nee antalya mııı ??? ayh soktan soka gıırıyorummm vallaaa:44: :18: neyle gıdıceksınız , ucaklamı ?
valla ben tatıle gıdemıycez dıye uzuntuluyum zaten, deıl akşam yemegı kahvaltı mahalleye cıkamadık, sureklı agladıgından, emzıkte almıyor bızımkısı..
senınkının kıymetını bıl canım, maşallah nazar degmez işallahhh
Kadir gecemiz mubarek olsun anneler... bu mübarek gecede bebegine 36 gündür kuvezde olan canim yavruma sagligi icin dua ederseniz minnettar olurum. Sevgiler...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
allah yardimcin olsun canim bu gecenin hurmetine en kisa zamanda saglikla bebegini kucagina al insallah ve rabbim bi daha da hic ayirmasin sizi
Kızlar bir sey soracağım bugun dogum yapalı 23 gun oluyor kanamam bitti benim bu normal mi? Doktorumu aramalı miyim
Kadir gecemiz mubarek olsun anneler... bu mübarek gecede bebegine 36 gündür kuvezde olan canim yavruma sagligi icin dua ederseniz minnettar olurum. Sevgiler...
Amin cnm cok sag ol guzel duan için
Kizlar ben de kaynanamin yaptiklatindan rahatsız olmustum. 25 gunlukken onun memleketine gidecektik normalde evimiz benin Memleketimde gidecegimiz gun eşimle kavga ettik. Kizimi ve beni birakip gitti hic aramadi 20 gun oldu bugün. Hastalandi kizim ilgilenmedi sormadi suan bosanmayi düşünüyorum o ds dusunuyor bakalim nolacak diyeceğim o ki bosverin takmayin. Demesi kolay yapması zor
Kizlar alıntı yapamıyorum kusura bakmayın. Suan tek sebep o görünüyor ams ben gitmek istemiyorum demedim yanlış anladı beni. Benim zoruma giden bana yaptigi değil ben alıştım ilk defa yapmıyor bunu. Ama cocugumuzu hic merak etmemesi benim zoruma giden. Mantiken kafamda bitirdim kalben bitirmek zor olacak. Eminim şuan kendisini haklı görüyordur ben ona 1kizginsam o bana 10 kizgindir
😍 😇 👼 👶 veeeee bizimde bugün 40'ımız çıktıııııııııı...
Kızlar bir sey soracağım bugun dogum yapalı 23 gun oluyor kanamam bitti benim bu normal mi? Doktorumu aramalı miyim
canım benim Allah sabırlar versin, biran önce sağlığına kavuşur ve evine gelir Allahın izniyle inşallah. Ayrı kalmak nekadar zordur tahmin etmesi bile içimi acıtıyor(
Hadi hayırlı olsun canım :) tuzladınızmı Efe'yiBiz kaynanayla tuz kavgası yaptık birde.. Dr. dedi Tuzlayınca çocuğun kokmayacağına inanacak kadar cahilmisiniz falan .. Cildine zarar verin kesinlikle yapmayın falan.. bende izin vermeyince kıyamet koptu yarı kırkımızda taş topladık yumurta kabuğu ile su döktük falan , nasıl şey bunlar yav aklım almıyor ama yoğun istek üzerine yaptık bişeyler (tuz hariç)
Rabbim safi ismiyle sifa versin minigine sağlıklı bir sekilde hizlica büyüsün annesinin kollarina gelsin insallah.
Gelisimi nasil canim kac kg oldu solunum cihazina bagli mi
Bacim Rabb'im melegini korusun ♥
EN kisa zamanda annesinin kollarina donsun ins.
Son durumu ne ?
Toparlaniyor mu bacim ?
Sutunu sagip mi veriyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?