sımdı baktım netten canım, ana dızı dedıgın anakucagı dıye bılıyorum ben ( gercek ısmı ana dızı ıse o başka tabı de ) aynı seyden bahsedıyormusuz , bende ondan alıyım belkı durur dıyroum ama ıste bılmıyroum bakalım napcazz...
Benim kızım da öyle kucakta ayakta uyuyor beşiğe koyuyorum uyanıyorKızlar uykusuzluktan ölmek üzereyim gözlerim kapalı dolaşıyorum gece 3 defa uyandık her uyanmamızda en az 40 dk ayaktayız. 3.5 gibi uyandığında da 5.5 a kadar hıc uyumadı sürekli kucakta olmak istiyor kucakta misil misil uyurken beşiğe koyar koymaz uyanıyor. Simdi yine kucaktayuz ne yapmam lazım? Cok yorgunum kollarumu hissetmiyorum
Biz de biz de. Sabaha karşı ıkıba ıkına bi hal oldu yavrum uyku yok bişey yok bıktık bubgaz bitsin artıkGünaydın bizde bu gece gaz sancısı çektik halada cekiyoruzyavrum bi rahat uykuya dalamadi inliyor resmen
Benim kızım da arada köpüklü kaka yapıyor canım gazdan oluyor diye biliyorum ben rengi normal bide çok sık değil bikaç kez yaptıgünaydın , aranızda bebeği köpüklü kaka yapan varmı ?? kızım deterjan köpüğü gibi kaka yapıyor dr una sordum rengi kıvamı aynıysa sorun yok dedi ama internetten araştırdım farklı yazılarda okudum
2. Ay Asilarimizi olduk biz bebegim cok agladi cok cani yndi yavrumun sonra hmn sustu emzrdm ardindan ins atesi cikmaz fitil aldk nolur nolmaz dye. 3 ayda rota asisi varms 180 tl
Arkadaşlar doymak bilmiyorum napcam yaa durduramiyorum kendimi
sanada gunaydin bacim ♥
Kusuruma bakma gec yazdim cann adli arkadasa zar zor yazdim telin sarji bitecek diye...
Ufaklik kucagimda oldugu icin hmn sarj edemedim
Yahu bacilar yatak odamizin cok yakininda dut agaci var haliyle sivrisinekler kacinilmaz oluyor
Nasil kurtulacagim sunlardan iki dakkada sokmuslar beni
Oglumafa sokacaklar diye hep diken uzerindeyim
Kizlar sterilizator kullanan var mi? Kullanan varsa hangisini tavsiye esiyorsunuz? Philips mi ? Wewell mi ndor onun kurutuculusu varmis ?
Benim kızım da öyle kucakta ayakta uyuyor beşiğe koyuyorum uyanıyorçok uykum var
Biz de biz de. Sabaha karşı ıkıba ıkına bi hal oldu yavrum uyku yok bişey yok bıktık bubgaz bitsin artık
Benim kızım da arada köpüklü kaka yapıyor canım gazdan oluyor diye biliyorum ben rengi normal bide çok sık değil bikaç kez yaptı
Geçmiş olsun inşallah sıkıntısız geçer gününüz geceniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bugun kırkımız ciktitemmuz annesi olacakken kizim 1 hafta erken davranip haziran 27 de dogdu haziran annesi oldum gerci bi temmuz anneleri bi haziran anneleri topigindeyim ya neyse umarim koligimizde gecer 40 i cikinca duzelir diyolar umarim oyle olur
Kizlar bisey sorcam bizim 14.de 2.ay asimiz varr 15 de gitsem bi sikinti olurmu gununde mi olmasi gerekio
Kizlar bisey sorcam bizim 14.de 2.ay asimiz varr 15 de gitsem bi sikinti olurmu gununde mi olmasi gerekio
Yarin ikinci ayda olan asilarimiz var. Insallah bizde atessiz atlatiriz. Uyuyamadim onu dusunuyorum.
Ilk emzirmeyi atlattik tekrar uyutoruz herkese iyi geceleeer :)
​günaydın millet..bende bir süt sağma seansıyla karşınızdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?