2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar bizim bugun 62. Gunumuz oglumla, sanki duzenimiz biraz daha oturdu. Gunduz onu uyutup islerimi yapabiliyorum. Tabi bazi gunler gaz sancisi yakamizi birakmiyo ama olur o kadar. Size tavsiyem bebeginizin gazi var gibiyse eger uyuturken yuzustu uyutun, hem daha rahat uyuyolar hem daha uzun sure uyuyolar.tabi bu arda surekli kontrol ediyorum yuzu acik mi rahat nefes aliyo mu diye

Canim o 1kilocukta moral olsun :)
Hahahaaa di mi ama

Benim annem kardeşim emmedigi için sagmis hep hemde eliyle. Yedi sekiz ay ancak sagabilmis sonra kesilmis. Ama bu yedi sekiz ay icinde cok caba sarfetmis arada teyzemin oglunu emzirmis (annemin kendi annesi olmadigini anliyormus emmek istemiyormus o da )
Hicbir sagim sekli hicbir alet bebegin emis gucuyle kiyaslanamaz. Bebek emdikce süt gelir. Bebek emmezse bir süre sonra kesilir o süt, uc ay olur bes ay olur.
Bazi bebekler emmek istemezler (benim ilk bebegimde istemedi). Ama anne pes etmemelidir. Bu yumurcaklar bir emmeye basladimi bu kez birakmak istemiyorlar emin olun. Mecbur kalmadikca takviye yapmayin, bebeginiz hem biberona alisir hem de karni doydugu icin sizi emmek istemez. Bebek emmedigi icin de sutunuz artmaz. Kısır döngü anlayacaginiz.

Sağmakla süt niye kesilsin ki. Bence kesilmez canım. 2 saatte bir sağmaya çalışıyorum ben bizimkinin gazı olduğu için ve silikon uçla emdiği için emerken sıkıntı yaşıyo. Sağıp veriyorum. Aksine artmaya başladı. Bnm sütüm az olduğu halde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sutum az diyen anneler bir de sunu deneyin ben denedim cok farketti

Bir tutam dereotunu kaynar suda buyuk kahve fincaninda demleyin 10 dak sonra icin otlari da yiyin
Gaz icin bir tatlikasigi silme kimyonu yine bir fincan kaynarsuda demleyin. Dibine cokunce icin. Bundan bir cay kasigi da bebege icirin.
Bunun disinda her beslenmesonrasi ( yaklasik 3-3,5 saatte bir) nurseharveys surup veriyorum. Gaz problemi yok denecek kadar azaldi

Dere otunu deneyen olursa sonucunu bildirebilir mi? Benimki psikolojik mi acaba merak ettim.

Kizlar neden kimse cevap vermyo ya kimsenin emzirme sorunu yok galiba

Canim ilk dogdugunda benimkide oyleydi. Asla meme istemiyordu. Zorla verdim resmen. Simdi meme delisi butun fun emmek istiyo. Inan durmadigi icin ufakligi gogsume babasi zorla bastiriyordu. Sabir gerektiriyor. Bende dayanamayip sagip veriyordum sonra kendimi tuttum. Agladi mememe vurdu isirdi kavga etti... en sonunda aldi. Sana tabsiye edebilecegimiz tek sey inatlasman. Sen daha inatci olacaksin. Birde ben biraz mememi sikip ucuna sut getiriyordum
O sutun kaynaginin orasi oldugunu anliyordu. Simdi sagsamda meme de versem mamada yapsam hepsini aliyor maasallah. Deli gibi acikmasini bekleme bu cok onemli! O zaman cok sinirleniyorlar. Mesela sagdigin sutu verdin, yarim saat sonra koy memene. Emmesede koynunda emer pozisyonda dursun bi kokuna alissin sutun kaynagini anlasin. Bende bunlar ise yaramisti umarim sende de yarar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu lohusalık bana yaramadı kızlar, kaynanayı düşman gibi görüyorum resmen.. üst katımızda oturmasına rağmen bizim eve yerleşmeye çalıştı , birde çocukla ben uyurum siz odanızda yatarsınız deyince kovmaktan beter ettim.. onun kokusuna alışsınmışş!! çok zoruma gitti bazı konular, Bu mübarek günlerde günaha girdim ama elimde değil , sabredemiyorum artık malesef Kimseleri istemiyorum evimde,, Sezaryan olmama rağmen 3 günden sonra kocam işbaşı yapınca oğlumla yanlız kaldım hep evde, babasından başka herkese yasak koydum kucağına vermedim kimsenin o yüzden Kucak istemiyor kesinlikle , yatağa uzanıyoruz bakışıyoruz :) ben işlerimi hallediyorum hiç sesi çıkmıyor. Sarılık vardı 15 lere falan çıktı bi ara ama onuda emerek atlattık şükürler olsun..

