aynen dün çok uyudu bzmki de..ben ateş düşürücü verip gittim die ilaç yaptı sanmıştm ama aşıdan demk ki sen vermediğine göre.sersem gibi oldu sanki birz.bunu da atlattık gözümüz aydın :)
Günaydın canım biz hala 0-3ayliklari giyiyoruz hatta hastane çıkış setinin citcitli badisini falanda giyiyor sanırım bizim bebis küçük
Arkadaslar bebegim 43 gunluk. Uzun sure emiyor. 10 dk daliyor uyaniyor. Etraftakiler sutimun yetmedigini soyluyor. Ama bebegim kilo aliyor. Kakasi da cisi de.bol. tamam sagacak sutum yok emzirdikten sonra. Ama bir ogun icin yetiyor. Ne dusunecegim. Psikolojim bozuluyor. Beni aydinlatir misiniz
Arkadaslar bebegim 43 gunluk. Uzun sure emiyor. 10 dk daliyor uyaniyor. Etraftakiler sutimun yetmedigini soyluyor. Ama bebegim kilo aliyor. Kakasi da cisi de.bol. tamam sagacak sutum yok emzirdikten sonra. Ama bir ogun icin yetiyor. Ne dusunecegim. Psikolojim bozuluyor. Beni aydinlatir misiniz
Pilise ve makarna olumlu yorumlariniz icin cok tesekkur ederim. Sut derdi ayri bir de kiloma takiyorlar. Daha yeni lohusaligim bitti. Insanlar hatta kadinlar ne kadar acimasiz. Yok sutum yetmiyor, yok kilom, yok onlar boyle çocuk yetistirmemis. Dinke dinle aistim. Bir sure bu tarz insanlarla gorusmeyecegim.
Valla o kisilerden sanirm herkesn etrafnda var lohusayken depresyondaym zannediyodm ama sorn bnde deglmis hala konusuyolar cins cins. Ozellikle sut ve mama konusu beni bitirecek.. Bn artk takmiyorm oyle seylerden bahsedenleridusman gbi gormeye baslamistm biara. Ama artk hee deyp geciyorm
Bakin iste mukemmel bir konuya deginmisiniz bacilar..
Dogum yaptim geldim sut sagiyorum iki saatte bir 50-60 cc cikiyordu hastaneye goturuyordum o zamanlar...
Kv ve annem bu sutle cocuk ne doyacak yok bilmem ne...
Bende baski altinda gunde birkac kere mama iciyordum...
Ki sonradan ogrendimki yeni dogan bebekler bir cay kasigi sut ile bile doyuyorlarmis...
Hemsirem sadece anne sutu ver takip edelim dedi...
Ve sonuc ayda 1.5 kilo alimi...
Cok cok iyi dedi...
Boyle dedi ya bir dahaki kontrolde kv mi goturdum...
Hemsire masaallah annesi cok iyi bakiyo..
Sakin sutun yermiyo diye baski yapmayin dedi... (daha once uzerimdeki baskiyi hemsireme anlatmistim)
Borkac aylik birden gelismis lafini duyduktan sonra kabullendi artik...
Masaallah sutun yariyo torunuma deyip durdu
Bu sekilde dirdirindan kurtuldum simdi sirada annem var onuda bi kere gotursem tamamdir
Al benden de o kadar kim aktif kim degil gozukmuyor gozukuyorsa da ben bulamadim:)cann201kadarpost: 36458038 .!.:Bende hiç birşey anlamadım.. başım döndü yahu
Bende bulamadim canimAl benden de o kadar kim aktif kim degil gozukmuyor gozukuyorsa da ben bulamadim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?