kızlar bu arada bu sut sagma ıslemını sızler nasıl yapıyorsunuz ?? ben sagıyorum ama sonra sut kalmıyor bebesım sutsuz kalıyor doymuyor, bugun sabahtan bıraz sagdım sonra cocuk uyandı, saatlerce oglene kadar ayakta doymadı mecbur kaldım mama vermeye, ne zaman sağmam gerekıyor kı?? ben sutum artsın dıye makıne aldım ama sagıncada bıtıyor, hay allahım napcamm benn:44:
Arkadaşlar bebeğiniz cok agladiginda napiyosunuz ben cok sinirleniyorum. Yüksek sesle ne oldu niye ağlıyorsun diye kiziyorum cevap veremeyecegini bile bile hatta bugun çok şiddetli salladim kötü bi anne miyim ben. Yaşadıklarım da etkiliyor sanirim daha 47 günlük(((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar bu arada bu sut sagma ıslemını sızler nasıl yapıyorsunuz ?? ben sagıyorum ama sonra sut kalmıyor bebesım sutsuz kalıyor doymuyor, bugun sabahtan bıraz sagdım sonra cocuk uyandı, saatlerce oglene kadar ayakta doymadı mecbur kaldım mama vermeye, ne zaman sağmam gerekıyor kı?? ben sutum artsın dıye makıne aldım ama sagıncada bıtıyor, hay allahım napcamm benn:44:
Sagdigin sutu vermiyor musun niye sutsuz kalsinki ben anlamadim galiba :) dogrusu su sekilde oluyor: emzir, sag, saginca cikanida biberona koy ver.
ıste bızımkısı canım nerdeyse 15 dk da bır memede hanım, sanırım yetmıyorCanim bence bebek emdikten sonra sagmalisin hem bebekde aç kalmamış olur hemde göğsün bosalir
yok canım ben normal emzırıyorumda, ama dısarı falan cıkarsam bızımkıler cocuga ıcırsın dıe, buzluga koymak ıcın sagıyorum, hemde artsın dıe , yoksa anında cıkanı ıcırmek ıcın deılSagdigin sutu vermiyor musun niye sutsuz kalsinki ben anlamadim galiba :) dogrusu su sekilde oluyor: emzir, sag, saginca cikanida biberona koy ver.
yok canım, dedıgım gıbı ben sagıp ıcırmıyorum, sagıyım yedek dursun dıe saklamak ıcın, hem sutum artsın dıe sağıyorum dahası sagamıyorum
heeee aynen bende anlamadım galiba 😁 sağıyorsan neden sütsüz kalsın ki?brnde sağıyorum öyle içiryorum..
Kizlar bu milupanin gece cayini veya humananin iyi geceler cayini
Duyan, kendi icen veya bebegine iciren varmi
Bi arkadasima doktoru onermis aksamustu 6 gibi kendin ic demis
Gece emzirmene etkisi olur bebek gazsiz rahatca uyur demis
Icinde papatya melisa kekik ozleri fln varmis
Hahahayy sizinkide dert mi aysegulcum. Biz 1.30 tan beri uyanigiz simdi uyudu benimki ama derin degil kipirdanip duruyoBu yaşta bir bebek saat Iki buçukda kalkip bu saatte kadar neden uyumaz acaba ben ayakta uyuyorum resmen
kızlar buyuk bır sevıncle yazıyorum sonrada yatmaya gıdıyorum,
esım " kolık "cd sı getırtmıstı , bu sabah yıne kuzum 7 30 da dıktı benı kı du su cd yı bı takalım dedım, belkıde tesaduf bılemıyorum ama 30 dk sonra uyudu.. sımdı yatagına koydum uyku modunda hemde, benımkı tedırgın uyurdu hep..
deli gıbı oldum valla sevıncten , sımdı hemen yatcam..
bız seslerı telefona falan kaydetmıstık onceden ama cd dede yazıyormus ıcınde telefondan vs kayıttan olmuyor, hatta normal cd calar kucuk teyıpler de de etkı etm etmeyebılır, tum frekansları duyması ıcın home theatre sıstem yada buyuk muzık setınde dınletın yazıyor, ama sesı yuksek olucak artık yukarkıler kovar bızı bu ses ne sabah sabah dıee :):):)
sızlerde alın kızlar muhakakk, yoksa getırtın, sırf bunu yazmak ıcın gırdım vallaa, uykuuuuuuuuu
Ben dün kendi içtiğim rezene çayından yaklaşık 40 ml kadar biberona koyup verdim daha içmeye başlarken alttan bırakmaya başladıikimiz de çok rahat bir gün geçirdik
40 ml fazla degil mi uyutursun butun gun ben 2-3 cay kasigi veriyodum rahat uyuyodu
Kızlar sagdiginiz sutleri neyde saklıyorsunuz dondurucuda süt saklama poşeti dışında
Bizimki biraz iri ve obur olduğu için 40 ml rezene üzerine bi dünya da süt emdiuykusu da değişmedi fix 3 saat bizde ama bu şekilde uykuda ıkınmadı rahat uyudu. ilk zamanlar ben de kaşıkla verdim ama pek etki etmemişti . Tabii bebeğin kilosu ve iştahına göre ayarlanabilir ama rezene en rahatlatıcı yolmuş onu anladım
Rezene çayı sallana mı kullanıyorsun. Canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Uyumama sebebimiz belli oldu kizlar.. gaz sancısı. Dr metsil damla verdi gunde 3 kez 5 damla. Kullanan var mi, faydasi oldu mu?
Kızlar aranızda dönence alan var mı? Ben bugün almayı düşünüyorum bir arkadaşım almıştı sayesinde bebek kendi odasına geçti daha 2 aylıkken :)
Alıpta evet ilgisini çekiyor şu marka şu model aldık diyen var mı? Acil cvp bekliyorum alışveriş yapıcaz bugün anne dışarı çıkacak bebişiyle :)
Aynısını geçen gün ben yaptım. Bebeğim iki öğününü de kısa emerek geçirdi ve uyudu. Bu durumda yaklaşık 5-6 saat göğsümde süt kaldı ve şişti. Ben de sağdım ve baya da çıktı, buzluğa attım. Sonra oğlum uyandı ve daha önce iyi emmediği için çok açtı ve saldırdı, ama memeler boştubaya zorlanmıştım, memeyi sıcak suyla ovdum masaj yaptım ve bebeğimi 1 saat memede tuttum da doyurdum. Sanırım en doğrusu bebek emfikten sonra boşaltmak ve bebeğin iyi doymadığını düşünüyorsan ve açlıktan uyanması yakınsa makineyle hepsini boşaltma içinde bırak yetecek kadarını.
Hahahayy sizinkide dert mi aysegulcum. Biz 1.30 tan beri uyanigiz simdi uyudu benimki ama derin degil kipirdanip duruyo
Ne guzel anlatmissin ayolben ucacam nerdeyse mutluluktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?