Aynenn bir sekilde anne sütü alıyorlar öyle ya da böyle. Sağmak sadece bizim için zor oluyor. Bu arada masallah sütün baya varmıs ne güzel çok özeniyorum böyle sütü bol bol olanlara. Rabbim daha da çoğaltsın ins. Benim üç saatte sağdığımda genelde 80 ml çıkıyor ikisinden toplam.. 15 dk sagiyorum ikisini ayni anda. peki sen ikisini aynı anda mı sağıyorsun yoksa ayri ayri 20 dk mi sagiyorsun. Bir de makinayi hangi ayarda calistiriyorsun ben de ayni makinayi kullaniyorum bir turlu cozemedim. Bir de sutun olsun diye ozellikle yedigin ictigin birseyler var mi canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim asidan sonra üç gün banyo falan yaptirmiyorsun aklında bulunsun yaptiripda git banyosunu ateşi olursada duştan farklı bir yöntem kullanirsin
Evt dus derken soguk uygulama diyecektim aklimdan cikmis.bide koluna kdr suya sokup cikartirim diye dusunuyrmMalesef 3 gun duş yaptiramiyorsun cnm
Tatlim bizim doktorumuz bebek kabiz olursa sen kabak yemegi yap ye dedi.ama bir kac kez ye bol zeytinyagli yap.ishal olursa da beyaz pirinc ye dedi.
Sabunu nasil verdin canim. Iyi cesaret etmissin.bizimkinin ilk defa dün 3.günüydü yapmadığı.sabun verdim ben de çok rahatladı kuzum kıyamam
Bugun cok ikiniyor. Gaz cikiyor ama kakasini yapamiyor. Aksam fitil yapacagiz artik.Him uzun bir süre gerçekten peki bebeğin bu durumdan rahatsız oluyor mu aglamasi falan var mı
doktorlar bebek 3 gun kaka yapmadiysa kabiz teshisini koyuyor bence doktoruna bi danis
Evt dus derken soguk uygulama diyecektim aklimdan cikmis.bide koluna kdr suya sokup cikartirim diye dusunuyrm
Ama biri koldanmis digerleri bacaklarindan yinede sokamayiz en iyisi soguk kompleks ama ins gerek kalmaz hcbirine
Cok sagol canim onu da deniyim.
Sabunu nasil verdin canim. Iyi cesaret etmissin.
Bugun cok ikiniyor. Gaz cikiyor ama kakasini yapamiyor. Aksam fitil yapacagiz artik.
Dun doktor kontrolundeydik. Zaten beni sinir eden o cok normal gibi davraniyor. hic bir cozum onerisi yok. Uc cocuk doktoru degistirdik artik bir doktorda kalmak istiyoruz ama bu konu da canimi sikiyor.
Arkadaslar 45 gunluk bebegim var. Bazen emdiginde hemen uyumak istemiyor. Oyun istiyor. Kucakta dolasmak istiyor. Bazen de sicaktan uyumak ustemedigini dusunuyorum. Sizlerde nasil oldu? Sizler benden tecrubelisiniz. Lütfen yardım
2. Ay asilarini yaptiran vrmi arkadaslar azonce saglikocgindan aradilar yrin 10:30 ya getir dediler off ya uc asi birdenmis biri koldan digerleri iki bacaktan minigm nasl dayanicak( bide ates yapiyomus bu asilar (((
Kizima kavusuyorummmm
cnm annem bize öyle yaparmış. pirinç tanesi kdr sabun kestim zeytinyağına bulayım verdim fitil gibi. bnm şahsi fikrim doğallıktan yanayım eski usulleri de yabana atmamak lazm diye düşnüyrm
Aynenn bir sekilde anne sütü alıyorlar öyle ya da böyle. Sağmak sadece bizim için zor oluyor. Bu arada masallah sütün baya varmıs ne güzel çok özeniyorum böyle sütü bol bol olanlara. Rabbim daha da çoğaltsın ins. Benim üç saatte sağdığımda genelde 80 ml çıkıyor ikisinden toplam.. 15 dk sagiyorum ikisini ayni anda. peki sen ikisini aynı anda mı sağıyorsun yoksa ayri ayri 20 dk mi sagiyorsun. Bir de makinayi hangi ayarda calistiriyorsun ben de ayni makinayi kullaniyorum bir turlu cozemedim. Bir de sutun olsun diye ozellikle yedigin ictigin birseyler var mi canim
zor bır surec yaa, nasıl alıstırıcaz kııı:44:Teyzem yurtdışında yaşıyo. Doğumdan sonra eve hemşire gidiyo orfa. Bebeği yatağına yatırıp kapıdan gizlice izletmişti. Katılmadan alıp sakinleştirip tekrar yatırmıştı. Öyle öyle alışmıştı bebek. Sonra tatile geldi teyzem annemler kıyamadı bebeğin ağlamalarına aldılar ayakta salladılar huyu değişti. Bu konuda vşraz sert olmak lazım. Mesela bn şimdi kuzımı silikonsoz meme ucuna alıştırıyorum ama baba kıyamıyo hemen mama vermeye kalkıyo bocalıyoruz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ana dızlıgını ılk defa duydum , alahlahl bakmam lagzım ntten bı bakıyım bakalım :=)ana kucağı değil de ana dizi aldık biz.hem öne arkaya hem yana sallanıyor dizinde uyutur gibi.orda duruyor bnmki.ağlayınca fln da yana sallamak daha etkili oluyor bizimkinde:) sen de öyle dene istersen sallanışı farklı olur işe yarar belki.biz 85e fln almştık
ahannndaa ıste bıızımkısınden senınkıde demek canım, aynen anakucagını kullanmıyor, bu besıklere takılan muzıklı sallanan donence aldın playscoll un aynen onada hıc ne bakıyor ne dınlıyor, kı muzıgı var, donencesı var aynalı, vs vs hanı hıc bır ozellıgınede bakmıyor, o yuzden ıste bıda anakucagıda alırız yıne bakmaz, hadı maddıyatıda gectım evde bosuna durcakk ole yer kalabalıgıCanim bencede alma. Bizde mesela ikiside var ve ikisinide kullanmiyo. Gerci buzimki cok beter bi bebis hicbir sey kullanmiyo :)
zor bır surec yaa, nasıl alıstırıcaz kııı:44:
zor bır surec yaa, nasıl alıstırıcaz kııı:44:
ayhh ole sey olur mu canım , 6 gun kaka yapmazmıı ALlah korusun başka bır sey olmasıncok canim sikiliyor. Dogdugundan beri boyle bugun altinci gun oldu kaka yapmayali fitil ile yapiyor. Doktorda hic bir cozum bulmuyor.
benımde cuma gunu asım, bızım hemsırede bır gun once banyo yaptırın, sonrakı 3 gun banyo yok dedı .Canim asidan sonra üç gün banyo falan yaptirmiyorsun aklında bulunsun yaptiripda git banyosunu ateşi olursada duştan farklı bir yöntem kullanirsin
Canim eğer gerçekten bir skintisi olmadigindan eminsen ağlama sebebinin kucak olduğunu düşünüyorsanız biraz ağlamasına sabredin çabuk vazgeciyorlar zaten çabuk öğreniyorlar bizde öyleydik aglamasina dayandim almadım kucagima şimdi o kadar kucakta kalmak istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?