2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Her zaman gülümseyerek büyükleri ziyaret edeceğimiz,küçükleri sevindireceğimiz sağlıklı huzurlu mutlu bayramlar ☺️ Tabi aileniz,sevdikleriniz ve kuzucuklatınız ile birlikte...

ben ve köftem Efe güzel anneleri ve onların meleklerini öper 👄

Herkesin bayramini kutlariz oglumla birlikte hepiciginizi öpüyoruz :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bayraminizi minik Ali Yasin im ile birlikte kutluyoruz bacilarim...
Bu bayram bizler icin ciftte bayram hukmunde sanki
Birlikte nice yillarimiz olsun ins.

Ay bende diyorum masaja baslayinca niye daha kotu oldu.

Bir yer de okumuştum gazı olan bebeklerde gaz sancısı geldiğinde aranirmis çünkü bildikleri ve rahat ettikleri tek pozisyon emmek olduğu ici mis demekki doğru:) burdan bu sonuç çıkıyor

Benimki de son 1 haftadir bir yandan mosmor ediyor kendini sikmaktan bir yandan da memeye saldiriyor. Bu durumda soyledigin sey cok mantıklı

kızlarrr yaa kuzusu emmek istemeyen var mııı ??? bnm yavrum soğumaya başladı(( biberona alıştı.... nerdeyse hiç emmiyor cnm çk sıkılıyor yaa ( süt sağmakla nereye kadar olurki (( bi de her durumda sağılmıyorki... misafirliği var yolculuğu vr bunun ((

Neden sagiyorsunki cnm

Acaba yanlis biberonmu verdin? Bende hem emziriyorum hem biberon veriyorum ama cok sukur alismadi. Zor emilen yeni dogan biberonlarindan kullaniyorum biri avent biri dr brown. Yol yakinken biberonu kesip sadece memeye donmelisin bence. Neden sagip veriyorsunki? Ben cok gerekince sagiyorum ama dedigim gibi mamada iatiyor onu biberonla veriyorum.

aynen bende cok terlıyorum , yastık carsaf her yer sırıl sıklam oluyor,
sıcaklardandır bence ..

of benimkide biberonu almiyo emerken uyuyakaliyo sagip kalan sutu vereyim diyorum sanki zehir veriyorum cocuga kusacak gibi oluyo ama emzigi sapir supur emiyo çıldırcam farkli biberonlar denedim yine ayni kaucuk silikon ikisini de denedim yok almiyo biberonu bi turlu

Benm bebegimde emzik almiyo disarda rahat olurdu ama istemiyo

Kizima kavusuyorummmm

Bence uyandirmaya calis daha iyi. Senin durumunda bir arkadasim vardi. Topugunu cimcikliyolardi surekli. Uyandirip uyandirip veriyorlardi veya kaldir gazini cikar o sirada uyanir zaten sonra tekrar emzir.

Benm bebegimde emzik almiyo disarda rahat olurdu ama istemiyo

Kizima kavusuyorummmm

Ben de zararlı diye ilk haftalarda vermedim 1 ay geçince veririm diyordum sonra da veremedim. Silikon da kauçuk da denedik olmadı ama sonunda philips aventin Classic modelini aldık meme ucuna benziyor şimdi yeni yeni tutmaya başladı . Bi dene istersen

Chicco kaucuk veriorm tutmuyo bide onu denicm bakalm

Kizima kavusuyorummmm

Chicco kaucuk veriorm tutmuyo bide onu denicm bakalm

Kizima kavusuyorummmm

Chicco kauçuğu da denedik biraz tutar gibi oldu ama o da çok kaba ve büyük geldi. Biz baya çeşit denedikten sonra bir gün avm de susturamayınca girip mağazadan almıştık aventi hemen oracıkta susturmuştu :)

Kizlar oglumu yine kolik sancisi tuttu. Vayram funu uzuntuden kahretti ailecek hepimizi. Fitil verdim simdi yatiyor. Dua edin bize olurmu cok izdirap cekiyo yavrum.

Kizlar oglumu yine kolik sancisi tuttu. Vayram funu uzuntuden kahretti ailecek hepimizi. Fitil verdim simdi yatiyor. Dua edin bize olurmu cok izdirap cekiyo yavrum.

Allah yardimciniz olsun canim. Hepimizin ihtiyaci olan sey birazcik sabır. Allahim saglik sihhat verdikten sonra hepsi geçecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…