2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar merhaba benim kızım yeni2 aylik oldu birşey soracaktımsizlere siz bebislerinize bu sicaklarda ne giydiriyonuz oda sıcaklığını nasil ayarliyorsunuz bide benim kiz emerken kafasi terliyo sabah uyandigindada terlemis oluyor klima calistirinca da kizin kakasi yesile dönüyor ne yapicami bilemedim sizlerde durum nasil ben izmirde oturuyorum sıcaklığı malum

TE="azerikizi91, post: 36484658, member: 500555"]Bacilarim icinizde daha oncede anne olmuslariniz var siz bilirsiniz...
Oglum 3-4 keredir diski rengi yesil jole gibi ve tanecikli....
Normalde sari olurdu genelde boyle olmazdi....
Doktora goturmeli miyim ???
Oyle huzursuzlugu falan yok fakat uykuya egilimi oldukca fazla...

[/QUOTE]
Canim bebek hafif usutunce cereyan da kalinca kakasi yesil olur doktora götürmeye gerek yok canim

MRB KIZLARR ay buralar nası değişmiş böle site değişmiş baya farklı arkadaşlar eklenmiş benim yavrumda bugün 78 günlük oldu 70 günlükken aşısını oldu baya ağır geçti tabi boy kilo ölçümü ise 70 günlükken 5800 kg 59 cm di nası arkadaşlar sizce normalmi ? ayrıca kaka problemi bizdede var 5 gün çıkmadığı bile oldu fitil verdim bende bide arkadaşlar bebeğinizi nası besliyorsunuz yazarmısınız benim anne sütü az oyüzden mama takviyesi yapıyorum kaç saatte bir ve herbi öğün kaç cc veriyosunuz siz

Bebeği Kaka problemi olan arkadaşlar benim bebeğimde 2 ay boyunca kakasını fitille yaptı hatta daha önce buraya yazmıştım. 6 günde bir fitille yapıyordu, fitil yapmak da içimi o kadar acıtıyorduki kendi doktorumuzda hiç bir çözüm yolu bulmuyordu. Bir gece ağlayarak iyi bir doktor aradım umut hastanesinde bir doktor buldum ona götürdüm fitil kullandığım için çok kızdı, çocugu niye kurcalıyorsun dedi. Kontrol etti gazdan dolayı bağırsaklarında hareket etmiyormuş. Sindirim sistemi düzenleyici bir şurup verdi ertesi gün etki etti.

Oyyyy masaallah subhanallah ecemize
Bacim bende de yakisikli bir oglan var aklinda bulunsun

Bacim klimanin filtresinin temiz olmasina ozen gosteriyorsun degil mi ?
Bizim evde de var ama ne olur ne olmaz diye acmiyorum ben ...
Uzerine de sadece atlet kulot giyindiriyorum o kadar ♥

Canim bebek hafif usutunce cereyan da kalinca kakasi yesil olur doktora götürmeye gerek yok canim
Yok goturmedim bacim...
Ama yine tekrar ederse gotururum sanirim

Arkadaslar 2. Ay asilarinizi sanirim 3 tane saglik ocagndami yaptirdiniz ? Onun haricinde kontrol icin dr a mi goturdunuz kilosuna boyuna saglik ocagnda bakiyolarmi? Bildgm kadryla verem asisini sadece devlet yapio yani saglk ocaklari

Ya birde daha oncede sormstm ama ya atlandi ya da gerckten ankarada oturan yok aranzda ;( ankaradan kimse yokmu yaa doktor ariyorum ;(

Firsat bulup girmisken tum yazacaklarini yaziyim bi arkadasimiz vardi esi onu birakip memlekete gitmsti uzun zaman olmstu daha donmemisti aklim kaldi onda nasil acaba iyimi esiyle duzeldimi arasi adini unuttum yanlis degilse cann.. Nickli arkadasimizmyi

cnm şurubun adı neydi tribudat mı?

Arkadaslar 2. Ay asilarinizi sanirim 3 tane saglik ocagndami yaptirdiniz ? Onun haricinde kontrol icin dr a mi goturdunuz kilosuna boyuna saglik ocagnda bakiyolarmi? Bildgm kadryla verem asisini sadece devlet yapio yani saglk ocaklari
evet 2 ay aşısı 3 tane ve sağlık ocağında yaptırdık. boy ve kiloya da aşıya gidince bakıyorlar hemşireler.doktora götürmedik ayrıca biz

benm kzmda iki aylik ben sadece zibin gydiriyorm corap bide coraplari bazn ckartyrm

yaaa ben giremiyodum kac gundur siteye nolmus boyle telefondaki programdan hala gremiyorm nedense.. nasilsnz bebisleriniz nasl ohhh beee herseyi ogrendgm paylastgm yere kavustmm

Valla bende merak ediyorum son durumu.. Nicki "huzursokagi" olan arkadaşımızdı o..ama en son yazdığında durum aynıydı..

bnde mama takviyesi yapiyorm ve bnde hala bi duzene sokamadm 2 aylik bebegm ilkonce emziriyorum dha sonra cok agliyosa ve araniyosa mama yapiyorum genelde 60cc yetmiyo yne yapiyorm okdr anca doyuyo bazende sdce emziriyorum doyuyo hc belli olmuyo. insallah ac kalmiyodr kizm. sen nasil yapiyosun cok zor boyle ugrasmak kske sdce emzirebilsydim ama bunada sukur sadece mamada verebilirdm azda olsa bebegm anne sutu aliyo

Canım bizim köfte daha 1.5 aya yaklaşmışken o kilo civarındaydı..doktor bize anormal ya da az demedi..bizle kıyaslarsam sizin kilo 70 günlüğe göre az ama önemli olan doktorun ne dediği ben anne sütü ile besliyorum,ama emziremiyorum hep sağıp veriyorum..mamaya günde ya 1 kez ihtiyaç duyup veriyorum ya da hiç ihtiyaç duymuyorum..mamada olsa,sütte olsa bir öğünde en az 130-140 ml içiyor..ve 3-4 saatte bir..

Ya birde daha oncede sormstm ama ya atlandi ya da gerckten ankarada oturan yok aranzda ;( ankaradan kimse yokmu yaa doktor ariyorum ;(
Merhaba canım ben akarada oturuyorum.Çocuk doktorumuz Ankara Üni.Cebeci Tıp Fak.de Betül Ulukol.Kendisi Prof.Dr ve çocuk bölümünün başkanı.Biz şuana kadar 2 kez gittik memnunum çok ilgili bir doktor tavsiye ederim.Bebeğin muayenesini bitirdikten sonra sorularımız ve vereceği bilgiler için de 15-20 dakikasını ayırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…