Acaba yaram henuz tam kapanmadi mi? Dogumdan sonra iyi bakilmadim. Yalnizdim belki ondandir. Uzuldum simdi, durumum kalici gibi
saat 4 oldu hâlâ uyuyamadım..gözüm kapanıyor resmen..
yarın mevlüd yapıyoruz,hazırlık falan derken az sonra yatcam..inşallah Efe 8'den önce kalkmazda biraz uykumu alırım 😩
ayy ne bılıyım canım aynen, TR gıbı ulkeler resmen kobay durumunda , önce buralarda denenıyor her sey sonra avrupa ulkerıne gıdıyor. gelısmıs ulkelerde bole bır sey yok (zorunlu saglık seylerı harıc ) buyuk ıhtımalle yaptırmıycam ben
ayh evet canım aprdon 3. ay yazıyormuss , nasıl olsa yaptırmıycam dıe cok aklımda kalmamıs
bızde ası olduk bugun, cok agladı kızım, ben bır sey vermedım, cok mecbur kalmadıkca ılac vs vermek ıstemıyorum, benımkıde uyuyor sımdı, işallah bugun bır sey olmaz..
Hayirli olsun pufpufum
Tatli yorgunluklar bunlar ♥
Yahu bacilar benim pasayi ben uyandirmasam uyanacagi yok...
Bazen alarmi kapatip geceleri uyuyorum kizlar
5 saat ac kaldigi oluyor offff duzgun bir cocuk doktoru bulsamda guzelce doktor kontrolunde buyutsem oglumu.....
Cunku uyumasi cok mantikli ama gece uyandirip emzirmekte mantikli....
Offfff off gece 1 de emmisti en son simdilerde kalktik dusunun
Hayirli olsun pufpufum
5 saat ac kaldigi oluyor offff duzgun bir cocuk doktoru bulsamda guzelce doktor kontrolunde buyutsem oglumu.....
Canim bunu bu kadar dert etme ne güzel bırak uyusun acikinca uyu desende uyumaz ayy bizde o evreye gelsek ne güzel olur
Hayirli olsun pufpufum
Bz sabahi ettik atessiz elhamdulillah :) szde nasil gecti cnm?herhalde artk olmaz dimi ates??
Kizlar gunaydinnn
Siz bebeklerinize hangi aya uygun kiyafetleri giydiriyorsunuz? Bizimki iri bir bebek degil ve 53 gunluk yinede 0 _ 3 ayliklar olmuyor. Biz 3 _ 6 ayliklara gectik.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar gunaydinnn
Siz bebeklerinize hangi aya uygun kiyafetleri giydiriyorsunuz? Bizimki iri bir bebek degil ve 53 gunluk yinede 0 _ 3 ayliklar olmuyor. Biz 3 _ 6 ayliklara gectik.
Araliksiz kac saat uyuyor su an senin bebegin canim
Ben son gittigimde doktoruna sordum gece on ikiden sonra uyandirma bebegini dedi.
Canim bunu bu kadar dert etme ne güzel bırak uyusun acikinca uyu desende uyumaz ayy bizde o evreye gelsek ne güzel olur
Canım maşallah de sadece.bi sorun yok oğlun uykuyu seviyor ne güzel
aynen çok şükür bızımkındede ateş vs olmadı, ama cok uyudu, asıdan 11 gıbı geldık o saatten 8 e kadar uyudu ( tabı arada uyandı emzırdım vs ) benımkı hıc uyumazdıı bende cok sasırdım tedırgın oldum hatta ama asıdan dıe dusunduk. senınkıde uyudumu cok ?
hemsıre bıze ılk gun olursa olur dedı ateş, Allahın ıznıyle olmaz işallah artık..
Hayirli olsun pufpufum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?