Ah sizinkide mi kolik? Sizede Allah sabir versin cok zor bir sey. Su anda egitim falan dusunemiyorki insan cocuklar aci cekiyor resmen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Veeeee 3 aylik olmamiza 5 gun kala adet oldum
Yaklasik bir sene adet gormemeye alismisken buda nereden cikti simdi
Birde tecrubeli anneler genelde adet olunca sutun azaldigina dair soylentiler var...
Sizce var mi boyle birsey ???
Kizlaaaar
Bayram bitti hadi yeter foruma donun
Hem de ne kolik her gece 8 9gibi başlıyo 12 1 e kadar devam ediyo. Bir de gazdan emmiyo bn de sağıp veriyorum sakinken de emdiriyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bencede dönün artık
3 gundur ikimiz takiliyoruz burda :)
3 gundur ikimiz takiliyoruz burda :)
Veeeee 3 aylik olmamiza 5 gun kala adet oldum
Yaklasik bir sene adet gormemeye alismisken buda nereden cikti simdi
Birde tecrubeli anneler genelde adet olunca sutun azaldigina dair soylentiler var...
Sizce var mi boyle birsey ???
Valla ya bayram bi bize gelmemiş sanırım:)
Bizimkinin belli bir saati de yok. Hatta sanirim gunduzleri daha cok tutuyor. O sagip verme isini bazen bende mecburen yapiyorum. Peki fitil veriyor musun ya da ne siklikta veriyorsun?
Acı çekmeden emzirebilmek ne güzel birseymis bide kirkiniz çıkınca düzelir lafina inmaya başladım:)
Bacim bende gectim o yollardan neden sitem ediyorsunSen adet olmuşun benım daha kanamam bitmedi kirk üç gün oldu hala tam bitmedi
Bacim cok sukut ben gaz sorunu yasamadim gibi birsey...Canım sizde gaz sorunu var mı varsa 3 ayda biter diyolar bitti mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Alakası yok canım sütün azalmaz hiç kötü düşünüp sütünü etkileme.
Sen adet olmuşun benım daha kanamam bitmedi kirk üç gün oldu hala tam bitmedi
Doktora gt ilac verir belki tatlim cok uzn surmus benm 10. Gun bitti ama o gunden beri sari aknti bitmek bilmedi bktm artk doktor 40 cknca gel demisti muayeneye ama bn gtmek hc istemiyorm dogm yapalida tam 2 ay
tam olarak kanama degil canım akıntı benimide senin gibi sarimsi bazende çok çok açık pembe oluyor beli belirsiz
Doktora gt ilac verir belki tatlim cok uzn surmus benm 10. Gun bitti ama o gunden beri sari aknti bitmek bilmedi bktm artk doktor 40 cknca gel demisti muayeneye ama bn gtmek hc istemiyorm dogm yapalida tam 2 ay oldu
Kizima kavusuyorummmm
Günaydın annişler ve biricik melekleri:)
Gunaydin canlar benim 47. Gun nihayet kanamam bitti acaba 40 imdan sonra adet gormus olabilirmiyim çünkü bir anda kanamam artti boyle bir durum yasayan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?