2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Cilek 31 arkadasim rota asisi almanyada tavsiye ediliyor ama mecburi degil. Bizim cocuk doktorumuz yaptirmanizi tavsiye ederim dedi bizde yaptircaz insaallah. Tedbirimizi alalim gerisi Allah kerim:)) tekrar bi duanis dusun derim karar sizin. Benim tanidigimin akrabasi 18 yasinda menenjitten vefat etmis cok uzuldum. Menenjit asisi olmadimi diye sordum olmus dedi yani halsizlik isal varmis belirti olarak 2 hafta icinde vefat etmis Allah mekanini cennet etsin. Allaha emanet cocuklarimiz.

Kedim
ben 3-6 ay giydiriyorum canim cok buyuk olmuyor biraz buyuk giydirmenizi tavsiye ederim cunku daha rahat hareket edebiliyorlar hele tulumda dikkat edelim kucuk giydirmemeye cunku kucuk olursa bacaklarini tam uzatamiyorlar ve devamli bukuk kalirsa bacaklar gelisimi saglikli olmayabilir. Nerden biliyorum:)? Bu konuda firca yedimde ondan ::))

Günaydın canım biz hala 0-3ayliklari giyiyoruz hatta hastane çıkış setinin citcitli badisini falanda giyiyor sanırım bizim bebis küçük

bizde oyle canim ustelik bebegim kucuk de degil dun kuaforde nazar olmasin diye ayini buyuk soyledim mesela ama hala 0-3 aylik giyiyoruz hatta ben tam olsun istiyorum iki gun once 1 aylik bi tulum aldim

bi de markadan markaya degisiyo sanirim kaliplar mesela idilin kaliplari buyuk geldi bize waikikininkilerde buyuk tam tersi chicconunda bi tulumunu 1 kere giydirebildim kucuk gibi geldi gozume hepsi ay olarak ayni aslinda

sut gelmese uzun sure emmez memeyi ceker aglar bizde memede sut bittiyse kizim oyle yapiyo otekine geciyoruz) eger bebegin kilo aliyosa milletin dedigini bosver bende cok taktim kafama ilk ay az kilo aldi diye tam 1 kilo bile almamisti ama saglik ocaginda aldigi kiloyu gune boluyolar eger 20 nin altinda degilse sorun yok dedi bize

Sütün konusunda hiçbir zaman olumsuz düşünme canım. Yetiyor de geç irdeleme.sütün az olsa bebeğin sürekli ağlar az çiş kaka yapar çiş rengi turuncu olur. Kilo alamz ztn doktor mama takviye etmeni söyler.sağmana da gerek yok emzir acıksın gene emzir çok şükür ki emzirebiliyoruz ısıtma derdi yok biyere koyma derdi yok. Moralini bozdurma benim sütüm yetiyor de geç

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Pilise ve makarna olumlu yorumlariniz icin cok tesekkur ederim. Sut derdi ayri bir de kiloma takiyorlar. Daha yeni lohusaligim bitti. Insanlar hatta kadinlar ne kadar acimasiz. Yok sutum yetmiyor, yok kilom, yok onlar boyle çocuk yetistirmemis. Dinke dinle aistim. Bir sure bu tarz insanlarla gorusmeyecegim.

O etraftakiler dedigin kaynanan vb. kisilerse merak etme hepimize soyluyorlar. Kadinin yaninda sutum yerlere damladi inatla mama yaptirtti cocuga gerzek! Demem o ki o laflari dinlersek bu memlekette sutu yeten kadin yok! Sen doktorun dedigi belirtileri takip et. Bak benimkide 53 gunluk daha yeni yeni gunduz uyumaya basladi. Sen pozitif dusun ve bebegin yutma sesini dinle. Zaten gurk gurk ediyordur emerken. Onu dinle motive ol ne cok sutum var diye

Valla o kisilerden sanirm herkesn etrafnda var lohusayken depresyondaym zannediyodm ama sorn bnde deglmis hala konusuyolar cins cins. Ozellikle sut ve mama konusu beni bitirecek.. Bn artk takmiyorm oyle seylerden bahsedenleridusman gbi gormeye baslamistm biara. Ama artk hee deyp geciyorm

Bakin iste mukemmel bir konuya deginmisiniz bacilar..
Dogum yaptim geldim sut sagiyorum iki saatte bir 50-60 cc cikiyordu hastaneye goturuyordum o zamanlar...
Kv ve annem bu sutle cocuk ne doyacak yok bilmem ne...
Bende baski altinda gunde birkac kere mama iciyordum...
Ki sonradan ogrendimki yeni dogan bebekler bir cay kasigi sut ile bile doyuyorlarmis...
Hemsirem sadece anne sutu ver takip edelim dedi...
Ve sonuc ayda 1.5 kilo alimi...
Cok cok iyi dedi...
Boyle dedi ya bir dahaki kontrolde kv mi goturdum...
Hemsire masaallah annesi cok iyi bakiyo..
Sakin sutun yermiyo diye baski yapmayin dedi... (daha once uzerimdeki baskiyi hemsireme anlatmistim)
Borkac aylik birden gelismis lafini duyduktan sonra kabullendi artik...
Masaallah sutun yariyo torunuma deyip durdu
Bu sekilde dirdirindan kurtuldum simdi sirada annem var onuda bi kere gotursem tamamdir

:) benim kv beni motive ediyor hep cok şükür ondan yana sikintim yok masallah

Güzel gözüküyorzerikizi91, post: 36458458, member: 500555"]Boyle daha mi guzel olmus ne [/QUOTE]
Guzel gozukuyor ama cozemedim henuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…