2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

cnm anakucağı aşağı yukarı sallanıyo, anadizi yana da sallanıyor ikisinin arasında o fark var.bizimkinde çk işe yarıyor şükür ama tabi miniklerin huyu suyu farklı :)

Benim kızım da öyle kucakta ayakta uyuyor beşiğe koyuyorum uyanıyor çok uykum var
Günaydın bizde bu gece gaz sancısı çektik halada cekiyoruzyavrum bi rahat uykuya dalamadi inliyor resmen
Biz de biz de. Sabaha karşı ıkıba ıkına bi hal oldu yavrum uyku yok bişey yok bıktık bubgaz bitsin artık

Benim kızım da arada köpüklü kaka yapıyor canım gazdan oluyor diye biliyorum ben rengi normal bide çok sık değil bikaç kez yaptı

2. Ay Asilarimizi olduk biz bebegim cok agladi cok cani yndi yavrumun sonra hmn sustu emzrdm ardindan ins atesi cikmaz fitil aldk nolur nolmaz dye. 3 ayda rota asisi varms 180 tl

Geçmiş olsun inşallah sıkıntısız geçer gününüz geceniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar sterilizator kullanan var mi? Kullanan varsa hangisini tavsiye esiyorsunuz? Philips mi ? Wewell mi ndor onun kurutuculusu varmis ?

Arkadaşlar doymak bilmiyorum napcam yaa durduramiyorum kendimi

Canım ben de öyleyim, yalnız annesütü verince aynı zamanda emzik görevi görünce açlık çok oluyor, geceleri yemek yiyorum. Son zamanlarda kilo veremesem de bu yemeğe rağmen en azından kilo almıyorum.

Bizimde apartmanın çevresi dut ağacı dolu, bi gece kalktığımda 2 sivrisineği beşiğin cibinliğine yapışmış görünce sineklik almıştık. 3 pencereye sineklik yapıştırdık.

Sagol canm insallah suanlik bi sorn yok uyuyo surekli bakiyorm atesine ama cok halsiz uyumak istiyo hep

Bugun kırkımız ciktitemmuz annesi olacakken kizim 1 hafta erken davranip haziran 27 de dogdu haziran annesi oldum gerci bi temmuz anneleri bi haziran anneleri topigindeyim ya neyse umarim koligimizde gecer 40 i cikinca duzelir diyolar umarim oyle olur

Kirkiniz hayırlı olsun canım en kısa zamanda geçer inşallah

Kizlar bisey sorcam bizim 14.de 2.ay asimiz varr 15 de gitsem bi sikinti olurmu gununde mi olmasi gerekio

Slm kizlar , Antalya'dan döndük evimize çok şükür. Hava degisiminden dolayi biraz gazimiz oldu sadece. Kafa dinledim 10 gün çok iyi geldi valla. Bu sene denize girmek hayal gibi geliyordu ama o da oldu. Oğlum da hiç üzmedi bizi . Bol bol gezdik akşamları , biz Kucak konusunda çok şanslıyız sanırım Kucağa alınca emmek istiyor onun haricinde sıkılıyor ağlıyor o yüzden kimse almıyor :) 51 günlük olduk artık huyu değişmez umarım. Cumartesi Mevlüt var şimdi de onun telaşı sardı. Hayırlısıyla atlatsak ta rahatlasak.

Kizlar bisey sorcam bizim 14.de 2.ay asimiz varr 15 de gitsem bi sikinti olurmu gununde mi olmasi gerekio

Ben yanlis hesaplamisim 11.de 2.ayimiz doluyor ama saglik ocagi 14.gel dedi 1.ay asimiz 2 gun sonra olmustu ondan kaynalaniyor olabilirmi

bzim de 2.ayımız bugün doldu.ama burdaki sağlık ocağından 8inde gelin dediler yarından sonra. verem aşısını sadece cumaları yapıyorlarmış. öyle birşey yoksa bişey olmaz cnm.bizim 2 gün sonrası çünkü

Bebegi erken dogdugu icin kuvezde olan bir arkadas vardi burayi okuyorsa bebeginin iyi haberlerini bekliyoruz canim bizimlede paylasmayi unutma :)

Yarin ikinci ayda olan asilarimiz var. Insallah bizde atessiz atlatiriz. Uyuyamadim onu dusunuyorum.

Yarin ikinci ayda olan asilarimiz var. Insallah bizde atessiz atlatiriz. Uyuyamadim onu dusunuyorum.

Bende nobetteyim.. Bugn olduk asilarimizi bikere atesi 37.2 oldu baktm yukseliyo yavas yavas fitil attm bidha yukselmedi onledim hemen fitil al yarn muhakkak canm suruptan dha iyi dha etkili. İns atessiz gecirir bebisin. Annelik cok zormus kizlar gozumu ayiramiyorm ondan

Ilk emzirmeyi atlattik tekrar uyutoruz herkese iyi geceleeer :)

Emzirme seyanslarnin arasi uzayinca kimseler ugramiyor emziri verip uyuyor sanırım:)biara neydi öyle gece daha çabuk ilerliyordu sayfalar

​günaydın millet..bende bir süt sağma seansıyla karşınızdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…