bu arada hangi biberondan daha memnunsun cnm bz de onu da deneyelim bklm faydası olur inş cam biberon mu bu arada onlar ??? sütüm de yetmiyor biberondan kesmem mümkün dğl o yüzden
Çok güzel yazmışsın canım. Emzirmek gibisi yok Allah bütün yeni annelere nasip etsin emzirebilmeyi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu arada hangi biberondan daha memnunsun cnm bz de onu da deneyelim bklm faydası olur inş cam biberon mu bu arada onlar ??? sütüm de yetmiyor biberondan kesmem mümkün dğl o yüzden
Arkadaşlar gaz damlalarinizi hergün kullanıyor musunuz
Arkadaşlar gaz damlalarinizi hergün kullanıyor musunuz
Bende tam doz kullaniyorum yinede ciglik kiyamet
Evet canım hergün düzenli kullanıyorum Biogaia bizimki
Bizde dün başladıkda çok fazla gazi yok ama yinede huzursuzdu dün raharladi gündüz falan uyudu yoksa gündüz uykusu falan kalmamıştı gazdanmis yavrum benim
Aman bu duzeyde kalsin cok beter bir sey. Cok gaziniz yoksa ara ara sikinti oluyorsa relactaz cok guzel. 40 tl ve 2 gunde bitiyor diye almiyoruz biz ama aslinda cok rahatlatip uyutuyor. Bizde nerdeyse butun damlalar suruplar var.
Arkadaşlar ben bebeğimi işim yoksa kucağımdan hiç bırakmak istemiyorum kucağımda uyuyor bende çok seviyorum öyle göğsümde yatınca oda çok alıştı acaba kucağıma bu kadar alistirmasammi ama Napim çok bekledim çok uğraştım yavruma kavuşmak için
Bizimki de kucakçı oldu. Ama kolik gazlı olduğu için katılyo diye bırakamıyoruz. Şu kolikliği geçsin bir kaçgünlük eğitimden sonra alıştırmaya çalışıcam yatar pozisyona
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar ben bebeğimi işim yoksa kucağımdan hiç bırakmak istemiyorum kucağımda uyuyor bende çok seviyorum öyle göğsümde yatınca oda çok alıştı acaba kucağıma bu kadar alistirmasammi ama Napim çok bekledim çok uğraştım yavruma kavuşmak için
Canım bakman gereken başka çocuğun yoksa boşver tadını çıkar ztn biraz büyüyünce gelmiyor bile kucağına ama sadece kendine alıştırma babasına yada eve gelen anneanne babaanneye de verki arada işine bak nefes al biyere gideceksen git gel. Yani çok bağımlı olması da iyi değil ztn Herhalukarda annesi olduğun için sana bağlı olacak.ve de ztn ilk üç dört ay kucakta rahatlıyorlarmış güvende hissediyorlarmış kendilerini
Baska çocuğum yok canım zaten bi süre sonra çalışmaya baslayacagimbana çok alıştı aslında bu durumdanda çok memnunum
Veeeee 3 aylik olmamiza 5 gun kala adet oldum
Yaklasik bir sene adet gormemeye alismisken buda nereden cikti simdi
Birde tecrubeli anneler genelde adet olunca sutun azaldigina dair soylentiler var...
Sizce var mi boyle birsey ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?