Emme konusuna gelince oğlum hastanede ilk kalkanla emmeye başladı , göğüs uçlarım küçük olduğu için.. Sarılıktan dolayı uykusu ağır olduğu için süt sağıp verdim hep özellikle geceleri (medela'nın elektrikli pompasını tavsiye ederim) Biberon olarak ta Dr. browns cam şişe olanını kullanıyorum, ucu anne göğüsüne çok yakın.. artık kalkan kullanmıyorum , yani oğlum her türlü emiyor şükürler olsun.. Umarım sizde emzirme sorunlarınızı aşarsınız, Allah yardımcınız olsun .. hı birde NUK 'un emziğini kullanıyoruz , misafirliğe gittiğimiz zaman veya dışarıda yemeğe çıktığımız zaman Hayat kurtarıyor :) Çok ta yakıışıyorr oğlumun minik suratına emzikk

Dereotunu çok duydum dereotu alip deneyecegim mutlaka sonucu bildiririm. Bnm bebeğim kuvezde 35 gündür sagiyorum sutumu naptimsa ancak 50 ml e çıkarabildim. Gece 5 6 saat uyuduktan sonra 2 3 sagmada 60 70 leri goruorum sadece.bakalim derotu işe yarar inşallah.

Kızlar 3 numara beze geçen var mı ? Kararsız kaldım ya

nee mısafırlıge gıtmek mıı ???? dısarda yemek mııı ayhh nasıl cıkıyorsunuzz , benımkı 45 gunluk oldu, gecen arabasıyla dısarı bı cıkardık oda mahallede yanı, ayh kıyamet koptu aldık kucagımıza da arabayı boş boş grı getırdık,emzıktede avent ı kullanıyorduk ılk 1-2 haftalıkken aldı , sımdı almıyor artık kesınlıkle

Son düzenleme:

bazen lohusa sendromu olmasa da insanı zorla sendroma sokuyorlar di mi canım?aaah ah!!! iyi yapmışsın ama,boşver canım..millet kafasına göre davranmasın sen onun annesisin öğrensinler..umarım o kısmı kolay atlatırsın..
bende Ameda'nın elektrikli pompasını kullanıyorum,memnunum..emziremiyorum zaten ben hâlâ,canım çok yanıyor..sanırım emzirme işi bende sadece eziyet olucak keyfe dönüşmeyecek..zaten yapamıyorum da..hayırlısı artık..bende dr.browns cam biberonu kullanıyorum,memnunum..emzik olarakta avent'ınkini..

keşke emse de emzirsem cnm yaaa savaş veriyr resmen 2 saattir uğraştım yok kıyameti koparıyr( tekrar sağıyorum galiba fena alışmış biberona bni emmek istemiyr bu tersine döner mi bilmem ama keşke bni emse çk istiyrm

inş kesilmez cnm yaa beni emmiyor ztn... bari sütümüz kesilmese (

sonunda sut pompası alabıldık ,Wollex Ultrasoft Tam Otomatik Süt Pompası,
bu ne zaman kullanıyım kızlar, emzırmeden once mı sonra mı ?? uykuda desem benımkı 1 saat anca uyuyor hep gecelerı, gunduz zaten ayakta sureklı 15 dk da uyuyor uyanıyor , ne zaman sagıcam ben kı :44:

Valla benim zilli fena alisti gezmege saat 8 oldu mu basiyo yaygarayi cikiyoz dolasmaya yollarda tasli sallana sallana hosuna gidiyo uyumuyo da bakina bakina geziyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…