Kizlar merhaba. 27 gunluk oldu bebegim. Artik bir memeyi en cok 10-15 dk emiyor. Sonra salliyoruz uyuyor. Ac olsa uyumaz di mi? Sizde durumlar nasil? Bebeginiz nne kadar sure emiyor ve sutun yettigini nasil anliyorsunuz?
oooy yavruuuum kıyamaaaam ona..geçmiş olsun canım..aaay ne illetmiş şu gaz olayı yaaa
Sagol cnm evet oyle ama ben kabizliktanda supheleniyorum eskisi gibi cok yapamiyor cok zorlaniyor yaparkende
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kabiz icin onerisi olan var mi kizlar bugun yine yqpamazsa onu deniyeyim 1 saat once zeytinyagi verdim ama henuz bisey yok
Canım benim ilk 15 16 gun felaketti göğüslerim yara oldu kanadı bi baktım yavrum emerken ağzı yüzü kan oldu biranda her emzirmemde ölmelerden beter oluyordum emzirme saati gelmesin diye dua ediyordum ve sürekli emmek isteyen bir bebegim var duşunun emzirmeyi bırakacaktım lansinoh zeytinyağı vs hıc fayda etmedi annemler cok ısrar etti sakın bırakma diye onların sayesinde bırakmadım ağlaya ağlaya emzirdim bir haftadır cok sukur iyiyim herkesin göğüs üçünün toparlanması aynı süreçte olmuyormuş bir arkadasım 2 ayda toparlandı dedi o yüzden bırakma canum emzirmeyi f
selam kızlarr;
epeydir giremedim ama aklım hep burdaydı sayfaları biraz okumaya çalıştım ama ohooo çok birikmiş..dilerim hepiniz iyisinizdir ve kuzucuklarınız sağlıklı sıhhatlidir..biz şimdilik iyiyiz ben bi 4-5 gün can çekiştim resmen kabızlık yüzünden hemorid oldum normal doğum yapanlarda olurmuş zaten doktorum tembihlemişti aman kabız olma diye ama sanki inat gibi oldum emzirmek bir işkenceydi hele tuvalete gitmek.ama şükür çareyi pişik kreminde buldum :)) olurda benim gibi sorunla karşılasan olursa mutlaka denesin çünkü süte geçtiği için hiç bir ilaç kullanılamıyorbayrama kadar bi daha girebilirmiyim bilmiyorum ama hepinizin bayramı şimdiden kutlu olsun bayram şekerlerinizide öptüm çok Allah nice nice bayramlar yaşatsın evlatlarımızla kendinize ii bakın <3<3
Kabiz icin onerisi olan var mi kizlar bugun yine yqpamazsa onu deniyeyim 1 saat once zeytinyagi verdim ama henuz bisey yok
Bi de yüzüstü yatirmayi dene derim canim gazda baya etkili belki kabizda da ise yarar
Zeytinyağı ve kulak pamuguyla makatini uyar canım bebek cok zorlanıyorsa
Canım benim ilk 15 16 gun felaketti göğüslerim yara oldu kanadı bi baktım yavrum emerken ağzı yüzü kan oldu biranda her emzirmemde ölmelerden beter oluyordum emzirme saati gelmesin diye dua ediyordum ve sürekli emmek isteyen bir bebegim var duşunun emzirmeyi bırakacaktım lansinoh zeytinyağı vs hıc fayda etmedi annemler cok ısrar etti sakın bırakma diye onların sayesinde bırakmadım ağlaya ağlaya emzirdim bir haftadır cok sukur iyiyim herkesin göğüs üçünün toparlanması aynı süreçte olmuyormuş bir arkadasım 2 ayda toparlandı dedi o yüzden bırakma canum emzirmeyi f
Arkadaşlar ayşe öner diye bir hemşire gaz masaji yapiyor netten izlersiniz güzel anlatmis farkli videolarıda var izlemenizi tavsiye ederim
Izledim ve uyguladim az once yavrum kakasini yaptigi halde bidaha yapti demekki tam yapamis iyi geldi masaj sagol cnm onerin icin :)
yok canım kendi aracımızla gidicez, basınçtan dolayı cesaret edemedik uçak olayına. Çok sağol ya inşallah huyu suyu değişmez, korkmuyo değilim ama dua ediyorum bol bol.. İnşallah senin bebiş te düzene girer üzmez anneciğini.
merhaba, bnde süt pompası arıyorum ve bu markayı almayı düşünüyorum. acaba aldığınız ürünü denediniz ve memnun kaldnız mı ?
ıyı tatıller canım sıze, ne guzell
ayhh işallahh canımm, işakadar az uykusu lahh,benımkıde bı duzene gırsee, 50 gun oldu yanı, dedıklerı gıbı 40 olayı yok yanı bence, aksıne dahada huysuzlastı. bugun artık dua edıyorum , soylenıyorum kızıma: kızım bı bı saat uyu barı deee bende uyuyım dıee.. ama nafıleeesımdı uyudu
Arkadaşlar bebişlerinizin uykusu ne durumda bizim gündüz uykusu hiç yok nerdeyse sabah sekiz buçuk dokuz gibi uyanıyor aksama kadar hiç uyumuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?