2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Yapttirmam mi ablam...
Ama 2 aylik asimizi oldugumuz icin birde agzinda pamukcuk oldugu icin yapmadi hemsire...
3.ayimizda yaptiracagim asi olanini...
Onceden tedbir almakta yarar var ablam...
Agz

Saglik ocagindaki hemsire ve ozel doktorumuz zehirli ishal asisini 2. Ayda yaptirmamizi soylediler size 3.Ay mi demislerdi
Haftaya sali saglik ocagina asiya gidicez, 2. Ayimiz olmus olucak verem asisi ve zehirli ishal asilari vurulcakti normalde ama sen pamukcuktan dolayi asi yapmadilar demissin, acaba bizimkini de mi vurmicaklar, bebegimin agzinda da var pamukcuk

Gozunaydin canım çok sevindim biz klima kullanmıyoruz ama evin tüm pencereleri açık oluyor ceryan yapmayacak şekilde oglusumun üzerindede citcitli badi ve çorap oluyorsadece

Canim gözün aydin Rabbim bir daha yasatmasin. Ben çok sicak olduğunda aciyorum ama filtre temizliğine cook dikkat ediyorum. Filtreler temizlenmezse o zaman hastalık yapiyormus.

canımmmm çok sevindim gözünaydın 😍
bizde klima sadece salonda var ve bunalınca açıp oraya gidiyoruz..çocuğu sokmuyoruz ama,bide diğer odalarda cam açık..yinede çok sıcak..çocuğun terlemesinin önüne geçemiyorum malesef çünkü bizdeki birazda genetik,babasıda öyle 😉 aaay bu da babasına çekmiş..beşiğindeki yastık sırılsıklam oluyo her kaldırdığımda..

Arkadaşlar sizin bebeklerinizinde kakaa sayisi azalmaya basladi mi ben o kadar alismisim ki her bezde yapmis olmasina bir defa yapmayinca acaba kabiz mi oldu diyorum iyice paranoyak oldum oysa önceden nasıl rahat bir insandim ahh bu çocuklar

Bizde azaldi ama ben mamaya baglamistim gunde bi kac kere verincr..

eveeeet bizde de durum aynı canım ama yavrum çok ıkınıyor kakasını yapamıyor..

Benimki de ole ya o kdr ikiniyo ki uykusundan uyaniyo rahat rahat uyuyamaz oldu yavrum. Bunlar ne zaman geccek acaba bilgisi olan var mi?
Sadece anne sutu aliyor önceye azaldi kaka sayisi ama bizimkide çok ikiniyor ve göbek deliği ikinmaktan dişina firladi. İkinma 4ayda azalmisti buyuk oğlunda göbek fitiginin düzelmesi ise 2.5 3yasini buluyor

Benimki de ole ya o kdr ikiniyo ki uykusundan uyaniyo rahat rahat uyuyamaz oldu yavrum. Bunlar ne zaman geccek acaba bilgisi olan var mi?

40 çıkınca daha bi düzene girip rahatlıyo deniyor ama buna inancım yok değil 40, 400'de çıksa düzeleceği yok gibi görünüyor şu an

Yapttirmam mi ablam...
Ama 2 aylik asimizi oldugumuz icin birde agzinda pamukcuk oldugu icin yapmadi hemsire...
3.ayimizda yaptiracagim asi olanini...
Onceden tedbir almakta yarar var ablam...
Agz

Bizimde sağlık ocağındaki hemşiremiz 2 aylıkken verem aşısı vurulcak dedi birde rota aşısı var dedi onu devlet vermiyor ama biz bilgisini veriyoruz yaptırmak isterseniz eczaneden alıp getirebilirsiniz aynı gün yaparız dediler de ben bu kadar pahalı olduğunu düşünmemiştim :/ gerçi çocuğumuz için akan sular durur.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar google play storde uyku minik diye uygulama var mutlaka yukleyin bebegim ordaki sesleri sevdi acinca hemen sakinlesiyor ve uyuyor :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar biz travel sistem bebek arabası aldık şu ana kadar hiç kullanmadık ana kucaağı konusunda kafam karıştı bebek onun içinde rahat eder mi beline herhangi bir zarar verir mi?Sizler nasıl kullandınız ana kucaklarını?Ben de artık kulllanmak istiruorum bir hafta sonra 40 mız çıkacak.
Ayrıca kırklanma diye birşey var bebeğin kırkı çıkınca yıkanıyor filan onun için özel bie şeyler yapmak gerkiyor mu acaba?Ben tekim yanında bir büyüğüm yok sağ olsun komşularda dünyadan bir haber

Bacim 2 yada 3. Ayda vuruluyor....
2 ay asimizi olmustuk en az 3 hafta gecmesi lazim dedi hemsire...
Ki zaten pamukcuk var vuramam simdi dedi...
Nce pamukcugu tedavi ettirmen gerekir dedi....
Rotanin birde agizdan damlatilan sekli var galiba onun icin demis olur diye dusunuyorum...
3 aylik kontrole geldiginde yapariz dedi...

Bacim aslinda biraz durum musait ise yaptirmaktan zarar gelmez...
O virusu kapanlari hastaneye bile yatirabiliyorlarmis...
Allah (c.c.) korusun tehlikeli bir virusmus her cocuk yakalanmayabilir ama onlem almakta yarar var...
Asidan sonra bu viirusu kapan cocuklar varmis ama en azindan hafif atlatiyorlarmis diye biliyorum...

Ben cok kullandim anakucagini altina destek koyup bindiriyordum 40 iniz icinde bebeginizi duayla yikayin kendinizde yikanin onun disinda bisey yapmaniza gerek yok sahsen bende oyle yapmayi dusunuyorum gerisi adetten mecburi degil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…