Ne ara 2 ye gectiniz de 3 e gecis yaptiniz biz hala birdeyiz kizimla bir aylik oldu 4 kg anca oldu yavrum
Bu lohusalık bana yaramadı kızlar, kaynanayı düşman gibi görüyorum resmen.. üst katımızda oturmasına rağmen bizim eve yerleşmeye çalıştı , birde çocukla ben uyurum siz odanızda yatarsınız deyince kovmaktan beter ettim.. onun kokusuna alışsınmışş!! çok zoruma gitti bazı konular, Bu mübarek günlerde günaha girdim ama elimde değil , sabredemiyorum artık malesefKimseleri istemiyorum evimde,, Sezaryan olmama rağmen 3 günden sonra kocam işbaşı yapınca oğlumla yanlız kaldım hep evde, babasından başka herkese yasak koydum kucağına vermedim kimsenin o yüzden Kucak istemiyor kesinlikle , yatağa uzanıyoruz bakışıyoruz :) ben işlerimi hallediyorum hiç sesi çıkmıyor. Sarılık vardı 15 lere falan çıktı bi ara ama onuda emerek atlattık şükürler olsun..
Emme konusuna gelince oğlum hastanede ilk kalkanla emmeye başladı , göğüs uçlarım küçük olduğu için.. Sarılıktan dolayı uykusu ağır olduğu için süt sağıp verdim hep özellikle geceleri (medela'nın elektrikli pompasını tavsiye ederim) Biberon olarak ta Dr. browns cam şişe olanını kullanıyorum, ucu anne göğüsüne çok yakın.. artık kalkan kullanmıyorum , yani oğlum her türlü emiyor şükürler olsun.. Umarım sizde emzirme sorunlarınızı aşarsınız, Allah yardımcınız olsun .. hı birde NUK 'un emziğini kullanıyoruz , misafirliğe gittiğimiz zaman veya dışarıda yemeğe çıktığımız zaman Hayat kurtarıyor :) Çok ta yakıışıyorr oğlumun minik suratına emzikk
Kızlar 3 numara beze geçen var mı ? Kararsız kaldım ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım benim ya benzer sıkıntıları ben de yasıyorum evlerimiz yakın baya sürekli gelip gidiyor gelmesin demiyorum ama sürekli cok bilmiş cok bilmiş tavırlar gecen gun geldiginde bi cocuk sıcaktan bunalır dedi yapma dediğim halde bezini çıkartıp yavrumu oyle altı çıplak bir saate yakın bekletti o gittikten sonra yavrum oyle bir kustu ki oturdum ağladım sinirden. Simdi kardeşim burada kardeşin gitsin her gun gelirim ben dedi ben de ben her seyini yapıyorum sagolun gerek yok dedim bugun yavrum kucağımda uyudu zorla alıyor kucağımdan uyandırıp sevecekmiş yazık degil mi uyuyan bebegi uyandiracaksin vermedim ben de kusura bakmayın dedim. Ben de logusaligi baya kötü geçiriyorum kayınvalide nın söylediği her sey rahatsız ediyor benibugun yine yavrumun altını yarım yamalak beslemiş cocuk cis yapmış pijaması hep cis hem yapamıyor hem de ben bilirim ben ederim severken bile cok affedersiniz t....larını yediğim bilmem ne diye seviyor hep ben istemiyorum oğlumu böyle sevmelerini off ne yapcam bilmiyorum vallahi ya bu senede bebek icin izne ayrıldım evde kafayı yicem anlaşılan ( af
bızımkısıde tam tersı sanırım, taslı yollar dıe hanım rahatsız oldu sanırım kı aglaya aglaya mecbur kaldık kucaga almaya.. benımkıde alıssa ya keske , doktor dısında hanımı cıkartamadık dısarıyaValla benim zilli fena alisti gezmege saat 8 oldu mu basiyo yaygarayi cikiyoz dolasmaya yollarda tasli sallana sallana hosuna gidiyo uyumuyo da bakina bakina geziyo
oo senınde cok erkenmıs canım 7 gunlukken ıyı cesaret vallaaBizde 7 gunlukten itibaren gezmelere ciktik avm ye de gittik havuz baslRina guneslenmeye de. Bana dr hergun disari cikarmam gerektigini soledi. Farkindaligi artarmis. Yaz kis demeden hergun yarim saay cikar dedi ilka uzak olmasi sart degil kapinin inunde dolastirsam yeter de ben kendime zar zor yetisiorum..
