2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar sagdiginiz sutleri neyde saklıyorsunuz dondurucuda süt saklama poşeti dışında

ben salama sısesı aldım, 4 lu 150 lık, agzı makınaya uyuyor hemde bıberoon agzınada uyuyor,
sen posetlemı saklıyorsun, o nasıl bende poset alıyım mı dıye dusunuyorum ama nasıl acaba kullanımı rahatmı ?

Heh iste bende tam olarak bundan korkuyorum. Onca para vericez alicaz yuzune bakmayacak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar saklamak icin sagma olayina 2. aydan sonra baslamamiz gerekmiyormu? Su anda ekstra sutumuz olmaz 2
Aydan sonra olur diye biliyorum ama? Doktor arkadasima oyle demisti.

Yok canım posetle saklamiyorum normal minik cam kavanozla koydum derin dondurucuya sağma makinamda yok zaten bazen cok sisince elimle sağip koydum bazende döküyorrum

Heh iste bende tam olarak bundan korkuyorum. Onca para vericez alicaz yuzune bakmayacak

tammaıyle sans canım, ıste bılemessın kı bızde buyuk bır umutla beklıyorduk ama yok hıc bakmıyor bıle, hele muzıklerı bole cok guzel bız masıyoruz dınlerken , ay yok bakmıyor bıle, donenceyı sadece calıstıyoruz muzıksız olarak hanı goz kasları ıcın takıp etsın dıe onada bakmıyor.. ole duruyor bakalım belkı bakar işallahh..

bıde bu ana kucagı var yaylı gıbı yerde hanı bazıları tıtresımlı ondan alalım dedık ama donence gıbı , hosuna gıtmez durmazsa ustunde dıye bosuna para vermeyelım dıyoruz ama bakalım ...

Bizimde dün oyun halim geldi sabah kahvaltı yaparken koydum ve dikkatini çekti ve rahat bi yemek yedim inşallah devamıda gelir

Bizimde dün oyun halim geldi sabah kahvaltı yaparken koydum ve dikkatini çekti ve rahat bi yemek yedim inşallah devamıda gelir
oyun halısına nasıl koydun, yere bırakıyormusun öle ??
bende tasıma sepetlerı var ya anakucagı artık ona koyuyorumda az bıraz duruyorr, kusagındanda sallıyorum öle ölee duruyor bıraz

oyun halısına nasıl koydun, yere bırakıyormusun öle ??
bende tasıma sepetlerı var ya anakucagı artık ona koyuyorumda az bıraz duruyorr, kusagındanda sallıyorum öle ölee duruyor bıraz

Yere yatirdim canım minderin üzerine hep koyuyordum yemek yaparken falan anakucagina da ilk günden beri koyuyorum balkonda falan oturuyorurken iyi oluyor

Keske magazlar bunlari bir gecelik deneme amacli versede neleri begenirlerse onlari alsak. Bence bu cok parlak bi fikir sektore mi girsem acaba:)

Yere yatirdim canım minderin üzerine hep koyuyordum yemek yaparken falan anakucagina da ilk günden beri koyuyorum balkonda falan oturuyorurken iyi oluyor

ben hıc yere koymadım, anakucagınada yenı yenı oturuyorr onceden hıc oturmuyordu bı tek arabada duruyordu ıcınde

Keske magazlar bunlari bir gecelik deneme amacli versede neleri begenirlerse onlari alsak. Bence bu cok parlak bi fikir sektore mi girsem acaba:)

ıyı fıkır bencede öle olsa keşke

2.ay asisini yaptıranlar bebeginizin banyosunu ne zaman yaptirdiniz?3 gün sonra yıkatabilirsin dedi hemsire bana

Kizlar dun doktordaydim kizim iki aylik oldu 5350 gr sizce nasi gelisimi sizin bebisler nasil ? Buarada siz her ogunde kac cc mama veya sut veriyosunuz yavrulariniza ben 2 saatte bi 60 cc mama veriyorum bide sutum çok yok ama emzirmeye calisiyorum sizde doyuyormudur bazen asiri aglama krizlerimiz tutuyo ondan olabilirmi diye dusundum

Kizlar kg ler ne alemde buarada toparlandimi gobeginiz ben kiyafet denemeye gittimde piskolojim bozulduu

Evet bacim bende 3 gun sonra yaptirdim bizede oyle dendi....
Atesi olur mu diye kontrol et...
Cok sukur atessiz atlattik biz ♥

Canim birsey soracagim rota asini ikinci ayda saglik ocaginda yapilan asilarla ayni gun mu yaptirmak gerekiyor. Sen rotayi ikinci ayda yaptirmamistin sanirim ne zaman yaptiracaksin.

2 saatte bir 60 cc az degil mi gerci manayi bilmiyorum tok tutma halini ama ana sutunde ben 2 saate bir 110 cc veriorum kesinlikle baska turlu doymuyo. Kg veremedik daha 10 kg gitti 8 kg oldugu gibi duruyo sanki hepsi kalcamda duruyo. Camislar gibiyim.. ben çok fittim çok özledimmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…