- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.857
- 448
Bacim ben oyle bir durumda direkt aliyorum :)Benden baska kimse sevmesin istiyorum hele bide biraz sarsarak sevdilermi hemen ellerinden alasim geliuor
Ben openleri hayalimde surekli tokatliyorum :)Benden baska kimse sevmesin istiyorum hele bide biraz sarsarak sevdilermi hemen ellerinden alasim geliuor
Ben giriyorun canim bugun bi ara bakim varmis girilmiyordur belki o arada denk gelmisindir
Bacim ben oyle bir durumda direkt aliyorum :)
Hele yabanci birileri opunce lutfwn opmeyin ben bile opmuyorum diyorum...
Kucaklarina aldiklarinda ise ayip olmasin diye emziricem alabilir miyim deyip aliyorum...
Tabi yalan soylemis olmayayim diye ac degilse bile emziriyorum
Hele kv de benden illallah diyordur eminim
Babasina bile opturmuyirum sakallari batmasin diye ama yinede oopuyor
Bende bir yerde okumustum. Annelerin bebeklerini öperken gecen bazi bakteriler bebegin bagisiklik sistemini guclendiriyormus. Bende bu yaziyi okuyunca opmeye baslamistim :)Bir yerde okumuştum annelerinin bebeklerini öpmeleri, bebeğin ve annesinin ruh sağlığını olumlu yönde etkilermiş. Bende ilk 1 ay hiç öpmedim 1 aydan sonra bu yazıyı okuyunca öpmeye başladım. Kimseye öptürmiyorum. Herkes 4. ayı bekliyor.
Bebeklerimizi sigara içenlerle aynı ortamda bile bulundurmayalım.
Canım benim cok sagol cok sukur sabah baya ağladı yarım saat falan susmadı ama sonrasında zinco yu verdim rahatladıCanim ben zincoyu gunde uc defa dort damla veriyorum rezene cayinida 100ml bir tatli kasigi koyuyorum rezene cayimiz milupanin ama
Ben emerken uyuyakaliyordu bazen ben de gazını çıkartmaya kıyamıyordum direk beşiğe koyuyordum o da gazı biriktirince daha kötü oluyormuş artık oyle de yapmayacağım ins zinco da vermeye başladık bugun etki etti ınsallah hep boyle olur ben de rezene içeceğim her gun cok sagol canımCanım ben günde 1 kere bio, 1 kere zinco 7-8 damla veriyorum, uyku saatine göre 12 saat aralıklı olarak denk geliyor. Önceden uykumuzun tadı yoktu, kızarıp-kasılıp dururdu. 2-3 günde etkilerini gördüm. Uyku süremiz ve kaka miktarımız arttı. Emerken gaz nedeniyle memeye saldırmalar azaldı. İnşallah oğluşum daha da iyi olur. Daha önce nurse harvey ve neobaby kullanmıştım bıraktım. Rezene çayını ben kendim içiyorum. 2 tatlı kaşığını bir kupada demliyip içiyorum. Yemeklere bol kimyon koyuyorum hatta yarım çay kaşığı ağzıma alıp üstüne su içiyorum. Ayrıca süte ve gaza iyi gelsin diye günde 1-2 humana stil tea ye başladım. Bi de eğer memede uykuya dalmadıysa omzuma alıp, ağzındaki gazı gark diye çıkarmaya çalışıyorum, böylece aşağıdan çıkarmak durumunda kalmıyor. Memeye saldırmaya ve kızarmaya başlayınca hemen omzumuza alıp ağzındaki gazı çıkartıyoruz, iyi geliyor.
Evet canım olabilir bugun okudum bol bol cevsen dinlettim ona da nazar ayeti yazılı kolye ucu var onu da kıyafetine taktım etki etti ınsallah bir daha oyle olmaz o kadar üzdü ki bizi elimden bir sey de gelmedi yavrum kıvrandı durdu dunBacim nazarda cekmis olabilir...
Sen bir guzel oku bebegini....
Ve sadaka ver ...
Tabi gaz sancisida olabilir ama bu kadar uzun sanci cekecegini dusunmuyorum...beb zincoyu 4 er damla veriyorum sabah aksam...
Bacim opmeden duramam tabi ki ...Bir yerde okumuştum annelerinin bebeklerini öpmeleri, bebeğin ve annesinin ruh sağlığını olumlu yönde etkilermiş. Bende ilk 1 ay hiç öpmedim 1 aydan sonra bu yazıyı okuyunca öpmeye başladım. Kimseye öptürmiyorum. Herkes 4. ayı bekliyor.
Bebeklerimizi sigara içenlerle aynı ortamda bile bulundurmayalım.
Gozu olanin gozleri ciksin bacim ne diyeyim...Evet canım olabilir bugun okudum bol bol cevsen dinlettim ona da nazar ayeti yazılı kolye ucu var onu da kıyafetine taktım etki etti ınsallah bir daha oyle olmaz o kadar üzdü ki bizi elimden bir sey de gelmedi yavrum kıvrandı durdu dun
Hee yaa kimse gelmiyor neden acabacann20gelmiyorst: 36473274 .!.:Kizlaaaaarrr nerdesiniz?
Bacim ben beklemedim basinda....2. Ay asilarini yaptiranlar gece hic uyumadiniz mi basini beklemek mi gerekiyor 20 sinde bizimde asimiz var endiseleniyorum cok atesleri cikti mi acaba?
Bir de foruma donun artik aaa!
Ben hic beklemedim basini, ateslenmedi zaten bebegim2. Ay asilarini yaptiranlar gece hic uyumadiniz mi basini beklemek mi gerekiyor 20 sinde bizimde asimiz var endiseleniyorum cok atesleri cikti mi acaba?
Bir de foruma donun artik aaa!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?