2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bacim 37.5 i gectigi zaman mudahale etmek gerek diye biliyorum...
Fitilin var mi ates dusurucu keske yarim ondan koysan..
Gecmis olsun ♥
Birde eklem yerlerine nemli bir bez koy bacim ....
Ins. Gerek kalmaz dusmustur atesi ....

Azerikizi biraz karisik yazmissin tam anlayamadim ya da daha hic uyku uyumadgm icin kafam da basmiyo olablr ama yanlis bi durum olsa sanrm hic bir maili kutusunda turmazdi hepsini silerdi hmn olumsuz dusunmetakipte ol bnce

Nasıl oldu bebeğin canım? Bize paranox S diye bir fitil verdi doktor ateşi olursa yarısını ver dedi. Eğer ateşi düşmezse nöbetçi eczaneden aldır istersen.

Canım yazdıkların yanlış anlaşılmaya müsait. Tam olarak suçlanacak birşeyde görülmüyor. Kart geldi mi peki? Yöneticisi ile ilgilide sen ağzını yokla sürekli emirler veren biri derse de ooo süpermiş dersin böylece suçlamamış olursun ama nefesinin ensesinde olduğunu bilir : )

Canim ben anladim yazdiklarini. Bunlar esini suclamak icin yetersiz ama takibe alman için fazlasiyla yeterli bence

Stanki tum gece uyumadik hep huzursuz atesi de 37.8 en fazla 38.2 oldu calpol verdm bitek bi de kakasini yapamio suan zvallim ya ne cekecekleri varmis su bebislerin icim gidiyo

Azerikizi biraz karisik yazmissin tam anlayamadim ya da daha hic uyku uyumadgm icin kafam da basmiyo olablr ama yanlis bi durum olsa sanrm hic bir maili kutusunda turmazdi hepsini silerdi hmn olumsuz dusunmetakipte ol bnce

Canim ben anladim yazdiklarini. Bunlar esini suclamak icin yetersiz ama takibe alman için fazlasiyla yeterli bence
Bacilarim isin ilginc yani o kadini iftar yemeginde gordum...
Yanima yaklasamaz esimde tipini bilmiyon mu sanki dedi alayca gulumsedi...
Isin garibi kiza demedigi hakaret yoktu kendini ne saniyor o millete emir veriyor fln derdi...
Dun arkadasinada super birsey lan bu mullete emirler veriyor...
Manyak birsey diye yazdigini okudum..
Gelde sinir olma...
Aslinda esimi cok iyi tanirim birazda kuruntu yaptim ama...
Sabah optu optu durdu birazda kizdi...
Ama ben cok sinirliyim opmedim....
Hemn birsey olmamis gibi davranamam huyum bu ...

Canim hassas donemlerden geciyoruz belki dedigin gibi sen kuruntu yapmisindir ama yinede takipte kal ama bu arada da esini sucmalama hic birseyden emin olmadan

Esinl
Esinle konustun mu

Ya birde daha oncede sormstm ama ya atlandi ya da gerckten ankarada oturan yok aranzda ;( ankaradan kimse yokmu yaa doktor ariyorum ;(

Canım nerde oturuyorsun bilmiyorum ama çnkaya bölgesinde oturan 2 arkadaşım güven hastanesine gidiyor. Çocukluk ve liseden sıra arkadaşımda dışkapı hastanesinde çocuk doktoru. Ben artık istanbul dayım.

