- 4 Ekim 2010
- 1.557
- 169
- 133
- 33
Kizlar bebegim neredeyse 1 aylik gunduz uyumuyor. Esniyor gozlerinden uyku akiyor ama uyumuyor. Sorun var mi sizce. Sizinkiler nasil
Kizlar kanamalariniz ne durumda bizim 44.gunumuz bugun yine basladi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bayram yaklasti sagolsun bacilarim arayip yardima ihtiyacin var mi diye sormadilar....
Bayramdan once abartisiz 100 e yakin kisi agirladim misafir olarak farkli illerden gelenler bile oldu....
Bayramdan sonra yine gelen olacaktir eminim temizlik yapmam gerek tek tuk yapabildigim kadariyla iste...
Sabah erken sagolsun kv dem geldi butun camlarimi sildi....
Bende azar azar yapabildigim kadariyla yapiyorum iste
Benim mesai başladıçalar saat gibi sekiz olunca ayakta
Canım İnan bana da oyle geliyordu insan evladını emzirirken işkence mi çeker diye arkadasım emzirirken anneliğini tamamen hissedeceksin mükemmel bir duygu falan diyordu diyorum ben de bunun neresi guzel bir duygu eziyetten baska bir sey degil diye. Sanırım aynı seyleri yasamışiz canım inancım kalmamıştı benim goguslerimdeki yaraların iyilesecegine biraz sabretsen sen de suan emzirmek cok keyifli o kadar eziyet cektim ama cok sukur gecti
Kızlar bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz ve ne sıklıkta dışarı çıkarıyorsunuz???? Doktorumuz ince tek kat kısa kollu tişörtle her gün 20 dk çık diyor, ama benim içime hiç sinmiyor, kendim bile tişörtün altına atlet giyiyorken bebişi o kadar ince tutamıyorum. Altına bir çıtçıylı atlet üzerine de altlı üstlü bir takım giydiriyorum. Ayrıca öyle her gün 20 dk dışarı çıkmak da mümkün olmuyor((
sizin yine 8'se iyibizde 6'da başlıyor mesai..
aynı benim doğum yaptığım hastanede ve aynı doktorda başka bir arkadaşım sezeryan oldu..bi onunkine bakıyorum bi benimkine öyle fark var ki..o yüzden artık anladım,bünye meselesi bunlar ve kişiden kişiye değişiyor..sağolsun ben çok hassasım tenimde öyle..o yüzden bu iş bende eziyet olmaya devam ediyor..bırak emzirmeyi,örneğin duş alırken sıcak su değdiğinde bile sızlıyor veya kolum falan değse çarpsa acıyor..üüüüfff bu konuda sabaha dek konuşabilirim 😔 😢
her gün dışarı çıkmak mümkün değil pek ama ben evde de dışarda da kısa giydiriyorum kesinlikle..bide bizim ev daha da sıcak..hava berbat sıcak ooyyy hem çıtçıtlı giydirip hemde üstüne başka bişey daha mı giydiriyorsub pişircen çocuğu..ben ince bi battaniye alıp sadece çıtçıtlı badi giydiriyorum vücut ısısını kontrol ederek o şekilde tutuyorum..zaten çocukta çok terliyor
Altı kalkiyor emiyor sonra tekrar uyuyor sekize kadar ve hala ayakta şimdi banyo yaptirip uyutucam ki iftarda rahat yemek yiyeyim
bende banyosunu gündüz yaptırıyordum bikaç gündür akşama aldım..iftardan sonraya..belki mayışırda uyur diye,bazen işe yarıyor 😁 yıkanıyor,ardından da sütünü içiyor ooohhh ben olsam bende uyurum 😁
sizin yine 8'se iyibizde 6'da başlıyor mesai..