Kizlar ben de kaynanamin yaptiklatindan rahatsız olmustum. 25 gunlukken onun memleketine gidecektik normalde evimiz benin Memleketimde gidecegimiz gun eşimle kavga ettik. Kizimi ve beni birakip gitti hic aramadi 20 gun oldu bugün. Hastalandi kizim ilgilenmedi sormadi suan bosanmayi düşünüyorum o ds dusunuyor bakalim nolacak diyeceğim o ki bosverin takmayin. Demesi kolay yapması zor
nee mısafırlıge gıtmek mıı ???? dısarda yemek mıııayhh nasıl cıkıyorsunuzz , benımkı 45 gunluk oldu, gecen arabasıyla dısarı bı cıkardık oda mahallede yanı, ayh kıyamet koptu aldık kucagımıza da arabayı boş boş grı getırdık, emzıktede avent ı kullanıyorduk ılk 1-2 haftalıkken aldı , sımdı almıyor artık kesınlıkle
bazen lohusa sendromu olmasa da insanı zorla sendroma sokuyorlar di mi canım?aaah ah!!! iyi yapmışsın ama,boşver canım..millet kafasına göre davranmasın sen onun annesisin öğrensinler..umarım o kısmı kolay atlatırsın..
bende Ameda'nın elektrikli pompasını kullanıyorum,memnunum..emziremiyorum zaten ben hâlâ,canım çok yanıyor..sanırım emzirme işi bende sadece eziyet olucak keyfe dönüşmeyecek..zaten yapamıyorum da..hayırlısı artık..bende dr.browns cam biberonu kullanıyorum,memnunum..emzik olarakta avent'ınkini..
Canım benim ya benzer sıkıntıları ben de yasıyorum evlerimiz yakın baya sürekli gelip gidiyor gelmesin demiyorum ama sürekli cok bilmiş cok bilmiş tavırlar gecen gun geldiginde bi cocuk sıcaktan bunalır dedi yapma dediğim halde bezini çıkartıp yavrumu oyle altı çıplak bir saate yakın bekletti o gittikten sonra yavrum oyle bir kustu ki oturdum ağladım sinirden. Simdi kardeşim burada kardeşin gitsin her gun gelirim ben dedi ben de ben her seyini yapıyorum sagolun gerek yok dedim bugun yavrum kucağımda uyudu zorla alıyor kucağımdan uyandırıp sevecekmiş yazık degil mi uyuyan bebegi uyandiracaksin vermedim ben de kusura bakmayın dedim. Ben de logusaligi baya kötü geçiriyorum kayınvalide nın söylediği her sey rahatsız ediyor benibugun yine yavrumun altını yarım yamalak beslemiş cocuk cis yapmış pijaması hep cis hem yapamıyor hem de ben bilirim ben ederim severken bile cok affedersiniz t....larını yediğim bilmem ne diye seviyor hep ben istemiyorum oğlumu böyle sevmelerini off ne yapcam bilmiyorum vallahi ya bu senede bebek icin izne ayrıldım evde kafayı yicem anlaşılan ( af
Kizlar ben de kaynanamin yaptiklatindan rahatsız olmustum. 25 gunlukken onun memleketine gidecektik normalde evimiz benin Memleketimde gidecegimiz gun eşimle kavga ettik. Kizimi ve beni birakip gitti hic aramadi 20 gun oldu bugün. Hastalandi kizim ilgilenmedi sormadi suan bosanmayi düşünüyorum o ds dusunuyor bakalim nolacak diyeceğim o ki bosverin takmayin. Demesi kolay yapması zor
Evet puf puff canim aramadi ben hasta oldugunu soyledigimde de ilgilenmedi. Bi daha mesaj atma dedi ben de atmadim.
