2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Bnm 3 saatte cikan sut toplam 60i zor buluyo makine cekiyo bi yandanda elimle skiyorm anca okdr ckiyo

Kizlar oglusu kontrole götürdüm bugün cok şükür zatürreyi atlatmış. Bir daha da tekrarlamaz insallah. Genel durumu da cok iyi masallah. Rota virüs asisini yaptirmamizi önerdi. 2 ay sonrasina rutin kontrole cagirdi.
Kizimida götürmüştüm. Bebek dogdugundan beri cok aglamaya beslenmeyi reddetmeye herşeye itiraz etmeye vs. başlamıştı. (Hakli olarak. Kardesinin zaturreye yakalanmis olmasindan ve kendisininde bu donemde sik sik hastalanmasindan dolayi cok ayri kaldik yavrumla)
Dr kreşi önerdi. Ben cok sicak bakamıyorum, bu kadar kucuk çocuğun (3, 5 yasinda) yeri annesinin yanıdır diye düşünüyorum ama emin de degilim. Acaba duygusal mi bakiyorum kres onun icin daha mi saglikli olur. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz, ayrica tecrubeli anneler varsa fikirlerini almak istiyorum

Canim asidan sonra üç gün banyo falan yaptirmiyorsun aklında bulunsun yaptiripda git banyosunu ateşi olursada duştan farklı bir yöntem kullanirsin

Malesef 3 gun duş yaptiramiyorsun cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evt dus derken soguk uygulama diyecektim aklimdan cikmis.bide koluna kdr suya sokup cikartirim diye dusunuyrm

Tatlim bizim doktorumuz bebek kabiz olursa sen kabak yemegi yap ye dedi.ama bir kac kez ye bol zeytinyagli yap.ishal olursa da beyaz pirinc ye dedi.

Cok sagol canim onu da deniyim.

bizimkinin ilk defa dün 3.günüydü yapmadığı.sabun verdim ben de çok rahatladı kuzum kıyamam
Sabunu nasil verdin canim. Iyi cesaret etmissin.

Him uzun bir süre gerçekten peki bebeğin bu durumdan rahatsız oluyor mu aglamasi falan var mı
Bugun cok ikiniyor. Gaz cikiyor ama kakasini yapamiyor. Aksam fitil yapacagiz artik.
doktorlar bebek 3 gun kaka yapmadiysa kabiz teshisini koyuyor bence doktoruna bi danis

Dun doktor kontrolundeydik. Zaten beni sinir eden o cok normal gibi davraniyor. hic bir cozum onerisi yok. Uc cocuk doktoru degistirdik artik bir doktorda kalmak istiyoruz ama bu konu da canimi sikiyor.

Arkadaslar 45 gunluk bebegim var. Bazen emdiginde hemen uyumak istemiyor. Oyun istiyor. Kucakta dolasmak istiyor. Bazen de sicaktan uyumak ustemedigini dusunuyorum. Sizlerde nasil oldu? Sizler benden tecrubelisiniz. Lütfen yardım

Ama biri koldanmis digerleri bacaklarindan yinede sokamayiz en iyisi soguk kompleks ama ins gerek kalmaz hcbirine

ben sadece koldan olan verem aşısına su değmemesi gerektiğini sanıyorum ama yine de bi sormak lazım doktora o gün.dediğin gibi inşallah gerek kalmaz miniklerimiz dirençli çıkar:26:

cnm annem bize öyle yaparmış. pirinç tanesi kdr sabun kestim zeytinyağına bulayım verdim fitil gibi. bnm şahsi fikrim doğallıktan yanayım eski usulleri de yabana atmamak lazm diye düşnüyrm

Arkadaslar 45 gunluk bebegim var. Bazen emdiginde hemen uyumak istemiyor. Oyun istiyor. Kucakta dolasmak istiyor. Bazen de sicaktan uyumak ustemedigini dusunuyorum. Sizlerde nasil oldu? Sizler benden tecrubelisiniz. Lütfen yardım

bnm kızım da sıcakta huysuz oluyor.açık havaya çıkınca hemen uyuyor serin yerlerde köye fln gidince gelene kdr uyuyor nerdeyse:)

Canim biz gecen hafta persembe gunu yaptirdik biraz ates disinda baska bir problem olmadi cok sukur. Asilar yapildiktan sonra bebegi uc gun yikamaman gerekiyor.. Karma asiyi bir bacagina, zature asisini diger bacagina, Verem asisini da sol kola yapiyorlar. Zaten atesi kaldiran ve banyo yapmamasini gerektiren de bu verem asisi. Biz atesi 38e cikinca paranox s fitil verdik. Doktorumuzla maillestim 38e cikinca gittim aldim eczaneden :) ertesi gun de birseyi kalmadi cok sukur. Umarim sizinkiler de kolay gecer ateslenmeye baslarsa uzerini mumkun oldugunca soyun tek kat ve ince birakin. ve alnina soguk suyla islattiginiz bir mendil koyun. Atesini kontrol altında tutar.