aynı benim doğum yaptığım hastanede ve aynı doktorda başka bir arkadaşım sezeryan oldu..bi onunkine bakıyorum bi benimkine öyle fark var ki..o yüzden artık anladım,bünye meselesi bunlar ve kişiden kişiye değişiyor..sağolsun ben çok hassasım tenimde öyle..o yüzden bu iş bende eziyet olmaya devam ediyor..bırak emzirmeyi,örneğin duş alırken sıcak su değdiğinde bile sızlıyor veya kolum falan değse çarpsa acıyor..üüüüfff bu konuda sabaha dek konuşabilirim 😔 😢
her gün dışarı çıkmak mümkün değil pek ama ben evde de dışarda da kısa giydiriyorum kesinlikle..bide bizim ev daha da sıcak..hava berbat sıcak ooyyy hem çıtçıtlı giydirip hemde üstüne başka bişey daha mı giydiriyorsub pişircen çocuğu..ben ince bi battaniye alıp sadece çıtçıtlı badi giydiriyorum vücut ısısını kontrol ederek o şekilde tutuyorum..zaten çocukta çok terliyor
Arkadaşlar bebeğiniz cok agladiginda napiyosunuz ben cok sinirleniyorum. Yüksek sesle ne oldu niye ağlıyorsun diye kiziyorum cevap veremeyecegini bile bile hatta bugun çok şiddetli salladim kötü bi anne miyim ben. Yaşadıklarım da etkiliyor sanirim daha 47 günlük(((
benımkı besıgındede durmuyor sallasamda.. oglen 15 30 da nıhayet uyudu oda banyo yaptırdık da o sekılde , bugun kafayı yıyordum hem uykusuz hem acKucağımda oturuyoruz sürekli ara da beşiğinde duruyor bende başında beşiği salliyorum bende ne zaman bişiler yemeye otursam hemen uyanıyor yıyemıyorum
bende her seferınde verıyorudm ama ıste sonrada kucakcı oldularr, benımkı sutum az dıye ben hep verıyordum, senın sutun fazlaysa yetıyorsa ole her arandıgında bence verme meme.Ben de bir türlü yemek yiyemeyenlerdenim. Oğluma kalsa uyku da dahil 24 saat mememde yaşamak istiyor. Sürekli aranıyor ne zaman gercekten aç ne zaman emme refleksiyle yapıyor anlamıyorum. Her istediğinde emzir diyen doktoru dinliyorum ama bu sefer de fazla alıp kusuyor.
ben sımdılık kullanıyorum sorun yok gıbı , işallah sorun yasamayız.. aynen banyo yaptırmak lagzım, ama ben hıc yıkamadım bıle annem yıkıyor hep o yuzden her ıstedıgımde benım yıkamam mumkun olmuyor, korkyorum yıkamaya aslında ogrenmem lagzımteşekkürler cnm verdim siparişi bnde:) gece uyku sorunu yaşayan annelere de bir önerim var bnm kızımda işe yaradı inş. sizde rahat edersiniz. bnm kızım gece yarısına kadar ağlıyordu hep ancak sahurdan sonra yorgunluktan ve ağlamaktan bitmiş halde uyuyordu. ne yaptıysam da uykusu 10 dakikayı geçmiyordu.artık banyosunu akşamları 11 gibi yaptıryorum gece 3 saate yakın uyuyorhatta br aksam misafirlikte olduğumuz için banyo yaptıramamıştım.uyumasını bekledim ama uyumayınca ve ağlamaya devam edince gecenin 3ünde banyo yaptırdım. o da rahatladı bnde rahatladım
aynen canım senın stresını cocuga yansıtıyorsun , bende ıklk baslarda ole bır seyler olmustu esımle , zavallaı kucucuk cocuga bagırdım , bıde poposuna vurdum bıraz , ama sonrada cok uzuldum, sankı yavrucagın ne sucu varArkadaşlar bebeğiniz cok agladiginda napiyosunuz ben cok sinirleniyorum. Yüksek sesle ne oldu niye ağlıyorsun diye kiziyorum cevap veremeyecegini bile bile hatta bugun çok şiddetli salladim kötü bi anne miyim ben. Yaşadıklarım da etkiliyor sanirim daha 47 günlük(((
Kizlar kanamalariniz ne durumda bizim 44.gunumuz bugun yine basladi
Ya kızlar kanamanin durması için yapılacak birşey yok mu acaba bilen duyan söylesede yapsak çok skldim bu durumdan
kızlar bu arada bu sut sagma ıslemını sızler nasıl yapıyorsunuz ?? ben sagıyorum ama sonra sut kalmıyor bebesım sutsuz kalıyor doymuyor, bugun sabahtan bıraz sagdım sonra cocuk uyandı, saatlerce oglene kadar ayakta doymadı mecbur kaldım mama vermeye, ne zaman sağmam gerekıyor kı?? ben sutum artsın dıye makıne aldım ama sagıncada bıtıyor, hay allahım napcamm benn:44:
Doktorum agri kesici icersen kesilir kanamn dedi ve ilac vermişti bana kesilsin dye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?