Acaba yanlis biberonmu verdin? Bende hem emziriyorum hem biberon veriyorum ama cok sukur alismadi. Zor emilen yeni dogan biberonlarindan kullaniyorum biri avent biri dr brown. Yol yakinken biberonu kesip sadece memeye donmelisin bence. Neden sagip veriyorsunki? Ben cok gerekince sagiyorum ama dedigim gibi mamada iatiyor onu biberonla veriyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Acaba yanlis biberonmu verdin? Bende hem emziriyorum hem biberon veriyorum ama cok sukur alismadi. Zor emilen yeni dogan biberonlarindan kullaniyorum biri avent biri dr brown. Yol yakinken biberonu kesip sadece memeye donmelisin bence. Neden sagip veriyorsunki? Ben cok gerekince sagiyorum ama dedigim gibi mamada iatiyor onu biberonla veriyorum.
Neden sagiyorsunki cnm
Allah yardimciniz olsun canim. Hepimizin ihtiyaci olan sey birazcik sabır. Allahim saglik sihhat verdikten sonra hepsi geçecek.
bu arada hangi biberondan daha memnunsun cnm bz de onu da deneyelim bklm faydası olur inş cam biberon mu bu arada onlar ??? sütüm de yetmiyor biberondan kesmem mümkün dğl o yüzden
Burasi sessizlesti herkesler bayram ziyaretinde galiba
Dr brown kolik biberonu hic gaz yapmiyor anne memesinden bile daha iyi.
Bencede emzir anlattiklarinin hepsi benimde basima geldi. Sut 3 gun gecikti bebegim emme refleksi olmadan dogdu emme refleksi olmayan bebeklerin yutma reflekside olmuyor sik sik bogazina dolup tikaniyordu...
Sana su kadarini soyleyeyim resmen savastik oglunla meme tutsun diye. Simdi hicbir biberonu memeye degismez cok duskun ama gaz sancisi bir tutarsa daha dogrusu kolik sancisi tutarsa imkani yok emziremiyorum. Parcaliyor memelerimisen boylr bir derdin olmadigindan eminmisin? Belkide bu tarz bir sikintisi vardir. Bence hic zorlama biberona. Hatta soyle ilhinc bir sey ogrendim inan o memeyle yaptigi kavgalar bile sut arttiriyormus. Beyne bebek var sut uret mesaji gidiyormus. Pompa ile asla bu mesaj gitmediginden uretim yavas yavas azalirmis. Sen sagmayi biraj sabirli ol bak 3 gune nasilda duzelecek hersey...
Kizlar oglumu yine kolik sancisi tuttu. Vayram funu uzuntuden kahretti ailecek hepimizi. Fitil verdim simdi yatiyor. Dua edin bize olurmu cok izdirap cekiyo yavrum.
ayy keşke dediğin gibi olsa cnm yaa bgn adamakıllı beslenmedi yavrum hiç... göğsümle savaşıyor hiç bi şekilde tutmuyor aç kalınca alacak gibi görünmüyor aç sabahtan beri ama yine de emmiyor anlamadım gitti uyuyarak vakit geçiriyor kzuum... sanırım savaşı o kazanacak... biberon için çıkalım hem de gezelim dedik ama beslenmedi diye de bi yere çıkamıyoruz( ah ahh çocuk büyütmek hakkaten zormuş... ama her şeye rağmen evlat gibisi de yok... olmayan herkese nasip etsin inş Rabbim
çok geçmiş olsun cnm.. kaç aylıkki fitil verdin???
Galiba aynen oldu. Bizim kizlar melekleri giydirdi kusatti el opup para toplamaya ciktilar kesin :)
ayy keşke dediğin gibi olsa cnm yaa bgn adamakıllı beslenmedi yavrum hiç... göğsümle savaşıyor hiç bi şekilde tutmuyor aç kalınca alacak gibi görünmüyor aç sabahtan beri ama yine de emmiyor anlamadım gitti uyuyarak vakit geçiriyor kzuum... sanırım savaşı o kazanacak... biberon için çıkalım hem de gezelim dedik ama beslenmedi diye de bi yere çıkamıyoruz( ah ahh çocuk büyütmek hakkaten zormuş... ama her şeye rağmen evlat gibisi de yok... olmayan herkese nasip etsin inş Rabbim
çok geçmiş olsun cnm.. kaç aylıkki fitil verdin???
Bende veriyorum fitil cok huzursuz olduğu zaman bişi olmaz yarım veriyorum rahatliyor
Canım ne sıklıkta veriyorsun? Biz 3 kez falan verdik ama çok fenaydı üçündede... Doktor 2 günde bir kez yarım verebilirsin ama vermemeye çalış demişti,
Bak belki senide motive eder bu fikir. Emzirmek tamamen inanc isi. Once kendine ve bebegine ve sizin doganiza inanip guvenmen lazim. Sen savasi o kazanacak dedikce oyle olur. Soyle dusun aslinda bizler sadece beyni digerlerine fore daha cok calisan birer memeli hayvaniz. Bizim dogamiz ve gercegimiz bu ve dogada biberon ya da sagma makinasi yokki :) sen hic annesini emmeyi beceremeyip ac kalan hayvan gordun mu? Demekki emzirmek sabir ve dogana guven isi... kendin motive ol once ve yavrunla ikinizin bir ahenkle yaratildiginiza sadece uyum surecinde oldugunuza inan.
Biz uyudugu zamanlarda babasiyla beraber emziriyorduk. Babasinin gorevi surekli ayak altiyla oynamakti :) yaninda olmasi seni daha guclu kilar ben oyle hissetmistim.
Bu arada sana bunlari emzirirken yaziyorum
Yine uyumus ve yine yutma refleksi yapamadi tikandi ama gectiii :) korkma sen annesi onlat cok becerikli minik insanciklar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?