2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim.bebegin buyudukce daha cok ihtiyaci olcaktir yetmemeye baslamistir.
Bendede oyle ben ek olarak sma veriyorum..

Ben bu süt olayını çözemedim gitti..Ben az diyorum hemşiremiz az olsa bu çocuk böyle kilo alırmı diyor biraz daha bekle hemen mama verme diyor.birkaç gün içerisinde doktora gidip bu konuyu soracağım mutlaka.Bu arada doktorumuz ilk başta eğer sütün olmazsa sma ver demişti..caglaayaz canım memnunmusun acaba gaz olayı falan olmuyor değilmi ? Pufpuff sen hangi mamayı kullanıosun canım ?

Bebegin kac kilo almis cnm benimki 1 aylik 1200 gr almis 4700 olmusuz masallah yavruma doktor iyi almis dedi anne sütü veriyorum sadece 2 kez mama verdim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bebegin kac kilo almis cnm benimki 1 aylik 1200 gr almis 4700 olmusuz masallah yavruma doktor iyi almis dedi anne sütü veriyorum sadece 2 kez mama verdim

Maşallah canım benimki 3800 doğdu 5 günlükken 3500'e düşmüştü.1 aylıkkende 5270 gr.dı.şu an 48 günlüğüz sanırım 6 kg civarı kilomuz.bende sadece anne sütü veriyorum hiç mama vermedim daha..

Masallah cnm bizde 3650 dogduk 3470 ciktik hastahaneden ilk zamanlar veriyorlar ztn ama kilosu cok iyi bebeginin hic mama verme sonra gaz sorunu olucak sonucta her mamada katki maddesi var en dogali anne sutu sutunde yetiyor gibi gözüküyor yinede sen bilirsin tabi

Canim.biz memnunuz sma dan
Bizede onu onerdiler anne sutune en yakin mama diye.hakikaten yavan bi tadi var:)
Gaz olayi cok sukur cok fazla olmuyor.
Valla verme diyorlar ama bazilari belki hakli olabilirler ama bazen cocuk emiyor doymuyor agliyor uyumuyor mama verince karni doyiyorki uykuya daliyor mecbur veriyoruz canim biz gunde bindefaydi.gunde bazen iki bazen uc oldu simdi bi ogunde bazen 50 cc bazen 60 felan

ayy canım gaz sorunumuz maalesef zaten var ıkınmaktan bir hal oluyor yavrum Allah'tan beceriyor da bol bol çıkarıyor gazını..Çok fazla ağlamıyorda ama mosmor oluyor resmen..Bazı geceler sabaha kadar neredeyse yarım saatte bir ıkınıyor.Gaz çıkarıyor ama kakasını yapmadan rahat edemiyor.Gaz damlası kullanıyoruz..Ağlamadığına göre çok acı çekmiyor diye düşünüyorum ya da çok dayanıklı benim miniğim

Anladım canım.Her ihtimale karşı bulundurup,yetmediği durumlarda vermek mantıklı geliyor bana da.Tekrar doktora sorduktan sonra bende vericem galiba..

arkadaşlar bir şey soracağım sizlere...
acaba bebişlerin uyku durumu nasıl?
benim oğlan yarın 40. günü olacak akşam 10 buçukda uyuyor sabah 6 ya kadar...sonra bire kadar uyumuyor 15 dakkalık dalıyor bir ya da iki kez... öğleden sonra da 1 saat uyuyor. dediğim gibi akşama kadar da birkaç kez yarım saat dalıyor(uyku denirmi bilmem)kırkından sonra düzene girer derler ama ben çok yoruluyorum açıkçası ev yemek büyük oğlum derken...bir tek ben mi böyleyim sizler nasılsınız?

akşam 10.30'dan sabah 6'ya dek uyuyor mu neeeee 😳 oooy ne diyon sen 😬 maşallah..ama canım bu süre çok uzun hiç uyandırıp emzirme yada süt verme yapmıyor musun?bize doktor 1 aylık kontrolde 3 saatte bir doyur kuralını daha yeni 4 saatte bire çıkardı..sen 8 saatten bahsediyorsun 😳

Ben de senin gibiyim canim anlayabiliyorum bilincim çok yerinde degil...kafamda bebegimden başka bişi yok.seni uzmek istemezdim cnm ozur dilerim. Kizim Defneye dua et olur mu... hayirlisiyla sagligina kavussun inşallah.

biz şu an bebelac kullanıyoruz canımcım..doktor marka önermedi,zaten gaz için her mama yapar hatta anne sütü bile yapar dedi..ben bebelac'ı bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine almıştım..

Kızlar ben de birşey sormak istiyorum. Bizim bugün 27. Günümüz. Örneğin bu akşam saat 12.30 1 gibi uyudu bebişim sabah 5 e kadar uyanmadı ben de uyumuşum. Doktorlar da 2 saatte bir uyandırıp emzirin diyolar ya. 3 akşamdır uzun süreli uyuyo bebek. Sizce bu sakıncalı birşey mi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de senin gibiyim canim anlayabiliyorum bilincim çok yerinde degil...kafamda bebegimden başka bişi yok.seni uzmek istemezdim cnm ozur dilerim. Kizim Defneye dua et olur mu... hayirlisiyla sagligina kavussun inşallah hepimizin evlatlari gibi tum şifa bekleyen minik bedenler gibi. Rabbim bana bebegimi iki kez bağışladı. Inşallah sifasini verecek inaniyorum. Hakkimizda hayirlisi olsun...

Canım hangi gaz damlasını kullanıyorsunuz.

yok pufpuf cum...yanlış anlaşılmışım yada anlatmışım
sabaha kadar derken 2 saatte yada 1 saatte bir emip uyuyor..emip uyuduğu için öyle dedim....

Ya kızlar ben hiçbir şeye yetisemiyorum banyo yapmak bile lüks oldu benim için tekim ve yetisemiyorum kendime hic vakit ayiramiyorum iftari bile zar zor yetistiriyorum ben mi abartılı yaşıyorum bu süreci yoksa sizde mi böylesiniz

canım allah yardımcın olsun, Allah sıfa versın , işallahh en kısa surede kuzun cıkar hastanedende yuzunuz aılecek guler işallahh

maşallah canım , gercekten 8 saat mı uyuyor yanı, ınanılır gıbı deıl, bence sen cok cok ıyı durumdasın canım, gercı baska cocugunda varmıs elbet zordur ama çok sanşlısının, sonucta o uyurken gece sende delıksız uyuyorsun cok ıyı dınlenme fırsatın var. bız ole mı , benımde bugun 40 ı cıktı .gece 12 de anca uyur 1-2 saatte bır kalkar , sabah 8-9 da kalkar oglen uyursa max 2 saat ... bıde bole olsaydın demek canım napardın. evet bı tek sen bolesın bence
( sımdı gordum mesajını, ole bır yazmısınkı canım delıksız uyuyor gıbı anlasılıyor )

Son düzenleme:

Ben yemek bile yapamiyorum. Banyo icin esimden yardim dileniyorum. Cok zor tek bakmak. Esim is nedeniyle aksamlarida pek ilgilenemiyor. Ustelik cocuk kolik. Sen dusun ne haldeyiz. Biri bi supurge tutsa veya cocugu tutsa iyi olacak yavrum tozun icinde yasiyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…