2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kadir gecemiz mubarek olsun anneler... bu mübarek gecede bebegine 36 gündür kuvezde olan canim yavruma sagligi icin dua ederseniz minnettar olurum. Sevgiler...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok canım kendi aracımızla gidicez, basınçtan dolayı cesaret edemedik uçak olayına. Çok sağol ya inşallah huyu suyu değişmez, korkmuyo değilim ama dua ediyorum bol bol.. İnşallah senin bebiş te düzene girer üzmez anneciğini.

allah yardimcin olsun canim bu gecenin hurmetine en kisa zamanda saglikla bebegini kucagina al insallah ve rabbim bi daha da hic ayirmasin sizi

Kızlar bir sey soracağım bugun dogum yapalı 23 gun oluyor kanamam bitti benim bu normal mi? Doktorumu aramalı miyim

Kızlar bir sey soracağım bugun dogum yapalı 23 gun oluyor kanamam bitti benim bu normal mi? Doktorumu aramalı miyim

Gayet normal aramana gerek yok bence cnm geri ara ara gelebilir de hic gelemeyedebilir

Rabbim safi ismiyle sifa versin minigine sağlıklı bir sekilde hizlica büyüsün annesinin kollarina gelsin insallah.
Gelisimi nasil canim kac kg oldu solunum cihazina bagli mi

Amin cnm cok sag ol guzel duan için

Bacim Rabb'im melegini korusun ♥
EN kisa zamanda annesinin kollarina donsun ins.
Son durumu ne ?
Toparlaniyor mu bacim ?
Sutunu sagip mi veriyorsun ?

Bütün olanlara tek sebep senin kvdenlere gitmek istemeyisin degil, degil mi?

😍 😇 👼 👶 veeeee bizimde bugün 40'ımız çıktıııııııııı...

Kizlar alıntı yapamıyorum kusura bakmayın. Suan tek sebep o görünüyor ams ben gitmek istemiyorum demedim yanlış anladı beni. Benim zoruma giden bana yaptigi değil ben alıştım ilk defa yapmıyor bunu. Ama cocugumuzu hic merak etmemesi benim zoruma giden. Mantiken kafamda bitirdim kalben bitirmek zor olacak. Eminim şuan kendisini haklı görüyordur ben ona 1kizginsam o bana 10 kizgindir

Belli ki senin adam biraz odun canim mesaj atma bi daha falan demesi çekilir gibi değil yani normalde ama bi çocuk babasız büyümesin diye her oduna katlanılabilir bence insanlar ne biçim adamlara katlanıyor şiddet aldatma vs. Olmadikça bence boşanmayi düşünme kizma ama şimdiye kadar aklin nerde ydi derler adama odun ayni odun sadece şimdi sana fazla batiyor loğusa olduğun için unutulur gelir geçer üzülme yanlis anlasildiysan açiklarsin bi şekilde inşallah kisa zamanda araniz duzelir opuyorum

canım benim Allah sabırlar versin, biran önce sağlığına kavuşur ve evine gelir Allahın izniyle inşallah. Ayrı kalmak nekadar zordur tahmin etmesi bile içimi acıtıyor (

😍 😇 👼 👶 veeeee bizimde bugün 40'ımız çıktıııııııııı...

Hadi hayırlı olsun canım :) tuzladınızmı Efe'yi Biz kaynanayla tuz kavgası yaptık birde.. Dr. dedi Tuzlayınca çocuğun kokmayacağına inanacak kadar cahilmisiniz falan .. Cildine zarar verin kesinlikle yapmayın falan.. bende izin vermeyince kıyamet koptu yarı kırkımızda taş topladık yumurta kabuğu ile su döktük falan , nasıl şey bunlar yav aklım almıyor ama yoğun istek üzerine yaptık bişeyler (tuz hariç)

Benimki daha yeni uyudu yavrumun gaz sancisi varmis meher yüzüstü yatirdim hemen uyudu ilk kez boyle yapti gazli gunler baslamaz insallah

canım benim Allah sabırlar versin, biran önce sağlığına kavuşur ve evine gelir Allahın izniyle inşallah. Ayrı kalmak nekadar zordur tahmin etmesi bile içimi acıtıyor (

Sag ol Rabbim kabul etsin duani canim. Evet cok zot. Beni ancak yaşayanlar anlar allahim hickimseye yasatmasin....

aman yok yaaav bildiğin yıkadık çocuğu sadece..o tarz şeyler yapmadık..tuz da ne yahu iyi demiş doktor,sende iyi yapmışsın izin vermemekle..

Rabbim safi ismiyle sifa versin minigine sağlıklı bir sekilde hizlica büyüsün annesinin kollarina gelsin insallah.
Gelisimi nasil canim kac kg oldu solunum cihazina bagli mi

Canim çok sag ol ben de hep safi ismiyle dua ediyorum kizima. Gelisimi anne karnindan yavas tabiki.karnimda olsa su an 35 haftalik ve coktan 2500 gramlarda olacakti. Simdiyse 1900 grami yeni gorduk ama buna da şükür tabi 1150 grama kadar düşmüştü canim kızım. Solunum destegini kestiler bi suredir ama beslenirken solunum degerleri düşüyor (( o da düzelirse inşallah beni emecek sonra da taburcu olacak... ama bunlar ne kadar surer bilmiyorum.

Bacim Rabb'im melegini korusun ♥
EN kisa zamanda annesinin kollarina donsun ins.
Son durumu ne ?
Toparlaniyor mu bacim ?
Sutunu sagip mi veriyorsun ?

Amin canım inşallah. Son durumunu canan arkadasa yazdigim cevapta da bildirdim başlara göre cok iyi şükürler olsun ki ama işte solunumu tam olarak dzene girmedigi icin beslenmesinde sknti var... duzelirse beni emince taburcu olacak yoksa hicbir makineye falan bagli değil su an cok şükür. Sütümu sagiyorum 7 8 kez gunde. Inşallah sifa olur bebeğime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…