Oyy ne guzel yaa bizlerde oyle uyusak yaa nerdeKizlar gecen gece bebegim aksam 11 de uyudu gozumu bi actim saat sabah 6.30 olmus, yani bebegim 7.5 saat hic emmedi gece
Acaba gunduz iyi doydugu icin mi gece emmek istemiyo anlamadim, ayin 21 inde 3 aylik olucak bebegim galiba bu aylarda seker dusme olayi yasanmiyo yoksa 7.5 saat emmeden duramazdi heralde
aylik kontrolunde doktoruna sorucam
Bacim nazarda cekmis olabilir...Kızlar ya ilk defa dun aksam ağlaya ağlaya bihal oldu bebegim saat 8 gibi basladi misafirler gelmisti hayırlı olsuna onlar gelmeden 5 dk once falan basladi kalabalıkta iyice mi bunaldı bilmiyorum gece 1 e kadar hıc susmadı kendini yirtarcasina ağladı esim arabayla dışarı çıkardı arabada normalde hep uyuyordu yarım saat dolaştırmis ağlamamış ama uyumamışta neden boyle olmuş olabilir.belki gazını çıkartamadı bilmiyorum bu rezene çayını bebege nasıl veriyorsunuz onu deneyeyim bir bir de zinco yu gunde kac defa kac damla veriyorsunuz ne olur acil yardım simdi uyandı yine cok ağlıyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Bacim neredeyse 7 saat uyudu bunun nesi guzel
CaNim uzulme benim oglum elli bes gunluk herzaman olmuyor keske olsa ama bes saat uyuyor ben uyandirmiyorum uyusunda buyusun demi zaten acikinca naparsam yapayim uyumuyor az geciktirincede basiyor cigligi icin rahat olsun ve sukret ne guzel uyuyor bebegin masallah
Benimde ilk isim bu olayi sormak bacim ama daha cok kucuklrr bu ladar saat uyuyutmamak grrek diye dusunuyorum...Kizlar gecen gece bebegim aksam 11 de uyudu gozumu bi actim saat sabah 6.30 olmus, yani bebegim 7.5 saat hic emmedi gece
Acaba gunduz iyi doydugu icin mi gece emmek istemiyo anlamadim, ayin 21 inde 3 aylik olucak bebegim galiba bu aylarda seker dusme olayi yasanmiyo yoksa 7.5 saat emmeden duramazdi heralde
aylik kontrolunde doktoruna sorucam
Cilegim tabi uyudum iyice uykumu aldim ama bak hala huzursuzum....ayhh canım nıye uzuluyorsun kı, ac olsa uyanırr, hıc merak etmeee ..ac deıldır o kuzu..
benımkıde bı gece ole yapsayaa :):):):) max 3 saat uyyuyorrr
Canim nasil oldun yogun muydu adetin benimde elli bes gun oldu hala az lekelenme tarzinda oluyor bende mi adet oldum acaba ilk bebek oldugu icin anlayamiyorum normal mi adet mi diye[/QUOTE]CanımOTE="cann2014, post: 36463639, member: 533068"]Sütü etkilemez kafan rahat olsun. Benim ikinci bebegim bu, ilkinde de bunda da kirkim ciktiktan bir hafta sonra adet oldum sadece anne sutuyle beslememe ragmen
Cannim bacim benim oglum ilk zamanlardan basladi basini dik tutmaya....Kizlar bebegim 55 günlük oldu. Hâlâ tam olarak boyun kaslarini kullanamiyor. Kafasini biraz dik tutup sonra indiriyor. Normal mi sizlerde durum ne?
benimde 40 gün kanama sürdü sonrasında şeffaf renkte akıntı gelmeye başlamıştı bugün 48. Günüm ve tekrar kanama başladı . Bu ne anlayamadım. Kızım ilk 3 hafta emmemisti ama artık emiyorda. Bu kanama adet mi onuda anlamadım :/kızlar bebeğim 2 ay 5 günlük oldu ve ben dün akşam adet oldum.kızıma hamile kaldığım sonadetin ilk günü 10eylüldü geçen sene.bu sene 10 ağustosta tekrar oldum. sadece anne sütüyle besleniyor gündüzleri 1buçk saatte bir fln emiyor gece de 4-5 saatte bir emiyor aslında kilo alımı da iyiydi ayda 1 kilo aldı.bunlara rağmen erken adet oldm gibi geldi.emziren anneler uzun süre olmuyormuş diye biliyordum?? bu sütü etkiler mi bilginiz var mı?
kızlar bebeğim 2 ay 5 günlük oldu ve ben dün akşam adet oldum.kızıma hamile kaldığım sonadetin ilk günü 10eylüldü geçen sene.bu sene 10 ağustosta tekrar oldum. sadece anne sütüyle besleniyor gündüzleri 1buçk saatte bir fln emiyor gece de 4-5 saatte bir emiyor aslında kilo alımı da iyiydi ayda 1 kilo aldı.bunlara rağmen erken adet oldm gibi geldi.emziren anneler uzun süre olmuyormuş diye biliyordum?? bu sütü etkiler mi bilginiz var mı?
Masallah senin oğlunaCannim bacim benim oglum ilk zamanlardan basladi basini dik tutmaya....
Tabi birkac saniye tutabiliyordu...
Simdilerde ise dakikalarca basini kaldirip bana bakiyor ♥♥♥
Ben giriyorun canim bugun bi ara bakim varmis girilmiyordur belki o arada denk gelmisindirTelefondan KK'ya girebiliyor musunuz? Ben telefondan giremediğim için gelemiyorum.
Ay bende cok kiskaniyorum canim :)Kızlar sizde bebeklerinizi kiskaniyir musunuz ben çok kiskaniyorum yaa napcaksam
Benden baska kimse sevmesin istiyorum hele bide biraz sarsarak sevdilermi hemen ellerinden alasim geliuorAy bende cok kiskaniyorum canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?