- 4 Ekim 2010
- 1.557
- 169
- 133
- 33
Ya kızlar ben hiçbir şeye yetisemiyorum banyo yapmak bile lüks oldu benim için tekim ve yetisemiyorum kendime hic vakit ayiramiyorum iftari bile zar zor yetistiriyorum ben mi abartılı yaşıyorum bu süreci yoksa sizde mi böylesiniz
Masallah canim sana...ben esim askerde oldugundan annemdeyom ondan cok sukur rahatim ..ama buna ragmen bazen napicami bilemiyorun sagolsun annemler ilgileniyor baya..vala ben banyo falan kendim yaptirabilirmiydim bilmiyorum supersin canim.masallah.Bende tekim bugun 33 . günümüz oglumla yasamayi ogrenmeye calisiyorum cok sukur rabbime her isimide yapabiliyorum bugun ilk kez saclarimi bike duzlestirdim ve aksam bebisi esime birakip hemencicik kuafore gidip gelmeyi dusunuyorum:)) ben temizlik yapicaksam sabah erken kalkip oglum uyurken hallediyorum aksam esim varken supurge tutuyorum sabahta silip toz aliyorum banyomuda hergun yapiyorum oglumu banyoda hic soymadan filenin ustune koyuyorum cok hosuna gidio hic sesi cikmiyor bende dusakabinin kapaklarini kapatmadan banyomu yapiyorum ben cikiyorum hemen onu soyup dusa kabinde yikiyorum hem once ben yikandigin icin sicakta oluyor hemde cok rahat aksam yemegimide o oglen uykusundayken hazirliyorum anliycagin kendime kolayliklar ariyorum yoksa hic biseycikler yapamam dedigin gibi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende tekim bugun 33 . günümüz oglumla yasamayi ogrenmeye calisiyorum cok sukur rabbime her isimide yapabiliyorum bugun ilk kez saclarimi bike duzlestirdim ve aksam bebisi esime birakip hemencicik kuafore gidip gelmeyi dusunuyorum:)) ben temizlik yapicaksam sabah erken kalkip oglum uyurken hallediyorum aksam esim varken supurge tutuyorum sabahta silip toz aliyorum banyomuda hergun yapiyorum oglumu banyoda hic soymadan filenin ustune koyuyorum cok hosuna gidio hic sesi cikmiyor bende dusakabinin kapaklarini kapatmadan banyomu yapiyorum ben cikiyorum hemen onu soyup dusa kabinde yikiyorum hem once ben yikandigin icin sicakta oluyor hemde cok rahat aksam yemegimide o oglen uykusundayken hazirliyorum anliycagin kendime kolayliklar ariyorum yoksa hic biseycikler yapamam dedigin gibi
Masallah canim sana...ben esim askerde oldugundan annemdeyom ondan cok sukur rahatim ..ama buna ragmen bazen napicami bilemiyorun sagolsun annemler ilgileniyor baya..vala ben banyo falan kendim yaptirabilirmiydim bilmiyorum supersin canim.masallah.
Ben de senin gibiyim canim anlayabiliyorum bilincim çok yerinde degil...kafamda bebegimden başka bişi yok.seni uzmek istemezdim cnm ozur dilerim. Kizim Defneye dua et olur mu... hayirlisiyla sagligina kavussun inşallah.
Insallah canim Rabbim bagislasin bize meleklerimizi hayirlisiyla kucagimiza alip donelim evlerimize.
Alintiyi yanlış yaptim galiba, karisti..Ben de senin gibiyim canim anlayabiliyorum bilincim çok yerinde degil...kafamda bebegimden başka bişi yok.seni uzmek istemezdim cnm ozur dilerim. Kizim Defneye dua et olur mu... hayirlisiyla sagligina kavussun inşallah hepimizin evlatlari gibi tum şifa bekleyen minik bedenler gibi. Rabbim bana bebegimi iki kez bağışladı. Inşallah sifasini verecek inaniyorum. Hakkimizda hayirlisi olsun...
Amin canim cok sagolcanım allah yardımcın olsun, Allah sıfa versın , işallahh en kısa surede kuzun cıkar hastanedende yuzunuz aılecek guler işallahh
Kızlar ben mastit yani göğüs iltihaplanması halk dilindede süt sıtması oldum.sabah hastanede yattım akşam üstü çıkardılar.kızlar korkunç bi ağrı sancı sadece sol göğsüm.2 gün emzirme dedi doktor tek meme az geldi iltihaplı göğsümden sağıp verdim bebeğe napim.benim gibi olan arkadaşlar yardım edin.
Kizlar aranizda bebegini erken sunnet ettiren var mi?
Ya kızlar ben hiçbir şeye yetisemiyorum banyo yapmak bile lüks oldu benim için tekim ve yetisemiyorum kendime hic vakit ayiramiyorum iftari bile zar zor yetistiriyorum ben mi abartılı yaşıyorum bu süreci yoksa sizde mi böylesiniz
Geçmiş olsun canim abimin esi olmuştu antibiyotik vermişti doktorKızlar ben mastit yani göğüs iltihaplanması halk dilindede süt sıtması oldum.sabah hastanede yattım akşam üstü çıkardılar.kızlar korkunç bi ağrı sancı sadece sol göğsüm.2 gün emzirme dedi doktor tek meme az geldi iltihaplı göğsümden sağıp verdim bebeğe napim.benim gibi olan arkadaşlar yardım edin.
Haftaya bizde yaptiracagiz oğlum idrar yolu enfeksiyonu olmuştu tekrarlamasin diye yaptiracagizevet canım daha 3 günlüktü yavrum. sünnet olurken ben tuttum. doğuştan bir damar yapısı fazlaymış o yüzden çok kanaması oldu harap oldu yavrum. çok şükür 10 günde tamamen iyileşti ama ilk günler mahvolduk.
