2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bizim bugun oglumla 67. Gunumuz ama ben hala lohusa sendromundan cikamadim galiba, cok degisik ruh halleri yasiyorum. Bazen cok mutlu oluyorum bazen de icimden hicbisey yapmak gelmiyo, kendime dogru duzgun bakamiyorum, hala fazla kilolarim duruyo uzerime giydigim hicbiseyi yakistiramiyorum
oglum huzursuz oldugunda bazen gun boyu kucakta olmak istiyo ama benim gucum kalmiyo sabrim bitiyo, sanki butun omrum boyle gecicekmis gibi geliyo birden karamsarlasiyorum bagira bagira aglamak istiyorum
kendimi dunyanin en cirkin insani gibi hissediyorum, ne zaman gecicek bu hallarim acaba
sizinde boyle duygular yasadiginiz oluyo mu arada ben mi degisigim acaba bir tek

Bgn biz de kırklandık :) 37 günlük kızım ama annem bgn kırklayalım dedi.

Aynen doğduğundan beri çapakla uğraşıyorum neler deniyorum brz iyileşir gibi oluyor sonra yine başlıyor doktor damla verdi kullanıyorum iyi gibi olunca bırakıyorum doktor bir yaşına kadar büyük ihtimal geçer dedi geçmezse göz Doktoru tel salıp göz yaşı kanalını açıyormuş Allah korusun inşallah geçer en kısa zamanda ha bide masaj yapıyorum göz yaşı kanalına

Son 3 gündür her gece yatak çarşaf ıslatacak derecede terliyorum. Terden uyuyamıyırum. Gece boyunca 3-4 kez çamaşırlarıma kadar kıyafet değiştiriyorum . Ve bu sadece gece oluyor. Nedeni ne olabilir acaba??? Bu durunda olanlar var mı????

lohusa sendromu yaşamıyorum ama giydiğim hiçbişeyin yakışmadığı dibine kadar doğrudur... 😔

hava çooook feci sıcak..bizim ev artı sıcak..bide çocukla uğraşırken,ağlıyor diye evde kucakta gezdirirken şapır şapır terliyorum..duş alsam yine aynısı oluyot ertesi gün..aaaay sonbahar gelsin kış gelsin

yok beeeeee ne toparlanması..hâlâ hamile pantolonlarını giyiyorum eskilerden hiçbişey olmuyor 😔 yandım ben..diyet yoku baya baya görünmekte

ya nasi diyet yapalimki canim emzirirken ben artik 40 42 beden giyiyorum bayram munasebetiyle ogrenmis oldum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Emiyo bide arada benimki ya 90 cc yapiyorum arada hep kaliyo yemiyo sonra uyku arasinda veriyorum acaba ondan mi ki benimkinin uykusu çok agir benimde o 8 kg duruyo bu arada canim

UOTE=cann2014;36321446]Kizlar bisey soracağım. Benim oglususun gozundeki capak gecmek bilmedi. Bir ay oldu damla kullaniyoruz gecer gibi oluyo birakinca tekrar basliyo. Üzülüyorum ya kirpiklerini birbirine yapismis görünce. Varmi sizde boyle birşey, neler yaptiniz gecmesi için[/QUOTE]

Canım göz pınarlara parmaklarınla masaj yap. En etkili yöntem bu hafiften bastır hatta.1hafta sonra iltehap akmaya başlıcak masaja devam et iyice akıp bitince geçiyor.kuzenimde vardı bisürü damla kullandık geçmedi. Sonra başka bir doktor önerdi bu yöntemi 10günde iyileşti çocuk

Çoğunuzda bu sorun var heeee 😁 ben sağıp veriyorum ya,nerdeyse emziremediğime sevineceğim 😁

Bir yer de okumuştum gazı olan bebeklerde gaz sancısı geldiğinde aranirmis çünkü bildikleri ve rahat ettikleri tek pozisyon emmek olduğu ici mis demekki doğru:) burdan bu sonuç çıkıyor

Slm kizlar emzirmeye kalktim ve bizimkisi yarim saattir ayakta dikiyor beni hicc uyumaya niyeti yok benimse cokk uykum var

Bir yer de okumuştum gazı olan bebeklerde gaz sancısı geldiğinde aranirmis çünkü bildikleri ve rahat ettikleri tek pozisyon emmek olduğu ici mis demekki doğru:) burdan bu sonuç çıkıyor
Bizimkinin ne zaman gaz krizi tutsa bende emzik veriyorum

Geçmiş olsun canim bende doğum yaptıktan sonraki 3-4gun ayni sorunu yasadim ama geçti çok şükür. Hava çok sicak ama sen yinede bir doktora görün canim

Canim sanirim ona lohusa teri deniyor. Kotu bir sey degil hamilelikte tuttugun odemi atiyormussun. google dan lohusa teri yazip bakabilirsin.

Evet canim kesinlikle dogru benimki hep oyle hep oyle yapiyor.

Herkese iyi bayramlarrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…