aynen aynen canım, benımkıde aynı yalnız deılsın
bu sekılde dolasıyorum artık, bızımkısıde bıde kucakcı, kucaktan asagıya ınmıyor , kolumda derman kalmadı artık butun gun kucagımda bıde benımkı
aynen sormaa, yatırıyorum 10 dk sonra kalkıyor hemen, tabı sen tam yatmaya hazırlanrken aglama sesıyle delı oluyon :)Benimde sinirlerim bozuldu bu uykusuzluktan minicik bebek parmağında oynatiyor resmen bu kadar az uykusu olmaması lazım
Canım benim ilk 15 16 gun felaketti göğüslerim yara oldu kanadı bi baktım yavrum emerken ağzı yüzü kan oldu biranda her emzirmemde ölmelerden beter oluyordum emzirme saati gelmesin diye dua ediyordum ve sürekli emmek isteyen bir bebegim var duşunun emzirmeyi bırakacaktım lansinoh zeytinyağı vs hıc fayda etmedi annemler cok ısrar etti sakın bırakma diye onların sayesinde bırakmadım ağlaya ağlaya emzirdim bir haftadır cok sukur iyiyim herkesin göğüs üçünün toparlanması aynı süreçte olmuyormuş bir arkadasım 2 ayda toparlandı dedi o yüzden bırakma canum emzirmeyi f
Aynen canım uyurken bile kucağımda uyusa bıraktığım anda tekrar uyanıyor midem bulanıyor artık yorgunluktan evde biton işde beni bekliyor bayram geliyor temizlik yapmak gerek nası yetisecegim bilmiyorum daha kendime bile yetisemiyorum
senınkıyle benımkı aynı sanırsam :) yatagına koyar koymaz uyanıyor, anlıyor kucaktan ındıgını hemen zamane cocukları bunlar ya
valla abartısız ınan wc ye bıle gıdemıyorum, tutuyorumda en son asamada artık mecburen gıdıyorum, evı desen afadersın b.k goturuyor nerdeyse, kadın tutsanda yıne basında olman gerekıyor, bayramda bıze kımse gelmezde en kucuk oldugumuzdan, bayramdan sonra bebıs ıcın mevlut okutucaz onun ıcın nasıl temızlık yapılcak , yemek vs nasıl hazırlık yapılcak bende onu dusunuorum:44:
Slm kizlar bizim bugun 42.gumumuz ve gaz sancimizin ve oglumun bizi sabaha kadar uyutmadigi ilk gumumuz yavrum sabaha kadar agladi meger gaz sancisi varmis sabah doktora gittik ve yaptigi muayane ve tahliller sonucu gaz sorunumuz oldugu cikti doktorumuz nurse harveys verdi onu kullanmaya
basladim bugun siz gunde kac kez veriyorsunuz ve fayda ediyormu(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
heeeeh işte o bahsettiğin benim...sadece 1 hafta dayanabildim ben ve artık emziremiyorum,bugün 41 günlük olduk 😞 sağıp veriyorum sütümü ve bana baya külfet bu iş...gün içinde en az 6-7 kez sağmam gerekiyor çünkü...ama yok yapamıyorum canım çok acıyor,hüngür hüngür iç çeke çeke ağlıyordum valla emzirmeye uğraşırken...ilk 1 hafta çok fena geçti ve dayanamadım artık...krem zeytinyağı falan bendede işe yaramadı...bu tarz şeyler bünyeye göre değişiyor,benimde tenim çok hassas canım çok aşırı tatlı o yüzden eminim kolay kolay düzelmeyecek...ben artık emziremicem,bu düşünce yerleşti kafama!!!o emzirmek keyife zevke dönüşmeyecek bende...ben sadece "eziyet" olarak tanımlıyorum...
senınkıyle benımkı aynı sanırsam :) yatagına koyar koymaz uyanıyor, anlıyor kucaktan ındıgını hemen zamane cocukları bunlar ya
valla abartısız ınan wc ye bıle gıdemıyorum, tutuyorumda en son asamada artık mecburen gıdıyorum, evı desen afadersın b.k goturuyor nerdeyse, kadın tutsanda yıne basında olman gerekıyor, bayramda bıze kımse gelmezde en kucuk oldugumuzdan, bayramdan sonra bebıs ıcın mevlut okutucaz onun ıcın nasıl temızlık yapılcak , yemek vs nasıl hazırlık yapılcak bende onu dusunuorum:44:
Kabiz icin onerisi olan var mi kizlar bugun yine yqpamazsa onu deniyeyim 1 saat once zeytinyagi verdim ama henuz bisey yok
aynen aynen canım, benımkıde aynı yalnız deılsın
bu sekılde dolasıyorum artık, bızımkısıde bıde kucakcı, kucaktan asagıya ınmıyor , kolumda derman kalmadı artık butun gun kucagımda bıde benımkı
Aynen canım uyurken bile kucağımda uyusa bıraktığım anda tekrar uyanıyor midem bulanıyor artık yorgunluktan evde biton işde beni bekliyor bayram geliyor temizlik yapmak gerek nası yetisecegim bilmiyorum daha kendime bile yetisemiyorum
aynen sormaa, yatırıyorum 10 dk sonra kalkıyor hemen, tabı sen tam yatmaya hazırlanrken aglama sesıyle delı oluyon :)
bıde benımkısı gozu acık uyuyor, bakıyorum uyandı dıyroum ama guluyorr sonra yuz ıfadesı degsıyor ama gozu acık yanı, fakat uyuyor anlamadım bende ( tabı hep gozu acık deılde, arada bu sekılde oluyor )
Pufpuff daha once de yazmistim galiba tekrarliyosam kusura bakmayin silikon uc kullansan rahat edersin canim hem bu kadar surekli sagmana gerek kalmaz hem de acin yok dencek kdr azalir. Zamanla sifirlaniyo zaten.. He tabi bebek o ucu aliyosa..
