2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
sımdı baktım netten canım, ana dızı dedıgın anakucagı dıye bılıyorum ben ( gercek ısmı ana dızı ıse o başka tabı de ) aynı seyden bahsedıyormusuz , bende ondan alıyım belkı durur dıyroum ama ıste bılmıyroum bakalım napcazz...

Bizde de durum ayni donenceyi esimle ikimoz izliyoruz artik bosa para gitmesi dedik :) simdi oyun halisi alalim diyoruz. Biliyoruz onunda yuzune bakmayacak. Bu sefer biz de oynayamayacagiz cok zor :))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gecenin 3 unde emzirmeye kalktigim nasil belli :)

Birde rota asisi var dort

Hadi gozumuz aydin bacim
Aferin ufakliga
Rabb'im kizinizla olan muhabbetinizi de arttirsin ♥

Biz yine kalktik. Gece huysuzlanip gazini emdikten sonra cikarttirmadigi icin simdi deli gibi uyandi. 7 kez cirtladi :) bakalim belki cirtlari biterse emip uyur. Amin :))

bizde şu an uyanığız..günaydın canım..
gece daha doğrusu sabaha doğru alttan baya bi cırtlattı sese uyandım öyle söyliyim baya yapmış kaka..karnıda aç,,hallettim şimdi hepsini..sütünü içerken bidaha kaka yaptı hahahha bakalım uyuyacak mı?uyusa da bende süt sağsam..

Gunaydin canim :)
Biz uyuyamasik benim pglus yine gazman oldu yazik dalamiyo. Allahtan erken yatmistikta cok zorlanmasik :)

Gunaydin canim :)
Biz uyuyamasik benim pglus yine gazman oldu yazik dalamiyo. Allahtan erken yatmistikta cok zorlanmasik :)

Benimkide bugun gaz sancisi cekiyor anlaştilari ne hepsi

Kızlar uykusuzluktan ölmek üzereyim gözlerim kapalı dolaşıyorum gece 3 defa uyandık her uyanmamızda en az 40 dk ayaktayız. 3.5 gibi uyandığında da 5.5 a kadar hıc uyumadı sürekli kucakta olmak istiyor kucakta misil misil uyurken beşiğe koyar koymaz uyanıyor. Simdi yine kucaktayuz ne yapmam lazım? Cok yorgunum kollarumu hissetmiyorum

Gunaydin azerikizi

sanada gunaydin bacim ♥
Kusuruma bakma gec yazdim cann adli arkadasa zar zor yazdim telin sarji bitecek diye...
Ufaklik kucagimda oldugu icin hmn sarj edemedim

Yahu bacilar yatak odamizin cok yakininda dut agaci var haliyle sivrisinekler kacinilmaz oluyor
Nasil kurtulacagim sunlardan iki dakkada sokmuslar beni
Oglumafa sokacaklar diye hep diken uzerindeyim

Anlasildi hepsinin huysuzluk gunu. Biz 5.5 tan beri 15 uyuyoruz 15 dk emiyoruz 15 dk ciglik atiyoruz gazlardan. Bugun ilk defa kakasi kiyafetine cikti hemde ne cikmak boynuna kadar gorunce kahkaha attim sapsik oglumda bana kahkaha atti. Simdi yine emiyor. Zaten bu siralar memeye yapistibayrilmiyor maasallah :)

Biz butun evin pencerelerine balkonda dahil sineklik taktirdik rahat ettik.

günaydın , aranızda bebeği köpüklü kaka yapan varmı ?? kızım deterjan köpüğü gibi kaka yapıyor dr una sordum rengi kıvamı aynıysa sorun yok dedi ama internetten araştırdım farklı yazılarda okudum

Keşke bizimki de yapsa da çıksa üstüne başına:)

2. Ay Asilarimizi olduk biz bebegim cok agladi cok cani yndi yavrumun sonra hmn sustu emzrdm ardindan ins atesi cikmaz fitil aldk nolur nolmaz dye. 3 ayda rota asisi varms 180 tl

Keşke bizimki de yapsa da çıksa üstüne başına:)

Vallahi kaka cok onemliymis baksana onu yapmadan aglayip duruyorlar. Canim sen besl3nme seklinde biraz degisiklik yap bugun bakalim ise yarayacakmi. Kuru incir taze beyaz uzum kabak yemegi sebzeler falan ye yesil yapraklilarla salata yap. Senin bagirsaklarini bizacak seyler ye minikte duzelir. En olmadi ver zeytinyagi bir kasik ben oyle yapmistim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…