2. Ay asilarini yaptiran vrmi arkadaslar azonce saglikocgindan aradilar yrin 10:30 ya getir dediler off ya uc asi birdenmis biri koldan digerleri iki bacaktan minigm nasl dayanicak ( bide ates yapiyomus bu asilar (((

Kizima kavusuyorummmm

cnm annem bize öyle yaparmış. pirinç tanesi kdr sabun kestim zeytinyağına bulayım verdim fitil gibi. bnm şahsi fikrim doğallıktan yanayım eski usulleri de yabana atmamak lazm diye düşnüyrm

Bence birdaha yapmayın bunuminicik bebeğin bagirsaklarini bile patlatabilir bu yaptığınız eskiden gliserinli fitile annelerimiz gunumuzdeki kadar cabuk vekolay ulasabilseler onlarda yapmazdi bence bu sabunlu uygulamayi

valla canım inan ki özellikle yiyip içtiğim hiçbişey yok..tamamen canım ne isterse öyle yiyip içiyorum..hatta bazen Efe huysuz oluyo ve öğün atlıyorum yiyemiyorum..bide ben ikisini birden sağmayı hiç denemedim öyle bi tuhaf hissederim yapamam heralde 😁 ayrı ayrı sağıyorum ben..ve bak resmini çektim yüklüyorum,hangi ayarda kullandığımı..

zor bır surec yaa, nasıl alıstırıcaz kııı:44:

Son düzenleme:
ana dızlıgını ılk defa duydum , alahlahl bakmam lagzım ntten bı bakıyım bakalım :=)

Canim bencede alma. Bizde mesela ikiside var ve ikisinide kullanmiyo. Gerci buzimki cok beter bi bebis hicbir sey kullanmiyo :)

ahannndaa ıste bıızımkısınden senınkıde demek canım, aynen anakucagını kullanmıyor, bu besıklere takılan muzıklı sallanan donence aldın playscoll un aynen onada hıc ne bakıyor ne dınlıyor, kı muzıgı var, donencesı var aynalı, vs vs hanı hıc bır ozellıgınede bakmıyor, o yuzden ıste bıda anakucagıda alırız yıne bakmaz, hadı maddıyatıda gectım evde bosuna durcakk ole yer kalabalıgı

Canim eğer gerçekten bir skintisi olmadigindan eminsen ağlama sebebinin kucak olduğunu düşünüyorsanız biraz ağlamasına sabredin çabuk vazgeciyorlar zaten çabuk öğreniyorlar bizde öyleydik aglamasina dayandim almadım kucagima şimdi o kadar kucakta kalmak istemiyor

Canim eğer gerçekten bir skintisi olmadigindan eminsen ağlama sebebinin kucak olduğunu düşünüyorsanız biraz ağlamasına sabredin çabuk vazgeciyorlar zaten çabuk öğreniyorlar bizde öyleydik aglamasina dayandim almadım kucagima şimdi o kadar kucakta kalmak istemiyor

cok canim sikiliyor. Dogdugundan beri boyle bugun altinci gun oldu kaka yapmayali fitil ile yapiyor. Doktorda hic bir cozum bulmuyor.
ayhh ole sey olur mu canım , 6 gun kaka yapmazmıı ALlah korusun başka bır sey olmasın
bence baska doktora goturr

Canim asidan sonra üç gün banyo falan yaptirmiyorsun aklında bulunsun yaptiripda git banyosunu ateşi olursada duştan farklı bir yöntem kullanirsin
benımde cuma gunu asım, bızım hemsırede bır gun once banyo yaptırın, sonrakı 3 gun banyo yok dedı .
yarın yorumlarını beklıyoruz canım , işallahh cok acımaz, bende onu dusunuyorum 3 tane ası nasıl olucaklar bu yavrular, nıye ayrı ayrı olmuyor kıı

ya bıraz dedpsızlıkten aglıyor bende farkındayım ama bıraz durunca bu sefer katılmaya baslıyor bende kıyamıyorum, yoksa tam edepsız benımkı farkındayım ama ıste kendıde bılmeyerek yapıyor kesın dee acayıp katılıyor yanı, sonra sakınlestıremıyoruz malesef:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…