Oyy ne

Oyy ne guzel yaa bizlerde oyle uyusak yaa nerde canim artık buyumus brbegin git gide uzayacak uyku saatleri sekeri dusse uyanmasi zor olur ama simdi acikinca uyaniyorlar bakdana

ayhh ne guzel keşke bızımde ole olsaaa vallaa
ayhh canım nıye uzuluyorsun kı, ac olsa uyanırr, hıc merak etmeee ..ac deıldır o kuzu..
benımkıde bı gece ole yapsayaa max 3 saat uyyuyorrr

B

Benimde max 2 saat
senınkıyle benımkı aynı sanırsam canım , tavsan uykusu

valla maşallah de canım, ben bı gece ole uyusam sanırım kendıme gelırım bugun 4 saatlık uykuylayım halaa

Canim hassas donemlerden geciyoruz belki dedigin gibi sen kuruntu yapmisindir ama yinede takipte kal ama bu arada da esini sucmalama hic birseyden emin olmadan
Haklisin bacim gunahini almakta istemwm ama ben bu konularda cok hassasim...
Cokta alinganim yapacak birsey yok..
Calistigi yerde gecici tekrar merkeze gidecek ama daha birgun calistigi birini bu sekilde is arkadasina yazmasi canimi sikmadi degil....

Esinle konustun mu
Ever konustun cannim konusmasam kendi kendimi yer bitirirdim..
Uyuyamadim duzgun isteksiz gozumden yaslar akti durdu....
Ben deger verdigim kisileri asiri severim...
Ve bu sevgiyi kendi kardeslerimden gormedim...
Esimde her zaman der senin onlara verdigin degerin yarisinin yarisini sana verseler keske diye...
Misal en son 40 inda geldiler bana 5 dakikalik yurume mesafesi var aramizda...
3 ay 11 gunluk olduk dusun...
Neyse esim gereksiz kendimi uzdugumu dedi ben onu opmedim o optu ve sinirlenerek evden gitti...
Ilk defa opmedim onu ise giderken...
Ayrica rehberimde de numarasini engelledim...

Canım benim ya kıyamam burcun yengeç mi? Ben yengeç im aynı sekilde eşimle ufak bir atışma olsa bile numarasını engelliyorum Face den silip soyadımı da sadece kızlık soyadım yapıyorum (evlendikten sonra iki soyadımı birden kullanıyorum) :)))) tam olarak suçlayacak seyler degil ama yine de takipte olmalısın, ben de bu konularda asırı hassasim ve yengeç oldugum icin de her şeyi icime atıyorum sonra sikinca oturup ağlıyorum bir basıma kimseyle paylaşmıyorum. Esimi cok seviyorum ama bu konuda babama bile güvenmem erkek milleti sonuçta. O yüzden onlara belli etmeden tabii takipte olmakta fayda var.

Ahanda ben...
Ama benim burcum koc bacim...
Cok haklisin erkek milleti iste...
Ama su var ben sevgi konusunda kardeslerimsen boylesine darbe yemisken birde esimden bir darbe yiyemem dayanamam buna...
Cunku hayatta en deger verdigim kisi esim...
Oda bana bunu yaparsa yasamayim ben yani...
Tek tesellim oglum...
Oglum icin kendimi zor tutuyorum inan ki...
Evet belki kuruntu yapiyorum ama elalem hakkinda o sekilde nasil oyle sey yazar...
Hemde gordugumde salagin teki kendini birsey saniyor der dururdu...
Daha bismillah birgun calistin hemen super bisi bu manyak bi kiz nasil yazabiliyor...
Dun onlari yazan bugun neler neler yazar arkadaslarina... yarini dusunemiyorum bile

evet canim zaten kizim biberon almiyo kasikla bile zorla bi kerr ablama birakip carsiya gittim sut birakmistim icirememis mama verin deseler nasil yaparim bilmiyorum
mama da vermek istemiyorum zaten

Ablama doktoru 3.5 ay içinde bebeğine biberonu alıştır yoksa almaz demiş. Annem 3 günlükken verdi . Sonra gitti. 40 olduğu zaman geldi önce reddetti, sonra açken verdik aldı mecbur, şimdi alıştırmak ve unutturmamak için 2-3 güne bir veriyoruz. Yoksa ilerde çok sıkıntı yaşarız.