Canim eğer kabizsa büyük insan gibi kivamli ve şekilli oluyor kaka. Büyük oğlum mama ile beslendiği için kabizdi 3-4 günde bir gliserin kansuk fitille yaptiriyorduk
Bizimkine gündüz daha iyi ama gece hep yaninda uyumak istiyor
Ayni durumdauoz kizlar. Geceleri bir nebze daha iyi ama gunduz inanin bi misafir gelsede bari wc ye gitsem diye bakiyorum. Bu sekilde nasil yasayacagiz anlamadim. Cocugi olan arkadaslarima siz nasil yasadiniz doye soruyorum hepsi de ayni cevabi veriyor: biz boyle cocuk gormedikki
evet bı cok kısı bayramdan sonra gelıcez dıyor, işallah ben mevlut okutıyım hepsı bı anda cıksın ıstıyorum ama bakalımAynen bizim modelde sizle ayni bizede çok gelen olmaz bayramda ama sonra bebek gezmesine gelecek çok napcam bilmiyorum
yanında yatmayada ragzıyım, keske yatsaBizimkine gündüz daha iyi ama gece hep yaninda uyumak istiyor
benımkı kucakta uyuyorr, odada sueklı sac kurutma makınası calısıyorr öle uyuyor hanım, besgıne bu ısıklı seylreden taktı 0-3 aylık ama nafıle ılgılenmıyor bıleKzlar bnmkide uyumuyo bacagmda ble salldm ama tam uyuyo hemen uyaniyo titresimli besikte uyuyodu artk onuda anladi zilli uyumuyo :))) ya bde benm gogus ucu biber srmus gbi yaniyo siznde oylemi valla emzirmek bana iskence oldu kipkirmiZi oldu bide yaniyo
Kizima kavusuyorummmm
bende 7 45 ten berı ayaktayım, uyuyor hanım ama yarı uyanık, odada sac kurutma makınası calısıyor, bende sut sagıyorumm:18:Benim mesai başladıçalar saat gibi sekiz olunca ayakta
Canim oglumda tahlillerde cikmiyordu ama sut alerjisi vardi o yüzden kabizdi. Ek gidaya başlayınca düzeldi doktor 4. Ayini doldurmadan basltti hiip markanın mürdüm erigu kavanoz mamasi iyi gelmişti. Sonrada hic kabiz yapici şeyler vermedik muz elma şeftali pirinç gibi simdi 3yasinda ve bir sorunumuz kalmadi.Canim buyuk oglunun bu durumu.ne kadar zaman surdu. Benim oglumda da durum ayni dedigin gibi. Birakinca alti gunde bir yapiyor. Bizde fitille yaptiriyoruz ama uzun suredir boyle. Ne zaman duzelecegini cok merak ediyoruz. Ustelik bu durumu anne sutuyle beslenirken yasiyoruz.
aynen, bende dıyorum 3-4 cocuklulara , bızımkı bole deıldı, bızım zamanımızda uyuyorlardı, bu cın gıbı vs..., yenı nesılde bı garıplık var anlasılan
evet bı cok kısı bayramdan sonra gelıcez dıyor, işallah ben mevlut okutıyım hepsı bı anda cıksın ıstıyorum ama bakalım
yanında yatmayada ragzıyım, keske yatsa
benımkı kucakta uyuyorr, odada sueklı sac kurutma makınası calısıyorr öle uyuyor hanım, besgıne bu ısıklı seylreden taktı 0-3 aylık ama nafıle ılgılenmıyor bıle
bende 7 45 ten berı ayaktayım, uyuyor hanım ama yarı uyanık, odada sac kurutma makınası calısıyor, bende sut sagıyorumm:18:
evet besıkte dursa yıne ıyı, durmuyorlarkııı. sımdı kahvaltı yapıcam ısallah uyanmaz. sen napıyorsun pekı, nasıl oyalıyorsun ?? kacta yatıyorrAynen bizde o saatte kalkiyoruz hergün kurulmuş saat gibi iki dakika emiyor bırakıyor sonra tekrar istiyor valla besige koy geri al yoruluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?