Ay bende diyorum masaja baslayinca niye daha kotu oldu.Bgn biz de kırklandık :) 37 günlük kızım ama annem bgn kırklayalım dedi.
Aynen doğduğundan beri çapakla uğraşıyorum neler deniyorum brz iyileşir gibi oluyor sonra yine başlıyor doktor damla verdi kullanıyorum iyi gibi olunca bırakıyorum doktor bir yaşına kadar büyük ihtimal geçer dedi geçmezse göz Doktoru tel salıp göz yaşı kanalını açıyormuş Allah korusun inşallah geçer en kısa zamanda ha bide masaj yapıyorum göz yaşı kanalına
Aynen. Masaji nasil yapiyorsun canim.
Ben bu sebepten annemlere bile gitmedim. Hastaligi yeni atlatti zaten yavrum. Kalabalik ortamlara girsin istemiyorumBenim kanamam hala devam ediyor ya 46 gun oldu yeter artik sicaklarda hic cekilmiyor sizinkiler kesildimi
Bgn kesildi sanmıştım ama banyodan sonra gene azıcık olmuş ne zaman biter bilmem ilk kızımda 38.gün bitmişti
Bize Anneannesi almış bayramlık ama pek biyere çıkmak istemiyorum her ev kalabalık olcak çünkü kızım da çok küçük ama evde de sıkılıyorum napcaz bakalım gene de evde de olsa giycek tabi bayramlığını kuzucum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
UOTE=cann2014;36321446]Kizlar bisey soracağım. Benim oglususun gozundeki capak gecmek bilmedi. Bir ay oldu damla kullaniyoruz gecer gibi oluyo birakinca tekrar basliyo. Üzülüyorum ya kirpiklerini birbirine yapismis görünce. Varmi sizde boyle birşey, neler yaptiniz gecmesi için
Canım göz pınarlara parmaklarınla masaj yap. En etkili yöntem bu hafiften bastır hatta.1hafta sonra iltehap akmaya başlıcak masaja devam et iyice akıp bitince geçiyor.kuzenimde vardı bisürü damla kullandık geçmedi. Sonra başka bir doktor önerdi bu yöntemi 10günde iyileşti çocuk
Bir yer de okumuştum gazı olan bebeklerde gaz sancısı geldiğinde aranirmis çünkü bildikleri ve rahat ettikleri tek pozisyon emmek olduğu ici mis demekki doğru:) burdan bu sonuç çıkıyor
kızlarrr yaa kuzusu emmek istemeyen var mııı ??? bnm yavrum soğumaya başladı(( biberona alıştı.... nerdeyse hiç emmiyor cnm çk sıkılıyor yaa ( süt sağmakla nereye kadar olurki (( bi de her durumda sağılmıyorki... misafirliği var yolculuğu vr bunun ((
kızlarrr yaa kuzusu emmek istemeyen var mııı ??? bnm yavrum soğumaya başladı(( biberona alıştı.... nerdeyse hiç emmiyor cnm çk sıkılıyor yaa ( süt sağmakla nereye kadar olurki (( bi de her durumda sağılmıyorki... misafirliği var yolculuğu vr bunun ((
aynen bende cok terlıyorum , yastık carsaf her yer sırıl sıklam oluyor,Son 3 gündür her gece yatak çarşaf ıslatacak derecede terliyorum. Terden uyuyamıyırum. Gece boyunca 3-4 kez çamaşırlarıma kadar kıyafet değiştiriyorum . Ve bu sadece gece oluyor. Nedeni ne olabilir acaba??? :26: Bu durunda olanlar var mı
Acaba yanlis biberonmu verdin? Bende hem emziriyorum hem biberon veriyorum ama cok sukur alismadi. Zor emilen yeni dogan biberonlarindan kullaniyorum biri avent biri dr brown. Yol yakinken biberonu kesip sadece memeye donmelisin bence. Neden sagip veriyorsunki? Ben cok gerekince sagiyorum ama dedigim gibi mamada iatiyor onu biberonla veriyorum.
of benimkide biberonu almiyo emerken uyuyakaliyo sagip kalan sutu vereyim diyorum sanki zehir veriyorum cocuga kusacak gibi oluyo ama emzigi sapir supur emiyo çıldırcam farkli biberonlar denedim yine ayni kaucuk silikon ikisini de denedim yok almiyo biberonu bi turlu
aynen bende cok terlıyorum , yastık carsaf her yer sırıl sıklam oluyor,
sıcaklardandır bence ..
Benm bebegimde emzik almiyo disarda rahat olurdu ama istemiyo
Kizima kavusuyorummmm
Ben de zararlı diye ilk haftalarda vermedim 1 ay geçince veririm diyordum sonra da veremedim. Silikon da kauçuk da denedik olmadı ama sonunda philips aventin Classic modelini aldık meme ucuna benziyor şimdi yeni yeni tutmaya başladı . Bi dene istersen
Chicco kaucuk veriorm tutmuyo bide onu denicm bakalm
Kizima kavusuyorummmm
Kizlar oglumu yine kolik sancisi tuttu. Vayram funu uzuntuden kahretti ailecek hepimizi. Fitil verdim simdi yatiyor. Dua edin bize olurmu cok izdirap cekiyo yavrum.
canim makaslama sut olusumunu olumsuz etkileyebiliyomus.onun yerine kalcani kaydirarak otur(yari yatar pozisyonda) ve bebegi vucutuna yatirarark emzir.ben oyle yapiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?