Benimkide oyle cocugumu simdiden ayaklarinin ustune bastirark hoplatmaya calisio bide bak ne kadar sevdi kendini atiyor diyor bisey olcak diye aklim cikiyor bisey olcak diye cocuk uyurken geliyor hep sevcem diye uyandiriyor bisey diyemiyorum sinirden kendimi yiyorum bana yardima gelmiyorlar ustune bide uyandirip cocugumu gidiyor ne anladim ben bu isten bir yandan esimle ugrasiyorum benmi lohusayim o mu anlamiyorum herseye sinirleniyor ters cvp veriyor üzüntuden sütüm gitti simdi cok az geliyorbugün lohusalik donemim bitti ama lohusalikla alakasi yok bence bu olayin herkes anlayissiz ahhh ahh gecicek bu günlerde insallah rahat rahat herseye yetisicez
valla çok keyifli oluyor kocam ve oğlumla dışarda kahvaltı + yemek :) emziği veriyoruz pusetinde bizi izliyor. . hiç sesi çıkmıyo maşallah, Arabayı da çok seviyor zaten. Cuma antalya yolcusuyuz :) 40 uçurmaya gidiyoruz dayısına
Hiç sorma Bernacım , valla taviz vermiyorum .. Elimde değil zaten sinir sistemim çökmüş durumda, en zor kısmını atlattık zaten .. Tatil iyi gelicek bize :)
Arada bir dene bakalım emzirme olayını pes etmeBende emzirirken ağladığımı biliyorum, Lansinoh krem iyi geldi bana, Birde karbonatlı su ile yıkıyorum arada.
Allah yardımcın olsun canıım, Seni en iyi ben anlarım işte , benzer sorunlar yaşıyoruz.. Oğlum 3 kilo çiş yapmış bezi kapat sıçana kadar değiştirme diyor , ölcek pintilikten , senmi veriyorsun parasını dedim .. Birsürü benzer olay birikti birikti , Uyurken kucağa almalar uyandırmalar, Birde ilk günlerde çok korkuyordu sıçrıyor yavrum , Ben onu şarkılar söyleyerek uyandırıyorum dedim .. Son olarak emzirirken yatak odamda başıma dikilmiş ayaklarını ellerini çekiştiriyo , Dedim bari emzirirken bi huzur ver .. İstemiyorsan bidaha gelmem dedi GİTTİİ.. 2 gün zor sabrettim kadına:/ Kocamın hatrına gittim özr diledim ama birdaha da yüz vermedim, artık çok rahatım. günde 1 defa geliyor okadarcık bile görmeye tahammülüm yok.. Eşim için çok üzülüyorum arada olan ona oluyor ama Elimde değil işte, Evlendiğimden beri az çektirmediler bana şimdi onların patlaması sanırım bunlar!! İnsanız bizde sonuçta
Bacim Rabb'im sabir versin ...Kizlar ben de kaynanamin yaptiklatindan rahatsız olmustum. 25 gunlukken onun memleketine gidecektik normalde evimiz benin Memleketimde gidecegimiz gun eşimle kavga ettik. Kizimi ve beni birakip gitti hic aramadi 20 gun oldu bugün. Hastalandi kizim ilgilenmedi sormadi suan bosanmayi düşünüyorum o ds dusunuyor bakalim nolacak diyeceğim o ki bosverin takmayin. Demesi kolay yapması zor
Valla butun kaynanalar bence oyle degil...En iyisini yapmışsın canım artık ben de karşılık veriyorum ne derlerse desinler bebegi bize sevdirmek istemiyor falan diyormuş arkamdan oyle seveceklerse istemiyorum valla yakan degil soğuk davranıyorum geldiklerinde de cok gelmesinler diye butun kaynanalar mi böyle fenalar ya!
Evet puf puff canim aramadi ben hasta oldugunu soyledigimde de ilgilenmedi. Bi daha mesaj atma dedi ben de atmadim.
Kızlar 3 numara beze geçen var mı ? Kararsız kaldım ya
valla çok keyifli oluyor kocam ve oğlumla dışarda kahvaltı + yemek :) emziği veriyoruz pusetinde bizi izliyor. . hiç sesi çıkmıyo maşallah, Arabayı da çok seviyor zaten. Cuma antalya yolcusuyuz :) 40 uçurmaya gidiyoruz dayısına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?