2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Kucağımda oturuyoruz sürekli ara da beşiğinde duruyor bende başında beşiği salliyorum bende ne zaman bişiler yemeye otursam hemen uyanıyor yıyemıyorum

Ben de bir türlü yemek yiyemeyenlerdenim. Oğluma kalsa uyku da dahil 24 saat mememde yaşamak istiyor. Sürekli aranıyor ne zaman gercekten aç ne zaman emme refleksiyle yapıyor anlamıyorum. Her istediğinde emzir diyen doktoru dinliyorum ama bu sefer de fazla alıp kusuyor.

Kızlar kırkında kadın doğum doktorunuz sizi muayene etmek için çağırdı mı. Bir de spiral taktırmayı düşünen var mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz ve ne sıklıkta dışarı çıkarıyorsunuz???? Doktorumuz ince tek kat kısa kollu tişörtle her gün 20 dk çık diyor, ama benim içime hiç sinmiyor, kendim bile tişörtün altına atlet giyiyorken bebişi o kadar ince tutamıyorum. Altına bir çıtçıylı atlet üzerine de altlı üstlü bir takım giydiriyorum. Ayrıca öyle her gün 20 dk dışarı çıkmak da mümkün olmuyor ((

kisakollu veya kolsuz citcitlilardan giydirip ustune de illaki bisey giydiriyorum bazen ustu kisakollu birakiyorum altina tek pijama goydiriyorum havaya gore

disari cikma isi de doktor 11 -12 arasi balkona gunese cikar tek badisiyle dedi o da gunes fazlaysa ciakriyorum normal bi yere gezmeye giderken zaten anakucaginda yatiyo oluyo normal kiyafetleriyle

Ben sifir kollu yada kisa kollu citcitli badi giydiriyorum bazende üzerine yelek giydiriyorum bahçeyede öyle çıkarıyorum akşamlarida bizle beraber balkonda duruyor

teşekkürler cnm verdim siparişi bnde:) gece uyku sorunu yaşayan annelere de bir önerim var bnm kızımda işe yaradı inş. sizde rahat edersiniz. bnm kızım gece yarısına kadar ağlıyordu hep ancak sahurdan sonra yorgunluktan ve ağlamaktan bitmiş halde uyuyordu. ne yaptıysam da uykusu 10 dakikayı geçmiyordu.artık banyosunu akşamları 11 gibi yaptıryorum gece 3 saate yakın uyuyor hatta br aksam misafirlikte olduğumuz için banyo yaptıramamıştım.uyumasını bekledim ama uyumayınca ve ağlamaya devam edince gecenin 3ünde banyo yaptırdım. o da rahatladı bnde rahatladım

Kızlar kırkında kadın doğum doktorunuz sizi muayene etmek için çağırdı mı. Bir de spiral taktırmayı düşünen var mı?

Benimki bir ay dolunca cagirdi velhasilkelam gittim dikislerimi muayene etti simir aldi hersey normal dedi nasil korunmayi dusunuyosun dedi hocam tavsiyeniz nedir dedim kisa surede tekrar cocuk dusunmuyosan spral yok dusunuyosan 3 aylik igne ya da hap dedi. Dusunmuyorum ama sprale de cesaret edemedim ..

Biz haftada iki defa falan çıkıyoruz o anneanneye babaanneye falan.citcitli giydiriyorum ben de sadece ve corap baska türlü durmuyo zaten ikinci katı giydirme bence

Canım İnan bana da oyle geliyordu insan evladını emzirirken işkence mi çeker diye arkadasım emzirirken anneliğini tamamen hissedeceksin mükemmel bir duygu falan diyordu diyorum ben de bunun neresi guzel bir duygu eziyetten baska bir sey degil diye. Sanırım aynı seyleri yasamışiz canım inancım kalmamıştı benim goguslerimdeki yaraların iyilesecegine biraz sabretsen sen de suan emzirmek cok keyifli o kadar eziyet cektim ama cok sukur gecti

Cok sagol canım benim dunyanın en guzel duygusuymus evladının kokusunu hissetmek, artık forumun farklı yerinde takılıyorum unuttum memeyi falan :) uzun zaman oldu görüşmeyeli sen de iyisindir umarım.
çok sevindim okurken annelik duygusunu yaşamışsın bademcim allah analı babalı büyütsün

Bugün kırkımız çıktı.
Oğlum artık 40 günlük

Spiral düşünüyorum canım ama korkuyorum da acıyor takarken diyorlar.ve doktorum çağırdı 2. Kontrol olacak ağustosun başında gidicem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben benimkine aciyo mu dedim o da simir alirken ki aci kdr dedi alttan ultrason bakarkenki aci kadar dedi yersen 😜

Bayram yaklasti sagolsun bacilarim arayip yardima ihtiyacin var mi diye sormadilar....
Bayramdan once abartisiz 100 e yakin kisi agirladim misafir olarak farkli illerden gelenler bile oldu....
Bayramdan sonra yine gelen olacaktir eminim temizlik yapmam gerek tek tuk yapabildigim kadariyla iste...
Sabah erken sagolsun kv dem geldi butun camlarimi sildi....
Bende azar azar yapabildigim kadariyla yapiyorum iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…