta veririm herhalde

cancanım çok zor bi durum gerçekten..Allah yardımcın olsun ve yavrularına sağlık huzur mutluluk versin..bir an önce düzene girin evinize gelin inşallah

bu göğüs derdimiz hiç bitmeyecek heralde 😔 😪

Maşallah sübhanallah kimselere deme canım aman bozulmasın inşallah hep öyle olsun paşa. darısı bizim başımıza bizim bebeklerin abisi senin oğluşun örnek olsun onlara :)

Kızlar bebeginiz tırnaklarıni kestiniz mi bence en zoru tırnak kesmesiymis
Bir kere kestim canım bazıları kendi koptu hmn uzadı bile eldiven takmamamak için sıksık kesicem yoksa anında yüzünü çiziyor

Allah yardımcınız olsun canım seni çok iyi anlıyorum evde bir çocuğun daha olduğu zaman herşey bambaşka dimi yüreğinin yarısı orda yarısı diğer bebeğinde.inşallah en kısa zamanda iyileşir de bebeğin kızının yanına dönersiniz.

Canim allah muhabbetinizi arttirsin :) birde konuşmaya başlayınca gör sen ne kadar tatil oluyorlar.
Ayyy bacim ins. O guzel gunleride gormem nasip olur
Merakla bekliyorum

Benim oglumda artik seninki gibi cok sukur Allahima duzene giriyoruz yavas yavas

Buyudukce daha mi tatli oluyorlar ne
Sorma bacim agladiklarinda renk sekil degisiyor ....
Ins. Bundan sonra bu sekilde devam eder bacim ...
Ayrica gercekten agladiklari zaman sadece susturmaya odaklaniyoruz...
Sustuklarinda oynuyoruz seviyoruz falan bir adim daha yakin oluyoruz sanki

Cannim bacim tekrar gecmis olsun...
Yavrun en kisa zamanda kollarina donsun ins.
Biliyorum cok zor ama unutma sen guclu olmalisin bacim...
Iki tane pirlanta gibi evlatlarin var ve onlarin sana ihtiyaci var ....
Rabb'im sifasini versin carcabucak toparlansin oglun

Bacim dikkat et o baloncuk patlayinca bazen kanama yapabiliyor...
Kizlar gogus yaralarini ben hemencecik atlattim...
Lansinoh + sari kantaron yagi kullanarak...
Tabi kisiden kisiye degisebilir...

Sorma bacim benimki formun abilerinden
Masaallah ki ne masaallah boyle olacaksa ben hep dogururum

gerçekten artık rutine bağladım... 😬
sabah 6-7 gibi uyanıyor benim köfte, genelde 10'a kadar ya 1 saat uyuyor ya uyumuyor.. Ben en az 3 saatte bir en az 40 dakika süt sağıyorum, buda 1 günde 8 defa demek.. 😂
bazen huysuz oluyor oğlum, uğraşıyorum.. Bi yandanda uyku resmen gözümden akıyor 😴 fırsat bulunca yatmaya çalışıyorum ama süt sağma olayı beni biraz engelliyor.. Gerçi o olmasa, emzirme olcak binevi aynı şey aslında.. Kafam yastığa değdiği an anestezi etkisi yaratıyor ve anında uyuyorum..
Bugün 31 günlük olduk, 40 çıkmaya az kaldı ama ne zaman düzene gircek bu işler meraktayım..
kendime baktığım, biyere çıktığım falan yok valla 😳

şikayet etmiyorum ama öyle bi paylaşmak geldi içimden..

canım benim allah yardımcın olsun ...walla dua ediyorum sana kendimi düşünüyorum senin yerinde işin cidden zor..mübarek günlerde dualarımız kabul olsun...

Bende çok merak ediyorum canım tek olduğum için banyo yapmak bile zor oluyor yemekdi temizlikti camasirdi çocuktu derken gece oluyor

Arkadaslar ben daha hicbir seyi tek basima yapmadim. Su ana kadar yani 20 gundur sadece bebegime bakiyorum. Ya ona ragmen hergun dus aliyorum bi tek orda sacimi tariyorum. Kendime bakiyorum diyebilcem tek sey sadece dus almak hergun. Makyaji guzel giyinmeyi saclarimi fonlemeyi veya biseyler yapmayi unuttum. Gecen gun aynaya baktim ben bitmisim yahu. Neydiim ne oldum dedim kendime. Disari cikarken salimi utulemeden hayatta cikmazdim dunya yansa.. Simdiye kdr 2 kere utusuz ciktim vay anam vay.. Ne zaman eski halimize doncez.. Arabayla tek basima disari ne zaman cikacam ? Ne zaman cesaret edicem o arka koltuktayken yalniz trafige cikmaya? Ev islerime ne zaman baslayabilcem?

