sımdı baktım netten canım, ana dızı dedıgın anakucagı dıye bılıyorum ben ( gercek ısmı ana dızı ıse o başka tabı de ) aynı seyden bahsedıyormusuz , bende ondan alıyım belkı durur dıyroum ama ıste bılmıyroum bakalım napcazz...ana kucağı değil de ana dizi aldık biz.hem öne arkaya hem yana sallanıyor dizinde uyutur gibi.orda duruyor bnmki.ağlayınca fln da yana sallamak daha etkili oluyor bizimkinde:) sen de öyle dene istersen sallanışı farklı olur işe yarar belki.biz 85e fln almştık
ana dızlıgını ılk defa duydum , alahlahl bakmam lagzım ntten bı bakıyım bakalım :=)
ahannndaa ıste bıızımkısınden senınkıde demek canım, aynen anakucagını kullanmıyor, bu besıklere takılan muzıklı sallanan donence aldın playscoll un aynen onada hıc ne bakıyor ne dınlıyor, kı muzıgı var, donencesı var aynalı, vs vs hanı hıc bır ozellıgınede bakmıyor, o yuzden ıste bıda anakucagıda alırız yıne bakmaz, hadı maddıyatıda gectım evde bosuna durcakk ole yer kalabalıgı
benımde cuma gunu asım, bızım hemsırede bır gun once banyo yaptırın, sonrakı 3 gun banyo yok dedı .
yarın yorumlarını beklıyoruz canım , işallahh cok acımaz, bende onu dusunuyorum 3 tane ası nasıl olucaklar bu yavrular, nıye ayrı ayrı olmuyor kıı
Kizlar oglusu kontrole götürdüm bugün cok şükür zatürreyi atlatmış. Bir daha da tekrarlamaz insallah. Genel durumu da cok iyi masallah. Rota virüs asisini yaptirmamizi önerdi. 2 ay sonrasina rutin kontrole cagirdi.
Kizimida götürmüştüm. Bebek dogdugundan beri cok aglamaya beslenmeyi reddetmeye herşeye itiraz etmeye vs. başlamıştı. (Hakli olarak. Kardesinin zaturreye yakalanmis olmasindan ve kendisininde bu donemde sik sik hastalanmasindan dolayi cok ayri kaldik yavrumla)
Dr kreşi önerdi. Ben cok sicak bakamıyorum, bu kadar kucuk çocuğun (3, 5 yasinda) yeri annesinin yanıdır diye düşünüyorum ama emin de degilim. Acaba duygusal mi bakiyorum kres onun icin daha mi saglikli olur. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz, ayrica tecrubeli anneler varsa fikirlerini almak istiyorum
Gecenin 3 unde emzirmeye kalktigim nasil belli :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hadi gozumuz aydin bacim
Aferin ufakliga
Rabb'im kizinizla olan muhabbetinizi de arttirsin ♥
Biz yine kalktik. Gece huysuzlanip gazini emdikten sonra cikarttirmadigi icin simdi deli gibi uyandi. 7 kez cirtladi :) bakalim belki cirtlari biterse emip uyur. Amin :))
bizde şu an uyanığız..günaydın canım..
gece daha doğrusu sabaha doğru alttan baya bi cırtlattı sese uyandım öyle söyliyimbaya yapmış kaka..karnıda aç,,hallettim şimdi hepsini..sütünü içerken bidaha kaka yaptı hahahha bakalım uyuyacak mı?uyusa da bende süt sağsam..
Gunaydin canim :)
Biz uyuyamasik benim pglus yine gazman oldu yazik dalamiyo. Allahtan erken yatmistikta cok zorlanmasik :)
Benimkide bugun gaz sancisi cekiyor anlaştilari ne hepsi
Gunaydin azerikizi
sanada gunaydin bacim ♥
Kusuruma bakma gec yazdim cann adli arkadasa zar zor yazdim telin sarji bitecek diye...
Ufaklik kucagimda oldugu icin hmn sarj edemedim
Yahu bacilar yatak odamizin cok yakininda dut agaci var haliyle sivrisinekler kacinilmaz oluyor
Nasil kurtulacagim sunlardan iki dakkada sokmuslar beni
Oglumafa sokacaklar diye hep diken uzerindeyim
Anlasildi hepsinin huysuzluk gunu. Biz 5.5 tan beri 15 uyuyoruz 15 dk emiyoruz 15 dk ciglik atiyoruz gazlardan. Bugun ilk defa kakasi kiyafetine cikti hemde ne cikmak boynuna kadar gorunce kahkaha attim sapsik oglumda bana kahkaha atti. Simdi yine emiyor. Zaten bu siralar memeye yapistibayrilmiyor maasallah :)
benımde cuma gunu asım, bızım hemsırede bır gun once banyo yaptırın, sonrakı 3 gun banyo yok dedı .
yarın yorumlarını beklıyoruz canım , işallahh cok acımaz, bende onu dusunuyorum 3 tane ası nasıl olucaklar bu yavrular, nıye ayrı ayrı olmuyor kıı
Keşke bizimki de yapsa da çıksa üstüne başına:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?