Allah(c.c.) iyiligini versin bacim :)Kızlar bu zinco nun kutusunun en altında alkol içerir yazıyor. Bizim bebeler kafayı bulduğu için sakinleşiyor olmasın : )
gunaydin canim mayis annelerini de takip ediyorum da orda okumustum tanecikli olmasi doydugu anlamina geliyomus arada bziimde oyle oluyo yesillikse yediklerinden de olabilir bu ara bol sebze yediysen ya da salata filan o zamanda olabiliyomusBacilarim icinizde daha oncede anne olmuslariniz var siz bilirsiniz...
Oglum 3-4 keredir diski rengi yesil jole gibi ve tanecikli....
Normalde sari olurdu genelde boyle olmazdi....
Doktora goturmeli miyim ???
Oyle huzursuzlugu falan yok fakat uykuya egilimi oldukca fazla...
Canım rota aşısını 2 .ve 4. ayda yada 3 .ve 5. aylarda yaptırabiliyorsun. Eğer 2. ayda yaptırırsan diğer aşılarla aynı günde yaptırmak gerekiyor ama 3. ayda yaptırırsan o ay başka aşı olmadığı için sadece onu yaptırıyorsun. İlk dozunu 2. ayda yaptırırsan ikinci dozunu 4. ayda yaptırıyorsun. İlk dozunu 3. ayda yaptırırsan ikinci dozunu 5. ayda yaptırıyorsun.Tecrübeli olan arkadaslar rota virüs asisini 2 aylik asilariyla birlikte yapmak zorunda miyiz? Hepsi birden agir gelmiyor mu?
Kızlar bu zinco nun kutusunun en altında alkol içerir yazıyor. Bizim bebeler kafayı bulduğu için sakinleşiyor olmasın : )
Evet bacim o nedenlede olabiliyormus...gunaydin canim mayis annelerini de takip ediyorum da orda okumustum tanecikli olmasi doydugu anlamina geliyomus arada bziimde oyle oluyo yesillikse yediklerinden de olabilir bu ara bol sebze yediysen ya da salata filan o zamanda olabiliyomus
bizimki de öyle malesef 2 haftadır : (heyo kızlar uzun zaman saonra yenıden merhaba sızlere bı sorum olck bnm kzım kaka yapmıyor ne olck bu boyle kırkımız cıktıktan sonra boyle olduyanı fıtıl atıyrm fıtıl ıcınde durmadan atmamla bırlıkte cıkartıyo ve kaksını yapıyor kabızda değil ama yapmıyor sarı renk ve tanecıklı bole olan var mı
peki bunun sonu ne zmn olck kı cok merk edyrmbizimki de öyle malesef 2 haftadır : (
tesekkur ederz cnm :)maaşallah suphanallah .....
çok tatlı annesiii
ben de bilmiyorm doğrusu fitile de alışır diyorlar ama başka türlü yapamıyor bnm kızım da bi sürü şey denedim ama.. : (3.ay bitince dönmeye fln başlarsa o zmna geçer diye düşünüyorum*peki bunun sonu ne zmn olck kı cok merk edyrm
bnde 2 ay kontrolunde orcm bklımben de bilmiyorm doğrusu fitile de alışır diyorlar ama başka türlü yapamıyor bnm kızım da bi sürü şey denedim ama.. : (3.ay bitince dönmeye fln başlarsa o zmna geçer diye düşünüyorum*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?