Ya kızlar ben hiçbir şeye yetisemiyorum banyo yapmak bile lüks oldu benim için tekim ve yetisemiyorum kendime hic vakit ayiramiyorum iftari bile zar zor yetistiriyorum ben mi abartılı yaşıyorum bu süreci yoksa sizde mi böylesiniz
yok pufpuf cum...yanlış anlaşılmışım yada anlatmışım
sabaha kadar derken 2 saatte yada 1 saatte bir emip uyuyor..emip uyuduğu için öyle dedim....
Kızlar ben de birşey sormak istiyorum. Bizim bugün 27. Günümüz. Örneğin bu akşam saat 12.30 1 gibi uyudu bebişim sabah 5 e kadar uyanmadı ben de uyumuşum. Doktorlar da 2 saatte bir uyandırıp emzirin diyolar ya. 3 akşamdır uzun süreli uyuyo bebek. Sizce bu sakıncalı birşey mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İBir sut sagma saati ile karsinizdayimmm
Tabi oglumu emzirdim ama tek gogus verdim diger gogsumu sagdim teyzeler yarin kendime birseyler bakmaya gidecegim icin 2 - 3 seans sagmam gerek yarin icin...
Kv ye birakip kendime sil bastan birseyler almam gerek kiyafetlerim olmuyor
Oglumdan ayrilmak zor olacak ama onu goturup harap edemem vede kalabalik ortama girmesini istemem....
Bacim dualarimiz bebegi yogun bakimda yatan tum kardeslerimiz icin
Yavrulariniz cabucak toparlanip kollariniza donsun ins.
Bacim oncelikle Rabb'im anali babali buyutmeyi nasip etsin
Sunnet olmus cok gecmis olsun....
Ayrica lohusa lohusa ev tasimak daha da zor olsa gerek...
Kirkiniz cikiyormus masaallah bacim
Aysem bacim gecmis olsun...
Nasil oldu boyle birden bire belirtileri tam olarak ne bacim ?
Cabuk toparlanirsin ins.
Yahu boyle durumda gecmis olsun mu denilmeli hayirli olsun mu bilemedim bacim...
Hem gecmis olsun hemde hayirli olsun
Kolaylikla ve agrisiz atlatsin yavrun bu sureci ins. ♥
Uyumak istiyorum yaaa kaç saat oldu uyanali hala uyumadi
Al bendende okadar.bide bi neşeli maşallah oğluma.birazdan anneme devredip uyucam...
Anladim...İ
Canım arada oluyodu özellikle geceleri emzirirken titreme şekşnde ama din sabah bi kaķtım heryerim tutulmuş tir tir titriyorum göğsümde korkunç bi acı ateş çıkıyo sanki.bebek memeyi tamamen boşaltamıyınca yada bebişin ağzında yara varsa oluyomuş.meme ıslak nemli kalmıcak.
Yo yo hiç abartı yok inan,aynen öyle valla..benim yanıma annem geliyo her gün,buna rağmen bile zaman bulamıyorum,tek kalınca demek herşey birbirine girecek :26:
heeee Allah iyiliğini versin 😁 yanlış anlaşılma olmuş demek..
Canım hangi gaz damlasını kullanıyorsunuz.
Bende bugun ilk defa yalnizim. Cok zor yahu nasil yetisiyosunu benim elim ayagima dolandi bile. Yetismiyor hicbirsey. Daha dogrusu hicbirsey yapamiyorum ki. Ben eve kapatmamistim kendimi disari da ciktik bebisimle 3-4 kere ama yalniz degil tabiki ya esimle ya annemle. Tek basimiza cikabilcemiz gunu iple cekiyorum..
Öyle oluyor yemekdi temizlikti camasirdi çocuktu derken herşey birbirine giriyor
Kizlar bizim burada taburcu olan anneleri bilgilendiriyorlar. Kactir şahit oluyorum, sakin 3-4 saatten uzun sure uyumasina izin vermeyin kaldirin emdirin deniliyor. Sadece ilk gunler değil sonradandA düşebiliyormus bebeğin kan sekeri. Bizler dayanamiyoruz 4 saatten sonra acliga bu bebekler nasil dayansin diyorlar. Cokta haklilar bence.. bilginiz olsun.
Bende bugun ilk defa yalnizim. Cok zor yahu nasil yetisiyosunu benim elim ayagima dolandi bile. Yetismiyor hicbirsey. Daha dogrusu hicbirsey yapamiyorum ki. Ben eve kapatmamistim kendimi disari da ciktik bebisimle 3-4 kere ama yalniz degil tabiki ya esimle ya annemle. Tek basimiza cikabilcemiz gunu iple cekiyorum..
relactaz canım doktorumuzun tavsiyesi..
Maşallah çocuğum pek huysuz deil
maşallah canım ne güzel..en azından uyumasa da huysuzluk yapmıyor bak..
Canım aman dikkat benim oğlanda pamukçuk olduktan sonra başladı.pamukçuğu yok etmen lazım.ben karbonatlı suyla sildim işe yaradı.sürekli emzirdikten sonra meme başını yıka ozaman bişe olmaz inş.memenin tamamındaydı bendeki kızarıklık ateş çıkıyo gibi.Anladim...
Benimde goguslerimde bu aralar kizarikliklar varda bacim...
Oglum pamukcuk olduktan sonra basladi ve hala gecmedi....
Yanma oluyor ama rahatsiz edici duzeyde degil....
Korkmali miyim acaba :18:
Bencede cannim en mantikli olan bu...Kizlar bizim burada taburcu olan anneleri bilgilendiriyorlar. Kactir şahit oluyorum, sakin 3-4 saatten uzun sure uyumasina izin vermeyin kaldirin emdirin deniliyor. Sadece ilk gunler değil sonradandA düşebiliyormus bebeğin kan sekeri. Bizler dayanamiyoruz 4 saatten sonra acliga bu bebekler nasil dayansin diyorlar. Cokta haklilar bence.. bilginiz olsun.
Cok sagol bacim...Maşallah çocuğum pek huysuz deilteyzesi.sadece inat edip uyumuyo bazen.bugün 1 aylık kontrol var bakalım nekadar büyümüşüz
Canım aman dikkat benim oğlanda pamukçuk olduktan sonra başladı.pamukçuğu yok etmen lazım.ben karbonatlı suyla sildim işe yaradı.sürekli emzirdikten sonra meme başını yıka ozaman bişe olmaz inş.memenin tamamındaydı bendeki kızarıklık ateş çıkıyo gibi.
Bencede cannim en mantikli olan bu...
Misal birazdan alis verise gidecegim oglumu birakip...
3-4 saate kesin donerim ama oglum ac kalmasin diyede geceden sagdim attim buzluguma...
3-4 saatten oncede emzirmek benden birsey eksiltmiyor sonucta...
Senin oglun nasil oldu bacim ?
Cok sagol bacim...
Biraz daha ozeneyim ben...
Agzindakiler azaldi sukur ama bogazina dogru olan yeri temizleyemiyorum...
Goguslerim ciddi ciddi yaniyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?