Bacim bu dediklerinin tek bir cevabi varsa oda ''ANNE " olmandan kaynaklaniyor....
Amannnnn birak evin daginik saclarin daginik olsun...makyajsiz ol.... her anne bence guzeldir....
Ne kadar bakimsiz cirkin oldugumuzu dusunsek bile...
Disari icin ise az daha sabir bacim oto koltuguna oturdugu an cikin gezin dolasin ...
Aksi takdirde simdi ise koy arabasina istedigin yakin yerlere gidin
Ben su ana kadar tek bir kere cikabbildim hastane harici...
Oda babannem iftar yemegi vermisti gecen hafta...
2 ay 11 gunluk olduk dusun...
Annemlerde 5 dklik uzaklikta goturmedim...
Asiri kalabalik kuzenler yigenler falan...
Oglum hicbirseyden onemli degil ♥
Kendi ailemi bile ozlemiyorum bu asamada ....
Ayrica gitmemem bi nebze iyi olmus...
Normalde her hafta 3 - 4 kere giderdim ben aileme asiri duskunumdur....
Hemen ozlerim cunku ama meger onlar beni o kadar da ozlemiyormus...
Ablalarim 1-2 kere anca gelebilmistir...
Hadi gelemiyorsunuz arayin degil mi ???
Bendeamma biriktirmisim yahu ...
Esim bile dalga geciyor ara ara bacilarim dusunun....
Sana deger vermiyorlar deyip ki hakli
Herkesin bir derdi var iste bacim ne alakasaysa simdi yaziverddim bende

Son düzenleme:

Kesinlikle katiliyorum azerim.. Gecen gun aynisini ben anneme dedim.. Bacim sagolsun birakin gelmeyi hic aramadi da belki bir belki iki kere.. Oysa ben onun cocuklarina pervaneydim .. Herbiseyini yapar kosustururdum.. Yine olsa yine yaparim yegenlerime canlarima ama ablam cok bekler.. Ben de biraz bencil olmaya karar verdim valla.. Bundan

Canim allah şifa versin korkma demeyecegim seni en iyi ben anlarim bebegimin bugün 28. Gunu kuvezde ve ben her gecen gun katlanilmasi zor hale gelen bu durumu yaşamak zorundayım. Sağlığı icin katlanmak zorundayiz bebeklerimizin... iyi olsunlar da bu ayrilk bu özlem bu acı hic yaşanmamış gibi mutlu oluruz inşallah... sen emziriyosun bebegini her gün en azından ama yine de zor tabi... ben bebeğimi sayili kez sadce kucagima alabildim... cok zor hastaneler... hele o minicik bedenlerin olduğu yer... biz oraya dünyanın en masum odasi diyoruz eşimle. Daha dünyayla tanismadan yaşam savaşı veren kimi 500 kimi 900 gr kimi bnm minigim gibi 1200 gram... ya da senin bebegin gibi o havayi solumasi gerekenler... emin ellerdeler. Yeter ki Rabbim onlara ömür bicsin. Yeter ki bu dunyada yiyecek ekmekleri olsun... neyse. Sağlıkla bebegi dogumda hemen sonra kucagina gelen anneler olarak ne kadar şansli oldugunuzun farkindasinizdir umarim. Çünkü ben ve benim gibi bir sürü insan var yan odalarda kucaginda bebeklerini emzirmeye calisirken kendisi daha hic görmediği makinelere bagli yatan bebegine süt sagmaya çalışan ... odanin kapısı süslü odada çiçekler çikolatalar hazır. Ama en önemlisi eksik. Neyse ya icim dolu oldugu icin nere denk gelirse böyle icimi döküyorum kusura bakmayin...
Ama siz de bunlati düşünüp en iyisine yormaya çalışın. Bebeginizin sağlığı icin bir hafta once allaha sonra oradaki doktorlara emanet etmekten baska yapacak bir seyimiz yok...Allah yardimcimiz olsun birbirimize dua edelim...

Cok mu duygusallastim ben yaa.. yazdiklarin aglatti beni
Gunlerdir agliyorum ama hic aglamamis gibi doluyum. Bagira cagira salya sümük aglasam rahatlayacagim sanki..
Isyan etmiyorum ama.. binlerce kez şükürler olsun. Rabbim dermansiz dert vermesin. Cok daha zor durumda olan bebekleri görüyorum, sifa diliyorum Allahtan hepsine..

Canim senin bebek niye kuvozde.. prematüre mi?

Cok ozur dilerim simdi farkettim minik dogmus seninki. Aptallastim iyice robot gibiyim beynim durmus sanki. Sadece mecburi gorevlerimi yerine getiriyorum bilincli, sonrasini hatirlayamiyorum bile..
Seninkide iyilesecek annesi.. Dedigin gibi Rabbim omur bictikten sonra gececek bu gunler buyuyecekler bize gülücükler atacaklar.. Vadesi dolmussa nice gencler yitiriyorlar yasamlarini pisipisine.. Allahim acilarini gostermesin.

cancanım çok zor bi durum gerçekten..Allah yardımcın olsun ve yavrularına sağlık huzur mutluluk versin..bir an önce düzene girin evinize gelin inşallah

canım benim allah yardımcın olsun ...walla dua ediyorum sana kendimi düşünüyorum senin yerinde işin cidden zor..mübarek günlerde dualarımız kabul olsun...

Cok sagolun kizlar. Rabbim sizin miniklerinizi korusun, düşürmesin hastane kapilarina. Buraya uzun uzadiya yazamiyorum ama ne olur cok dikkat edin onlara cok kucuk ve savunmasizlar daha..
Vicdan azabi cekiyorum ben neden klimayi actim neden gelen gidenle yada ablasiyla temasina izin verdim diye.. oysaki herseyin en iyisini yaptigimi saniyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…