2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Acaba yaram henuz tam kapanmadi mi? Dogumdan sonra iyi bakilmadim. Yalnizdim belki ondandir. Uzuldum simdi, durumum kalici gibi

canim bende yalnizdim sagolsun esim yardim etti benimde arada agriyo tabiki mesela kizim kucagimdayken bazen ayagiyla ittiriyo tam yara yerini hafif aciyo arada bi sizliyo gibi hissediyorum seninde kotu bisey olacagini sanmam

Annişler kızımın gazını çıkarırken çoğu zaman ğışoışlsyıp uyutuyorum tam yatırıyorum uyanıyo. la tekrar alıyorum tekrar pışpış yatırıyorum uyanıyo. Bıraksam katılıyo gaz sancısı yatınca geliyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar 2 aylik oglum icin hangi kanguruyu almaliyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

saat 4 oldu hâlâ uyuyamadım..gözüm kapanıyor resmen..
yarın mevlüd yapıyoruz,hazırlık falan derken az sonra yatcam..inşallah Efe 8'den önce kalkmazda biraz uykumu alırım 😩

saat 4 oldu hâlâ uyuyamadım..gözüm kapanıyor resmen..
yarın mevlüd yapıyoruz,hazırlık falan derken az sonra yatcam..inşallah Efe 8'den önce kalkmazda biraz uykumu alırım 😩

Hayirli olsun pufpufum
Tatli yorgunluklar bunlar ♥

Yahu bacilar benim pasayi ben uyandirmasam uyanacagi yok...
Bazen alarmi kapatip geceleri uyuyorum kizlar
5 saat ac kaldigi oluyor offff duzgun bir cocuk doktoru bulsamda guzelce doktor kontrolunde buyutsem oglumu.....
Cunku uyumasi cok mantikli ama gece uyandirip emzirmekte mantikli....
Offfff off gece 1 de emmisti en son simdilerde kalktik dusunun

Bz sabahi ettik atessiz elhamdulillah :) szde nasil gecti cnm?herhalde artk olmaz dimi ates??

Ben son gittigimde doktoruna sordum gece on ikiden sonra uyandirma bebegini dedi.

Canim bunu bu kadar dert etme ne güzel bırak uyusun acikinca uyu desende uyumaz ayy bizde o evreye gelsek ne güzel olur

Canım maşallah de sadece.bi sorun yok oğlun uykuyu seviyor ne güzel

Kizlar gunaydinnn

Siz bebeklerinize hangi aya uygun kiyafetleri giydiriyorsunuz? Bizimki iri bir bebek degil ve 53 gunluk yinede 0 _ 3 ayliklar olmuyor. Biz 3 _ 6 ayliklara gectik.

Bz sabahi ettik atessiz elhamdulillah :) szde nasil gecti cnm?herhalde artk olmaz dimi ates??

aynen çok şükür bızımkındede ateş vs olmadı, ama cok uyudu, asıdan 11 gıbı geldık o saatten 8 e kadar uyudu ( tabı arada uyandı emzırdım vs ) benımkı hıc uyumazdıı bende cok sasırdım tedırgın oldum hatta ama asıdan dıe dusunduk. senınkıde uyudumu cok ?
hemsıre bıze ılk gun olursa olur dedı ateş, Allahın ıznıyle olmaz işallah artık..

evet 0-3 aylıklar nadir oluyor..bizdede durum öyle..zaten çabuk büyüyeceklerini herkes söylüyordu

Günaydın canım biz hala 0-3ayliklari giyiyoruz hatta hastane çıkış setinin citcitli badisini falanda giyiyor sanırım bizim bebis küçük

Ben son gittigimde doktoruna sordum gece on ikiden sonra uyandirma bebegini dedi.

Canim bunu bu kadar dert etme ne güzel bırak uyusun acikinca uyu desende uyumaz ayy bizde o evreye gelsek ne güzel olur

Canım maşallah de sadece.bi sorun yok oğlun uykuyu seviyor ne güzel

Haklisiniz bacilarimda sanirim kulagimla doktordan duymadan rahat edemeyecegim...
Cok sukur oglum geceleri 5-6 saat uyuyabiliyor ki dahada fazla uyuyabilir aslinda ben mudahale ediyorum ama emdikten sonra hemen uykuya geciyor yada emerken
Sadece sabah 6-7 gibi oynamak icin kalkiyor bir saat oynuyoruz tekrar yatiyoruz.
Kendine boyle bir duzen olusturdu
Allah (c.c.) razi olsun sizlerden bu sekilde rahatlatiyorsunuz valla...
Daha onceleride yazmistim buna benzer sanirim biraz evhamli bir yapim var ...
Aslinda gece 12 den sonra uyandirmamak beninde isime gelir stanki bacim...
Mantiklida kendi duzenini olusturuyor sonucta...
Bakalim benim doktor ne diyecek doktorlarda fikir ayriliklari var biliyorsun

Arkadaslar bebegim 43 gunluk. Uzun sure emiyor. 10 dk daliyor uyaniyor. Etraftakiler sutimun yetmedigini soyluyor. Ama bebegim kilo aliyor. Kakasi da cisi de.bol. tamam sagacak sutum yok emzirdikten sonra. Ama bir ogun icin yetiyor. Ne dusunecegim. Psikolojim bozuluyor. Beni aydinlatir misiniz

aynen dün çok uyudu bzmki de..ben ateş düşürücü verip gittim die ilaç yaptı sanmıştm ama aşıdan demk ki sen vermediğine göre.sersem gibi oldu sanki birz.bunu da atlattık gözümüz aydın :)

Benm kizmda geceleri bikere kalkiyo genelde bri uzun 4 5 saat digeri 2 3 saat olarak. Doktra sordum cok normal birak uyusun dedi uyandrma dedi geceyi gunduzu ayirt edebilsn dye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…