2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

ama canımcım bebiş daha çok küçük ki cesaret edebilcen mi onca yola çıkmaya?istediği kadar arabayı sevsin,daha çooook huy değiştirecekler..bizim 44.günümüz bugün ama 1 günde bile değişiyor..mesrla bizde de durum tam tersi..biz ve benim ailem İstanbul'da eşiminkiler Mersin'de..Mersin'e her bayram giderdik ama şimdi gitmiyoruz,kurbanda gitcez..daha küçükler yani..gerçi eşinin bunları sana söyleme şekli yanlış olmuş heralde,emrivaki gibi yapmış sanırım..

Kizlarrr
Bizimde bugun kirkimiz ciktiii :) ama kaynanam geliyo yolda o yuzden kirkimizmis gibi davranmiyorum. Hemen baslar yoksa yine cocugu yikayip tuzlayalim demeye. Gucumu kuvvetimide topladim bu sefer kesin kan cikar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayirli olsun bizde kirklandik aslinda yarin kirk gün oluyor ama bayram olduğu için birgünden bişi olmaz dedim

Bizde kirklandik artık:))

Kirki cikan cikana bugün bizim de kirkimiz çıktı benim kayinvalidemde markete kadar gitmisti döndüğünde niye cikarmadiniz kırkını daha dedi hepsi bi alem

Kizlar bisey soracağım. Benim oglususun gozundeki capak gecmek bilmedi. Bir ay oldu damla kullaniyoruz gecer gibi oluyo birakinca tekrar basliyo. Üzülüyorum ya kirpiklerini birbirine yapismis görünce. Varmi sizde boyle birşey, neler yaptiniz gecmesi için

Benimde ailem manisada ben istanbuldayim her bayramda ne yazikki gidemiyorum bende cok istiyorum ama esimde ailesiyle bayram gecirsin arada diye bisey demiyorum dert etme cnm sende birdahaki bayram gidersiniz sizde

Benim kanamam hala devam ediyor ya 46 gun oldu yeter artik sicaklarda hic cekilmiyor sizinkiler kesildimi

Bende tulum aldim kot şort alacaktim 1-3 aylık olandan kalmamıştı sizde güle güle giyin

Ben de oyle olsun istiyordum ama bebek cok küçük diye kesinlikle olmaz diyor 40 i çıkmış olsaymış giderdik diyor neyse artık kısmet olmadı bu bayramı ailene geecirmek
ilk gun esin ailenle olsa 2. gun ankaraya gitseniz olmaz mi kabul etmez mi acaba

Dogru diyorsun canım ben hala lohusa sendromundan çıkamadım sanırım en ufak bir seye oturup ağlıyorum

Yok aslında oyle emrivaki gibi söylemedi de ben cok duygusalim sanırım ben aglayinca kötü oldu o da niye üzüldüğünü anlamadım falan dedi ozur diledi biraz odun sanırım esim :)onun ailesine de gidip kalmicaz bugun yarın bayramlaşmaya gideriz dedi kendini affettirmek icin de iftara rezervasyon yaptırmış bebisle ikinci gezmeye çıkışımız digeri kısaydı ınsallah huzursuz olmaz yavrum

Hepimizin kirki hayirli olsun o zaman :)
Siz kirklamak icin disari cikarmanin disinda ne yapiyorsunuz?

Hepimizin kirki hayirli olsun o zaman :)
Siz kirklamak icin disari cikarmanin disinda ne yapiyorsunuz?

Cnm bizimkilere kalirsa adet cokda ben hicbisey yapmadim sadece duayla yikadim

dogumunun 4. gunu bizde de basladi sabah aksam 1 damla tobrex kullandik gecmedi sonra doktor gunde 4 kere 2 ser damla ve teramisin krem verdi gunde 3 kere suruyoruz su anda capaklanma yok ama kullanmayi birakmadik henuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…