2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar bizde esimle bu siralar hep kotuyuz ama bebekle ilgisi yok. Bizimki tam bir kaynana vakasi

bu arada kızlar ben sutumu sagmıstım dondurmustum, dun bı tanesını cıkardım denemek ıcın hanı bakalım alıyormu dıye , ama malesef almadı zar zor 20 cc yuttuu , gerı kalan 80 lık çope gıttıı, gecende doktora gıderken yıne aynı sagdıgımı verdım yıne almıyor??? deneyen varmı arkadaslar yada daha deneyımlı annıslerrr??
ben bosunamı sagdım, yarın obur gun ıse baslayınca ne yapcam ??
sanırım bıberonu almıyorr, cunku mama yaptım ardından ( gercı mamasıda aoptamıl pre , ılk gunlerde almıstık , sonra bır daha vermedık ama ,hala aynı mama belkıde mamayıda begenmedıgınden almamıstır ) mamayıda almadı.
once iştahla cekıyor sutude mamayıda sonrada bırakıyor almıyor, ıtıyorrr, uclarını hep degıstırdım yıne aynıı, napcam bennn

Kizlar bizde esimle bu siralar hep kotuyuz ama bebekle ilgisi yok. Bizimki tam bir kaynana vakasi
o kaynanaların zaten.... artık ne dıyım kelıme bulamıyorum
bızdede genelde o yuzdenn kavga cıkıyorr, ( tabı kendı sebeplerımızde var ama )

Canim sakin o mamayi verme iyiki almamos mamalar 3 hafta falan kullaniliyor tarihi gecmis

sımdı baktım canım, 2015 yazıyor son kullanım tarıhı ??
nerde yazıyor 3 hafta kullanılıyor dıee???
aptamıl pre ,

Cnm biz ayni evde yasiyoruz ama cocuk dogdugundan beri huyusuyu değişti bende manisaya annemlere gitsemde biraz ozlese istiyorum ama cocukla cok zor daha 2 aylik aksam oturup enine boyuna konuscam ztn artik bu gerginlikler beni cok yordu

Cnm biz ayni evde yasiyoruz ama cocuk dogdugundan beri huyusuyu değişti bende manisaya annemlere gitsemde biraz ozlese istiyorum ama cocukla cok zor daha 2 aylik aksam oturup enine boyuna konuscam ztn artik bu gerginlikler beni cok yordu
ben de manisalıyım :)) ama manisada değiliz biz de van da görevliyiz

Acildiktan sonra 4 hafta mamalar
bi de alirken skt dikkat edin en az 6 ay olmasi lazim

slm kızlar adetime 4 gün var bugün test yaptım negatif çıktı sizce hamile değilmiyim yoksa günüm helmediği için çıkmamış olabilirmi çünki bu ay fazlasiyla çalışmalar yaptık çokta umutluydum ama testin sonucunu görünce umudum kırıldı sanki bi akıl verin bana ya

Antplm adetime 4 gun var diosun idrar da zaten cikmaz olsa bile adetin bi kac gun gecikmis olmasi gerek idrar da ckmasi icin stres yapma herkes bunu der biliyorum cok klise artk ama stres yapmamak psikoloji cok onemli sdce cocuk icin yapmamak lazm zaten kafanda o baski olunca olmuyo emin ol psikolojni rahatlatmak lazm once hakknda hayirlisi ins en kisa zamanda pozitif olur ins hayrlisila

kızlar iki aylık bebeğim kaka problemi yaşıyor gcen gece acile gittik gaz sancısı için çocuga fitil verdiler anında kaka yaptı o fitilden bizde aldık bugun yine çok aglaı yarım koydum ama içim acıdı resmen fitil vermek istemşşyorum bu konuda ne yapabilirim.........*

YA ŞİMDİ YAZDIKLARINIZI OKUYUNCA AĞLAYASIM GELDİ BEN KUZUMA YETEMİYORMUYUM YANİ ŞİMDİ KIZLAR EMMİYODU ÇOĞU ZAMAN MAMA YAPIP VERDİM ÇÜNKÜ KIZIMIN PAMUKÇUĞU VARDI YENİ YENİ YİYO Bİ DÜZENEDE OTTURAMADIM 2 SAATE BİR 70 90 CC MAMA VERİYORDUM TABİKİ SÖLEDİKLERİNİZİ DUYUNCA ŞAŞIRDIM BENİMKİ 4 SAAT AÇ DAYANAMAZ GİBİME GELİYOR 4 SAAT DİYE HESAPLASAM BENİMKİDE 150 CC CİVARINDA BESLENİYOR OLUYOR ÖĞÜN BAZINDA AYRICA SÜTÜM ÇOK AZ KIZLAR KAYINVALİDEDEYİM ŞUAN TAYİN BEKLİYORUM O YÜZDEN ÇOK DİKKAT EDEMİYORUM YEDİKLERİME NAPICAM BİLEMEDİM KIZIM GÖĞSÜMÜ REDDEDİYO BİRAZ EMİNCE ÇÜNKÜ SÜT AZ GELİYO OFF YAA BEN NAPICAM YA BİR BUÇUK AYA KADAR İŞEDE BAŞLICAM KIZIMA YETMEK İSTİYORUM

YA ŞİMDİ YAZDIKLARINIZI OKUYUNCA AĞLAYASIM GELDİ BEN KUZUMA YETEMİYORMUYUM YANİ ŞİMDİ KIZLAR EMMİYODU ÇOĞU ZAMAN MAMA YAPIP VERDİM ÇÜNKÜ KIZIMIN PAMUKÇUĞU VARDI YENİ YENİ YİYO Bİ DÜZENEDE OTTURAMADIM 2 SAATE BİR 70 90 CC MAMA VERİYORDUM TABİKİ SÖLEDİKLERİNİZİ DUYUNCA ŞAŞIRDIM BENİMKİ 4 SAAT AÇ DAYANAMAZ GİBİME GELİYOR 4 SAAT DİYE HESAPLASAM BENİMKİDE 150 CC CİVARINDA BESLENİYOR OLUYOR ÖĞÜN BAZINDA AYRICA SÜTÜM ÇOK AZ KIZLAR KAYINVALİDEDEYİM ŞUAN TAYİN BEKLİYORUM O YÜZDEN ÇOK DİKKAT EDEMİYORUM YEDİKLERİME NAPICAM BİLEMEDİM KIZIM GÖĞSÜMÜ REDDEDİYO BİRAZ EMİNCE ÇÜNKÜ SÜT AZ GELİYO OFF YAA BEN NAPICAM YA BİR BUÇUK AYA KADAR İŞEDE BAŞLICAM KIZIMA YETMEK İSTİYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…