Canım kesinlikle haklısın hayatımızdaki en değerli kişiden boyle bir sey görmek bile insanı uzuyor. Benim esim de lisedeki arkadasım ki kardesimden öte gördüğüm insanlar Bayram msjı bile gönderse felaket kıskanıyor numarasını sil msj gondermesinler diyor geçenlerde onun unı den bir kız arkadasi hayırlı olsun diye msj göndermiş whatsup tam sorma neyse nasılsın vs hava su muhabbeti kız dert yakınıyor iste kız aleviymis o da cok evlenmek istiyormuş ailesi kesinlikle Alevi biri dışında kimseyle evlenmesine müsaade etmezmiş bebeğiniz ne tatlı ben de boyle bir oğlum olsun istiyorum evlenmek istiyorum falan yazmış. Esim ne yazsa beğenirsin sen tatlısın cocugun da tatlı olur! Bunu okuyan ben çıldırdım nasıl olur boyle bir sey diyebilir ben esimin hicbir kızla boyle bir muhabbetini istemem esim diyor ki vallahi teselli etmek icin oyle dedim boyle teselli mi olur arkadas bir iki gun konuşmadım bu yüzden gönlümü almaya falan çalıştı ama dedim ya erkek milleti iste. Ben eşimle oturup adamakilli konuştum o bana asık olmuştu kac ay peşimden koştu ben oyle asık olarak bir evlilik yapmadım ama esimi tanıdıkta cok sevdim onun bana olan askı mi diyeyim oyle sevdirdi ki kendini simdi yine oyle deli divane asık degilim ama cok seviyorum esimi. Her neyse dedim ki yapacağın veya yaptığın en ufak bir seyde aynısını benim yaptığımı duşun eğer bana yakıştırırsan veya normal görürsen sen de yapabilirsin serbest.

Anammmm deme ayip etmis esinde...
Aalinda biz bayanlarin az bir iltifat alinca simardigimizi bilmiyorlar galiba bacim ondan boyle rahat yazabiliyorlar...
Bizde de esim pesimden kostu benim aklimin ucundan gecmiyordu evlenmek..
Ama nasip iste aala olmaz dddigim kisi ile evlendim...
Simdide bana yaziklar olsun diye yazmis whatsupp tan ... numarasi engelli oldugu halde...
Hem suclu hem uste cikmaya calisiyor...
Ayrica benimki zamaninda tum arkadas listemi temizledi...
Inan hic arkadasim yok desem yeridir...
Ben butun gun evde bakici muamelesi goruyorum ... evi topla cocuga bak utu yap bilmem ne...
Disari cikmamada izin vermiyor....
Eee kendi etrafta gezip duruyor
Sen bana gore aabirliymissin ama ben oyle bir mesaj gorsem paralarim herifi

Arkadaşlar noluyor topigimize acaba biz hamililelikti bebekti derken eslerimizi vekendimizi ihmal mi ettik sahsen ben oyle yaptim yanlis biliyorum ama napim yikkardir ugrasiyorum bebegim oksun diye tup bebej benim yavrum o sebeple dahada bi duskunum tabi sizlerde duakunsunuzdur ama ne bilim o kadar emek verdim zorluk cektim şimdide tum hayatimi oğluma gire sekillendiriyorun esimlede severek evlendik bende en cok ona guvenir ona inanirim oyle bisi yapsa azerikinin dedigi gibi yikilirim

Arkadaşlar noluyor topigimize acaba biz hamililelikti bebekti derken eslerimizi vekendimizi ihmal mi ettik sahsen ben oyle yaptim yanlis biliyorum ama napim yikkardir ugrasiyorum bebegim oksun diye tup bebej benim yavrum o sebeple dahada bi duskunum tabi sizlerde duakunsunuzdur ama ne bilim o kadar emek verdim zorluk cektim şimdide tum hayatimi oğluma gire sekillendiriyorun esimlede severek evlendik bende en cok ona guvenir ona inanirim oyle bisi yapsa azerikinin dedigi gibi yikilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…