Gunaydinnn
Galiba meleklerimiz gunes saatiyle calisiyor :) boyle olunca hayal kurdum. Dusunsenize hepimiz minikleride almisiz kahvaltiya gidiyoruz. Bir curcuna bir muhabbet ay cok hos olurdu :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydinnn
Galiba meleklerimiz gunes saatiyle calisiyor :) boyle olunca hayal kurdum. Dusunsenize hepimiz minikleride almisiz kahvaltiya gidiyoruz. Bir curcuna bir muhabbet ay cok hos olurdu :)
Istanbylda kimler oturuyorki acep :)
Günaydın canım bencede bende tam bundan dert yaniyordum kendi kendime güneşin ilk ışıklarıyla kalkıyor diye:)hayalinde süper olurdu tam komedi
İyi geceler.. benm melegm huzursuz sabah olsn artikkkkkkk
Kizlar yardm edin cok kotu ishal olmusum karnumdaki sesler disardan bile duyuluyo.kahve-limon patates haslama muz denedim ise yaramadi ne yapabilirm?bide bu bebegime etki eder mi?emziriyorm
bencede çok güzel olurdu
Bende nobetteyim.. Bugn olduk asilarimizi bikere atesi 37.2 oldu baktm yukseliyo yavas yavas fitil attm bidha yukselmedi onledim hemen fitil al yarn muhakkak canm suruptan dha iyi dha etkili. İns atessiz gecirir bebisin. Annelik cok zormus kizlar gozumu ayiramiyorm ondan
Fitili daha onceden almistik. Asilari vuruldu. Saglik ocagindan gelince yarim fitilin yarisini yaptik. Insallah atessiz atlatiriroz. Rotayida yaptirdik. rotanin ikinci dozu besinci aydaymis.
Istanbylda kimler oturuyorki acep :)
Sutunu sagarak veren anneler kaç saatte bir ve ne kadar süt veriyorsunuz bebeğe. Benim bebeğim iki ay 10 günlük. Ben 3 saatte bir ortalama 80 ml veriyorum.. az mıdır çok mudur bu konuda hep tereddütlüyüm . siz ne kadar veriyorsunuuuz
ohoooo ne 80'iben sürekli sağıp veriyorum ve genelde 3 ya da 4 saatte bir..en az 130 civarı içiyor yoksa doymuyor
Ohh masallah yaabenim kızım simdi 4.5 kilo 150 ile çarpılınca bebeğin günlük süt ihtiyacı ortaya çıkıyor. Sağdığım için ben hepsini òğrendim ben zaten arada bebek sütü de veriyorum. Lara günde 60-120 ml civarı da bebek sütü alıyor. 600-640 civarı da anne sütü.. :) peki seninki kaç kilo oldu suan canım :)
Canim bebek sutu derken ne veriyorsun mama degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?