2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Pufpuff sen bnden bi gun once dogum yapmstn yaptrdnmi bgn asilari durum nasil ?

13 haziranda doğum yaptım canım..ama aşıları daha yaptırmadım..doğum yaptığım hastanede verem aşısı bitek çarlambaları yapılıyormuş bunu bana hastane söylemedi bende geç öğrendim..normalde randevuyu bu c.tesiye aldım ya o gün verem hariç diğerleri olcak verem önümüzdeki çarşamba olcak ya da başka gastaneye gitcem bilmiyorum..araştırıyorum şu an..

bugun bebısım tam 2 aylık , asılarımızı da olduk 3 tane ıkı tane bacağından bır omuzundan cok ağladı, 6 saat aralıklarla yarına kdr calpol vermemı soledıler atesı olsa da olmasa da atesı olmasa da ağrısı olur rahat atlatsın bebek dedıler
ankarada hangı doktoru aradysam verem asısı yapmıyoruz sadece devlet yapabılır dedıler oyuzden sağlık ocagnda yaptırdk, smdı cumartesı normal bı kontrol ıcın doktora goturcem bı yerden randevu aldım bakalım, yasadıgın yerı bılmemek gıbı kotu bısey yok
ısın aslı ankarayı hıc sevmedim burda o kadar yalnız kaldım kı en kısa zamanda ıstanbula tasınırz ıns olurda aklınıza gelirsem dua edın bana

allah yardimcin olsun canim insallah gonlune gore bi doktor bulursun bende saglik ocaginda yaptircam asilari ilk asisi da saglik ocaginda yapildi

Doktorumuz bana sakin mama verme kilosu cok iyi anne sutune devam dedo sende endise etme canim normal bence zaten iki gun var aralarinda
evet canim zaten kizim biberon almiyo kasikla bile zorla bi kerr ablama birakip carsiya gittim sut birakmistim icirememis mama verin deseler nasil yaparim bilmiyorum
mama da vermek istemiyorum zaten

OTE="pilise, post: 36505974, member: 483230"]evet canim zaten kizim biberon almiyo kasikla bile zorla bi kerr ablama birakip carsiya gittim sut birakmistim icirememis mama verin deseler nasil yaparim bilmiyorum
mama da vermek istemiyorum zaten[/QUOTE]
Benim oglusumda biberonu almiyordu rezene cayi verirken kullaniyorum biberenu ama simdi alisti aliyor ama oyle seri bir sekilde icemiyor cok yavas

Bacilar sormayin ya oglum ilk zamanlarda biberonla iciyordu...
Mecbur sagdigim icin simdi sadece gogsumden iciyor...
Biberon almiyor...
Ablamin dugunu var yakin bir zamanda ne yapacagim bilmiyorum... dolapta sagdim sutlerimi dugun zamani kullanmak icin ...
Sirf emzirmek icinde kiyafette dugme fermuar arayisina girmek istemiyorum...

Canım belli bir aydan sonra biberona tekrardan alıştırmak çok zor.Biberonu alması için çok aç olması ve senden başka birinin biberonla beslemesi ve o ortamda senin olmaman,senin kokunu almaması önemli.

Bacilar fikirlerinizi almak istedim sizce bu model nasil ???
Dugunde giyinmek icin guzel midir ???
Alttaki bende olan model ..
O zamanlargoguslerim kucuktu diye pek hos durmamisti....

Canım belli bir aydan sonra biberona tekrardan alıştırmak çok zor.Biberonu alması için çok aç olması ve senden başka birinin biberonla beslemesi ve o ortamda senin olmaman,senin kokunu almaması önemli.
Haklisin bacim...
Olmadi artik gelin odasina girer taki zamani oglumu emziririm soyunup ne yapayim...
150 ml. Sut yeterli sanirim...
Tahmini o zaman oglum 7.5 kilo olacak su an 7 cunku...

ben de merak ediyorum arkadaşı nicki huzursokağıydı yanlış hatırlamıyorsam
cnm şurubun adı neydi tribudat mı?
o şurubun adı debridat ben ilk oğlumda kullanmıştım

cnm şurubun adı neydi tribudat mı?

Canım o şurup çok şekerli benim oğlan içerken genzini yakıyor boğulacak gibi oluyor sizde sorun yaşamışmıydınız.

C

Bacilar fikirlerinizi almak istedim sizce bu model nasil ???
Dugunde giyinmek icin guzel midir ???
Alttaki bende olan model ..
O zamanlargoguslerim kucuktu diye pek hos durmamisti....

Canim sendekide digeride cok guzel gule gule giy biraz ugrasinca aliyor biberenu benim oglumda almiyordu simdi aliyor ben rezene cayi veriyorum biberenloda

Kizlar bebegim bugun 2. Ay asilarini oldu calpol ver dediler 6 saat arayla 1 cay ksg verdim gunduz iyiydi ama suan vucudu yaniyo atesi 37.7 , tehlikeli olan ates kac acaba her kes biseyler yazms intde biriside calpol vermyn asinin etksni azaltr yazms bole olsa ver derlermi hc anlamadm ya
.gece cok yukselirse neyapmam gerek hc blmyrm

Bacilarim sinirden agliyorum artik ben mi gereksiz kuruntu yapiyorum ???
Esim oglumuza ozel saglik sigortasi yaptirdi...
Sigortadan maillestigi bir bayan...
Sigorta kartini ister adresine gonderecegini ister ise wlden tealim edecegini yazmis....
Tabi baska yazismalarida var ama cevaplari gayet mulayim...
Ve gonderilenler kutusunda duruyor....
Fakat o elden de verebilirim yazdigina esim cevap yazmis ama gonderilenlerden de silinenler kutusundan da silmis. ???
Sok oldum resmen ins. Kendi kuruntumdur ...
Ayrica kisa bir donem icin is degistirddi...
Otelde calisiyor...
Oradaki calisanlarin biri icin manyak birsey bu...
Millete bagiriyo emir veriyor super birsey bu diye birine yazdigini okuudum.. .ki bu dedigi kiside bayan... .
Yazismalarinin resmini cektim delil olarak sunmak icin kendisine...
Normalde telefonunu kurcalamam ama is degisikligi sebebiyle bir bakayim dedim...
Bakmaz olayydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…