2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Bende tekim bugun 33 . günümüz oglumla yasamayi ogrenmeye calisiyorum cok sukur rabbime her isimide yapabiliyorum bugun ilk kez saclarimi bike duzlestirdim ve aksam bebisi esime birakip hemencicik kuafore gidip gelmeyi dusunuyorum:)) ben temizlik yapicaksam sabah erken kalkip oglum uyurken hallediyorum aksam esim varken supurge tutuyorum sabahta silip toz aliyorum banyomuda hergun yapiyorum oglumu banyoda hic soymadan filenin ustune koyuyorum cok hosuna gidio hic sesi cikmiyor bende dusakabinin kapaklarini kapatmadan banyomu yapiyorum ben cikiyorum hemen onu soyup dusa kabinde yikiyorum hem once ben yikandigin icin sicakta oluyor hemde cok rahat aksam yemegimide o oglen uykusundayken hazirliyorum anliycagin kendime kolayliklar ariyorum yoksa hic biseycikler yapamam dedigin gibi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Masallah canim sana...ben esim askerde oldugundan annemdeyom ondan cok sukur rahatim ..ama buna ragmen bazen napicami bilemiyorun sagolsun annemler ilgileniyor baya..vala ben banyo falan kendim yaptirabilirmiydim bilmiyorum supersin canim.masallah.

Bende senin dediğin gibi yapıyordum ama gündüz uykusu o kadar azaldiki yyanik olduğu zaman da beni yanında istiyor

Masallah canim sana...ben esim askerde oldugundan annemdeyom ondan cok sukur rahatim ..ama buna ragmen bazen napicami bilemiyorun sagolsun annemler ilgileniyor baya..vala ben banyo falan kendim yaptirabilirmiydim bilmiyorum supersin canim.masallah.

Malesef annemler manisada bn istanbuldayim kimsem yok burda mecbur olunca hersey yapabiliyorsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Alintiyi yanlış yaptim galiba, karisti..

canım allah yardımcın olsun, Allah sıfa versın , işallahh en kısa surede kuzun cıkar hastanedende yuzunuz aılecek guler işallahh
Amin canim cok sagol

Kızlar ben mastit yani göğüs iltihaplanması halk dilindede süt sıtması oldum.sabah hastanede yattım akşam üstü çıkardılar.kızlar korkunç bi ağrı sancı sadece sol göğsüm.2 gün emzirme dedi doktor tek meme az geldi iltihaplı göğsümden sağıp verdim bebeğe napim.benim gibi olan arkadaşlar yardım edin.

cok gecmis olsun canim galiba mayis annelerinde vardi ayni durumda olan biri allah yardimcin olsun

çok uzun süredir giremiyorum tüm annelere selam. bizim hayaımız bir anda değişti. Rabbim yavruumu sağsalim bağışladı 3240gr doğdu. epidural sezeryan oldum. 2 gün hastanede kaldık bebişimle beraber eve döndük. o ilk doğduğu andaki sesini ve bana boncuk gözleriyle ilk bakışını asla unutmayacağım. oğluşum 3 günlükken sünnet oldu. aşırı kanama nedeniyle 3 gün hiç uyumadan takip ettik olurda kanarsa hemen müdahale etmek için. sonra 10 günlükken mevlüt yaptık. 15 günlükken ev toplamaya başladık taşınmak için. benim dikişim açıldı 3-4 gün sürekli kanlı sıvı aktı. hiç ama hiç yatmadım çünkü. sonracıma 20 günlükken ev taşıdık iller arası hemde. yavrum 7 saat yol gitti. evi ancak yerleştirdik internet ancak bağlandı. bende hemen yazayım istedim.
oğluşumun yarın kırkı çıkıyor.
tüm haziran bebişlerini öpüyorum

Aysenazim. Sut sitmasi oldm demissinya noldu ?
Geceb gece bana da biseyler oldu ama doktora fln soylemedim
Emzirmemek mi lazmmis acaba acaip bi usume titreme goguslerim
Taş gibi oldu bole bezeler var sanki gogsmde snra da terleme vs
O gun gecti ama sana noldu ?

