Yapttirmam mi ablam...
Ama 2 aylik asimizi oldugumuz icin birde agzinda pamukcuk oldugu icin yapmadi hemsire...
3.ayimizda yaptiracagim asi olanini...
Onceden tedbir almakta yarar var ablam...
Agz
Kizlar bebegimi taburcu ettiler cok şükür.. evimizdeyiz, cok mutluyum bugün. Kızım iki kez kendini yere atıp agladi kardeşimi sevecegim diye izin vermedim, ona üzüldüm biraz ama :)
Size benim icin cok önemli olan birsey soracağım yardımcı olursanız cok sevinirim. Bebeginizin oda sicakligini vücut ısısını nasıl ayarliyorsunuz. Klima kullaniyor musunuz yada bu sicaklarda bebegin terlemesinin önüne nasıl geçiyorsunuz
Kizlar bebegimi taburcu ettiler cok şükür.. evimizdeyiz, cok mutluyum bugün. Kızım iki kez kendini yere atıp agladi kardeşimi sevecegim diye izin vermedim, ona üzüldüm biraz ama :)
Size benim icin cok önemli olan birsey soracağım yardımcı olursanız cok sevinirim. Bebeginizin oda sicakligini vücut ısısını nasıl ayarliyorsunuz. Klima kullaniyor musunuz yada bu sicaklarda bebegin terlemesinin önüne nasıl geçiyorsunuz
Arkadaşlar sizin bebeklerinizinde kakaa sayisi azalmaya basladi mi ben o kadar alismisim ki her bezde yapmis olmasina bir defa yapmayinca acaba kabiz mi oldu diyorum iyice paranoyak oldum oysa önceden nasıl rahat bir insandim ahh bu çocuklar
Bizde azaldi ama ben mamaya baglamistim gunde bi kac kere verincr..
Arkadaşlar sizin bebeklerinizinde kakaa sayisi azalmaya basladi mi ben o kadar alismisim ki her bezde yapmis olmasina bir defa yapmayinca acaba kabiz mi oldu diyorum iyice paranoyak oldum oysa önceden nasıl rahat bir insandim ahh bu çocuklar
eveeeet bizde de durum aynı canım ama yavrum çok ıkınıyor kakasını yapamıyor..
Sadece anne sutu aliyor önceye azaldi kaka sayisi ama bizimkide çok ikiniyor ve göbek deliği ikinmaktan dişina firladi. İkinma 4ayda azalmisti buyuk oğlunda göbek fitiginin düzelmesi ise 2.5 3yasini buluyorBenimki de ole ya o kdr ikiniyo ki uykusundan uyaniyo rahat rahat uyuyamaz oldu yavrum. Bunlar ne zaman geccek acaba bilgisi olan var mi?
Benimki de ole ya o kdr ikiniyo ki uykusundan uyaniyo rahat rahat uyuyamaz oldu yavrum. Bunlar ne zaman geccek acaba bilgisi olan var mi?
Yapttirmam mi ablam...
Ama 2 aylik asimizi oldugumuz icin birde agzinda pamukcuk oldugu icin yapmadi hemsire...
3.ayimizda yaptiracagim asi olanini...
Onceden tedbir almakta yarar var ablam...
Agz
Kizlar google play storde uyku minik diye uygulama var mutlaka yukleyin bebegim ordaki sesleri sevdi acinca hemen sakinlesiyor ve uyuyor :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bacim 2 yada 3. Ayda vuruluyor....Saglik ocagindaki hemsire ve ozel doktorumuz zehirli ishal asisini 2. Ayda yaptirmamizi soylediler size 3.Ay mi demislerdi
Haftaya sali saglik ocagina asiya gidicez, 2. Ayimiz olmus olucak verem asisi ve zehirli ishal asilari vurulcakti normalde ama sen pamukcuktan dolayi asi yapmadilar demissin, acaba bizimkini de mi vurmicaklar, bebegimin agzinda da var pamukcuk
Bacim aslinda biraz durum musait ise yaptirmaktan zarar gelmez...Bizimde sağlık ocağındaki hemşiremiz 2 aylıkken verem aşısı vurulcak dedi birde rota aşısı var dedi onu devlet vermiyor ama biz bilgisini veriyoruz yaptırmak isterseniz eczaneden alıp getirebilirsiniz aynı gün yaparız dediler de ben bu kadar pahalı olduğunu düşünmemiştim :/ gerçi çocuğumuz için akan sular durur.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar biz travel sistem bebek arabası aldık şu ana kadar hiç kullanmadık ana kucaağı konusunda kafam karıştı bebek onun içinde rahat eder mi beline herhangi bir zarar verir mi?Sizler nasıl kullandınız ana kucaklarını?Ben de artık kulllanmak istiruorum bir hafta sonra 40 mız çıkacak.
Ayrıca kırklanma diye birşey var bebeğin kırkı çıkınca yıkanıyor filan onun için özel bie şeyler yapmak gerkiyor mu acaba?Ben tekim yanında bir büyüğüm yok sağ olsun komşularda dünyadan bir haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?