Canim ilgin icin cok teşekkür ederim öncelikle. Haftasonuna denk geldigi icin bilgi vermiyorlar. Ben bugun dr yakaladim ve rica ettim bilgi vermesi icin. Zatürre olmus kaninda enfeksiyon çıktığı icin antibiyotik tedavisine baslanilmis en az bir hafta kalicakmis yogunbakimda. Enfeksiyon degeri 22 diye bir yerden geldi kulagima ama net bilgi mi degil mi bilmiyorum. Okursan tekrar cevapla lutfen benden daha bilgilisin sen su anda hastalikla ilgili. Teselliye cok ihtiyacim var. Dualarinizi eksik etmeyin bütün yavrulardan ve benimkinden. Rabbim verdi Rabbim bagislar insallah yavrularimizi bize.
Alinti yapamadim cok yorgun ve uykusuzum hepinize ayri ayri cok teşekkür ediyorum. Lutfen bebeklerinize cok cok iyi bakin arkadaslar. Bebegim bugun 25 gunluk oldu ve inanin dogdugu gunden beri yani 23 gundur dunden beri yoruldugum kadar uykusuz kaldigim kadar stres olup üzüldüğüm kadar etkilenmemistim. Keske yavrum iyi olsaydida sabahlara kadar uyumasaydim. Hic kimseyle yakin temasina izin vermeyin kim ne derse desin. Allahim bundan geri koymaz insallah sifa verir yavruma ve bir an once iyilesir
Saol canım allah razı olsun.neyseki annemdeyim kardeslerim ve annem ilgileniyo bebişle.ben yatıyorum dayak yemiş gibiyim😡😬😩😩cok gecmis olsun canim galiba mayis annelerinde vardi ayni durumda olan biri allah yardimcin olsun
Aynen canım benim sol göğsüm taş gibi olduydu.sonra bi titreme telefonu bile tutamadım elimde.ve sonraa ateşim yükseldi üşüme krizine girdim.bide baş ağrısı ağlaya ağlaya canım çıktı.doktor antibiyotik verdi.sağ göğüs az geliyo mecbur veriyorum.annemde olmus böyle ama emzirrek düzelmiş.kimi drlar emzirme taraftarı.şuanda da çok acıyo sağıyorum.döküyorum.sütüm fazlaydıda allahtan.ara ara oluyodu ama busefer ağır geçtiAysenazim. Sut sitmasi oldm demissinya noldu ?
Geceb gece bana da biseyler oldu ama doktora fln soylemedim
Emzirmemek mi lazmmis acaba acaip bi usume titreme goguslerim
Taş gibi oldu bole bezeler var sanki gogsmde snra da terleme vs
O gun gecti ama sana noldu ?
Saol canım.banada antibiyotik verdi doktor.inş düzelirim.Geçmiş olsun canim abimin esi olmuştu antibiyotik vermişti doktor
Kizlar havalar cok sicak sagdiginiz suru en fazla
Kac saat oda sicakliginda bekletiyosunuZ
Bacim dualarimiz bebegi yogun bakimda yatan tum kardeslerimiz icinBen de senin gibiyim canim anlayabiliyorum bilincim çok yerinde degil...kafamda bebegimden başka bişi yok.seni uzmek istemezdim cnm ozur dilerim. Kizim Defneye dua et olur mu... hayirlisiyla sagligina kavussun inşallah hepimizin evlatlari gibi tum şifa bekleyen minik bedenler gibi. Rabbim bana bebegimi iki kez bağışladı. Inşallah sifasini verecek inaniyorum. Hakkimizda hayirlisi olsun...
Bacim oncelikle Rabb'im anali babali buyutmeyi nasip etsinçok uzun süredir giremiyorum tüm annelere selam. bizim hayaımız bir anda değişti. Rabbim yavruumu sağsalim bağışladı 3240gr doğdu. epidural sezeryan oldum. 2 gün hastanede kaldık bebişimle beraber eve döndük. o ilk doğduğu andaki sesini ve bana boncuk gözleriyle ilk bakışını asla unutmayacağım. oğluşum 3 günlükken sünnet oldu. aşırı kanama nedeniyle 3 gün hiç uyumadan takip ettik olurda kanarsa hemen müdahale etmek için. sonra 10 günlükken mevlüt yaptık. 15 günlükken ev toplamaya başladık taşınmak için. benim dikişim açıldı 3-4 gün sürekli kanlı sıvı aktı. hiç ama hiç yatmadım çünkü. sonracıma 20 günlükken ev taşıdık iller arası hemde. yavrum 7 saat yol gitti. evi ancak yerleştirdik internet ancak bağlandı. bende hemen yazayım istedim.
oğluşumun yarın kırkı çıkıyor.
tüm haziran bebişlerini öpüyorum
Aysem bacim gecmis olsun...Kızlar ben mastit yani göğüs iltihaplanması halk dilindede süt sıtması oldum.sabah hastanede yattım akşam üstü çıkardılar.kızlar korkunç bi ağrı sancı sadece sol göğsüm.2 gün emzirme dedi doktor tek meme az geldi iltihaplı göğsümden sağıp verdim bebeğe napim.benim gibi olan arkadaşlar yardım edin.
Yahu boyle durumda gecmis olsun mu denilmeli hayirli olsun mu bilemedim bacim...Haftaya bizde yaptiracagiz oğlum idrar yolu enfeksiyonu olmuştu tekrarlamasin diye yaptiracagiz
Kizlar havalar cok sicak sagdiginiz suru en fazla
Kac saat oda sicakliginda bekletiyosunuZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?