Canim bebek hafif usutunce cereyan da kalinca kakasi yesil olur doktora götürmeye gerek yok canim[/QUOTE]TE="azerikizi91, post: 36484658, member: 500555"]Bacilarim icinizde daha oncede anne olmuslariniz var siz bilirsiniz...
Oglum 3-4 keredir diski rengi yesil jole gibi ve tanecikli....
Normalde sari olurdu genelde boyle olmazdi....
Doktora goturmeli miyim ???
Oyle huzursuzlugu falan yok fakat uykuya egilimi oldukca fazla...
Masallah cok tatli
Yok canim ben degildim. Huzur sokagiydiFirsat bulup girmisken tum yazacaklarini yaziyim bi arkadasimiz vardi esi onu birakip memlekete gitmsti uzun zaman olmstu daha donmemisti aklim kaldi onda nasil acaba iyimi esiyle duzeldimi arasi adini unuttum yanlis degilse cann.. Nickli arkadasimizmyi
Evet bacim burada resmen bir aile gibiyiz....Bu arada cann2014 pardon yanlis hatirlamisim ..burayi herzaman yazmasam bile okdr cok takip ediyorumki herkesi. Sorulari hayat hikayeleri sanki gercekte taniyomusum gibi aklim kaliyo, merak ediyorum vs vs hc birinizin gercek adini bile bilmeden hamileligin ennn basindan beri okadar iciceydik ki
Mesela pufpuffun koftesi efenin dogumgununu sanirim hccc bizaman unutmicam) cunki bnm kizimdan bigun once dogdu veya digerlerinizin hikayelerini
Canim bizde dun gittik doktora kilosu 5200gr boyuda 58cm gekisimi cok iyi dedi bence seninkide iyigunaydin kizlar
kizima sadrce anne sutu veriyorum ama kilo alimi yavas dun dr a gittik gerci bisey demedi ama ben kafama takiyorum 19 haziranda dogdu 5160 kilo 61 cm boyu uzun acaba tipi boyle olacak da ondan mi yavas kilo aliyo 4030 gr dogmustu ayin 21 inde saglik ocagina gidicez ordaki ebeye sorcam mama versem mi diye gerci aglamiyo demekki doyuyo
bi de anlinda dogduktan sinra bi kirmizilik belirdi ben gibi sanirim kilcal damarlarla ilgili biseymis dun doktor onemli degil gelisimini etkilemez dedi ama daha buyurse diye korkuyorum hemen saçlarının dibinde
Canim ben hic saat tutmuyorum aglayinca emziriyorum gecede ayni uc dort saat uyuyorGünaydın kızlar benim bebiş 69 günlük oldu şükür kilo alımında bir problem yok 2 saatte bir emziriyorum hala ve geceleride bu şekilde hiç uykumu alamıyorum sizler nasıl yapıyorsunuz gündüz ve geceleri.Bir de ben bebeğimin acıktığını veya doyduğunu anlamıyorum desem inanırmısınız.Belki acemilikten kendimi çok yetersiz hissediyorum.Beni emiyor emdikten sonra ellerini şapur şupur bazen kendi kollarını emiyor iştahlı iştahlı.Ama ben iki saatin dolmasını bekliyorum yinede çünkü kilo alımı güzel.Sizler nasıl anlıyorsunuz bebeğin aç olduğunu bana yardımcı olsanız.
heyo kızlar uzun zaman saonra yenıden merhaba sızlere bı sorum olck bnm kzım kaka yapmıyor ne olck bu boyle kırkımız cıktıktan sonra boyle olduyanı fıtıl atıyrm fıtıl ıcınde durmadan atmamla bırlıkte cıkartıyo ve kaksını yapıyor kabızda değil ama yapmıyor sarı renk ve tanecıklı bole olan var mı [/QUOTE
Canim benim oğlumds bir dönem öyleydi. 2 3 günde bir yapardi. Gaz icin sab simplex kullaniyoduk. Doktor onun yapabilecegini soyledi. Cok sukur gazimiz hafifledi. 3 aylik da olduk bu arada simdi rahatiz
Canim tecrubeyle ilgisi yok. Her bebek birbirinden o kadar farkli ki. Benim ilk bebegim 3 yada 4 saatten önce asla emmezdi gecede gunduzde. Bu bebegiminde hic emme araligi yok en gec iki saati gecmemek suretiyle 5 dk bir istedigide oluyor. Iki dk emdigide yarimsaat emdigide oluyor. Inan bende senin gibi hic bisey anlamiyorum. Tek bildigim kirli bezleri ve kilo alımıGünaydın kızlar benim bebiş 69 günlük oldu şükür kilo alımında bir problem yok 2 saatte bir emziriyorum hala ve geceleride bu şekilde hiç uykumu alamıyorum sizler nasıl yapıyorsunuz gündüz ve geceleri.Bir de ben bebeğimin acıktığını veya doyduğunu anlamıyorum desem inanırmısınız.Belki acemilikten kendimi çok yetersiz hissediyorum.Beni emiyor emdikten sonra ellerini şapur şupur bazen kendi kollarını emiyor iştahlı iştahlı.Ama ben iki saatin dolmasını bekliyorum yinede çünkü kilo alımı güzel.Sizler nasıl anlıyorsunuz bebeğin aç olduğunu bana yardımcı olsanız.
ay valla sevindim canim yaa zaten dedigim gibi doktor bisey drmedi ne bileyim mama verin filan da demedi ama sorun mu var diye dusunmeden edemedim kilolari hemen hemen ayniymis masallah bebislereCanim bizde dun gittik doktora kilosu 5200gr boyuda 58cm gekisimi cok iyi dedi bence seninkide iyi
Doktorumuz bana sakin mama verme kilosu cok iyi anne sutune devam dedo sende endise etme canim normal bence zaten iki gun var aralarindaay valla sevindim canim yaa zaten dedigim gibi doktor bisey drmedi ne bileyim mama verin filan da demedi ama sorun mu var diye dusunmeden edemedim kilolari hemen hemen ayniymis masallah bebislere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?