Kızlar sagdiginiz sutleri neyde saklıyorsunuz dondurucuda süt saklama poşeti dışında
benım var canım , bu playskoll un, donuyor muzık calıyor, ısıkları yanıyor , her bırı ıcın ayrı fonksıyonu var.. ama bakıyormu ılgısını cekıyormu hayır...
halbukı 0-3 aylık bır oyuncak ama bızımkısını kesmedı, 50 gunluguz bız. her cocukta farklı demekkı
ben salama sısesı aldım, 4 lu 150 lık, agzı makınaya uyuyor hemde bıberoon agzınada uyuyor,
sen posetlemı saklıyorsun, o nasıl bende poset alıyım mı dıye dusunuyorum ama nasıl acaba kullanımı rahatmı ?
ben salama sısesı aldım, 4 lu 150 lık, agzı makınaya uyuyor hemde bıberoon agzınada uyuyor,
sen posetlemı saklıyorsun, o nasıl bende poset alıyım mı dıye dusunuyorum ama nasıl acaba kullanımı rahatmı ?
Heh iste bende tam olarak bundan korkuyorum. Onca para vericez alicaz yuzune bakmayacak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benım var canım , bu playskoll un, donuyor muzık calıyor, ısıkları yanıyor , her bırı ıcın ayrı fonksıyonu var.. ama bakıyormu ılgısını cekıyormu hayır...
halbukı 0-3 aylık bır oyuncak ama bızımkısını kesmedı, 50 gunluguz bız. her cocukta farklı demekkı
oyun halısına nasıl koydun, yere bırakıyormusun öle ??Bizimde dün oyun halim geldi sabah kahvaltı yaparken koydum ve dikkatini çekti ve rahat bi yemek yedim inşallah devamıda gelir
oyun halısına nasıl koydun, yere bırakıyormusun öle ??
bende tasıma sepetlerı var ya anakucagı artık ona koyuyorumda az bıraz duruyorr, kusagındanda sallıyorum öle ölee duruyor bıraz
tammaıyle sans canım, ıste bılemessın kı bızde buyuk bır umutla beklıyorduk ama yok hıc bakmıyor bıle, hele muzıklerı bole cok guzel bız masıyoruz dınlerken , ay yok bakmıyor bıle, donenceyı sadece calıstıyoruz muzıksız olarak hanı goz kasları ıcın takıp etsın dıe onada bakmıyor.. ole duruyor bakalım belkı bakar işallahh..
bıde bu ana kucagı var yaylı gıbı yerde hanı bazıları tıtresımlı ondan alalım dedık ama donence gıbı , hosuna gıtmez durmazsa ustunde dıye bosuna para vermeyelım dıyoruz ama bakalım ...
Yere yatirdim canım minderin üzerine hep koyuyordum yemek yaparken falan anakucagina da ilk günden beri koyuyorum balkonda falan oturuyorurken iyi oluyor
Keske magazlar bunlari bir gecelik deneme amacli versede neleri begenirlerse onlari alsak. Bence bu cok parlak bi fikir sektore mi girsem acaba:)
Uyumama sebebimiz belli oldu kizlar.. gaz sancısı. Dr metsil damla verdi gunde 3 kez 5 damla. Kullanan var mi, faydasi oldu mu?
Yaa ilacin adi neydi bide emziriyoruz ya sakıncalı degilmiymis
2.ay asisini yaptıranlar bebeginizin banyosunu ne zaman yaptirdiniz?3 gün sonra yıkatabilirsin dedi hemsire bana
2.ay asisini yaptıranlar bebeginizin banyosunu ne zaman yaptirdiniz?3 gün sonra yıkatabilirsin dedi hemsire bana
Evet bacim bende 3 gun sonra yaptirdim bizede oyle dendi....
Atesi olur mu diye kontrol et...
Cok sukur atessiz atlattik biz ♥
Kizlar dun doktordaydim kizim iki aylik oldu 5350 gr sizce nasi gelisimi sizin bebisler nasil ? Buarada siz her ogunde kac cc mama veya sut veriyosunuz yavrulariniza ben 2 saatte bi 60 cc mama veriyorum bide sutum çok yok ama emzirmeye calisiyorum sizde doyuyormudur bazen asiri aglama krizlerimiz tutuyo ondan olabilirmi diye dusundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?