2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ya arkadaşlar ben ogluma emzik versim ilk seferde tuttu cok mu obur ne hic zorluk cekmedi ama isin ilginc tarafi ben emzik vermek istemiyorun oylesine vermistim

Kiz bebek anneleri cvplarsanz sevinirim bebeginizn genitalinde hani idrat yaptigi yer var ya orasi normal ten renginde mi siyah mi? Bi tuhaflik var mi acaba doktora mi gotursem??

Kızlar bu zinco nun kutusunun en altında alkol içerir yazıyor. Bizim bebeler kafayı bulduğu için sakinleşiyor olmasın : )

Bacilarim icinizde daha oncede anne olmuslariniz var siz bilirsiniz...
Oglum 3-4 keredir diski rengi yesil jole gibi ve tanecikli....
Normalde sari olurdu genelde boyle olmazdi....
Doktora goturmeli miyim ???
Oyle huzursuzlugu falan yok fakat uykuya egilimi oldukca fazla...

gunaydin canim mayis annelerini de takip ediyorum da orda okumustum tanecikli olmasi doydugu anlamina geliyomus arada bziimde oyle oluyo yesillikse yediklerinden de olabilir bu ara bol sebze yediysen ya da salata filan o zamanda olabiliyomus

Tecrübeli olan arkadaslar rota virüs asisini 2 aylik asilariyla birlikte yapmak zorunda miyiz? Hepsi birden agir gelmiyor mu?

Tecrübeli olan arkadaslar rota virüs asisini 2 aylik asilariyla birlikte yapmak zorunda miyiz? Hepsi birden agir gelmiyor mu?
Canım rota aşısını 2 .ve 4. ayda yada 3 .ve 5. aylarda yaptırabiliyorsun. Eğer 2. ayda yaptırırsan diğer aşılarla aynı günde yaptırmak gerekiyor ama 3. ayda yaptırırsan o ay başka aşı olmadığı için sadece onu yaptırıyorsun. İlk dozunu 2. ayda yaptırırsan ikinci dozunu 4. ayda yaptırıyorsun. İlk dozunu 3. ayda yaptırırsan ikinci dozunu 5. ayda yaptırıyorsun.

gunaydin canim mayis annelerini de takip ediyorum da orda okumustum tanecikli olmasi doydugu anlamina geliyomus arada bziimde oyle oluyo yesillikse yediklerinden de olabilir bu ara bol sebze yediysen ya da salata filan o zamanda olabiliyomus
Evet bacim o nedenlede olabiliyormus...
Ama benim kokulu ve sik yapmaya baslamisti...
Ama sukur simdilerde sariya dondurdu sanirim onemli birseyi yok...
Ama yesil yine o sekilde tekrar ederse gorurecegim hic sansi yok

heyo kızlar uzun zaman saonra yenıden merhaba sızlere bı sorum olck bnm kzım kaka yapmıyor ne olck bu boyle kırkımız cıktıktan sonra boyle oldu yanı fıtıl atıyrm fıtıl ıcınde durmadan atmamla bırlıkte cıkartıyo ve kaksını yapıyor kabızda değil ama yapmıyor sarı renk ve tanecıklı bole olan var mı

bizimki de öyle malesef 2 haftadır : (

arkadaşlar bizde bugün 2. ay aşılarını yaptırdık..rota aşısını 3. ay yaptıracağız.
bebişim 6100 kg olmuş 57cm de boyu...baş çevresi de 40 cm miş....
bu arada kaka renginden bahsedilmiş benim oğlan 40 dan sonra nerdeyse hep yeşil kaka yapar .acaba bu bir problemmi? biilemedim...gaz sancıları ise hala bitmedi. şimdide yüz üstü yatırdım 20 dakka oldu hala uyanmadı. yüz üstü hemen uyanıyor gündüzleri böyle maalasef şu 3 ayı bir doldursaydık ii olacaktı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…