Canim çok sag ol ben de hep safi ismiyle dua ediyorum kizima. Gelisimi anne karnindan yavas tabiki.karnimda olsa su an 35 haftalik ve coktan 2500 gramlarda olacakti. Simdiyse 1900 grami yeni gorduk ama buna da şükür tabi 1150 grama kadar düşmüştü canim kızım. Solunum destegini kestiler bi suredir ama beslenirken solunum degerleri düşüyor(( o da düzelirse inşallah beni emecek sonra da taburcu olacak... ama bunlar ne kadar surer bilmiyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok mutluyum kızlar dün sonucu aldık çok şükür iyi çıktı sadece ultrason takibi verdi büyük ihtimal zamanla geçecek gibi görünüyor dedi
Çok mutluyum kızlar dün sonucu aldık çok şükür iyi çıktı sadece ultrason takibi verdi büyük ihtimal zamanla geçecek gibi görünüyor dedi
yehhuuuuu hadi gözünaydın canım
Hadi gözün aydin o zaman
Kizlar merhaba. 27 gunluk oldu bebegim. Artik bir memeyi en cok 10-15 dk emiyor. Sonra salliyoruz uyuyor. Ac olsa uyumaz di mi? Sizde durumlar nasil? Bebeginiz nne kadar sure emiyor ve sutun yettigini nasil anliyorsunuz?
sonunda sut pompası alabıldık ,Wollex Ultrasoft Tam Otomatik Süt Pompası,
bu ne zaman kullanıyım kızlar, emzırmeden once mı sonra mı ?? uykuda desem benımkı 1 saat anca uyuyor hep gecelerı, gunduz zaten ayakta sureklı 15 dk da uyuyor uyanıyor , ne zaman sagıcam ben kı :44:
Sure kisaliyor demekki gittikce. Ilk gunler cok zordu. O yuzden sevindim. Yoksa bir memede en az 30 dk gecirse mahvolurduk di mi :) onlara bu sure yetmesine sevindim. Yoksa ilk gunler zordu, ben kendi adima korkmustum. Hep boyle mi olacak diye ohh be. Perimasali icimi rahatlattin
Slm kizlar bizim bugun 42.gumumuz ve gaz sancimizin ve oglumun bizi sabaha kadar uyutmadigi ilk gumumuz yavrum sabaha kadar agladi meger gaz sancisi varmis sabah doktora gittik ve yaptigi muayane ve tahliller sonucu gaz sorunumuz oldugu cikti doktorumuz nurse harveys verdi onu kullanmaya
basladim bugun siz gunde kac kez veriyorsunuz ve fayda ediyormu(
Slm kizlar bizim bugun 42.gumumuz ve gaz sancimizin ve oglumun bizi sabaha kadar uyutmadigi ilk gumumuz yavrum sabaha kadar agladi meger gaz sancisi varmis sabah doktora gittik ve yaptigi muayane ve tahliller sonucu gaz sorunumuz oldugu cikti doktorumuz nurse harveys verdi onu kullanmaya
basladim bugun siz gunde kac kez veriyorsunuz ve fayda ediyormu(
Kizlar gogusleriniz ne durumda 51 gunluk olduk goguslerm cok aciyo annemler 40 in ckinca gecick diyp kandirdilr bni :))
Kizima kavusuyorummmm
Kizlar gogusleriniz ne durumda 51 gunluk olduk goguslerm cok aciyo annemler 40 in ckinca gecick diyp kandirdilr bni :))
Kizima kavusuyorummmm
beklenen doğum tarihlerinin tutmadığı oluyor tabihoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?