2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Oglum hic kendi kendine oyalanmiyor kizlar hep kucakta olacak hep ilgi onda olacak yoksa deli gibi agliyor. Bizimde yatili misafirimiz falan hic bitmiyor aklimi kaybedicem artik. Tam yatililar bitti diye dusunuyordum bi sefer sehir icinden olup oturmaya gelenler basladi. Bugun de doguma bana bakan arkadasim bize gelicek dizi sakatlanmis kendine bakamiyormus o da 1 hafta falan kalicak o gidicek biz esimin memleketine gidicez en az 6 saat yol bu arada bebegim kolik dugun dernek dusunecek halim yok cinnet gecirdim esim yola cikicaz deyince. Zaten kayinvalidem ile asla yuzyuze gelmek istemiyorum nefret ediyorum. En son kendini asip esime bu beciriksiz kariyi bosa dedigi icin esim onu kapinin onune koymustu daha 10 gunluk lohusaydim kaldim evde tek basima. Herci yuzyuz kadin bayramda hicbir sey yokmus gibi cikti geldi yuzume guldu ama ben pas vermedim
Kusura bakmayin kizlar cok cildirdigim icin cok karisik yazdim galiba

Isin zor canim allah yardimdin olsun gelen misafir yapsin azda isi hep sn yapacak degilsinya anlayissiz insanlara sinir oluyorum yeni dogum yapmis insanin evinde yatili kalinir mi

Gormeyeli cok değişmiş burası :) ne muhabbetler donerdi burda şimdi eser yok.bebeklerimiz baya yoruyor bizi anlaşılan. .ben bebeklerimizin boy ve kilosunu merak ediyorum. Oglum 2 ay 14 günlük 7600gr ve 63 cm.bana biraz cok geldi obeziteden falan cok korkuyorum Allah korusun. Sizinkiler nasıl?

Merhaba arkadasim... bisey sormak istiyorum.. bebisine maasaallah oncelikle... ne yiyip iciyorsun... bebegini nasil kac saatte bi besliyorsun.. benim bebegimde 40 gunluk 5.200 kg. Boy 54 cm.. sutum olsun diye neler yemiyorum ki.. var cok sukur ama sakir sakir da akmiyo.. ve bebegim az emiyo artik.5 dakka falan emiyo yada 10 dk.. sonra 3 saat uyuyo.. geceleri daha fazla... acaba cok emmeddigi icinmi az kilosu... dogum kilosu 3.500. Cvplarsan sevinirim

Selam kızlar..
Bugün 48günlük olduk Allah'ın izniyle..
Gaz sancılarımız bizimde çok oldu , günde 3defa 4erdamla zinco veriyorum.
Kendimde papatya , rezene , anason içiyorum. Şimdi dahada azaldı şükür.
Oğlumun 2böbreğindede büyüme vardı , sintigrafi çekildi şükür temiz çıktı.
Hemen sünnet yaptırmak istiyoruz , bakalım onuda araştırıyoruz.
Benden haberler bu kadar..

bnm kızım da 2 ay 7 günlük. 5250 gr ve 56 cm. bu arada 2950gr ve 49 cm doğduk. biz de biraz minyonuz sanırım . siznki ne kdr doğdu ki?

Son düzenleme:
bnm kızım da 2 ay 7 günlük. 5250 gr ve 56 cm. bu arada 2950gr ve 49 cm doğduk. biz de biraz minyonuz sanırım . siznki ne kdr doğdu ki?

Son düzenleme:
az mı?? bence gayet iyi almış kilosunu. ayda 1 kilo almaları gayet normal ztn,ki 1 kilodan fazla almış sanırım bebeğiniz.bence dert etmeyin.bebeğin çekiş gücü iyidir o yüzden az emiyordur.sarılığı yoksa sorun etme bence

bz 2 aylık olunca bitti gazımız inşallah sizin de biter : ) gaz problemi bitti bu sefer kaka problemi başladı tabi o ayrı

Maasallah boyda uzunmus ama annesi sirf kilo degilki

Isin zor canim allah yardimdin olsun gelen misafir yapsin azda isi hep sn yapacak degilsinya anlayissiz insanlara sinir oluyorum yeni dogum yapmis insanin evinde yatili kalinir mi

Ya gelenler hizmet beklemiyor yardim bile ediyorlar ama yinede insana ekstra is oluyor surekli nevresimyika kurut yatak yap 3 gun sonra hop yine ayni dongu ne bileyim zor. Hr kafadan bir ses cikiyor gunduz uyuyamiyorsun duzen bozuluyor iste

M

Gecen hafta carsamba bizde 40 gunluk olduk kizimin kilosu 5260 gramdi boyuda 56 cm di bence normaldir dr iyi dedi bide dogarken 5160 gr dogmustu. Sut icin bol su ve uyku.

Dogum kilosu 3160 gr yazacaktim benim kizimda ayrica 5 dk falan anca duruyo gaz sancisi var ondan oyle emiyo sanirsam ilk 5 dk emiyo sonra memede kizarip aglayip duruyomemeyi cekistirip duruyo

bz 2 aylık olunca bitti gazımız inşallah sizin de biter : ) gaz problemi bitti bu sefer kaka problemi başladı tabi o ayrı

İnşallah komple hepsi biter
Ya bizimde kaka ve gaz bir arada problem henüz nasıl yapacağını tam bilmediğinden kaynalanıyor.
Bir yerde okumuştum. Çocuk gaz yada kaka için , karnını sıkıp ıkınıyor , bununla birlikte popoyuda sıkıyor ve gazını yada kakasını çıkaramıyor. Aslında karnını sıkarken makatı gevşetmesi gerekiyorki yapabilsin. Umarım bunuda en kısa sürede öğrenecek

Baş cevresı kaç canım?

kimse yokmuuuuuu? iyi akşamlar arkadaşlar ben de 2. ay aşısını yarı yaptıracağım.. gelişmeleri yazarım inşallahhh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…