aynen dün çok uyudu bzmki de..ben ateş düşürücü verip gittim die ilaç yaptı sanmıştm ama aşıdan demk ki sen vermediğine göre.sersem gibi oldu sanki birz.bunu da atlattık gözümüz aydın :)[/QUOTE
evet gozumuz aydın .. ben uyku olayını sevdım vallaaa :):): gercı alısık olmadıgım ıcın tedırgın oldum ama
bu arada bu sıtenın yenı halınıde begenmedım bu ne yaa, eskıye dondurun bı sey anlamıyoruzz
Yazdiklarin geliyor bacim...kizlar bi cvp verin ya msjlarim geiyomu geloyu anlamadim bisey
Bacim kusuruma bakma baktm yazmiyorsun ciktin sandm bende ciktim ...♥şükür ya bende artık çıkacaktım gözükmüyo die sevindim burda en azindan kafa dağıtıyoz saol cnm
Canim ben zincoyu gunde uc defa dort damla veriyorum rezene cayinida 100ml bir tatli kasigi koyuyorum rezene cayimiz milupanin amaKızlar ya ilk defa dun aksam ağlaya ağlaya bihal oldu bebegim saat 8 gibi basladi misafirler gelmisti hayırlı olsuna onlar gelmeden 5 dk once falan basladi kalabalıkta iyice mi bunaldı bilmiyorum gece 1 e kadar hıc susmadı kendini yirtarcasina ağladı esim arabayla dışarı çıkardı arabada normalde hep uyuyordu yarım saat dolaştırmis ağlamamış ama uyumamışta neden boyle olmuş olabilir.belki gazını çıkartamadı bilmiyorum bu rezene çayını bebege nasıl veriyorsunuz onu deneyeyim bir bir de zinco yu gunde kac defa kac damla veriyorsunuz ne olur acil yardım simdi uyandı yine cok ağlıyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Bu arada bacilar en son oglum 1 de emdi gece mudahale edip uyandirmayim dedim...
Yenilerde kalkti
Offffffff offff benim yuzumden 6 saat 45 dakika ac kaldi yavrum aslinda gece kalktim ama cok guzel uyuyordu uyandirmak istemedim
Kızlar ya ilk defa dun aksam ağlaya ağlaya bihal oldu bebegim saat 8 gibi basladi misafirler gelmisti hayırlı olsuna onlar gelmeden 5 dk once falan basladi kalabalıkta iyice mi bunaldı bilmiyorum gece 1 e kadar hıc susmadı kendini yirtarcasina ağladı esim arabayla dışarı çıkardı arabada normalde hep uyuyordu yarım saat dolaştırmis ağlamamış ama uyumamışta neden boyle olmuş olabilir.belki gazını çıkartamadı bilmiyorum bu rezene çayını bebege nasıl veriyorsunuz onu deneyeyim bir bir de zinco yu gunde kac defa kac damla veriyorsunuz ne olur acil yardım simdi uyandı yine cok ağlıyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Sütü etkilemez kafan rahat olsun. Benim ikinci bebegim bu, ilkinde de bunda da kirkim ciktiktan bir hafta sonra adet oldum sadece anne sutuyle beslememe ragmenkızlar bebeğim 2 ay 5 günlük oldu ve ben dün akşam adet oldum.kızıma hamile kaldığım sonadetin ilk günü 10eylüldü geçen sene.bu sene 10 ağustosta tekrar oldum. sadece anne sütüyle besleniyor gündüzleri 1buçk saatte bir fln emiyor gece de 4-5 saatte bir emiyor aslında kilo alımı da iyiydi ayda 1 kilo aldı.bunlara rağmen erken adet oldm gibi geldi.emziren anneler uzun süre olmuyormuş diye biliyordum?? bu sütü etkiler mi bilginiz var mı?
Benimde max 2 saatayhh canım nıye uzuluyorsun kı, ac olsa uyanırr, hıc merak etmeee ..ac deıldır o kuzu..
benımkıde bı gece ole yapsayaa :):):):) max 3 saat uyyuyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?