2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Arkadaşlar noluyor topigimize acaba biz hamililelikti bebekti derken eslerimizi vekendimizi ihmal mi ettik sahsen ben oyle yaptim yanlis biliyorum ama napim yikkardir ugrasiyorum bebegim oksun diye tup bebej benim yavrum o sebeple dahada bi duskunum tabi sizlerde duakunsunuzdur ama ne bilim o kadar emek verdim zorluk cektim şimdide tum hayatimi oğluma gire sekillendiriyorun esimlede severek evlendik bende en cok ona guvenir ona inanirim oyle bisi yapsa azerikinin dedigi gibi yikilirim

:) ben de paralamamak icin zor tuttum kendimi elimde degil icime atıyorum ben kızgınlığımi belli ettim yeterince. Onlara hava hoş valla eve tikilip kalan bizleriz

İçine doğmuş resmen..bence iyi ki de bakmışsın..şimdi kendini kötü hissediyorsun ama için içini yiyecekti belkide başka yanlışlıklara yol açacaktı ve geç olmuş olacaktı..ben olsam şahsen böyle bişey görüp susamam bi şekilde olayın detayını öğrenir ve söylediklerinin doğruluğundan emin olmak isterdim..en doğru karar : içinden geleni yapmak ve içinin rahat etmesini sağlamak canım..

Bende senin

Bende senin gibi icime atarim cok kotu bisi ama elimde degil
Topikce amma dolmusuz yahu
Pufpufum beni hmn inandiramaz zaten...
Bir myddet burnu sursucek hic sansi yok...
Evlendigimizden bi yana ikinci olay ama ilkinde hatali bendim

Bacim bende istedigim ay hamile kaldim ama inan bende ogluma asigim su an...
Esim ikinci planda yalan yok...
Su an moralimin asiri bozuk ildugunu esimde biliyor...
Mesajlar atiyor arayi isitmak icin ama kusuruma bakmasin ben rest cektim mi tam cekerim ...
Birazz cebellessin bakalim...
Oglumuza dua etsin yoksa bir sure ayni odada bile yatmazdim..

Mrhb kizlar. Epeydir sizi takip ediyordum yazdiklarinizdan biseyler ogrenmeye calisiyordum. Benim 78 gunluk bi bebegim var. Mama vercem sutum yetmiyo galiba bazen. Ulker hero baby 1 mamasini aldim kullanan var mi bunu nasil acaba gaz falan yapar mi. Kizim zaten kolik iyice gazlanmasin sonra

Mrhb kizlar. Epeydir sizi takip ediyordum yazdiklarinizdan biseyler ogrenmeye calisiyordum. Benim 78 gunluk bi bebegim var. Mama vercem sutum yetmiyo galiba bazen. Ulker hero baby 1 mamasini aldim kullanan var mi bunu nasil acaba gaz falan yapar mi. Kizim zaten kolik iyice gazlanmasin sonra

Senin yine ikinci plandaymis benim bazen planimda bile yok esim:))varsa yoksa oglum ama dediginiz gibi erkek milletini bos birakmaya gelmez aslinda

Kolik mamasi alman lazim eczanelerde bulabilirsin. Ilk ay benimde sutum yetmiyordu humananin kolik mamasini almistik ama her eczanede yok ve hic ekonomik degil hemen bitiyor.

Yaa forum ne zaman acildi herseyden uzak kaldim tesadufen gordum cok mutlu oldum ya deli oldum birsuru sey paylasmam gerwkti

Ben devamli telden giriyordum telefonuma yukluydu orasi kapandi bidaha giremedim ne int ne ordan birsuru yazisma kacirmisim neler oldu onemli seyler varmi ben taaa 3680 de kalmisim

Bu arada benim bebegim 4 gundur gunde 2 kez yapiyor 2 gundurde 1 defa doktora sordum normal desi ama yinede endiseliyim kilomuz 5550 olmus boyumuz 59 cm masallah pufpuf senle benim bebegin arasinda 1 gun vardi senin tosun nasil

İsimdeyimgucumdeyim 2. Ay 3 asi birden oluyo verem , karma ve zaturre bnm kizima 2 gun boyunca ates yapti ve cok huzurszdu smdi ii cok sukur
Perimasali cok sey kacrmadin son sayfalar heycnli baya eşler cekistiriliyor herkes dolmus anlatiyo , bnmde sole bi durumum var bzn yaziyorumya ist- ankara arasi geciyo bn 4 ay istda kldm orda dogum yptm bu surede o gtti gldi adam evmzden ayrykn bi degssti huysz bisey oldu cok ylnz kldi ondan hrlde smdi ankaraya donduk bildgn melek .. Ama o 4 ay cokotuydu huyu suyu degsmsti ayri klmk bize hcc yaramadi

Günaydın kızlar bebeğim pamukçuk olmuş.Üç gündür emzirmekte zorlanıyordum sürekli reddediyordu zorla veriyordum memeyi.Ama dün hiç almadı doktora gittik karbonatlı suyla ağzını sil sonra damlayı kullan dedi.Çok zor bir gün geçirdim gece hiç uyumadım kızım memeyi tutamıyor dili ve damağındaki acıdan.Sütümü sağdım kaşıkla ve enjektörle beslemeyi denedim olmadı,mamayıda denedim yine olmadı yavrum aç sürekli ağlıyor aç olduğu için uyuyamıyor kilo vermiş.Lütfen kızım için dua edermisiniz bir an önce şifasını bulsun ve beni emmeye başlasın diye.

Canim gecmis olsun kendi gogsunude karbonatli su ile sil. Acisini kesecek agri kesici bir sey de verseydi keske cocuk biraz beslenirdi

işallah gecer canım, aynen kedım in dedıgı gıbı gogsunude sıl ole ver memeyı, karbonatlı suyla sılerken o pamukcuyu kazı, yoksa bır faydası olmuyor benımde kızım pamukcuk oldu, doktor da bu sekılde soyledı ne kadar aglasada kazıyın yoksa bır faydası olmaz dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…