2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Gunaydinnn
Galiba meleklerimiz gunes saatiyle calisiyor :) boyle olunca hayal kurdum. Dusunsenize hepimiz minikleride almisiz kahvaltiya gidiyoruz. Bir curcuna bir muhabbet ay cok hos olurdu :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın canım bencede bende tam bundan dert yaniyordum kendi kendime güneşin ilk ışıklarıyla kalkıyor diye:)hayalinde süper olurdu tam komedi

Kizlar yardm edin cok kotu ishal olmusum karnumdaki sesler disardan bile duyuluyo.kahve-limon patates haslama muz denedim ise yaramadi ne yapabilirm?bide bu bebegime etki eder mi? emziriyorm

bencede çok güzel olurdu

Günaydın canım bencede bende tam bundan dert yaniyordum kendi kendime güneşin ilk ışıklarıyla kalkıyor diye:)hayalinde süper olurdu tam komedi

Aglama kaka gaz girla giderdi arada kahvalti edip dedikodu yapmaya calisirdik :)

İyi geceler.. benm melegm huzursuz sabah olsn artikkkkkkk

Simdi nasil oldu canim

Kizlar yardm edin cok kotu ishal olmusum karnumdaki sesler disardan bile duyuluyo.kahve-limon patates haslama muz denedim ise yaramadi ne yapabilirm?bide bu bebegime etki eder mi? emziriyorm

Canim etki eder bir de lapa ye bakalim. Cocuga bir sey olmaz ama ishal olur o da.

bencede çok güzel olurdu

Hepiniz istanbuldasiniz valla minikler azcik daha buyuyunce siz yapabilirsiniz ben burda bursa da bi basima kalirim

Fitili daha onceden almistik. Asilari vuruldu. Saglik ocagindan gelince fitilin yarisini yaptik. Insallah atessiz atlatiriroz. Rotayida yaptirdik. rotanin ikinci dozu besinci aydaymis.

Son düzenleme:
Fitili daha onceden almistik. Asilari vuruldu. Saglik ocagindan gelince yarim fitilin yarisini yaptik. Insallah atessiz atlatiriroz. Rotayida yaptirdik. rotanin ikinci dozu besinci aydaymis.

Ay sizler atlatiyorsunuz ne guzel bizim 20 sinde atesleri duyunca korkar oldum

Sutunu sagarak veren anneler kaç saatte bir ve ne kadar süt veriyorsunuz bebeğe. Benim bebeğim iki ay 10 günlük. Ben 3 saatte bir ortalama 80 ml veriyorum.. az mıdır çok mudur bu konuda hep tereddütlüyüm . siz ne kadar veriyorsunuuuz

ohoooo ne 80'i ben sürekli sağıp veriyorum ve genelde 3 ya da 4 saatte bir..en az 130 civarı içiyor yoksa doymuyor

Ohh masallah yaa benim kızım simdi 4.5 kilo 150 ile çarpılınca bebeğin günlük süt ihtiyacı ortaya çıkıyor. Sağdığım için ben hepsini òğrendim ben zaten arada bebek sütü de veriyorum. Lara günde 60-120 ml civarı da bebek sütü alıyor. 600-640 civarı da anne sütü.. :) peki seninki kaç kilo oldu suan canım :)

ohoooo ne 80'i ben sürekli sağıp veriyorum ve genelde 3 ya da 4 saatte bir..en az 130 civarı içiyor yoksa doymuyor

Bizde bugun ikinci ay asilarimizi olduk rotayida yaptırdım sağlık ocağında kalpte ufurum var dedi doktor allahtan sonra kendi doktoruyla randevusu vardı ela nin doktoru Doç baya dinledi oyle bişey yok dedi kafayı tam tutamiyor da demişti motor gelişimi için takip edelim kendi doktoru baya kaldırdı tutuyor basini sorun yok dedi sinir oldum bugün banada hamileyken tasikardi var demişti apar topar doktora gitmiştim cok normal demişti

Canim bebek sutu derken ne veriyorsun mama degil mi?

Masaallah anneler baya sutunuz var ne yapsakta sutumuzu arttirsak ne yapsakta bebislerimiz bizi likir likir emse ne guzel olurdu. Bizde haziranda dogduk ve siseye iyice alistik bazen gece emiyoruz oda tek gogsu diger gogsum yara oldu gunduzleri farkedince sise olmadigini ciyak ciyak bagiriyoz. Sutu bol olan ve bebegi emen anneler degerini bilin cok guzel bi duygu emzirebilmek :))
Pompaladigim icin yara olan gogsum hic iyilesmedi kabuk bagladi bazende catlak yerleri kaniyor pomppayla surtuldugu icin ((

Evet canım mama yani. Yeni adıyla bebek sütü artık hemen hemen hepsi anne sütüne çok yakın ya.. o yüzden bebek sütü yazar hepsinin üzerinde ya da formül süt yazar :)

Canim bebek sutu derken ne veriyorsun mama degil mi?

Bacilarim sanirim biz dis cikartiyoruz...
Iki uc haftadir salya akitmaya basladi....
Deli gibi elini beni agzina ne denk gelirse gelsin hemen tadina bakiyor...
Ayrica mukuslu kakada yapiyor...
Ve alt damaginda beyazlik var...
Bunlar dis cikartma belirtisi midir ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…