evet besıkte dursa yıne ıyı, durmuyorlarkııı. sımdı kahvaltı yapıcam ısallah uyanmaz. sen napıyorsun pekı, nasıl oyalıyorsun ?? kacta yatıyorr
allahım deken uyandıı sımdıı , kucagıma aldm yıne ac kaldım... sutu bıle sagamıyorumm
Kızlar kırkında kadın doğum doktorunuz sizi muayene etmek için çağırdı mı. Bir de spiral taktırmayı düşünen var mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz ve ne sıklıkta dışarı çıkarıyorsunuz???? Doktorumuz ince tek kat kısa kollu tişörtle her gün 20 dk çık diyor, ama benim içime hiç sinmiyor, kendim bile tişörtün altına atlet giyiyorken bebişi o kadar ince tutamıyorum. Altına bir çıtçıylı atlet üzerine de altlı üstlü bir takım giydiriyorum. Ayrıca öyle her gün 20 dk dışarı çıkmak da mümkün olmuyor((
Kızlar bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz ve ne sıklıkta dışarı çıkarıyorsunuz???? Doktorumuz ince tek kat kısa kollu tişörtle her gün 20 dk çık diyor, ama benim içime hiç sinmiyor, kendim bile tişörtün altına atlet giyiyorken bebişi o kadar ince tutamıyorum. Altına bir çıtçıylı atlet üzerine de altlı üstlü bir takım giydiriyorum. Ayrıca öyle her gün 20 dk dışarı çıkmak da mümkün olmuyor((
sımdılık memnun kaldım canım, 2-3 defa kullandım , benım zaten sutum az dıye aldım ben bu urunu, yoksa evdeyım zaten calısmıyorum , hepsı buradada yorumları okudum herkez memnun, marka ıyı bır marka .. urun guzele benzıyor, işallahh sonrada bu dusuncelerım devam eder.:44:
Kızlar kırkında kadın doğum doktorunuz sizi muayene etmek için çağırdı mı. Bir de spiral taktırmayı düşünen var mı?
heeeeh işte o bahsettiğin benim...sadece 1 hafta dayanabildim ben ve artık emziremiyorum,bugün 41 günlük olduk 😞 sağıp veriyorum sütümü ve bana baya külfet bu iş...gün içinde en az 6-7 kez sağmam gerekiyor çünkü...ama yok yapamıyorum canım çok acıyor,hüngür hüngür iç çeke çeke ağlıyordum valla emzirmeye uğraşırken...ilk 1 hafta çok fena geçti ve dayanamadım artık...krem zeytinyağı falan bendede işe yaramadı...bu tarz şeyler bünyeye göre değişiyor,benimde tenim çok hassas canım çok aşırı tatlı o yüzden eminim kolay kolay düzelmeyecek...ben artık emziremicem,bu düşünce yerleşti kafama!!!o emzirmek keyife zevke dönüşmeyecek bende...ben sadece "eziyet" olarak tanımlıyorum...
çok sevindim okurken annelik duygusunu yaşamışsın bademcim allah analı babalı büyütsün
Bugün kırkımız çıktı.
Oğlum artık 40 günlük
Maşallah bizim de az kaldı bgn 35 günlüğüz :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Spiral düşünüyorum canım ama korkuyorum da acıyor takarken diyorlar.ve doktorum çağırdı 2. Kontrol olacak ağustosun başında gidicem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?