Pufpuff sen bnden bi gun once dogum yapmstn yaptrdnmi bgn asilari durum nasil ?
Bu arada cann2014 pardon yanlis hatirlamisim ..burayi herzaman yazmasam bile okdr cok takip ediyorumki herkesi. Sorulari hayat hikayeleri sanki gercekte taniyomusum gibi aklim kaliyo, merak ediyorum vs vs hc birinizin gercek adini bile bilmeden hamileligin ennn basindan beri okadar iciceydik ki
Mesela pufpuffun koftesi efenin dogumgununu sanirim hccc bizaman unutmicam) cunki bnm kizimdan bigun once dogdu veya digerlerinizin hikayelerini
allah yardimcin olsun canim insallah gonlune gore bi doktor bulursun bende saglik ocaginda yaptircam asilari ilk asisi da saglik ocaginda yapildibugun bebısım tam 2 aylık , asılarımızı da olduk 3 tane ıkı tane bacağından bır omuzundan cok ağladı, 6 saat aralıklarla yarına kdr calpol vermemı soledıler atesı olsa da olmasa da atesı olmasa da ağrısı olur rahat atlatsın bebek dedıler
ankarada hangı doktoru aradysam verem asısı yapmıyoruz sadece devlet yapabılır dedıler oyuzden sağlık ocagnda yaptırdk, smdı cumartesı normal bı kontrol ıcın doktora goturcem bı yerden randevu aldım bakalım, yasadıgın yerı bılmemek gıbı kotu bısey yok
ısın aslı ankarayı hıc sevmedim burda o kadar yalnız kaldım kı en kısa zamanda ıstanbula tasınırz ıns olurda aklınıza gelirsem dua edın bana
evet canim zaten kizim biberon almiyo kasikla bile zorla bi kerr ablama birakip carsiya gittim sut birakmistim icirememis mama verin deseler nasil yaparim bilmiyorumDoktorumuz bana sakin mama verme kilosu cok iyi anne sutune devam dedo sende endise etme canim normal bence zaten iki gun var aralarinda
Canım belli bir aydan sonra biberona tekrardan alıştırmak çok zor.Biberonu alması için çok aç olması ve senden başka birinin biberonla beslemesi ve o ortamda senin olmaman,senin kokunu almaması önemli.Bacilar sormayin ya oglum ilk zamanlarda biberonla iciyordu...
Mecbur sagdigim icin simdi sadece gogsumden iciyor...
Biberon almiyor...
Ablamin dugunu var yakin bir zamanda ne yapacagim bilmiyorum... dolapta sagdim sutlerimi dugun zamani kullanmak icin ...
Sirf emzirmek icinde kiyafette dugme fermuar arayisina girmek istemiyorum...
Canım senin bebeğinde çok kısa emiyordu diye hatırlıyorum 5 dak. falan diyodun düzeldimi?hala öyleyse 3-4 saat o emdiğiyle nasıl duruyor bebişin.Canim ben hic saat tutmuyorum aglayinca emziriyorum gecede ayni uc dort saat uyuyor
Haklisin bacim...Canım belli bir aydan sonra biberona tekrardan alıştırmak çok zor.Biberonu alması için çok aç olması ve senden başka birinin biberonla beslemesi ve o ortamda senin olmaman,senin kokunu almaması önemli.
bence gayet guzel rengi filan da hos gule gule giy
Bacilar fikirlerinizi almak istedim sizce bu model nasil ???
Dugunde giyinmek icin guzel midir ???
Alttaki bende olan model ..
O zamanlargoguslerim kucuktu diye pek hos durmamisti....
ben de merak ediyorum arkadaşı nicki huzursokağıydı yanlış hatırlamıyorsamFirsat bulup girmisken tum yazacaklarini yaziyim bi arkadasimiz vardi esi onu birakip memlekete gitmsti uzun zaman olmstu daha donmemisti aklim kaldi onda nasil acaba iyimi esiyle duzeldimi arasi adini unuttum yanlis degilse cann.. Nickli arkadasimizmyi
o şurubun adı debridat ben ilk oğlumda kullanmıştımcnm şurubun adı neydi tribudat mı?
ben de merak ediyorum arkadaşı nicki huzursokağıydı yanlış hatırlamıyorsamFirsat bulup girmisken tum yazacaklarini yaziyim bi arkadasimiz vardi esi onu birakip memlekete gitmsti uzun zaman olmstu daha donmemisti aklim kaldi onda nasil acaba iyimi esiyle duzeldimi arasi adini unuttum yanlis degilse cann.. Nickli arkadasimizmyi
o şurubun adı debridat ben ilk oğlumda kullanmıştımcnm şurubun adı neydi tribudat mı?
ben de merak ediyorum arkadaşı nicki huzursokağıydı yanlış hatırlamıyorsam
o şurubun adı debridat ben ilk oğlumda kullanmıştım
Yok canim duzeldi sukur artik rahatiz gazi olmadigi zamanlar emmeside duzene girdiCanım senin bebeğinde çok kısa emiyordu diye hatırlıyorum 5 dak. falan diyodun düzeldimi?hala öyleyse 3-4 saat o emdiğiyle nasıl duruyor bebişin.
Canim sendekide digeride cok guzel gule gule giy biraz ugrasinca aliyor biberenu benim oglumda almiyordu simdi aliyor ben rezene cayi veriyorum biberenloda
Bacilar fikirlerinizi almak istedim sizce bu model nasil ???
Dugunde giyinmek icin guzel midir ???
Alttaki bende olan model ..
O zamanlargoguslerim kucuktu diye pek hos durmamisti....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?