2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
38. Gündeyiz ama 40 olunca da gazın geçmeyeceğini düşünüyorum. Anlık rahatlatmalar yapıyoruz. Başta çok karşı olmama rağmen eskilerin uygulamaları bebişimi rahatlattı. Banyodan sonra kovaya su koyup beline kadar sokup çıkarmak( bu durumda kovaya çıkarmışlığı bile var :))) yine banyodan sonra yağla masaj yapıp bi çay kaşığı zeytinyağı içirince sabaha kadar melek gibi uyuyor miniğim doktor bitkisel bi ilaç vermişti neobaby adında ama kontrolde doktora da söyledim ilacın işe yaramadığını ve zeytinyağı verdiğimi, doktor da bu uygulamayı onayladı:) ayrıca emzirmeden sonra namaZda secde eder gibi pozisyonda tutuyorum tabii ki başında bekleyerek çünkü riskli bir pozisyon ama doktor tavsiye etti ve çok rahatlıyor. tavsiye ederim gazlı bebek annelerine

Son düzenleme:
Kizlar merhaba. 27 gunluk oldu bebegim. Artik bir memeyi en cok 10-15 dk emiyor. Sonra salliyoruz uyuyor. Ac olsa uyumaz di mi? Sizde durumlar nasil? Bebeginiz nne kadar sure emiyor ve sutun yettigini nasil anliyorsunuz?

Benim de 39 günlük. Bebeğim obur olduğu için biraz fazla emiyo ama doyduğunda memeyi ağzından atıyor öyle anlıyorum doyduğunu ve gazı çıkınca da tekrar memeye saldırmıyorsa doyduğu kesinleşmiş demektir benim için. Tabii hepsi farklı ama uyuyabiliyorsa ve sakinse doymuştur ama sen yine de kilo artışını takip et, o da normalse herşey yolundadır

Sagol cnm evet oyle ama ben kabizliktanda supheleniyorum eskisi gibi cok yapamiyor cok zorlaniyor yaparkende

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aman yavrucegizler napsin yapsalar bir dert yapmasalar bir dert bende hala kakasini çok yapıyor yediği yaramıyor diye dert ediyorum

Kabiz icin onerisi olan var mi kizlar bugun yine yqpamazsa onu deniyeyim 1 saat once zeytinyagi verdim ama henuz bisey yok

Kabiz icin onerisi olan var mi kizlar bugun yine yqpamazsa onu deniyeyim 1 saat once zeytinyagi verdim ama henuz bisey yok

Bi de yüzüstü yatirmayi dene derim canim gazda baya etkili belki kabizda da ise yarar

Bnmde nerdeyse iki ay olcak canm hla ayni

Kizima kavusuyorummmm

Cnm hngi pisik kremini kullndin? Gogusunemi surdun?

Kizima kavusuyorummmm

Zeytinyağı ve kulak pamuguyla makatini uyar canım bebek cok zorlanıyorsa

Arkadaşlar ayşe öner diye bir hemşire gaz masaji yapiyor netten izlersiniz güzel anlatmis farkli videolarıda var izlemenizi tavsiye ederim

heeeeh işte o bahsettiğin benim...sadece 1 hafta dayanabildim ben ve artık emziremiyorum,bugün 41 günlük olduk 😞 sağıp veriyorum sütümü ve bana baya külfet bu iş...gün içinde en az 6-7 kez sağmam gerekiyor çünkü...ama yok yapamıyorum canım çok acıyor,hüngür hüngür iç çeke çeke ağlıyordum valla emzirmeye uğraşırken...ilk 1 hafta çok fena geçti ve dayanamadım artık...krem zeytinyağı falan bendede işe yaramadı...bu tarz şeyler bünyeye göre değişiyor,benimde tenim çok hassas canım çok aşırı tatlı o yüzden eminim kolay kolay düzelmeyecek...ben artık emziremicem,bu düşünce yerleşti kafama!!!o emzirmek keyife zevke dönüşmeyecek bende...ben sadece "eziyet" olarak tanımlıyorum...

Arkadaşlar ayşe öner diye bir hemşire gaz masaji yapiyor netten izlersiniz güzel anlatmis farkli videolarıda var izlemenizi tavsiye ederim

Izledim ve uyguladim az once yavrum kakasini yaptigi halde bidaha yapti demekki tam yapamis iyi geldi masaj sagol cnm onerin icin :)

Yemeklerimden kimyonu eksik etmiyorum , ayaklarımda sürekli çorap var. . Gaz sorunumuz yok çok şükür Arkadaşımın da 3 aylık bebişi var kaşık kaşık kimyon yiyor hatun :) bilginiz olsun güzeller

ıyı tatıller canım sıze, ne guzell
ayhh işallahh canımm, işallahh,benımkıde bı duzene gırsee, 50 gun oldu yanı, dedıklerı gıbı 40 olayı yok yanı bence, aksıne dahada huysuzlastı. bugun artık dua edıyorum , soylenıyorum kızıma: kızım bı bı saat uyu barı deee bende uyuyım dıee.. ama nafıleee sımdı uyudu

merhaba, bnde süt pompası arıyorum ve bu markayı almayı düşünüyorum. acaba aldığınız ürünü denediniz ve memnun kaldnız mı ?

sımdılık memnun kaldım canım, 2-3 defa kullandım , benım zaten sutum az dıye aldım ben bu urunu, yoksa evdeyım zaten calısmıyorum , hepsı buradada yorumları okudum herkez memnun, marka ıyı bır marka .. urun guzele benzıyor, işallahh sonrada bu dusuncelerım devam eder.:44:

Benimde sinirlerim bozuldu bu uykusuzluktan minicik bebek parmağında oynatiyor resmen bu kadar az uykusu olmaması lazım

Arkadaşlar bebişlerinizin uykusu ne durumda bizim gündüz uykusu hiç yok nerdeyse sabah sekiz buçuk dokuz gibi uyanıyor aksama kadar hiç uyumuyor

aynen aynen canım, benımkıde aynı yalnız deılsın
bu sekılde dolasıyorum artık, bızımkısıde bıde kucakcı, kucaktan asagıya ınmıyor , kolumda derman kalmadı artık butun gun kucagımda bıde benımkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…