2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Benden baska kimse sevmesin istiyorum hele bide biraz sarsarak sevdilermi hemen ellerinden alasim geliuor
Bacim ben oyle bir durumda direkt aliyorum :)
Hele yabanci birileri opunce lutfwn opmeyin ben bile opmuyorum diyorum...
Kucaklarina aldiklarinda ise ayip olmasin diye emziricem alabilir miyim deyip aliyorum...
Tabi yalan soylemis olmayayim diye ac degilse bile emziriyorum
Hele kv de benden illallah diyordur eminim
Babasina bile opturmuyirum sakallari batmasin diye ama yinede oopuyor

Bir yerde okumuştum annelerinin bebeklerini öpmeleri, bebeğin ve annesinin ruh sağlığını olumlu yönde etkilermiş. Bende ilk 1 ay hiç öpmedim 1 aydan sonra bu yazıyı okuyunca öpmeye başladım. Kimseye öptürmiyorum. Herkes 4. ayı bekliyor.

Bebeklerimizi sigara içenlerle aynı ortamda bile bulundurmayalım.

B
Bende bir yerde okumustum. Annelerin bebeklerini öperken gecen bazi bakteriler bebegin bagisiklik sistemini guclendiriyormus. Bende bu yaziyi okuyunca opmeye baslamistim :)

kızlar merhaba ankarada oturup çocuk doktoru tavsıyesı olan var mı ? aranızda kım ankarada oturuyor bılmıyorum bebegınızı nereye goturuyosunuz doktora ? bırde aylık asılarınızı doktor mu yapıyor sağlık ocagındamı yaptırıyosunuz
ben ıstanbuldayken gıttgım hastanedeki doktor yapıyodu asısını ama ankarada doktor bulamadım

Kizlar kk nin uygulamasindan girilmiyor ve kazen in yeni site calismalariyla ilgili notu var. O yuzden 1 gundur kimse giremiyor. Bende oyleydim sonra akil ettim internet kismindan girdim telefonla yani normal bir siteye girer gibi girdim. O zaman fark ettim bu sekilde girilebildigini. Aranizda sosyal medyadaki gruba uye olan varsa oraya mesaj biraksin uygulama ile degilde herhangi bir site gibi giris yapsinlar

O değilde çok zor ulaştım yav sayfamıza..yine bir değişiklikler,bir güncellemeler..neler olmuş böyle

Ben emerken uyuyakaliyordu bazen ben de gazını çıkartmaya kıyamıyordum direk beşiğe koyuyordum o da gazı biriktirince daha kötü oluyormuş artık oyle de yapmayacağım ins zinco da vermeye başladık bugun etki etti ınsallah hep boyle olur ben de rezene içeceğim her gun cok sagol canım

Bacim nazarda cekmis olabilir...
Sen bir guzel oku bebegini....
Ve sadaka ver ...
Tabi gaz sancisida olabilir ama bu kadar uzun sanci cekecegini dusunmuyorum...beb zincoyu 4 er damla veriyorum sabah aksam...
Evet canım olabilir bugun okudum bol bol cevsen dinlettim ona da nazar ayeti yazılı kolye ucu var onu da kıyafetine taktım etki etti ınsallah bir daha oyle olmaz o kadar üzdü ki bizi elimden bir sey de gelmedi yavrum kıvrandı durdu dun

Bacim opmeden duramam tabi ki ...
Oda beni yaliyo :)
Boyle istahla sert openler olur ya onlari dusunerekten yazdim o sekilde opmuyorum diye...
Hatta oglen annem geldi sert optu ne yapiyorsun anne dedim o sekilde opme diye...
Az alindi ama hatta onu gectim oglumun altini degistirirkwn kv dem oglumun p.p.sini optu ne yapiyorsun mikrop kapacak dedim ...
Sinirlendim

Gozu olanin gozleri ciksin bacim ne diyeyim...
Ins. Bir daha oyle bir durum yasamazsin...
Insanin canindan can gidiyor resmen oyle asiri agladiklarinda

sevgili anneler merhaba 2 haftadır takip edemiyordum forumu maaşallah bebişler bizi hem yoruyor hem de yüzümüzde gülücükler açtırıyorlar....site de değişmiş bayağı pek alışamadım....online arkadaşları da göremiyorum...nasıl yapıcaz acaba?

2. Ay asilarini yaptiranlar gece hic uyumadiniz mi basini beklemek mi gerekiyor 20 sinde bizimde asimiz var endiseleniyorum cok atesleri cikti mi acaba?
Bir de foruma donun artik aaa!

2. Ay asilarini yaptiranlar gece hic uyumadiniz mi basini beklemek mi gerekiyor 20 sinde bizimde asimiz var endiseleniyorum cok atesleri cikti mi acaba?
Bacim ben beklemedim basinda....
Zzaten 3 .4 saatte bir kalkip emziriyordum kontrol ediyordum bir sorunumuz olmadi cok sukur...
Hemsiremiz ateslenmeyebilir demisti....
Sende sorunsuzca atlatirsin ins ♥

Ben hic beklemedim basini, ateslenmedi zaten bebegim
Bildigim kadariyla asilar eskisi gibi degilmis cok ates yapmiyomus artik, sen de icini rahat tut gece emzirdiginde kontrol etmen yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…