2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Aynen canım uyurken bile kucağımda uyusa bıraktığım anda tekrar uyanıyor midem bulanıyor artık yorgunluktan evde biton işde beni bekliyor bayram geliyor temizlik yapmak gerek nası yetisecegim bilmiyorum daha kendime bile yetisemiyorum

Benimde sinirlerim bozuldu bu uykusuzluktan minicik bebek parmağında oynatiyor resmen bu kadar az uykusu olmaması lazım
aynen sormaa, yatırıyorum 10 dk sonra kalkıyor hemen, tabı sen tam yatmaya hazırlanrken aglama sesıyle delı oluyon :)
bıde benımkısı gozu acık uyuyor, bakıyorum uyandı dıyroum ama guluyorr sonra yuz ıfadesı degsıyor ama gozu acık yanı, fakat uyuyor anlamadım bende ( tabı hep gozu acık deılde, arada bu sekılde oluyor )

çok sevindim okurken annelik duygusunu yaşamışsın bademcim allah analı babalı büyütsün

senınkıyle benımkı aynı sanırsam :) yatagına koyar koymaz uyanıyor, anlıyor kucaktan ındıgını hemen zamane cocukları bunlar ya
valla abartısız ınan wc ye bıle gıdemıyorum, tutuyorumda en son asamada artık mecburen gıdıyorum, evı desen afadersın b.k goturuyor nerdeyse, kadın tutsanda yıne basında olman gerekıyor, bayramda bıze kımse gelmezde en kucuk oldugumuzdan, bayramdan sonra bebıs ıcın mevlut okutucaz onun ıcın nasıl temızlık yapılcak , yemek vs nasıl hazırlık yapılcak bende onu dusunuorum:44:

Ayni durumdauoz kizlar. Geceleri bir nebze daha iyi ama gunduz inanin bi misafir gelsede bari wc ye gitsem diye bakiyorum. Bu sekilde nasil yasayacagiz anlamadim. Cocugi olan arkadaslarima siz nasil yasadiniz doye soruyorum hepsi de ayni cevabi veriyor: biz boyle cocuk gormedikki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben veriyorum canım gunde 3-4 defa ve faydasını gordm insallah oğluna da yarar

Pufpuff daha once de yazmistim galiba tekrarliyosam kusura bakmayin silikon uc kullansan rahat edersin canim hem bu kadar surekli sagmana gerek kalmaz hem de acin yok dencek kdr azalir. Zamanla sifirlaniyo zaten.. He tabi bebek o ucu aliyosa..

Aynen bizim modelde sizle ayni bizede çok gelen olmaz bayramda ama sonra bebek gezmesine gelecek çok napcam bilmiyorum

Kabiz icin onerisi olan var mi kizlar bugun yine yqpamazsa onu deniyeyim 1 saat once zeytinyagi verdim ama henuz bisey yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim eğer kabizsa büyük insan gibi kivamli ve şekilli oluyor kaka. Büyük oğlum mama ile beslendiği için kabizdi 3-4 günde bir gliserin kansuk fitille yaptiriyorduk

Bizimkine gündüz daha iyi ama gece hep yaninda uyumak istiyor

Kzlar bnmkide uyumuyo bacagmda ble salldm ama tam uyuyo hemen uyaniyo titresimli besikte uyuyodu artk onuda anladi zilli uyumuyo :))) ya bde benm gogus ucu biber srmus gbi yaniyo siznde oylemi valla emzirmek bana iskence oldu kipkirmiZi oldu bide yaniyo

Kizima kavusuyorummmm

Pufpuff daha once de yazmistim galiba tekrarliyosam kusura bakmayin silikon uc kullansan rahat edersin canim hem bu kadar surekli sagmana gerek kalmaz hem de acin yok dencek kdr azalir. Zamanla sifirlaniyo zaten.. He tabi bebek o ucu aliyosa..

canım aldım ama kullanamadım onu yaaav..standart boy yazıyo bendekinde bide küçük boyu varmış galiba..sanki bebeğin ağzına girmiyo büyük geliyo gibi..çokta inatla denemedim ama 😁 bide zaten silikon olsada göğüs ucundan çekcek sütü yine göğüs ucuna değcek nasıl acımaz ki??

