Kizlar bizim burada taburcu olan anneleri bilgilendiriyorlar. Kactir şahit oluyorum, sakin 3-4 saatten uzun sure uyumasina izin vermeyin kaldirin emdirin deniliyor. Sadece ilk gunler değil sonradandA düşebiliyormus bebeğin kan sekeri. Bizler dayanamiyoruz 4 saatten sonra acliga bu bebekler nasil dayansin diyorlar. Cokta haklilar bence.. bilginiz olsun.
Relactaz 40 tl ve 2 gunde bitiyor. Siz nasil yetisebiliyorsunuzki ona. Bizede ilk onu tavsiye ettiler 3 kez aldik sonra baktik olmuyor degistirdik. Az mi veriyorsunuz acaba?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günde 2 veya 3 defa 6'şar damla kullanıyoruz oğlumun durumuna göre ayarlıyorum.bize baya bi gidiyor.bugün 49 günlüğüz daha yeni ikinciyi aldık biz.Gazı var ama çok ağlayan bir çocuk değil o yüzden çok fazla vermiyorum ben.
Önemli deil canım.Bencede cannim en mantikli olan bu...
Misal birazdan alis verise gidecegim oglumu birakip...
3-4 saate kesin donerim ama oglum ac kalmasin diyede geceden sagdim attim buzluguma...
3-4 saatten oncede emzirmek benden birsey eksiltmiyor sonucta...
Senin oglun nasil oldu bacim ?
Cok sagol bacim...
Biraz daha ozeneyim ben...
Agzindakiler azaldi sukur ama bogazina dogru olan yeri temizleyemiyorum...
Goguslerim ciddi ciddi yaniyor ama
Bizede sab simplex verdi dr bende gunde 3 defa 7 ser damla veriyorum daha yeni basladim 1 hafta 10 gunde anca fayda gosteriyomus. Dr kollarini sikica sarip uyut dedi. Bide iliktan biraz daha sicak suda kuvetinde yatirdim dun baya bi uyuttu. Ama cok uyanik oldugunda hep kucak istiyor ve oturtmuyor beni hep geziyoruz evin icinde. Ayakta sallamak istemedim hic onada alisti. Nasil vazgecirecegim bunlardan bilmiyorum fikriniz varmi.
Doğumdan sonra izin verme ihtimali var diyordum ama eşim saçımı tekrar sarı yapmama izin vermiyor 😔 yarın kuaföre gidicem ama ne dedimse yok,olmaz diyor..Hatta "büyük konuşmak istemem ama ihtimal bile yok" dedi..Yav çalışmıyorum,evdeyim diyorum..Sanki hiç mi çıkmıyorsun evden diyor 😁 Aslında bu denli kıskanç değil ama nedense bu saç olayında çok katı 😳 ooof yaaa hayallerim suta düştü,içimde kaldı resmen 😡
Kızlar kızımın kusmuk ve kakasında zaman zaman balgam oluyor netten baktım normal diyor yrn aylık kontrolü var sorcam doktoruna ama siz de var mı böyle bişey merak ettim
pufpufcumm benım eşim de öyle yaa kızıl çok yakışıyor bana herkes saçını kızıl yapsana tekrar diyor babam bilegel gelelim beyefendıyı kandıramıyorum. onunla tanıştığımızda saçlarım kızıldı çok beğenıyordu benı tavladıktan sonra boyattırdı dikkat çekıyor yakışıyor diye. bu erkekler neden eşlerine yakışan şeyleri yapmalarına izin vermiyor anlamıyorum ben ise aksıne hep onun ona yakışan şeylerı yapmasını giymesini vs. istiyorum. her erkeğin doğasında kıskançlık var.
kızlar ben süt sağdığımda bir sonraki öğünde veriyorum hep oda sıcaklığında beklettım kızımın emme aralıkları çok kısa 2 saatten fazla sürmüyor. o yüzden dolaba hiç koymamıştım. şimdi süt sağdım kızım uyudu 2 saat sonra kalkar ama kalkınca emzircem sütü dolaba koydum gece verıcem onu bu gece bıraz dınlenmek istiyorum. sorum şu kı sütü dolaptan çıkarınca oda sıcaklığında mı bekletmem lazım yoksa sıcak bı suda falan bekletsem olur mu?
Aynen benimde esim oyle herkesin ve benimde begendigim renge tekrar donmeme izin vermiyor neymis kumral kadin seviyormus karamel hic yakismiyormus bahane :))
Sicak suyun icinde bekleticeksin cnm
Kızlar bi fikriniz yok mu?
Cnm bebekler ikj dort ay hep insan teni ararmis ve alisir diye korkma ilk dort ay bebekler simarmazmis alabildifin kadar al kucagina tenine deysin bebisin
Bizede sab simplex verdi dr bende gunde 3 defa 7 ser damla veriyorum daha yeni basladim 1 hafta 10 gunde anca fayda gosteriyomus. Dr kollarini sikica sarip uyut dedi. Bide iliktan biraz daha sicak suda kuvetinde yatirdim dun baya bi uyuttu. Ama cok uyanik oldugunda hep kucak istiyor ve oturtmuyor beni hep geziyoruz evin icinde. Ayakta sallamak istemedim hic onada alisti. Nasil vazgecirecegim bunlardan bilmiyorum fikriniz varmi.
Yarin ola hayir ola bacim...Yarin belli olacak herşey. Tahlil ve tetkikler yenilenecek ve durumuna karar verilecek. Ben, soyle bakinca iyi goruyorum ama oksurmeye ve ağlamaya baslayinca cigerlerim parcalaniyorcok bi ilerleme yok hiriltisinda ve aglarkenki ses tonunda.. tabi doktor daha iyi bilir.
Bende ilk zamanlar bu gazdan cok cektim bacim...Bizede sab simplex verdi dr bende gunde 3 defa 7 ser damla veriyorum daha yeni basladim 1 hafta 10 gunde anca fayda gosteriyomus. Dr kollarini sikica sarip uyut dedi. Bide iliktan biraz daha sicak suda kuvetinde yatirdim dun baya bi uyuttu. Ama cok uyanik oldugunda hep kucak istiyor ve oturtmuyor beni hep geziyoruz evin icinde. Ayakta sallamak istemedim hic onada alisti. Nasil vazgecirecegim bunlardan bilmiyorum fikriniz varmi.
Kızlar bi fikriniz yok mu?
Bizde de oluyor canım hepsinde değil ama arada oluyor
Yarin ola hayir ola bacim...
Senin gozune iyi geldi ise cabucak toparlanip cikacaktir gor bak
Bende ilk zamanlar bu gazdan cok cektim bacim...
Dedigin gibi sadece kucakta olmak hosuna giderdi yerine koyardim aglardi...
Kucakta uyuturdum yerine ne zaman koysam hemen uyaniverirdi ...
Ama sukur artik eskisi gibi degiliz...
Kucakta oldugu donemleri unutmus olmali
Yatagina koyuyorum kendi uyuyor ve bazende salliyarak uyutuyorum...
Bacim benim oglumda bu aralar sumuksu yapiyor...
Kusmasinda ds balgam gibi oluyor evet ama ben normal diye biliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?