2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Nasıl sağlık sorunları yaşadınız acaba ? Ben acıkıyorum bazen ama alışmıyim diye yemiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aaah arkadaşım aynen yaaa yazdıkların tamamen bizi anlatıyor..bizdevtanıştığımızda sarıydı saçlarım çok beğenmişti ve dediğin gibi evlilik yolunda ilerlemeye başlayınca biz,suyuma gide gide boyattırdı..bende o sıra değişiklik olsun dedim kabul ettim..şimdi geri dönemiyorum 😔 😡 ve yine dediğin gibi beğenip istemedine rapmen yakışıyor ve dikkat çekiyor diye istemiyor..üstelik şimdi çocuk oldu evdeyim çalışmayacağım da,bu yüzden belki tamam der diyordum ama oooooy kocamı tanımıyormuşum gibi 😁 şimdide "çalışmıyorsan hiç mi dışarı çıkmıyorsun,hep evde misin sanki" diyor 😳 bu ne ilkel bi düşünce yahu..bende ona yakışanı yaptırırım oysa hep..aaay şu kıskançlık olayı saçta başta olur mu ya..evli barklı çocukluyuz artık 😁

eğer buzluktan çıkıyorsa ve mümkünse oda sıcaklığında çözdürüp,sonra benmari usulü bi kapta sıcaklaştırmak lazım canım..ama normal buzdolabının alt tarafındaysa o zaman direk sıcak suya oturt ben öyle yapıyorum

Nasıl sağlık sorunları yaşadınız acaba ? Ben acıkıyorum bazen ama alışmıyim diye yemiyorum

Yaklasik 50 gunde 15 kg verdim ki zaten 11 kg almistim.
Su bile icemiyrdum. Surekli cikardim 3 saat boayunca. Asiri halsizlik bas donmesi vs vardi. Yemek yiyemedim 2 gun. Serum verdiler. Bebegime bakamaz hale g3ldim. Mecbur anneme geldim. Meger gece yemek lazimmis. 2 bardak sut ic dedi dr gece. Ne bileyim kraker yiyin. Finfik fistik yiyin vs. Ama yiyin. Suan mecbur migdem icin de ilac kullaniyrm. Ayrica baya ciddi alerji oldum. Mecbur ona da ilac aliyrm. Ama alerji dr hatasindan. Zorla sipiral takti. Benimde yuzum bogazim sisti. Yine acile serum vs. Meger sipiraldeki bakira alerjim varmis.
Hele o minicik bebegi sarip hastaneye gitmek, siz serum alirken o disari da ne halededir diye dusunmek insani cok yipratiyr. Onun icin gece de beslenin lutfen. Gucten dusmesin vucudunuz. Biraz kilo fazlaniz olsun sanki ne olacaka. Benim yasadiklarimi yasamayin.

Son düzenleyen: Moderatör:

çok grçmiş olsun arkadaşım..yazdıklarını okurken hayal ettim o bile zor geldi inan bana,Allah bidaha yaşatmasın inşallah.Valla ben gece zaten hep yiyorum,acıkıyorum..Efe için her kalkmamda mutlaka bişeyler atıştırıyorum..kötü bişey yaptığımı sanarken yazdıklarını okuyup iyi bişey yaptığıma kanaat getirdim

Saol cnm.
Sen ennnnn guzelini yapiyrsun.

Allah (c.c.) razi olsun ablam bilgilendirdin bizleride ♥
Bn yemeden duramiyorum biraz ac kalinca hemen sekerim dusuyor....
Sen daha da kotulesmissin son okuduklarimdan sonra buyuk gecmis olsun ablam ♥
Yusuf Ruzgarimiz sana guc kuvvet olsun ins.
En kisa zamanda iyilesmen dilegiyle

Cok gecmis olsun cnm ben gunduz cok fazla yiyorum ozellikle hayatimda yemedigim kadar tatli yiyorum herhalde emzirmeyle akakali bu cunku ben tatli hic sevmeyen biriydim ama gece yemek hic aklima gelmiyor acikmiyoeumda emzirip direk yatiyorum bi sikinti olmadi suans kdr ama bundn sonrada olmaz ins

Tesekkur ederim.
Bana dr.da dedi gece sut icmelosin vs diye. Bence bisiler yiyin. Ben de 54. Gun hastalandim cunku. O zamana kadar normaldim.

Saol kuzum. Daha iyiyim sukur.
Sana bizim topikt3 yazmistim gordun mu bilmiyrm. 3. Ve 5. Ayda rota virus asisi yaptiracagim. Ishal icin. Ama bizim devlet odemiyr. Eczaneden alip saglik ocaginda yaptiracagim. Damla seklindeymis zaten. 100 tl dediler ama biri de 142 tl dedi tek doz icin. Sen de bi dusun derim cnm.

Bende tatliyi hic sevmezdim gunduz inanilmaz tatli yiyorum bide ramazan olunca hergn tatli olunca abarti sekilde cnm istiyor demek tek ben degilmisim hic yemezdin normalde

Yapttirmam mi ablam...
Ama 2 aylik asimizi oldugumuz icin birde agzinda pamukcuk oldugu icin yapmadi hemsire...
3.ayimizda yaptiracagim asi olanini...
Onceden tedbir almakta yarar var ablam...
Agz

Kizlar bebegimi taburcu ettiler cok şükür.. evimizdeyiz, cok mutluyum bugün. Kızım iki kez kendini yere atıp agladi kardeşimi sevecegim diye izin vermedim, ona üzüldüm biraz ama :)
Size benim icin cok önemli olan birsey soracağım yardımcı olursanız cok sevinirim. Bebeginizin oda sicakligini vücut ısısını nasıl ayarliyorsunuz. Klima kullaniyor musunuz yada bu sicaklarda bebegin terlemesinin önüne nasıl geçiyorsunuz

Ohhhh cok sukur bacim hadi gozun aydin ♥
Ben klimayi asla kullanmiyorum oglum varken...
Penceremi ustten aciyorum esinti illa ki oluyor...
Ki asiri mi sicak oldu o zamanda oglumu yan odaya alip tum pencerelerimi acip havalandiriyorum yada klimayi calistirip soguttuktan sonra diger odadan oturdugumuz yere goturuyorum...

Gozun aydin cnm ben kapilari pencereleri aciyorum ceyran yapmiycak sekilde bizim ev aksama kadar gunes goruyor ondn pencereler ustten hep acik oglumada sadece citcitli badi ve corap giydiriyorum terlerse hemn degistiriyorum

canim cok sevindim.. biz evde klima acmiyoruz. azerinin dedigi gibi ustten aciyoruz cami ve sonra baska odaya alip havalandiriyoruz odasini.. kisa kollu giyiyor ancak altini uzun giydiriyorum gaz olmamasi icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…