:) ben de paralamamak icin zor tuttum kendimi elimde degil icime atıyorum benAnammmm deme ayip etmis esinde...
Aalinda biz bayanlarin az bir iltifat alinca simardigimizi bilmiyorlar galiba bacim ondan boyle rahat yazabiliyorlar...
Bizde de esim pesimden kostu benim aklimin ucundan gecmiyordu evlenmek..
Ama nasip iste aala olmaz dddigim kisi ile evlendim...
Simdide bana yaziklar olsun diye yazmis whatsupp tan ... numarasi engelli oldugu halde...
Hem suclu hem uste cikmaya calisiyor...
Ayrica benimki zamaninda tum arkadas listemi temizledi...
Inan hic arkadasim yok desem yeridir...
Ben butun gun evde bakici muamelesi goruyorum ... evi topla cocuga bak utu yap bilmem ne...
Disari cikmamada izin vermiyor....
Eee kendi etrafta gezip duruyor
Sen bana gore aabirliymissin ama ben oyle bir mesaj gorsem paralarim herifi
Bende senin gibi icime atarim cok kotu bisi ama elimde degil:) ben de paralamamak icin zor tuttum kendimi elimde degil icime atıyorum benkızgınlığımi belli ettim yeterince. Onlara hava hoş valla eve tikilip kalan bizleriz
Bacilarim sinirden agliyorum artik ben mi gereksiz kuruntu yapiyorum ???
Esim oglumuza ozel saglik sigortasi yaptirdi...
Sigortadan maillestigi bir bayan...
Sigorta kartini ister adresine gonderecegini ister ise wlden tealim edecegini yazmis....
Tabi baska yazismalarida var ama cevaplari gayet mulayim...
Ve gonderilenler kutusunda duruyor....
Fakat o elden de verebilirim yazdigina esim cevap yazmis ama gonderilenlerden de silinenler kutusundan da silmis. ???
Sok oldum resmen ins. Kendi kuruntumdur ...
Ayrica kisa bir donem icin is degistirddi...
Otelde calisiyor...
Oradaki calisanlarin biri icin manyak birsey bu...
Millete bagiriyo emir veriyor super birsey bu diye birine yazdigini okuudum.. .ki bu dedigi kiside bayan... .
Yazismalarinin resmini cektim delil olarak sunmak icin kendisine...
Normalde telefonunu kurcalamam ama is degisikligi sebebiyle bir bakayim dedim...
Bakmaz olayydim
Topikce amma dolmusuz yahuBende senin
Bende senin gibi icime atarim cok kotu bisi ama elimde degil
Pufpufum beni hmn inandiramaz zaten...İçine doğmuş resmen..bence iyi ki de bakmışsın..şimdi kendini kötü hissediyorsun ama için içini yiyecekti belkide başka yanlışlıklara yol açacaktı ve geç olmuş olacaktı..ben olsam şahsen böyle bişey görüp susamam bi şekilde olayın detayını öğrenir ve söylediklerinin doğruluğundan emin olmak isterdim..en doğru karar : içinden geleni yapmak ve içinin rahat etmesini sağlamak canım..
Bacim bende istedigim ay hamile kaldim ama inan bende ogluma asigim su an...Arkadaşlar noluyor topigimize acaba biz hamililelikti bebekti derken eslerimizi vekendimizi ihmal mi ettik sahsen ben oyle yaptim yanlis biliyorum ama napim yikkardir ugrasiyorum bebegim oksun diye tup bebej benim yavrum o sebeple dahada bi duskunum tabi sizlerde duakunsunuzdur ama ne bilim o kadar emek verdim zorluk cektim şimdide tum hayatimi oğluma gire sekillendiriyorun esimlede severek evlendik bende en cok ona guvenir ona inanirim oyle bisi yapsa azerikinin dedigi gibi yikilirim
Senin yine ikinci plandaymis benim bazen planimda bile yok esim:))varsa yoksa oglum ama dediginiz gibi erkek milletini bos birakmaya gelmez aslindaTopikce amma dolmusuz yahu
Pufpufum beni hmn inandiramaz zaten...
Bir myddet burnu sursucek hic sansi yok...
Evlendigimizden bi yana ikinci olay ama ilkinde hatali bendim
Bacim bende istedigim ay hamile kaldim ama inan bende ogluma asigim su an...
Esim ikinci planda yalan yok...
Su an moralimin asiri bozuk ildugunu esimde biliyor...
Mesajlar atiyor arayi isitmak icin ama kusuruma bakmasin ben rest cektim mi tam cekerim ...
Birazz cebellessin bakalim...
Oglumuza dua etsin yoksa bir sure ayni odada bile yatmazdim..
Mrhb kizlar. Epeydir sizi takip ediyordum yazdiklarinizdan biseyler ogrenmeye calisiyordum. Benim 78 gunluk bi bebegim var. Mama vercem sutum yetmiyo galiba bazen. Ulker hero baby 1 mamasini aldim kullanan var mi bunu nasil acaba gaz falan yapar mi. Kizim zaten kolik iyice gazlanmasin sonra
Canim gecmis olsun kendi gogsunude karbonatli su ile sil. Acisini kesecek agri kesici bir sey de verseydi keske cocuk biraz beslenirdiGünaydın kızlar bebeğim pamukçuk olmuş.Üç gündür emzirmekte zorlanıyordum sürekli reddediyordu zorla veriyordum memeyi.Ama dün hiç almadı doktora gittik karbonatlı suyla ağzını sil sonra damlayı kullan dedi.Çok zor bir gün geçirdim gece hiç uyumadım kızım memeyi tutamıyor dili ve damağındaki acıdan.Sütümü sağdım kaşıkla ve enjektörle beslemeyi denedim olmadı,mamayıda denedim yine olmadı yavrum aç sürekli ağlıyor aç olduğu için uyuyamıyor kilo vermiş.Lütfen kızım için dua edermisiniz bir an önce şifasını bulsun ve beni emmeye başlasın diye.
Gunaydinnn :)Günaydın sevgili anneler
işallah gecer canım, aynen kedım in dedıgı gıbı gogsunude sıl ole ver memeyı, karbonatlı suyla sılerken o pamukcuyu kazı, yoksa bır faydası olmuyor benımde kızım pamukcuk oldu, doktor da bu sekılde soyledı ne kadar aglasada kazıyın yoksa bır faydası olmaz dedıGünaydın kızlar bebeğim pamukçuk olmuş.Üç gündür emzirmekte zorlanıyordum sürekli reddediyordu zorla veriyordum memeyi.Ama dün hiç almadı doktora gittik karbonatlı suyla ağzını sil sonra damlayı kullan dedi.Çok zor bir gün geçirdim gece hiç uyumadım kızım memeyi tutamıyor dili ve damağındaki acıdan.Sütümü sağdım kaşıkla ve enjektörle beslemeyi denedim olmadı,mamayıda denedim yine olmadı yavrum aç sürekli ağlıyor aç olduğu için uyuyamıyor kilo vermiş.Lütfen kızım için dua edermisiniz bir an önce şifasını bulsun ve beni emmeye başlasın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?