Oh cok sükür rabbime bugün 40 imizda cikti :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aaa ben vermiyorum ilk hafta bi kere zemzem vermistim sadece vermeli miyiz acaba
hayirli olsun canim bizimde az kaldi
Hayirli olsun darısı bizlere kanaman bitti mi
Hahahaaa di mi amaCanim o 1kilocukta moral olsun :)
Kizlar oğlum memeden tiksiniyor resmen55 günlük oldu hala sagip veriyorum silikon ucla verdim bi süre memeyi kabul etmiyor hala.dr da böyle giderse sütün kesilir dyo napcgmi sasirdim var mi benim gibi olan?kac ay boyunca sütüm kesilmeden sagip verebilirim?ilk 6 ay emse bari ya tavsiyeniz varmi
sağmakla kesilir miymiş( bnm de sütüm yeterli dgl bir de uykusu çk ağır kızımın emmiyor beni uykuda o yüzden sağıp veriyorum bn de hep, tabi daha çok mama veriyorum kızım 35 günlük ancak sütüm 70 ml fln çıkıyor anca... damlaları beklersem dakikalarca 100 ü görüyorm zorlamayla (
sağmakla kesilir miymiş( bnm de sütüm yeterli dgl bir de uykusu çk ağır kızımın emmiyor beni uykuda o yüzden sağıp veriyorum bn de hep, tabi daha çok mama veriyorum kızım 35 günlük ancak sütüm 70 ml fln çıkıyor anca... damlaları beklersem dakikalarca 100 ü görüyorm zorlamayla (
Kizlar neden kimse cevap vermyo ya kimsenin emzirme sorunu yok galiba
Sutum az diyen anneler bir de sunu deneyin ben denedim cok farketti
Bir tutam dereotunu kaynar suda buyuk kahve fincaninda demleyin 10 dak sonra icin otlari da yiyin
Gaz icin bir tatlikasigi silme kimyonu yine bir fincan kaynarsuda demleyin. Dibine cokunce icin. Bundan bir cay kasigi da bebege icirin.
Bunun disinda her beslenmesonrasi ( yaklasik 3-3,5 saatte bir) nurseharveys surup veriyorum. Gaz problemi yok denecek kadar azaldi
Dere otunu deneyen olursa sonucunu bildirebilir mi? Benimki psikolojik mi acaba merak ettim.
Kızlar 3 numara beze geçen var mı ? Kararsız kaldım ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu lohusalık bana yaramadı kızlar, kaynanayı düşman gibi görüyorum resmen.. üst katımızda oturmasına rağmen bizim eve yerleşmeye çalıştı , birde çocukla ben uyurum siz odanızda yatarsınız deyince kovmaktan beter ettim.. onun kokusuna alışsınmışş!! çok zoruma gitti bazı konular, Bu mübarek günlerde günaha girdim ama elimde değil , sabredemiyorum artık malesefKimseleri istemiyorum evimde,, Sezaryan olmama rağmen 3 günden sonra kocam işbaşı yapınca oğlumla yanlız kaldım hep evde, babasından başka herkese yasak koydum kucağına vermedim kimsenin o yüzden Kucak istemiyor kesinlikle , yatağa uzanıyoruz bakışıyoruz :) ben işlerimi hallediyorum hiç sesi çıkmıyor. Sarılık vardı 15 lere falan çıktı bi ara ama onuda emerek atlattık şükürler olsun..
