2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

evet artik neden konu açınca gözükmüyo ikidir yaziyorum ama huc bisey gozukmuyo yazdiklarim sayfada

şükür ya bende artık çıkacaktım gözükmüyo die sevindim burda en azindan kafa dağıtıyoz saol cnm

bisey daha soracam ya nasil konu aciyosunuz bi konuda fikir alicam konu acamiyorum onceden daha guzeldi yaaa

Bu arada bacilar en son oglum 1 de emdi gece mudahale edip uyandirmayim dedim...
Yenilerde kalkti
Offffffff offff benim yuzumden 6 saat 45 dakika ac kaldi yavrum aslinda gece kalktim ama cok guzel uyuyordu uyandirmak istemedim

UOTE="azerikizi91, post: 36460664, member: 500555"]Bu arada bacilar en son oglum 1 de emdi gece mudahale edip uyandirmayim dedim...
Yenilerde kalkti
Offffffff offff benim yuzumden 6 saat 45 dakika ac kaldi yavrum aslinda gece kalktim ama cok guzel uyuyordu uyandirmak istemedim
[/QUOTE]
CaNim uzulme benim oglum elli bes gunluk herzaman olmuyor keske olsa ama bes saat uyuyor ben uyandirmiyorum uyusunda buyusun demi zaten acikinca naparsam yapayim uyumuyor az geciktirincede basiyor cigligi icin rahat olsun ve sukret ne guzel uyuyor bebegin masallah

Kızlar ya ilk defa dun aksam ağlaya ağlaya bihal oldu bebegim saat 8 gibi basladi misafirler gelmisti hayırlı olsuna onlar gelmeden 5 dk once falan basladi kalabalıkta iyice mi bunaldı bilmiyorum gece 1 e kadar hıc susmadı kendini yirtarcasina ağladı esim arabayla dışarı çıkardı arabada normalde hep uyuyordu yarım saat dolaştırmis ağlamamış ama uyumamışta neden boyle olmuş olabilir.belki gazını çıkartamadı bilmiyorum bu rezene çayını bebege nasıl veriyorsunuz onu deneyeyim bir bir de zinco yu gunde kac defa kac damla veriyorsunuz ne olur acil yardım simdi uyandı yine cok ağlıyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

Canim ben zincoyu gunde uc defa dort damla veriyorum rezene cayinida 100ml bir tatli kasigi koyuyorum rezene cayimiz milupanin ama

kızlar bebeğim 2 ay 5 günlük oldu ve ben dün akşam adet oldum.kızıma hamile kaldığım sonadetin ilk günü 10eylüldü geçen sene.bu sene 10 ağustosta tekrar oldum. sadece anne sütüyle besleniyor gündüzleri 1buçk saatte bir fln emiyor gece de 4-5 saatte bir emiyor aslında kilo alımı da iyiydi ayda 1 kilo aldı.bunlara rağmen erken adet oldm gibi geldi.emziren anneler uzun süre olmuyormuş diye biliyordum?? bu sütü etkiler mi bilginiz var mı?

Bu arada bacilar en son oglum 1 de emdi gece mudahale edip uyandirmayim dedim...
Yenilerde kalkti

ayhh canım nıye uzuluyorsun kı, ac olsa uyanırr, hıc merak etmeee ..ac deıldır o kuzu..
benımkıde bı gece ole yapsayaa :):):):) max 3 saat uyyuyorrr

Canım ben günde 1 kere bio, 1 kere zinco 7-8 damla veriyorum, uyku saatine göre 12 saat aralıklı olarak denk geliyor. Önceden uykumuzun tadı yoktu, kızarıp-kasılıp dururdu. 2-3 günde etkilerini gördüm. Uyku süremiz ve kaka miktarımız arttı. Emerken gaz nedeniyle memeye saldırmalar azaldı. İnşallah oğluşum daha da iyi olur. Daha önce nurse harvey ve neobaby kullanmıştım bıraktım. Rezene çayını ben kendim içiyorum. 2 tatlı kaşığını bir kupada demliyip içiyorum. Yemeklere bol kimyon koyuyorum hatta yarım çay kaşığı ağzıma alıp üstüne su içiyorum. Ayrıca süte ve gaza iyi gelsin diye günde 1-2 humana stil tea ye başladım. Bi de eğer memede uykuya dalmadıysa omzuma alıp, ağzındaki gazı gark diye çıkarmaya çalışıyorum, böylece aşağıdan çıkarmak durumunda kalmıyor. Memeye saldırmaya ve kızarmaya başlayınca hemen omzumuza alıp ağzındaki gazı çıkartıyoruz, iyi geliyor.

Sütü etkilemez kafan rahat olsun. Benim ikinci bebegim bu, ilkinde de bunda da kirkim ciktiktan bir hafta sonra adet oldum sadece anne sutuyle beslememe ragmen

Kizlar gecen gece bebegim aksam 11 de uyudu gozumu bi actim saat sabah 6.30 olmus, yani bebegim 7.5 saat hic emmedi gece
Acaba gunduz iyi doydugu icin mi gece emmek istemiyo anlamadim, ayin 21 inde 3 aylik olucak bebegim galiba bu aylarda seker dusme olayi yasanmiyo yoksa 7.5 saat emmeden duramazdi heralde
aylik kontrolunde doktoruna sorucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…