Canim eğer kabizsa büyük insan gibi kivamli ve şekilli oluyor kaka. Büyük oğlum mama ile beslendiği için kabizdi 3-4 günde bir gliserin kansuk fitille yaptiriyorduk

Canim buyuk oglunun bu durumu.ne kadar zaman surdu. Benim oglumda da durum ayni dedigin gibi. Birakinca alti gunde bir yapiyor. Bizde fitille yaptiriyoruz ama uzun suredir boyle. Ne zaman duzelecegini cok merak ediyoruz. Ustelik bu durumu anne sutuyle beslenirken yasiyoruz.

aynen, bende dıyorum 3-4 cocuklulara , bızımkı bole deıldı, bızım zamanımızda uyuyorlardı, bu cın gıbı vs..., yenı nesılde bı garıplık var anlasılan

Aynen bizim modelde sizle ayni bizede çok gelen olmaz bayramda ama sonra bebek gezmesine gelecek çok napcam bilmiyorum
evet bı cok kısı bayramdan sonra gelıcez dıyor, işallah ben mevlut okutıyım hepsı bı anda cıksın ıstıyorum ama bakalım

Bizimkine gündüz daha iyi ama gece hep yaninda uyumak istiyor
yanında yatmayada ragzıyım, keske yatsa

benımkı kucakta uyuyorr, odada sueklı sac kurutma makınası calısıyorr öle uyuyor hanım, besgıne bu ısıklı seylreden taktı 0-3 aylık ama nafıle ılgılenmıyor bıle

Benim mesai başladı çalar saat gibi sekiz olunca ayakta
bende 7 45 ten berı ayaktayım, uyuyor hanım ama yarı uyanık, odada sac kurutma makınası calısıyor, bende sut sagıyorumm:18:

Son düzenleme:
Canim oglumda tahlillerde cikmiyordu ama sut alerjisi vardi o yüzden kabizdi. Ek gidaya başlayınca düzeldi doktor 4. Ayini doldurmadan basltti hiip markanın mürdüm erigu kavanoz mamasi iyi gelmişti. Sonrada hic kabiz yapici şeyler vermedik muz elma şeftali pirinç gibi simdi 3yasinda ve bir sorunumuz kalmadi.
Fitille yaptirinca her kafadan bir ses cikiyordu herkes felaket seneryolari yaziyor yok çocuk alisir kendi kaka yapamaz yok kisir olur falan felan doktorun ne diyorsa onu yap. Birde anne sütunu emmedigi için çok az alıyordu doktor bize similac mamayi önermişti anne şutu alan çocuklarla ayni sayıda kaka yaptiriyor demisti. Günde 3-4cay kasigi dazeytin yağ veriyorduk

Aynen bizde o saatte kalkiyoruz hergün kurulmuş saat gibi iki dakika emiyor bırakıyor sonra tekrar istiyor valla besige koy geri al yoruluyorum

Aynen bizde o saatte kalkiyoruz hergün kurulmuş saat gibi iki dakika emiyor bırakıyor sonra tekrar istiyor valla besige koy geri al yoruluyorum
evet besıkte dursa yıne ıyı, durmuyorlarkııı. sımdı kahvaltı yapıcam ısallah uyanmaz. sen napıyorsun pekı, nasıl oyalıyorsun ?? kacta yatıyorr
allahım deken uyandıı sımdıı , kucagıma aldm yıne ac kaldım... sutu bıle sagamıyorumm

allahım kucagım da sımdı emıor, yarı uykulu..
bıde sozde anason cayı verdım , vermesem nolcak demek kı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…