Mutsuzumeşimle tartıştım iki saattir ağlıyorum ( bebeğim bugun 27 gunluk biz istanbul dayıZ benim ailem Ankara da esim bayramda gidemeyiz dedi neden gidemeyelim ki ben mi cok duygusal düşünüyorum? Bebeğimiz arabayı cok seviyor gayette gidebiliriz. Ha bir de diyor ki neymiş yarın Bayram namazına kardeşi ve babasıyla gitmek istiyormuş o yüzden bu gece onlarda kalacakmışız dedim cok beklersin. Hem bana diyor artık senin kendi ailen var her Bayram oraya gidemeyiz hem de kendisi kendi ailesi ile geçirmek istiyor bayramı nasıl bir iştir bu anlamadm
Kizlarrr
Bizimde bugun kirkimiz ciktiii :) ama kaynanam geliyo yolda o yuzden kirkimizmis gibi davranmiyorum. Hemen baslar yoksa yine cocugu yikayip tuzlayalim demeye. Gucumu kuvvetimide topladim bu sefer kesin kan cikar :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bizde kirklandik artık:))
Kizlarrr
Bizimde bugun kirkimiz ciktiii :) ama kaynanam geliyo yolda o yuzden kirkimizmis gibi davranmiyorum. Hemen baslar yoksa yine cocugu yikayip tuzlayalim demeye. Gucumu kuvvetimide topladim bu sefer kesin kan cikar :)
Mutsuzumeşimle tartıştım iki saattir ağlıyorum ( bebeğim bugun 27 gunluk biz istanbul dayıZ benim ailem Ankara da esim bayramda gidemeyiz dedi neden gidemeyelim ki ben mi cok duygusal düşünüyorum? Bebeğimiz arabayı cok seviyor gayette gidebiliriz. Ha bir de diyor ki neymiş yarın Bayram namazına kardeşi ve babasıyla gitmek istiyormuş o yüzden bu gece onlarda kalacakmışız dedim cok beklersin. Hem bana diyor artık senin kendi ailen var her Bayram oraya gidemeyiz hem de kendisi kendi ailesi ile geçirmek istiyor bayramı nasıl bir iştir bu anlamadm
Bende artık sabahlari yanıma yatiracagim inşallah işe yarar
Bebişlerin bayramliklari ne alemde hazir m
Bizde kirklandik artık:))
Hayirlisi olsun cnm ben bugun oglusuma migülümcik kot sort aldim ustunede tisort bitanede tulum:) aman durmadan kusuyor ztn benimki kim bilir kac kiyafet degistiricem :)
ilk gun esin ailenle olsa 2. gun ankaraya gitseniz olmaz mi kabul etmez mi acaba
Kirki cikan cikana bugünbizim de kirkimiz çıktı benim kayinvalidemde markete kadar gitmisti döndüğünde niye cikarmadiniz kırkını daha dedi hepsi bi alem
Canim üzme kendini benim bebeğimde arabayi çok seviyor ama ilçede oturuyorum ben merkeze gidip gelince cok yorgun oluyor havalarda çok sıcak sarsıyor yol bayağı bebekleri olmadi biraz kendini toparlayinca gidersiniz üzülme aglama bak bebeğinle ilk bayramın tadını çıkar başka şeyler düşünme çünkü bu dönemler çok duygusal oluyoruz
ama canımcım bebiş daha çok küçük ki cesaret edebilcen mi onca yola çıkmaya?istediği kadar arabayı sevsin,daha çooook huy değiştirecekler..bizim 44.günümüz bugün ama 1 günde bile değişiyor..mesrla bizde de durum tam tersi..biz ve benim ailem İstanbul'da eşiminkiler Mersin'de..Mersin'e her bayram giderdik ama şimdi gitmiyoruz,kurbanda gitcez..daha küçükler yani..gerçi eşinin bunları sana söyleme şekli yanlış olmuş heralde,emrivaki gibi yapmış sanırım..
Hayirlisi olsun cnm ben bugun oglusuma mini minnacik kot sort aldim ustunede tisort bitanede tulum:) aman durmadan kusuyor ztn benimki kim bilir kac kiyafet degistiricem :)
Dogru diyorsun canım ben hala lohusa sendromundan çıkamadım sanırım en ufak bir seye oturup ağlıyorum
Bende tulum aldim kot şort alacaktim 1-3 aylık olandan kalmamıştı sizde güle güle giyin
Hepimizin kirki hayirli olsun o zaman :)
Siz kirklamak icin disari cikarmanin disinda ne yapiyorsunuz?
Kizlar bisey soracağım. Benim oglususun gozundeki capak gecmek bilmedi. Bir ay oldu damla kullaniyoruz gecer gibi oluyo birakinca tekrar basliyo. Üzülüyorum ya kirpiklerini birbirine yapismis görünce. Varmi sizde boyle birşey, neler yaptiniz gecmesi için
Bebişlerin bayramliklari ne alemde hazir m
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?