2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim bebek hafif usutunce cereyan da kalinca kakasi yesil olur doktora götürmeye gerek yok canim[/QUOTE]
Canım yeşil kaka sadece üşütmeyle olmuyor bebeği gereğinden fazla doyurursan veya bebeğin memeden önsütü fazla alırsada yeşil kaka oluyormuş doktorumuzun bize söylediği bu şekilde.Ben bebeği hiç üşütmüyorum ve kakası yeşil yani bilmeden fazla besliyorum demekki.

Kızlar telefondan forumu takip ediyordum şimdi yapamıyorum.Ne yapmam gerektiğini bilen varsa yardımcı olsun lütfen.

Yok canim ben degildim. Huzur sokagiydi

Son düzenleme:
Deterjan tesekkur ederm cnm.. Cukurambarda pedimerk diye biyer bulldum cocuk hastanesymis sadece orda tuncer bey haknda baya yorumlar iyi gibi ondan randevu aldm bakalim senin dedigin doktora da bakicm normal aylik kontrol ici. Goturmek istyrm yoksa asilarini yrn saglik ocagnda yaptrcaz istanbukdayken asisini gittgimz hastanedeki doktor yapiodu ama burda doktor yapmadi saglik ocagina gidin dedi

Bu arada cann2014 pardon yanlis hatirlamisim ..burayi herzaman yazmasam bile okdr cok takip ediyorumki herkesi. Sorulari hayat hikayeleri sanki gercekte taniyomusum gibi aklim kaliyo, merak ediyorum vs vs hc birinizin gercek adini bile bilmeden hamileligin ennn basindan beri okadar iciceydik ki
Mesela pufpuffun koftesi efenin dogumgununu sanirim hccc bizaman unutmicam ) cunki bnm kizimdan bigun once dogdu veya digerlerinizin hikayelerini

Evet bacim burada resmen bir aile gibiyiz....
Acisiyla tatlisiyla yakinlarimiza anlatamadiklarimizi birbirimize anlatiyoruz ♥♥♥
Sizleri Seviyorum Kizlar

gunaydin kizlar

kizima sadrce anne sutu veriyorum ama kilo alimi yavas dun dr a gittik gerci bisey demedi ama ben kafama takiyorum 19 haziranda dogdu 5160 kilo 61 cm boyu uzun acaba tipi boyle olacak da ondan mi yavas kilo aliyo 4030 gr dogmustu ayin 21 inde saglik ocagina gidicez ordaki ebeye sorcam mama versem mi diye gerci aglamiyo demekki doyuyo

bi de anlinda dogduktan sinra bi kirmizilik belirdi ben gibi sanirim kilcal damarlarla ilgili biseymis dun doktor onemli degil gelisimini etkilemez dedi ama daha buyurse diye korkuyorum hemen saçlarının dibinde

Günaydın kızlar benim bebiş 69 günlük oldu şükür kilo alımında bir problem yok 2 saatte bir emziriyorum hala ve geceleride bu şekilde hiç uykumu alamıyorum sizler nasıl yapıyorsunuz gündüz ve geceleri.Bir de ben bebeğimin acıktığını veya doyduğunu anlamıyorum desem inanırmısınız.Belki acemilikten kendimi çok yetersiz hissediyorum.Beni emiyor emdikten sonra ellerini şapur şupur bazen kendi kollarını emiyor iştahlı iştahlı.Ama ben iki saatin dolmasını bekliyorum yinede çünkü kilo alımı güzel.Sizler nasıl anlıyorsunuz bebeğin aç olduğunu bana yardımcı olsanız.

Canim bizde dun gittik doktora kilosu 5200gr boyuda 58cm gekisimi cok iyi dedi bence seninkide iyi

Canim ben hic saat tutmuyorum aglayinca emziriyorum gecede ayni uc dort saat uyuyor

Canim tecrubeyle ilgisi yok. Her bebek birbirinden o kadar farkli ki. Benim ilk bebegim 3 yada 4 saatten önce asla emmezdi gecede gunduzde. Bu bebegiminde hic emme araligi yok en gec iki saati gecmemek suretiyle 5 dk bir istedigide oluyor. Iki dk emdigide yarimsaat emdigide oluyor. Inan bende senin gibi hic bisey anlamiyorum. Tek bildigim kirli bezleri ve kilo alımı

Canim bizde dun gittik doktora kilosu 5200gr boyuda 58cm gekisimi cok iyi dedi bence seninkide iyi
ay valla sevindim canim yaa zaten dedigim gibi doktor bisey drmedi ne bileyim mama verin filan da demedi ama sorun mu var diye dusunmeden edemedim kilolari hemen hemen ayniymis masallah bebislere

Kizlar yine kolij agrisi tuttu dun oglumun yikti ortaligi fitil vermek zorunda kaldim. Su 3. Ayi devirsekte kurtulsak artik cok uzuluyorum oyle deli deli aglayinca. Yazik fitilden sonra uyuyup dinleniyor. Fitilin ertesi gunu melek gibi mutlu oluyor. Dun gwce bir mucize oldu ve emmek icin bir kez kalkti :)

ay valla sevindim canim yaa zaten dedigim gibi doktor bisey drmedi ne bileyim mama verin filan da demedi ama sorun mu var diye dusunmeden edemedim kilolari hemen hemen ayniymis masallah bebislere
Doktorumuz bana sakin mama verme kilosu cok iyi anne sutune devam dedo sende endise etme canim normal bence zaten iki gun var aralarinda

E="Kedim, post: 36502750, member: 316273"]Kizlar yine kolij agrisi tuttu dun oglumun yikti ortaligi fitil vermek zorunda kaldim. Su 3. Ayi devirsekte kurtulsak artik cok uzuluyorum oyle deli deli aglayinca. Yazik fitilden sonra uyuyup dinleniyor. Fitilin ertesi gunu melek gibi mutlu oluyor. Dun gwce bir mucize oldu ve emmek icin bir kez kalkti [/QUOTE]
MasalLah canim insallah hep boyle devam eder sukurler olsun gaz sancisi olmazsa biz oyleyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…