2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bizde 7 gunlukten itibaren gezmelere ciktik avm ye de gittik havuz baslRina guneslenmeye de. Bana dr hergun disari cikarmam gerektigini soledi. Farkindaligi artarmis. Yaz kis demeden hergun yarim saay cikar dedi ilka uzak olmasi sart degil kapinin inunde dolastirsam yeter de ben kendime zar zor yetisiorum..

Canım benim ya benzer sıkıntıları ben de yasıyorum evlerimiz yakın baya sürekli gelip gidiyor gelmesin demiyorum ama sürekli cok bilmiş cok bilmiş tavırlar gecen gun geldiginde bi cocuk sıcaktan bunalır dedi yapma dediğim halde bezini çıkartıp yavrumu oyle altı çıplak bir saate yakın bekletti o gittikten sonra yavrum oyle bir kustu ki oturdum ağladım sinirden. Simdi kardeşim burada kardeşin gitsin her gun gelirim ben dedi ben de ben her seyini yapıyorum sagolun gerek yok dedim bugun yavrum kucağımda uyudu zorla alıyor kucağımdan uyandırıp sevecekmiş yazık degil mi uyuyan bebegi uyandiracaksin vermedim ben de kusura bakmayın dedim. Ben de logusaligi baya kötü geçiriyorum kayınvalide nın söylediği her sey rahatsız ediyor beni bugun yine yavrumun altını yarım yamalak beslemiş cocuk cis yapmış pijaması hep cis hem yapamıyor hem de ben bilirim ben ederim severken bile cok affedersiniz t....larını yediğim bilmem ne diye seviyor hep ben istemiyorum oğlumu böyle sevmelerini off ne yapcam bilmiyorum vallahi ya bu senede bebek icin izne ayrıldım evde kafayı yicem anlaşılan ( af

Benimkide oyle cocugumu simdiden ayaklarinin ustune bastirark hoplatmaya calisio bide bak ne kadar sevdi kendini atiyor diyor bisey olcak diye aklim cikiyor bisey olcak diye cocuk uyurken geliyor hep sevcem diye uyandiriyor bisey diyemiyorum sinirden kendimi yiyorum bana yardima gelmiyorlar ustune bide uyandirip cocugumu gidiyor ne anladim ben bu isten bir yandan esimle ugrasiyorum benmi lohusayim o mu anlamiyorum herseye sinirleniyor ters cvp veriyor üzüntuden sütüm gitti simdi cok az geliyor bugün lohusalik donemim bitti ama lohusalikla alakasi yok bence bu olayin herkes anlayissiz ahhh ahh gecicek bu günlerde insallah rahat rahat herseye yetisicez

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla benim zilli fena alisti gezmege saat 8 oldu mu basiyo yaygarayi cikiyoz dolasmaya yollarda tasli sallana sallana hosuna gidiyo uyumuyo da bakina bakina geziyo
bızımkısıde tam tersı sanırım, taslı yollar dıe hanım rahatsız oldu sanırım kı aglaya aglaya mecbur kaldık kucaga almaya.. benımkıde alıssa ya keske , doktor dısında hanımı cıkartamadık dısarıya

oo senınde cok erkenmıs canım 7 gunlukken ıyı cesaret vallaa

Kizlar ben de kaynanamin yaptiklatindan rahatsız olmustum. 25 gunlukken onun memleketine gidecektik normalde evimiz benin Memleketimde gidecegimiz gun eşimle kavga ettik. Kizimi ve beni birakip gitti hic aramadi 20 gun oldu bugün. Hastalandi kizim ilgilenmedi sormadi suan bosanmayi düşünüyorum o ds dusunuyor bakalim nolacak diyeceğim o ki bosverin takmayin. Demesi kolay yapması zor

Cnm cok zor yasadiklarin Allah sabir versin esin hic babalik duygusunu tatmamis onu algilasaydi evladini birakip gidemezdi ki sen hic aramadi bile diyorsun inşallah bu gunlerini kolaylikla atlatabilirsin

valla çok keyifli oluyor kocam ve oğlumla dışarda kahvaltı + yemek :) emziği veriyoruz pusetinde bizi izliyor. . hiç sesi çıkmıyo maşallah, Arabayı da çok seviyor zaten. Cuma antalya yolcusuyuz :) 40 uçurmaya gidiyoruz dayısına

Hiç sorma Bernacım , valla taviz vermiyorum .. Elimde değil zaten sinir sistemim çökmüş durumda, en zor kısmını atlattık zaten .. Tatil iyi gelicek bize :)
Arada bir dene bakalım emzirme olayını pes etme Bende emzirirken ağladığımı biliyorum, Lansinoh krem iyi geldi bana, Birde karbonatlı su ile yıkıyorum arada.

