2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Yo yo hiç abartı yok inan,aynen öyle valla..benim yanıma annem geliyo her gün,buna rağmen bile zaman bulamıyorum,tek kalınca demek herşey birbirine girecek
:26:
yok pufpuf cum...yanlış anlaşılmışım yada anlatmışım
sabaha kadar derken 2 saatte yada 1 saatte bir emip uyuyor..emip uyuduğu için öyle dedim....

heeee Allah iyiliğini versin 😁 yanlış anlaşılma olmuş demek..

bize doktorumuz ilk hastaneden çıkarken "minimum 45 dk maksimum 3 saatte bir emzir ama daha önce kendi isterse ver" dedi..şimdi 1 aylık kontrolde bu saat 4'e çıktı..yani canım özellikle 4 saati geçirme ama bebiş istiyorsa da,istediği zaman ver..

İ
Canım arada oluyodu özellikle geceleri emzirirken titreme şekşnde ama din sabah bi kaķtım heryerim tutulmuş tir tir titriyorum göğsümde korkunç bi acı ateş çıkıyo sanki.bebek memeyi tamamen boşaltamıyınca yada bebişin ağzında yara varsa oluyomuş.meme ıslak nemli kalmıcak.

Anladim...
Benimde goguslerimde bu aralar kizarikliklar varda bacim...
Oglum pamukcuk olduktan sonra basladi ve hala gecmedi....
Yanma oluyor ama rahatsiz edici duzeyde degil....
Korkmali miyim acaba :18:

Şuan bende herşey birbirine girmiş durumda bide sürekli evde durmaktan bunalıma girmek üzereyim

Bende bugun ilk defa yalnizim. Cok zor yahu nasil yetisiyosunu benim elim ayagima dolandi bile. Yetismiyor hicbirsey. Daha dogrusu hicbirsey yapamiyorum ki. Ben eve kapatmamistim kendimi disari da ciktik bebisimle 3-4 kere ama yalniz degil tabiki ya esimle ya annemle. Tek basimiza cikabilcemiz gunu iple cekiyorum..

Öyle oluyor yemekdi temizlikti camasirdi çocuktu derken herşey birbirine giriyor

Kizlar bizim burada taburcu olan anneleri bilgilendiriyorlar. Kactir şahit oluyorum, sakin 3-4 saatten uzun sure uyumasina izin vermeyin kaldirin emdirin deniliyor. Sadece ilk gunler değil sonradandA düşebiliyormus bebeğin kan sekeri. Bizler dayanamiyoruz 4 saatten sonra acliga bu bebekler nasil dayansin diyorlar. Cokta haklilar bence.. bilginiz olsun.

Bence 4 saat bebek uyumaz ztn ya.hadi uyudu diyelim anne mutlaka uyanır diye düşünüyorum ve bence de çok haklı biz bile ne kadar acıkıyoruz hele sadece anne sütü alan bebekler hmn sindiriyorlar ztn çabuk acıkıyorlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ev işlerinin acil olanlarını yaparsın.bebek uyuyunca az yada çok ne zaman uyursa hmn herşeyi bırak ve uyumaya çalış.ilk çocuğumda ben de annem hergün gelmesine rağmen hiçbişeyi yeriştiremezdim annem ev işlerini yapıverirdi sağolsun. şimdi de geliyor ama hergün değil ve düşün şimdi biri 2 buçuk yaşında diğeri 26 günlük iki çocukla yalnız kalıyorum ve hiçbirşey birbirine girmiyor demem o ki zamanla alışıyorsun kendine yapabildiklerine şaşıyorsun :)

Son düzenleme:
Kızlar kızımın kusmuk ve kakasında zaman zaman balgam oluyor netten baktım normal diyor yrn aylık kontrolü var sorcam doktoruna ama siz de var mı böyle bişey merak ettim

relactaz canım doktorumuzun tavsiyesi..

Relactaz 40 tl ve 2 gunde bitiyor. Siz nasil yetisebiliyorsunuzki ona. Bizede ilk onu tavsiye ettiler 3 kez aldik sonra baktik olmuyor degistirdik. Az mi veriyorsunuz acaba?

maşallah canım ne güzel..en azından uyumasa da huysuzluk yapmıyor bak..
Maşallah çocuğum pek huysuz deil teyzesi.sadece inat edip uyumuyo bazen.bugün 1 aylık kontrol var bakalım nekadar büyümüşüz
Anladim...
Benimde goguslerimde bu aralar kizarikliklar varda bacim...
Oglum pamukcuk olduktan sonra basladi ve hala gecmedi....
Yanma oluyor ama rahatsiz edici duzeyde degil....
Korkmali miyim acaba :18:
Canım aman dikkat benim oğlanda pamukçuk olduktan sonra başladı.pamukçuğu yok etmen lazım.ben karbonatlı suyla sildim işe yaradı.sürekli emzirdikten sonra meme başını yıka ozaman bişe olmaz inş.memenin tamamındaydı bendeki kızarıklık ateş çıkıyo gibi.

Bencede cannim en mantikli olan bu...
Misal birazdan alis verise gidecegim oglumu birakip...
3-4 saate kesin donerim ama oglum ac kalmasin diyede geceden sagdim attim buzluguma...
3-4 saatten oncede emzirmek benden birsey eksiltmiyor sonucta...
Senin oglun nasil oldu bacim ?

Cok sagol bacim...
Biraz daha ozeneyim ben...
Agzindakiler azaldi sukur ama bogazina dogru olan yeri temizleyemiyorum...
Goguslerim ciddi ciddi yaniyor ama

Yarin belli olacak herşey. Tahlil ve tetkikler yenilenecek ve durumuna karar verilecek. Ben, soyle bakinca iyi goruyorum ama oksurmeye ve ağlamaya baslayinca cigerlerim parcalaniyor cok bi ilerleme yok hiriltisinda ve aglarkenki ses tonunda.. tabi doktor daha iyi bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…