2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Çok mutluyum kızlar dün sonucu aldık çok şükür iyi çıktı sadece ultrason takibi verdi büyük ihtimal zamanla geçecek gibi görünüyor dedi

Oglusum yogun bakimdayken emzirme saatlerinde bütün erkek bebislerin arasinda bir tane kizimiz vardı. Bitanecik ve en minigimiz.. 9 yuz kusur doğmuş. Ilk zamanlar o da emememis annesini solunum cihazina bagliymis beslenemiyormus vs. 2 kg yaklaşmıştı ve annesini emiyordu artık. Ufak mufak ama en cok onun sesi cikiyordu valla Biz oradayken taburcu oldular. Annesi oncesinde eve gitti temizlik yapti falan sonra pembe bir takim giydirdi kızına güle oynaya gittiler. Hatta annesinin kanatlari olsaydı ucardi herhalde :)
Sende goreceksin o gunleri canim. Sabirli olmamiz lazim. Herkesin sinavi farklı. Oradaki baska bebekleri görüp hastaliklarini duyunca eminim sonsuz sukrediyorsundur.

Biz çıktık cok şükür oglum eskiye göre iyi ama ogluma sevinemeden bu kez kizim hastalandı. Iki gündür atesler içinde.. aylardir ayni kgda olduğu yetmiyormus gibi simdi de vermeye başladı. Babaannesi bakiyor altli üstlü oturuyoruz biz. Kardesinin bulundugu ortamda olmamalı çünkü. Oglumdan firsat bulabilirsem bi kosup geliyorum yanina. Icim parçalanıyor sesi asagiya geldiginde ama sabrediyorum. Gececek bu gunler biliyorum. Güçlü olmaya çalışıyorum.

Slm kizlar bizim bugun 42.gumumuz ve gaz sancimizin ve oglumun bizi sabaha kadar uyutmadigi ilk gumumuz yavrum sabaha kadar agladi meger gaz sancisi varmis sabah doktora gittik ve yaptigi muayane ve tahliller sonucu gaz sorunumuz oldugu cikti doktorumuz nurse harveys verdi onu kullanmaya
basladim bugun siz gunde kac kez veriyorsunuz ve fayda ediyormu (

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam kızlarr;
epeydir giremedim ama aklım hep burdaydı sayfaları biraz okumaya çalıştım ama ohooo çok birikmiş..dilerim hepiniz iyisinizdir ve kuzucuklarınız sağlıklı sıhhatlidir..biz şimdilik iyiyiz ben bi 4-5 gün can çekiştim resmen kabızlık yüzünden hemorid oldum normal doğum yapanlarda olurmuş zaten doktorum tembihlemişti aman kabız olma diye ama sanki inat gibi oldum emzirmek bir işkenceydi hele tuvalete gitmek.ama şükür çareyi pişik kreminde buldum :)) olurda benim gibi sorunla karşılasan olursa mutlaka denesin çünkü süte geçtiği için hiç bir ilaç kullanılamıyor bayrama kadar bi daha girebilirmiyim bilmiyorum ama hepinizin bayramı şimdiden kutlu olsun bayram şekerlerinizide öptüm çok Allah nice nice bayramlar yaşatsın evlatlarımızla kendinize ii bakın <3<3

Kizlar merhaba. 27 gunluk oldu bebegim. Artik bir memeyi en cok 10-15 dk emiyor. Sonra salliyoruz uyuyor. Ac olsa uyumaz di mi? Sizde durumlar nasil? Bebeginiz nne kadar sure emiyor ve sutun yettigini nasil anliyorsunuz?

Kizlar merhaba. 27 gunluk oldu bebegim. Artik bir memeyi en cok 10-15 dk emiyor. Sonra salliyoruz uyuyor. Ac olsa uyumaz di mi? Sizde durumlar nasil? Bebeginiz nne kadar sure emiyor ve sutun yettigini nasil anliyorsunuz?

Benimdekide oyle cnm biz 42 gunluk olduk gittikce sure kisaldi ama masallah subhanallah 5000 kg olmusuz doktor gayet iyi dedi uyuyorsa korkma ac oldugu zmn kiyameti koparir sahsen bizimki oyle yapiyor :)

Sure kisaliyor demekki gittikce. Ilk gunler cok zordu. O yuzden sevindim. Yoksa bir memede en az 30 dk gecirse mahvolurduk di mi :) onlara bu sure yetmesine sevindim. Yoksa ilk gunler zordu, ben kendi adima korkmustum. Hep boyle mi olacak diye ohh be. Perimasali icimi rahatlattin

merhaba, bnde süt pompası arıyorum ve bu markayı almayı düşünüyorum. acaba aldığınız ürünü denediniz ve memnun kaldnız mı ?

Ee tabi oyle emzirsek hic basindan ayrilamazdik herhalde insallah gittikce hayatimiz dahada duzene girer

oooy yavruuuum kıyamaaaam ona..geçmiş olsun canım..aaay ne illetmiş şu gaz olayı yaaa

Canım bizim de durum gaz yüzünden sıkıntılı. Bn de kullanmaya başladım 2 gündür günde 3 kere veriyorum bir çay kaşığı. Şimdilik çok büyük bi değişiklik yok. Ama hemen etki etmez heralde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar gogusleriniz ne durumda 51 gunluk olduk goguslerm cok aciyo annemler 40 in ckinca gecick diyp kandirdilr bni :))

Kizima kavusuyorummmm

Canım benim ilk 15 16 gun felaketti göğüslerim yara oldu kanadı bi baktım yavrum emerken ağzı yüzü kan oldu biranda her emzirmemde ölmelerden beter oluyordum emzirme saati gelmesin diye dua ediyordum ve sürekli emmek isteyen bir bebegim var duşunun emzirmeyi bırakacaktım lansinoh zeytinyağı vs hıc fayda etmedi annemler cok ısrar etti sakın bırakma diye onların sayesinde bırakmadım ağlaya ağlaya emzirdim bir haftadır cok sukur iyiyim herkesin göğüs üçünün toparlanması aynı süreçte olmuyormuş bir arkadasım 2 ayda toparlandı dedi o yüzden bırakma canum emzirmeyi f
Kizlar gogusleriniz ne durumda 51 gunluk olduk goguslerm cok aciyo annemler 40 in ckinca gecick diyp kandirdilr bni :))

Kizima kavusuyorummmm

Arkadaşlar bebişlerinizin uykusu ne durumda bizim gündüz uykusu hiç yok nerdeyse sabah sekiz buçuk dokuz gibi uyanıyor aksama kadar hiç uyumuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…