Bacilarim sanirim biz dis cikartiyoruz...
Iki uc haftadir salya akitmaya basladi....
Deli gibi elini beni agzina ne denk gelirse gelsin hemen tadina bakiyor...
Ayrica mukuslu kakada yapiyor...
Ve alt damaginda beyazlik var...
Bunlar dis cikartma belirtisi midir ???
Birde rota asisi var dort
2. Ay Asilarimizi olduk biz bebegim cok agladi cok cani yndi yavrumun sonra hmn sustu emzrdm ardindan ins atesi cikmaz fitil aldk nolur nolmaz dye. 3 ayda rota asisi varms 180 tl
cnm anakucağı aşağı yukarı sallanıyo, anadizi yana da sallanıyor ikisinin arasında o fark var.bizimkinde çk işe yarıyor şükür ama tabi miniklerin huyu suyu farklı :)
aynen aynen, bazı muzıklerı cok guzel bızde ole dınlıyoruxzzBizde de durum ayni donenceyi esimle ikimoz izliyoruz artik bosa para gitmesi dedik :) simdi oyun halisi alalim diyoruz. Biliyoruz onunda yuzune bakmayacak. Bu sefer biz de oynayamayacagiz cok zor :))))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar kızımın burnu tıkalı... Sürekli uyanıyor ve zor nefes alıyor. Sizlerinde başına geldi mi ? Ne yapabilirim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ya canım ben onu yaptırmayı dusunmuyorum, sonucta ıstege baglıı, eskıden bole bır ası vs yoktu bıleee, çocuga o kadar kımyasal sey yuklemek ıstemıyorum ama bılmıyorum sanırım yaptırmıycam.:44:
3 Ayda yapiliyo rota dediler bana saglk ocagnda. asi defterindede 3. Ay ve 5 ay yaziyo istege bagli olarakayhh bızımkısıde yarın, bakalım napcak benım kızım da
rota asısını 2. ayda dıye bılıyorum ben canım, sen ılkını yaptırdın ıkıncısınımı dıyorsun 3. ayda dıe ???
bu arada ben yaptırmıycam sanırım, eskıden bole bır ası yoktu , çocuga cok fazla kımyasal seyler yukklemek ıstemıyorum ama bılmıyorum kıı:44:
Gece atesi olursa diye esimle nobetlese bekliyoruz. Gece uce kadar esim bekledi simdi ben bekliyorum. Biraz atesi vardi fitili yaptim. Emzirdim uyumaya calisiyor.
evde ates olceri olanlar asidan once deneme yapsinlar. Ben bu aleti daha once denemedim su an cozemiyorum.
Sakn uyuma canm ben bu gecede uyuyamadim korktm
Istanbylda kimler oturuyorki acep :)
Masaallah anneler baya sutunuz var ne yapsakta sutumuzu arttirsak ne yapsakta bebislerimiz bizi likir likir emse ne guzel olurdu. Bizde haziranda dogduk ve siseye iyice alistik bazen gece emiyoruz oda tek gogsu diger gogsum yara oldu gunduzleri farkedince sise olmadigini ciyak ciyak bagiriyoz. Sutu bol olan ve bebegi emen anneler degerini bilin cok guzel bi duygu emzirebilmek :))
Pompaladigim icin yara olan gogsum hic iyilesmedi kabuk bagladi bazende catlak yerleri kaniyor pomppayla surtuldugu icin((
Ohh masallah yaabenim kızım simdi 4.5 kilo 150 ile çarpılınca bebeğin günlük süt ihtiyacı ortaya çıkıyor. Sağdığım için ben hepsini òğrendim ben zaten arada bebek sütü de veriyorum. Lara günde 60-120 ml civarı da bebek sütü alıyor. 600-640 civarı da anne sütü.. :) peki seninki kaç kilo oldu suan canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?