2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

öyle tabi..biz hastaneden çıkarken min 45 dk max 3 saat demişti doktor..1 aylık kontrolde o süre 4 saate çıktı..yani daha fazla olmaz,uyuyorsa bile uyandırın

günde 2 veya 3 defa 6'şar damla kullanıyoruz oğlumun durumuna göre ayarlıyorum.bize baya bi gidiyor.bugün 49 günlüğüz daha yeni ikinciyi aldık biz.Gazı var ama çok ağlayan bir çocuk değil o yüzden çok fazla vermiyorum ben.

Bizede sab simplex verdi dr bende gunde 3 defa 7 ser damla veriyorum daha yeni basladim 1 hafta 10 gunde anca fayda gosteriyomus. Dr kollarini sikica sarip uyut dedi. Bide iliktan biraz daha sicak suda kuvetinde yatirdim dun baya bi uyuttu. Ama cok uyanik oldugunda hep kucak istiyor ve oturtmuyor beni hep geziyoruz evin icinde. Ayakta sallamak istemedim hic onada alisti. Nasil vazgecirecegim bunlardan bilmiyorum fikriniz varmi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Önemli deil canım.
Yanmalara dikkat et acı veriyosa bi doktora görünün.
Rabbim sağlık sıhhat versin

Doğumdan sonra izin verme ihtimali var diyordum ama eşim saçımı tekrar sarı yapmama izin vermiyor 😔 yarın kuaföre gidicem ama ne dedimse yok,olmaz diyor..Hatta "büyük konuşmak istemem ama ihtimal bile yok" dedi..Yav çalışmıyorum,evdeyim diyorum..Sanki hiç mi çıkmıyorsun evden diyor 😁 Aslında bu denli kıskanç değil ama nedense bu saç olayında çok katı 😳 ooof yaaa hayallerim suta düştü,içimde kaldı resmen 😡

Cnm bebekler ikj dort ay hep insan teni ararmis ve alisir diye korkma ilk dort ay bebekler simarmazmis alabildifin kadar al kucagina tenine deysin bebisin

Kozlar bu gün 45. Günüm hala kanli akinti geliyor bi beyaz bi kirmizi bi beyaz bi kirmizi nazil anlicam böle bunun bittiğini,?.

Kizlar tomrisin emzirme notlari diye bi yazi dizisi var bi blogda okumanizi tavsiye ederim mutlaka emzirme hakkındaki bütün sorulariniza cevap bulacaksiniz

pufpufcumm benım eşim de öyle yaa kızıl çok yakışıyor bana herkes saçını kızıl yapsana tekrar diyor babam bile gel gelelim beyefendıyı kandıramıyorum. onunla tanıştığımızda saçlarım kızıldı çok beğenıyordu benı tavladıktan sonra boyattırdı dikkat çekıyor yakışıyor diye. bu erkekler neden eşlerine yakışan şeyleri yapmalarına izin vermiyor anlamıyorum ben ise aksıne hep onun ona yakışan şeylerı yapmasını giymesini vs. istiyorum. her erkeğin doğasında kıskançlık var.

kızlar ben süt sağdığımda bir sonraki öğünde veriyorum hep oda sıcaklığında beklettım kızımın emme aralıkları çok kısa 2 saatten fazla sürmüyor. o yüzden dolaba hiç koymamıştım. şimdi süt sağdım kızım uyudu 2 saat sonra kalkar ama kalkınca emzircem sütü dolaba koydum gece verıcem onu bu gece bıraz dınlenmek istiyorum. sorum şu kı sütü dolaptan çıkarınca oda sıcaklığında mı bekletmem lazım yoksa sıcak bı suda falan bekletsem olur mu?

Kızlar bi fikriniz yok mu?

Aynen benimde esim oyle herkesin ve benimde begendigim renge tekrar donmeme izin vermiyor neymis kumral kadin seviyormus karamel hic yakismiyormus bahane :))

Sicak suyun icinde bekleticeksin cnm

Aynen benimde esim oyle herkesin ve benimde begendigim renge tekrar donmeme izin vermiyor neymis kumral kadin seviyormus karamel hic yakismiyormus bahane :))

aynen öyle bahane tabı benım eşimde aynı şeyi söylüyo kızıl yakışmıyormuş falan yalancı halbuki benı ilk öyle tanıdı ve saçlarımın çok yakıştığını söylüyodu sanki unuttuk 5 senede.

Sicak suyun icinde bekleticeksin cnm

tmm cnm teşekkür ederim :)

Cnm bebekler ikj dort ay hep insan teni ararmis ve alisir diye korkma ilk dort ay bebekler simarmazmis alabildifin kadar al kucagina tenine deysin bebisin

Insallah dedigin gibi olur caniim evet kucagima almayi opup koklamayi cok sewiyorum birakmak gelmiyor icimden ama bi kac hafta sonra yalniz kaldigimda zorlanacagim evde ondan korkuyorum.

canım valla aynen yapmam dediğim herşeyi yapıyorum ki dediğim gibi çok ağlamıyor oğlum bir de ağlayan bi bebek olsa daha neler yaparım düşünmek bile istemiyorum inşallah değişmez huyu,sonradan değişiolarmış bazı bebekler..Amaaan napalım sonradan alıştırırız istediğimiz gibi şimdilik onların istediği gibi olsun

Yarin ola hayir ola bacim...
Senin gozune iyi geldi ise cabucak toparlanip cikacaktir gor bak

Bende ilk zamanlar bu gazdan cok cektim bacim...
Dedigin gibi sadece kucakta olmak hosuna giderdi yerine koyardim aglardi...
Kucakta uyuturdum yerine ne zaman koysam hemen uyaniverirdi ...
Ama sukur artik eskisi gibi degiliz...
Kucakta oldugu donemleri unutmus olmali
Yatagina koyuyorum kendi uyuyor ve bazende salliyarak uyutuyorum...

Kızlar bi fikriniz yok mu?

Bacim benim oglumda bu aralar sumuksu yapiyor...
Kusmasinda ds balgam gibi oluyor evet ama ben normal diye biliyorum...

Bizde de oluyor canım hepsinde değil ama arada oluyor

Tamam kızlar sağolun yrn doktora da sorcam yazarım size de

Azerikizi gorunce topiginize bir goz attim.
Ben de mayis annesiyim. Sizlere ufak bir tavsiye vermek istedim. Emziren annelr mutlaka gece bisiler yiyin. Ben bilmedigim icij yemedim ve ciddi anlamda saglik sorunlari yasadim yasiyrm. Sizler de benim durumuma dusmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…