2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Oyy ne
Oyy ne guzel yaa bizlerde oyle uyusak yaa nerde canim artık buyumus brbegin git gide uzayacak uyku saatleri sekeri dusse uyanmasi zor olur ama simdi acikinca uyaniyorlar bakdana

Bacim nazarda cekmis olabilir...
Sen bir guzel oku bebegini....
Ve sadaka ver ...
Tabi gaz sancisida olabilir ama bu kadar uzun sanci cekecegini dusunmuyorum...beb zincoyu 4 er damla veriyorum sabah aksam...

CanımOTE="cann2014, post: 36463639, member: 533068"]Sütü etkilemez kafan rahat olsun. Benim ikinci bebegim bu, ilkinde de bunda da kirkim ciktiktan bir hafta sonra adet oldum sadece anne sutuyle beslememe ragmen[/QUOTE]
Canim nasil oldun yogun muydu adetin benimde elli bes gun oldu hala az lekelenme tarzinda oluyor bende mi adet oldum acaba ilk bebek oldugu icin anlayamiyorum normal mi adet mi diye

Bacim neredeyse 7 saat uyudu bunun nesi guzel
Kendimi cok sucluyorum cunku gece kalktim cok guzel uyuyordu kiyamadim nasil olsa uyanir dedim ama uyanmadi ....
Neyse gecti artik ayni hatayi bir dahada yapmam ins.

Benimde ilk isim bu olayi sormak bacim ama daha cok kucuklrr bu ladar saat uyuyutmamak grrek diye dusunuyorum...
Baska forumdan bir abla var 3-4 gun var dogum aramiz...
Doktoru gece 4 saatten fazla uyutmamaya ozen gostermesini tembihlemis ...
Seker olayi biz buyuklerde var onlarda mi olmayacak....
Bence daha dikkatli olalim bundan sonra

CanımOTE="cann2014, post: 36463639, member: 533068"]Sütü etkilemez kafan rahat olsun. Benim ikinci bebegim bu, ilkinde de bunda da kirkim ciktiktan bir hafta sonra adet oldum sadece anne sutuyle beslememe ragmen[/QUOTE]
Canim nasil oldun yogun muydu adetin benimde elli bes gun oldu hala az lekelenme tarzinda oluyor bende mi adet oldum acaba ilk bebek oldugu icin anlayamiyorum normal mi adet mi diye

ayhh canım nıye uzuluyorsun kı, ac olsa uyanırr, hıc merak etmeee ..ac deıldır o kuzu..
benımkıde bı gece ole yapsayaa :):):):) max 3 saat uyyuyorrr
Cilegim tabi uyudum iyice uykumu aldim ama bak hala huzursuzum....
Ayrica oglum hala kendine gelemedi demek ki uzun bir sure ac kaldi...
Yari uykulu sabahtandir

CanımOTE="cann2014, post: 36463639, member: 533068"]Sütü etkilemez kafan rahat olsun. Benim ikinci bebegim bu, ilkinde de bunda da kirkim ciktiktan bir hafta sonra adet oldum sadece anne sutuyle beslememe ragmen
Canim nasil oldun yogun muydu adetin benimde elli bes gun oldu hala az lekelenme tarzinda oluyor bende mi adet oldum acaba ilk bebek oldugu icin anlayamiyorum normal mi adet mi diye[/QUOTE]
Ilk gun adet kani oldugunu bariz bir sekilde anladim sonradan azaldi hatta normalde 6-7 gun surmesi gerekirken 4 gun surdu 6. gun tekrar cok az kirlenmisti ic camasirim.
Senin dogumdan sonraki lekelenmen kesilmemis miydi. Hem lohusa kaniyla adet kaninin rengi farkli olur.

Kizlar bebegim 55 günlük oldu. Hâlâ tam olarak boyun kaslarini kullanamiyor. Kafasini biraz dik tutup sonra indiriyor. Normal mi sizlerde durum ne?

[QUOTEde ="cann2014, post: 36465764, member: 533068"]Kizlar bebegim 55 günlük oldu. Hâlâ tam olarak boyun kaslarini kullanamiyor. Kafasini biraz dik tutup sonra indiriyor. Normal mi sizlerde durum ne?[/QUOTE]
Bizde de durum ayni zaten dogum tarihleride ayni:)tam anlamiyla dik duramiyor hala

Benim kizimda bugün 48 günlük oda henüz kafasini tam olark dik tutamiyo. Biraz dik tutuyor sonra bırakıyor aaklarinin uzerinde tutma çalışıyorum cok durmuyor. Doktor bebeğin biraz gevşek olacak sanırim dedi yaşıtlarına göre daha geç yürüyebilir geç konuşabilir dedi. Ama sağlığında sorun yokmuş.

Kizlar bebegim 55 günlük oldu. Hâlâ tam olarak boyun kaslarini kullanamiyor. Kafasini biraz dik tutup sonra indiriyor. Normal mi sizlerde durum ne?
Cannim bacim benim oglum ilk zamanlardan basladi basini dik tutmaya....
Tabi birkac saniye tutabiliyordu...
Simdilerde ise dakikalarca basini kaldirip bana bakiyor ♥♥♥

benimde 40 gün kanama sürdü sonrasında şeffaf renkte akıntı gelmeye başlamıştı bugün 48. Günüm ve tekrar kanama başladı . Bu ne anlayamadım. Kızım ilk 3 hafta emmemisti ama artık emiyorda. Bu kanama adet mi onuda anlamadım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…