2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar kanamalariniz ne durumda bizim 44.gunumuz bugun yine basladi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende yapmadim nasıl yapacağım onunda bilmiyorum

Benim mesai başladı çalar saat gibi sekiz olunca ayakta

sizin yine 8'se iyi bizde 6'da başlıyor mesai..

aynı benim doğum yaptığım hastanede ve aynı doktorda başka bir arkadaşım sezeryan oldu..bi onunkine bakıyorum bi benimkine öyle fark var ki..o yüzden artık anladım,bünye meselesi bunlar ve kişiden kişiye değişiyor..sağolsun ben çok hassasım tenimde öyle..o yüzden bu iş bende eziyet olmaya devam ediyor..bırak emzirmeyi,örneğin duş alırken sıcak su değdiğinde bile sızlıyor veya kolum falan değse çarpsa acıyor..üüüüfff bu konuda sabaha dek konuşabilirim 😔 😢

her gün dışarı çıkmak mümkün değil pek ama ben evde de dışarda da kısa giydiriyorum kesinlikle..bide bizim ev daha da sıcak..hava berbat sıcak ooyyy hem çıtçıtlı giydirip hemde üstüne başka bişey daha mı giydiriyorsub pişircen çocuğu..ben ince bi battaniye alıp sadece çıtçıtlı badi giydiriyorum vücut ısısını kontrol ederek o şekilde tutuyorum..zaten çocukta çok terliyor

Altı kalkiyor emiyor sonra tekrar uyuyor sekize kadar ve hala ayakta şimdi banyo yaptirip uyutucam ki iftarda rahat yemek yiyeyim

Altı kalkiyor emiyor sonra tekrar uyuyor sekize kadar ve hala ayakta şimdi banyo yaptirip uyutucam ki iftarda rahat yemek yiyeyim

bende banyosunu gündüz yaptırıyordum bikaç gündür akşama aldım..iftardan sonraya..belki mayışırda uyur diye,bazen işe yarıyor 😁 yıkanıyor,ardından da sütünü içiyor ooohhh ben olsam bende uyurum 😁

Bende akşam üzerine aldım yemekyaparken vd yerken rahat etmek için

Aslında evet artık 40ı da çıktı ben de tek kat kısa kollu body giydircem sadece isilik olmuş sırtı zaten belki de çok giydirdiğim içindir

Arkadaşlar bebeğiniz cok agladiginda napiyosunuz ben cok sinirleniyorum. Yüksek sesle ne oldu niye ağlıyorsun diye kiziyorum cevap veremeyecegini bile bile hatta bugun çok şiddetli salladim kötü bi anne miyim ben. Yaşadıklarım da etkiliyor sanirim daha 47 günlük (((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim benim zor günler geçiriyorsun o sebeple öyle davranıyorsun yoksa neden kötü bir anne olasin bazen emerken çok sikyor göğsümde yara olduğu için canım çok yanıyor o zaman ben de sinirleniyorum

Kizlar bu milupanin gece cayini veya humananin iyi geceler cayini
Duyan, kendi icen veya bebegine iciren varmi
Bi arkadasima doktoru onermis aksamustu 6 gibi kendin ic demis
Gece emzirmene etkisi olur bebek gazsiz rahatca uyur demis
Icinde papatya melisa kekik ozleri fln varmis

Kucağımda oturuyoruz sürekli ara da beşiğinde duruyor bende başında beşiği salliyorum bende ne zaman bişiler yemeye otursam hemen uyanıyor yıyemıyorum
benımkı besıgındede durmuyor sallasamda.. oglen 15 30 da nıhayet uyudu oda banyo yaptırdık da o sekılde , bugun kafayı yıyordum hem uykusuz hem ac
bende her seferınde verıyorudm ama ıste sonrada kucakcı oldularr, benımkı sutum az dıye ben hep verıyordum, senın sutun fazlaysa yetıyorsa ole her arandıgında bence verme meme.
ben sımdılık kullanıyorum sorun yok gıbı , işallah sorun yasamayız.. aynen banyo yaptırmak lagzım, ama ben hıc yıkamadım bıle annem yıkıyor hep o yuzden her ıstedıgımde benım yıkamam mumkun olmuyor, korkyorum yıkamaya aslında ogrenmem lagzım
aynen canım senın stresını cocuga yansıtıyorsun , bende ıklk baslarda ole bır seyler olmustu esımle , zavallaı kucucuk cocuga bagırdım , bıde poposuna vurdum bıraz , ama sonrada cok uzuldum, sankı yavrucagın ne sucu var sende uzulme canım , kotu anne deılsın, yasadıklarından oturu yapıyorsun ama tabıkı kendınede hakım ol , o bebısler anlıyor cunku bız ne kadar anlamaz dıye dusunsekte:26:

Son düzenleme:
kızlar bu arada bu sut sagma ıslemını sızler nasıl yapıyorsunuz ?? ben sagıyorum ama sonra sut kalmıyor bebesım sutsuz kalıyor doymuyor, bugun sabahtan bıraz sagdım sonra cocuk uyandı, saatlerce oglene kadar ayakta doymadı mecbur kaldım mama vermeye, ne zaman sağmam gerekıyor kı?? ben sutum artsın dıye makıne aldım ama sagıncada bıtıyor, hay allahım napcamm benn:44:

Canim bence bebek emdikten sonra sagmalisin hem bebekde aç kalmamış olur hemde göğsün bosalir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…