Canim ilk çocukta öyle oluyor ne kendine ne de eve zaman ayirabiliyorsun. İkinci çocukta daha tecrübeli oluyorsun dun iki çocukla arkadaşa iftara gittim bugün bebekle umraniyeye düğün için kiyafet bakmaya gittim 3-4saat gezmisiz. Benimde burada kimsem yok her isimi kendim halletmek zorundayim. Artik yakin mesafede ve trafik yoksa bebekle ikimiz arabayla da cikiyoruz disariya. Bugün eve dönerken biraz agladi kirmizi isikta durup Emziğini verdim sustu. Yani diyeceğim o ki çok kisitlamayin kendinizi insan sonra bunalima giriyor

Geçmiş olsun canim abimin esi olmuştu antibiyotik vermişti doktor

Haftaya bizde yaptiracagiz oğlum idrar yolu enfeksiyonu olmuştu tekrarlamasin diye yaptiracagiz

geçmiş olsun Allah tez zamanda kavuştursun

cok gecmis olsun canim galiba mayis annelerinde vardi ayni durumda olan biri allah yardimcin olsun
Saol canım allah razı olsun.neyseki annemdeyim kardeslerim ve annem ilgileniyo bebişle.ben yatıyorum dayak yemiş gibiyim😡😬😩😩
Aynen canım benim sol göğsüm taş gibi olduydu.sonra bi titreme telefonu bile tutamadım elimde.ve sonraa ateşim yükseldi üşüme krizine girdim.bide baş ağrısı ağlaya ağlaya canım çıktı.doktor antibiyotik verdi.sağ göğüs az geliyo mecbur veriyorum.annemde olmus böyle ama emzirrek düzelmiş.kimi drlar emzirme taraftarı.şuanda da çok acıyo sağıyorum.döküyorum.sütüm fazlaydıda allahtan.ara ara oluyodu ama busefer ağır geçti
Geçmiş olsun canim abimin esi olmuştu antibiyotik vermişti doktor
Saol canım.banada antibiyotik verdi doktor.inş düzelirim.
Kizlar havalar cok sicak sagdiginiz suru en fazla
Kac saat oda sicakliginda bekletiyosunuZ

En fazla3_4 saatte tüketilmesi gerek.kendiliğinde bakteri üretiyomuş.2 saati geçirme bence çok sıcak

Canım arkadasım neler yasamışsın ve yasıyon.cok cok geçmiş olsun.yavrun iyiye gidiyomuş.evdeki meleğinide düşünme şimdilik bakan var heralde.kendini cok yıpratma evlatlarının sana ihtiyacı var..

Bir sut sagma saati ile karsinizdayimmm
Tabi oglumu emzirdim ama tek gogus verdim diger gogsumu sagdim teyzeler yarin kendime birseyler bakmaya gidecegim icin 2 - 3 seans sagmam gerek yarin icin...
Kv ye birakip kendime sil bastan birseyler almam gerek kiyafetlerim olmuyor
Oglumdan ayrilmak zor olacak ama onu goturup harap edemem vede kalabalik ortama girmesini istemem....
Bacim dualarimiz bebegi yogun bakimda yatan tum kardeslerimiz icin
Yavrulariniz cabucak toparlanip kollariniza donsun ins.

Bacim oncelikle Rabb'im anali babali buyutmeyi nasip etsin
Sunnet olmus cok gecmis olsun....
Ayrica lohusa lohusa ev tasimak daha da zor olsa gerek...
Kirkiniz cikiyormus masaallah bacim

Aysem bacim gecmis olsun...
Nasil oldu boyle birden bire belirtileri tam olarak ne bacim ?
Cabuk toparlanirsin ins.

Haftaya bizde yaptiracagiz oğlum idrar yolu enfeksiyonu olmuştu tekrarlamasin diye yaptiracagiz
Yahu boyle durumda gecmis olsun mu denilmeli hayirli olsun mu bilemedim bacim...
Hem gecmis olsun hemde hayirli olsun
Kolaylikla ve agrisiz atlatsin yavrun bu sureci ins. ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…