- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.857
- 448
Canim birsey soracagim rota asini ikinci ayda saglik ocaginda yapilan asilarla ayni gun mu yaptirmak gerekiyor. Sen rotayi ikinci ayda yaptirmamistin sanirim ne zaman yaptiracaksin.
Evet bacim bende 3 gun sonra yaptirdim bizede oyle dendi....
Atesi olur mu diye kontrol et...
Cok sukur atessiz atlattik biz ♥
Ilk gün ateşi oldu sadece dustu smdi canm.perşembe günü yaptilar aşıyı pazar günü yikayabilirim deglmi
Cok sagol canım benim dunyanın en guzel duygusuymus evladının kokusunu hissetmek, artık forumun farklı yerinde takılıyorum unuttum memeyi falan :) uzun zaman oldu görüşmeyeli sen de iyisindir umarım.
Kizlar kg ler ne alemde buarada toparlandimi gobeginiz ben kiyafet denemeye gittimde piskolojim bozulduu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar sagdiginiz sutleri neyde saklıyorsunuz dondurucuda süt saklama poşeti dışında
yok beeeeee ne toparlanması..hâlâ hamile pantolonlarını giyiyorum eskilerden hiçbişey olmuyor 😔 yandım ben..diyet yoku baya baya görünmekte
Çok mutluyum şuan uzun zaman sonra onbire kadar uyudum:)8de kalktı herzamanki gibi emdi yatağa yanıma yatirmistim hemen uyudu
Mutsuzumeşimle tartıştım iki saattir ağlıyorum ( bebeğim bugun 27 gunluk biz istanbul dayıZ benim ailem Ankara da esim bayramda gidemeyiz dedi neden gidemeyelim ki ben mi cok duygusal düşünüyorum? Bebeğimiz arabayı cok seviyor gayette gidebiliriz. Ha bir de diyor ki neymiş yarın Bayram namazına kardeşi ve babasıyla gitmek istiyormuş o yüzden bu gece onlarda kalacakmışız dedim cok beklersin. Hem bana diyor artık senin kendi ailen var her Bayram oraya gidemeyiz hem de kendisi kendi ailesi ile geçirmek istiyor bayramı nasıl bir iştir bu anlamadm
bizde de sabah 5-6 gibi kalkiyo sonra yanima yatiriyorum baya uyuyo besigi koyunca uyumuyo pek
Mutsuzumeşimle tartıştım iki saattir ağlıyorum ( bebeğim bugun 27 gunluk biz istanbul dayıZ benim ailem Ankara da esim bayramda gidemeyiz dedi neden gidemeyelim ki ben mi cok duygusal düşünüyorum? Bebeğimiz arabayı cok seviyor gayette gidebiliriz. Ha bir de diyor ki neymiş yarın Bayram namazına kardeşi ve babasıyla gitmek istiyormuş o yüzden bu gece onlarda kalacakmışız dedim cok beklersin. Hem bana diyor artık senin kendi ailen var her Bayram oraya gidemeyiz hem de kendisi kendi ailesi ile geçirmek istiyor bayramı nasıl bir iştir bu anlamadm
Bebişlerin bayramliklari ne alemde hazir m
bizim hazir yikadik utulenmeyi bekliyolar :))
Bebişlerin bayramliklari ne alemde hazir m
bizim hazir yikadik utulenmeyi bekliyolar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?