2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim birsey soracagim rota asini ikinci ayda saglik ocaginda yapilan asilarla ayni gun mu yaptirmak gerekiyor. Sen rotayi ikinci ayda yaptirmamistin sanirim ne zaman yaptiracaksin.

Evet bacim hemsirem 2. Aylik asilarini oldugu gun alsaydin yapardik dedi....
Artik 3. Ay kontrolune geldigin zaman yapariz dedi asisini...
Ayin 4 unde 3 aylik oluyoruz o zaman yaptiracagim ins.

Ya kızlar pamukçuk gitmiyo bi türlü. Sildim karbonatla bezle. Silikon uçla emziritorum her emzirme sonrası likit biberon temizleyicisiyle yıkıyorum. Başka bi çaresi yok mu acab

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok sagol canım benim dunyanın en guzel duygusuymus evladının kokusunu hissetmek, artık forumun farklı yerinde takılıyorum unuttum memeyi falan :) uzun zaman oldu görüşmeyeli sen de iyisindir umarım.

kesinlikle evlat sevgisi kokusu hiç birşeyde yok canımbende iki tane var yııllar sonra yaptım ikinci yavruyu çok çabuk büyüyorlar bademcim tadını çıkar bebeğinin bol bol öp koklamem o bu hepsi geride kalmış senin için artık :) iyiyim çok tşkler öptüm seni ve kuzunu sevgiler

Kizlar kg ler ne alemde buarada toparlandimi gobeginiz ben kiyafet denemeye gittimde piskolojim bozulduu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok beeeeee ne toparlanması..hâlâ hamile pantolonlarını giyiyorum eskilerden hiçbişey olmuyor 😔 yandım ben..diyet yoku baya baya görünmekte

yok beeeeee ne toparlanması..hâlâ hamile pantolonlarını giyiyorum eskilerden hiçbişey olmuyor 😔 yandım ben..diyet yoku baya baya görünmekte

Ben de hala hamile taytlarıyla dolaşanlardanım, su ödem vs gidince bana kalan kilolarıma başbaşayım. Ama gardrobuma büyük beden kıyafet sokmayacağıma ve eski kıyafetlerimi kullanacağıma ahdettim:) o yüzden sütü etkilemeyecek şekilde bi diyet ve spor meselesini 6 haftamın bitimindeki kontrolümde doktoruma soracağım

Son 3 gündür her gece yatak çarşaf ıslatacak derecede terliyorum. Terden uyuyamıyırum. Gece boyunca 3-4 kez çamaşırlarıma kadar kıyafet değiştiriyorum . Ve bu sadece gece oluyor. Nedeni ne olabilir acaba??? :26: Bu durunda olanlar var mı

Çok mutluyum şuan uzun zaman sonra onbire kadar uyudum:)8de kalktı herzamanki gibi emdi yatağa yanıma yatirmistim hemen uyudu

Mutsuzum eşimle tartıştım iki saattir ağlıyorum ( bebeğim bugun 27 gunluk biz istanbul dayıZ benim ailem Ankara da esim bayramda gidemeyiz dedi neden gidemeyelim ki ben mi cok duygusal düşünüyorum? Bebeğimiz arabayı cok seviyor gayette gidebiliriz. Ha bir de diyor ki neymiş yarın Bayram namazına kardeşi ve babasıyla gitmek istiyormuş o yüzden bu gece onlarda kalacakmışız dedim cok beklersin. Hem bana diyor artık senin kendi ailen var her Bayram oraya gidemeyiz hem de kendisi kendi ailesi ile geçirmek istiyor bayramı nasıl bir iştir bu anlamadm

ilk gun esin ailenle olsa 2. gun ankaraya gitseniz olmaz mi kabul etmez mi acaba

Canim üzme kendini benim bebeğimde arabayi çok seviyor ama ilçede oturuyorum ben merkeze gidip gelince cok yorgun oluyor havalarda çok sıcak sarsıyor yol bayağı bebekleri olmadi biraz kendini toparlayinca gidersiniz üzülme aglama bak bebeğinle ilk bayramın tadını çıkar başka şeyler düşünme çünkü bu dönemler çok duygusal oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…