Allah yardımcın olsun canıım, Seni en iyi ben anlarım işte , benzer sorunlar yaşıyoruz.. Oğlum 3 kilo çiş yapmış bezi kapat sıçana kadar değiştirme diyor , ölcek pintilikten , senmi veriyorsun parasını dedim .. Birsürü benzer olay birikti birikti , Uyurken kucağa almalar uyandırmalar, Birde ilk günlerde çok korkuyordu sıçrıyor yavrum , Ben onu şarkılar söyleyerek uyandırıyorum dedim .. Son olarak emzirirken yatak odamda başıma dikilmiş ayaklarını ellerini çekiştiriyo , Dedim bari emzirirken bi huzur ver .. İstemiyorsan bidaha gelmem dedi GİTTİİ.. 2 gün zor sabrettim kadına:/ Kocamın hatrına gittim özr diledim ama birdaha da yüz vermedim, artık çok rahatım. günde 1 defa geliyor okadarcık bile görmeye tahammülüm yok.. Eşim için çok üzülüyorum arada olan ona oluyor ama Elimde değil işte, Evlendiğimden beri az çektirmediler bana şimdi onların patlaması sanırım bunlar!! İnsanız bizde sonuçta

canım durum hâlâ aynı mı acaba?aramadı gelmedi haber yok öyle mi? 😳 20 gün oldu demişsin bide...

Evet puf puff canim aramadi ben hasta oldugunu soyledigimde de ilgilenmedi. Bi daha mesaj atma dedi ben de atmadim.

Çıldırmamak elde degil vallahi canım su günleri hayirlisiyla bir atlatsaydik benim kayınvalide hemen her şeyi esime yetiştiriyor beni cocuk gibi azarlıyor demıs ay o kadar sınır oldum ki azarlasam da keske oyle dese kibar kibar söylüyorum esim de annesi ya tabi üzülmüş kadın dışardan geliyor ellerini yıkamadan oğlumu kucağına alıp sanki bir iki yasında bebek sever gibi orasını burasini minciruyor yüzünün her tarafı isilik oldu gel de Çıldırma. Artık tepkimi koyuyorum kusura bakmasınlar

En iyisini yapmışsın canım artık ben de karşılık veriyorum ne derlerse desinler bebegi bize sevdirmek istemiyor falan diyormuş arkamdan oyle seveceklerse istemiyorum valla yakan degil soğuk davranıyorum geldiklerinde de cok gelmesinler diye butun kaynanalar mi böyle fenalar ya!

Canım benim ya, yaşadıkların gercekten cok üzdü beni de kendim yasamışim gibi nasıl bir baba bu onu da anlamadım hadi senle tartıştı o yüzden evladına nasıl bunları yapabiliyor sen hıc moralini bozma canım kaybeden sen degil kendisi olur. Ya var ya benim eşimle aram cok iyi hıc tartışmayız kavga etmeyiz ama ne zaman biz kayinvalidelere gitsek ya da onlar gelse sonrasında hep bir sey çıkıyor ve tartışıyoruz böyle ara bozmak hoşlarına mi gidiyor acaba...

Bacim Rabb'im sabir versin ...
Ama bu olaydan oturude bosanmayi hemen dusunme derim...
Hamilelik donemiydi lohusa donemiydi hem bizler hemde eslerimizgeriliyor...
Su an ikinizde oldukca ofkelisiniz birbirinize...
Hani surekli boyle olsa araniz sanirim cocuk yapmak istemezdiniz ...
Cocugun olacak kadar cok seviyorsun esini hemen kestirip atma derim ben...
Cocugunuzun sucu ne ??? Yazik gunah degil mi daha simdiden baba kokusundan sevgisinden mahrum kalacak...

Valla butun kaynanalar bence oyle degil...
Ben gecen 4 saat biraktim gittim alisverise...
Uzerime kiyafetlerim olmuyordu mecburiyetten...
Ki zaten anakucaginda uyumayi oynamayi cok sever oglum ...
Koymus oglumda uyumus kalkmis oynamis ...
Kendi annemden ziyade ben kv den daha cok yardim gordum...
Anneme selam olsun

Evet puf puff canim aramadi ben hasta oldugunu soyledigimde de ilgilenmedi. Bi daha mesaj atma dedi ben de atmadim.

bişey diyim mi belkide eşinin huyu bu..kendince haklı olunca,sinirlenince gözü hiçbişeyi görmüyo belkide (sen huyunu daha iyi bilirsin gerçi ama) tabi öyle bile olsa yanlış bi davranış orası ayrı..hani brnim eşimde biraz böyle de,ondan pay biçerek söylüyorum..geçen kavga etmiştik uzuuuuuun bi aradan sonra ilk defa..3 gün falan gerekli şeyler dışında konuşmadan zaman geçti..suratı muşmula gibi zaten,5 karış..ama bu sürede çocuklada hiç ilgilenmedi bende sinir oldum "çocuğunda mı hiç hatrı yok be sen ne biçim insansın" dedim.. "Yok" dedi mesela..o yüzden bazı insanlar böyle..kendilerini haklı görüp kızgın olunca sonradan pişman olacağı çoooook şey söylerler..

Kızlar 3 numara beze geçen var mı ? Kararsız kaldım ya

canım kılosuna göre hareket et benım kızım en son 5200gr dı 2 kullanıyorum hala gayet rahat.
bir de bez sıkmıyorsa geçmene gerek yok.

nee antalya mııı ??? ayh soktan soka gıırıyorummm vallaaa:44: :18: neyle gıdıceksınız , ucaklamı ?
valla ben tatıle gıdemıycez dıye uzuntuluyum zaten, deıl akşam yemegı kahvaltı mahalleye cıkamadık, sureklı agladıgından, emzıkte almıyor bızımkısı..
senınkının kıymetını bıl canım, maşallah nazar degmez işallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…