Emme konusuna gelince oğlum hastanede ilk kalkanla emmeye başladı , göğüs uçlarım küçük olduğu için.. Sarılıktan dolayı uykusu ağır olduğu için süt sağıp verdim hep özellikle geceleri (medela'nın elektrikli pompasını tavsiye ederim) Biberon olarak ta Dr. browns cam şişe olanını kullanıyorum, ucu anne göğüsüne çok yakın.. artık kalkan kullanmıyorum , yani oğlum her türlü emiyor şükürler olsun.. Umarım sizde emzirme sorunlarınızı aşarsınız, Allah yardımcınız olsun .. hı birde NUK 'un emziğini kullanıyoruz , misafirliğe gittiğimiz zaman veya dışarıda yemeğe çıktığımız zaman Hayat kurtarıyor :) Çok ta yakıışıyorr oğlumun minik suratına emzikk
Bu lohusalık bana yaramadı kızlar, kaynanayı düşman gibi görüyorum resmen.. üst katımızda oturmasına rağmen bizim eve yerleşmeye çalıştı , birde çocukla ben uyurum siz odanızda yatarsınız deyince kovmaktan beter ettim.. onun kokusuna alışsınmışş!! çok zoruma gitti bazı konular, Bu mübarek günlerde günaha girdim ama elimde değil , sabredemiyorum artık malesefKimseleri istemiyorum evimde,, Sezaryan olmama rağmen 3 günden sonra kocam işbaşı yapınca oğlumla yanlız kaldım hep evde, babasından başka herkese yasak koydum kucağına vermedim kimsenin o yüzden Kucak istemiyor kesinlikle , yatağa uzanıyoruz bakışıyoruz :) ben işlerimi hallediyorum hiç sesi çıkmıyor. Sarılık vardı 15 lere falan çıktı bi ara ama onuda emerek atlattık şükürler olsun..
Emme konusuna gelince oğlum hastanede ilk kalkanla emmeye başladı , göğüs uçlarım küçük olduğu için.. Sarılıktan dolayı uykusu ağır olduğu için süt sağıp verdim hep özellikle geceleri (medela'nın elektrikli pompasını tavsiye ederim) Biberon olarak ta Dr. browns cam şişe olanını kullanıyorum, ucu anne göğüsüne çok yakın.. artık kalkan kullanmıyorum , yani oğlum her türlü emiyor şükürler olsun.. Umarım sizde emzirme sorunlarınızı aşarsınız, Allah yardımcınız olsun .. hı birde NUK 'un emziğini kullanıyoruz , misafirliğe gittiğimiz zaman veya dışarıda yemeğe çıktığımız zaman Hayat kurtarıyor :) Çok ta yakıışıyorr oğlumun minik suratına emzikk
Hahahaaa di mi ama
Benim annem kardeşim emmedigi için sagmis hep hemde eliyle. Yedi sekiz ay ancak sagabilmis sonra kesilmis. Ama bu yedi sekiz ay icinde cok caba sarfetmis arada teyzemin oglunu emzirmis (annemin kendi annesi olmadigini anliyormus emmek istemiyormus o da)
Hicbir sagim sekli hicbir alet bebegin emis gucuyle kiyaslanamaz. Bebek emdikce süt gelir. Bebek emmezse bir süre sonra kesilir o süt, uc ay olur bes ay olur.
Bazi bebekler emmek istemezler (benim ilk bebegimde istemedi). Ama anne pes etmemelidir. Bu yumurcaklar bir emmeye basladimi bu kez birakmak istemiyorlar emin olun. Mecbur kalmadikca takviye yapmayin, bebeginiz hem biberona alisir hem de karni doydugu icin sizi emmek istemez. Bebek emmedigi icin de sutunuz artmaz. Kısır döngü anlayacaginiz.
Sağmakla süt niye kesilsin ki. Bence kesilmez canım. 2 saatte bir sağmaya çalışıyorum ben bizimkinin gazı olduğu için ve silikon uçla emdiği için emerken sıkıntı yaşıyo. Sağıp veriyorum. Aksine artmaya başladı. Bnm sütüm az olduğu halde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
nee mısafırlıge gıtmek mıı ???? dısarda yemek mıııayhh nasıl cıkıyorsunuzz , benımkı 45 gunluk oldu, gecen arabasıyla dısarı bı cıkardık oda mahallede yanı, ayh kıyamet koptu aldık kucagımıza da arabayı boş boş grı getırdık, emzıktede avent ı kullanıyorduk ılk 1-2 haftalıkken aldı , sımdı almıyor artık kesınlıkle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?