Daha doğmadan alip hazirlamistim :)
Kizlarrr
Bizimde bugun kirkimiz ciktiii :) ama kaynanam geliyo yolda o yuzden kirkimizmis gibi davranmiyorum. Hemen baslar yoksa yine cocugu yikayip tuzlayalim demeye. Gucumu kuvvetimide topladim bu sefer kesin kan cikar :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen doğduğundan beri çapakla uğraşıyorum neler deniyorum brz iyileşir gibi oluyor sonra yine başlıyor doktor damla verdi kullanıyorum iyi gibi olunca bırakıyorum doktor bir yaşına kadar büyük ihtimal geçer dedi geçmezse göz Doktoru tel salıp göz yaşı kanalını açıyormuş Allah korusun inşallah geçer en kısa zamanda ha bide masaj yapıyorum göz yaşı kanalınaKizlar bisey soracağım. Benim oglususun gozundeki capak gecmek bilmedi. Bir ay oldu damla kullaniyoruz gecer gibi oluyo birakinca tekrar basliyo. Üzülüyorum ya kirpiklerini birbirine yapismis görünce. Varmi sizde boyle birşey, neler yaptiniz gecmesi için
Benim kanamam hala devam ediyor ya 46 gun oldu yeter artik sicaklarda hic cekilmiyor sizinkiler kesildimi
Bgn kesildi sanmıştım ama banyodan sonra gene azıcık olmuş ne zaman biter bilmem ilk kızımda 38.gün bitmişti
Bende tulum aldim kot şort alacaktim 1-3 aylık olandan kalmamıştı sizde güle güle giyin
Bize Anneannesi almış bayramlık ama pek biyere çıkmak istemiyorum her ev kalabalık olcak çünkü kızım da çok küçük ama evde de sıkılıyorum napcaz bakalım gene de evde de olsa giycek tabi bayramlığını kuzucum :)
Bizim bugun oglumla 67. Gunumuz ama ben hala lohusa sendromundan cikamadim galiba, cok degisik ruh halleri yasiyorum. Bazen cok mutlu oluyorum bazen de icimden hicbisey yapmak gelmiyo, kendime dogru duzgun bakamiyorum, hala fazla kilolarim duruyo uzerime giydigim hicbiseyi yakistiramiyorum
oglum huzursuz oldugunda bazen gun boyu kucakta olmak istiyo ama benim gucum kalmiyo sabrim bitiyo, sanki butun omrum boyle gecicekmis gibi geliyo birden karamsarlasiyorum bagira bagira aglamak istiyorum
kendimi dunyanin en cirkin insani gibi hissediyorum, ne zaman gecicek bu hallarim acaba
sizinde boyle duygular yasadiginiz oluyo mu arada ben mi degisigim acaba bir tek
Ya bu bebekler duyduklarıni anlamıyor mu ne bizim oğlan yedi yirmidört memede kalsa kalmam demez
Son 3 gündür her gece yatak çarşaf ıslatacak derecede terliyorum. Terden uyuyamıyırum. Gece boyunca 3-4 kez çamaşırlarıma kadar kıyafet değiştiriyorum . Ve bu sadece gece oluyor. Nedeni ne olabilir acaba??? Bu durunda olanlar var mı????
yok beeeeee ne toparlanması..hâlâ hamile pantolonlarını giyiyorum eskilerden hiçbişey olmuyor 😔 yandım ben..diyet yoku baya baya görünmekte
2 saatte bir 60 cc az degil mi gerci manayi bilmiyorum tok tutma halini ama ana sutunde ben 2 saate bir 110 cc veriorum kesinlikle baska turlu doymuyo. Kg veremedik daha 10 kg gitti 8 kg oldugu gibi duruyo sanki hepsi kalcamda duruyo. Camislar gibiyim..ben çok fittim çok özledimmm..
Çoğunuzda bu sorun var heeee 😁 ben sağıp veriyorum ya,nerdeyse emziremediğime sevineceğim 😁
Bizimkinin ne zaman gaz krizi tutsa bende emzik veriyorumBir yer de okumuştum gazı olan bebeklerde gaz sancısı geldiğinde aranirmis çünkü bildikleri ve rahat ettikleri tek pozisyon emmek olduğu ici mis demekki doğru:) burdan bu sonuç çıkıyor
Slm kizlar emzirmeye kalktim ve bizimkisi yarim saattir ayakta dikiyor beni hicc uyumaya niyeti yok benimse cokk uykum var
Annesi Bayramiç erken karsilamak istemis kuzu :)
Son 3 gündür her gece yatak çarşaf ıslatacak derecede terliyorum. Terden uyuyamıyırum. Gece boyunca 3-4 kez çamaşırlarıma kadar kıyafet değiştiriyorum . Ve bu sadece gece oluyor. Nedeni ne olabilir acaba??? Bu durunda olanlar var mı????
Bir yer de okumuştum gazı olan bebeklerde gaz sancısı geldiğinde aranirmis çünkü bildikleri ve rahat ettikleri tek pozisyon emmek olduğu ici mis demekki doğru:) burdan bu sonuç çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?