o kaynanaların zaten.... artık ne dıyım kelıme bulamıyorumKizlar bizde esimle bu siralar hep kotuyuz ama bebekle ilgisi yok. Bizimki tam bir kaynana vakasi
bu arada kızlar ben sutumu sagmıstım dondurmustum, dun bı tanesını cıkardım denemek ıcın hanı bakalım alıyormu dıye , ama malesef almadı zar zor 20 cc yuttuu , gerı kalan 80 lık çope gıttıı, gecende doktora gıderken yıne aynı sagdıgımı verdım yıne almıyor??? deneyen varmı arkadaslar yada daha deneyımlı annıslerrr??
ben bosunamı sagdım, yarın obur gun ıse baslayınca ne yapcam ??
sanırım bıberonu almıyorr, cunku mama yaptım ardından ( gercı mamasıda aoptamıl pre , ılk gunlerde almıstık , sonra bır daha vermedık ama ,hala aynı mama belkıde mamayıda begenmedıgınden almamıstır ) mamayıda almadı.
once iştahla cekıyor sutude mamayıda sonrada bırakıyor almıyor, ıtıyorrr, uclarını hep degıstırdım yıne aynıı, napcam bennn
yaaa, tarıhgıı mı var bunlarınnn, allahımmmCanim sakin o mamayi verme iyiki almamos mamalar 3 hafta falan kullaniliyor tarihi gecmis
Cnm biz ayni evde yasiyoruz ama cocuk dogdugundan beri huyusuyu değişti bende manisaya annemlere gitsemde biraz ozlese istiyorum ama cocukla cok zor daha 2 aylik aksam oturup enine boyuna konuscam ztn artik bu gerginlikler beni cok yorduİsimdeyimgucumdeyim 2. Ay 3 asi birden oluyo verem , karma ve zaturre bnm kizima 2 gun boyunca ates yapti ve cok huzurszdu smdi ii cok sukur
Perimasali cok sey kacrmadin son sayfalar heycnli baya eşler cekistiriliyor herkes dolmus anlatiyo , bnmde sole bi durumum var bzn yaziyorumya ist- ankara arasi geciyo bn 4 ay istda kldm orda dogum yptm bu surede o gtti gldi adam evmzden ayrykn bi degssti huysz bisey oldu cok ylnz kldi ondan hrlde smdi ankaraya donduk bildgn melek .. Ama o 4 ay cokotuydu huyu suyu degsmsti ayri klmk bize hcc yaramadi
ben de manisalıyım :)) ama manisada değiliz biz de van da görevliyizCnm biz ayni evde yasiyoruz ama cocuk dogdugundan beri huyusuyu değişti bende manisaya annemlere gitsemde biraz ozlese istiyorum ama cocukla cok zor daha 2 aylik aksam oturup enine boyuna konuscam ztn artik bu gerginlikler beni cok yordu
Aaa ben merkezdenim senben de manisalıyım :)) ama manisada değiliz biz de van da görevliyiz
ben de merkezdenim :) ya insan gurbette olunca hemşeri duymak sevindirik yapıyo wala:) sz de istanbuldasınız herhaldeAaa ben merkezdenim sen
sütlü irmik tatlısı yapabilirsin bnce. arasına da bisküvi ufalarsın.ben sütlü tatlıları daha çok sevdiğim için aklıma ilk o geldi :)Kizlar misafir gelicek bana pratik oneriler verebilir misiniz malum bebekliyim kisir yapicam yanina ne yapayim sizce
Evet bende istanbuldayim belki tanidik cikaeiz tam olarak nerde oturuyordunuzben de merkezdenim :) ya insan gurbette olunca hemşeri duymak sevindirik yapıyo wala:) sz de istanbuldasınız herhalde
Tatli olark iyi fikr ama tavuk gogsu yapicamsütlü irmik tatlısı yapabilirsin bnce. arasına da bisküvi ufalarsın.ben sütlü tatlıları daha çok sevdiğim için aklıma ilk o geldi :)
bnde mama takviyesi yapiyorm ve bnde hala bi duzene sokamadm 2 aylik bebegm ilkonce emziriyorum dha sonra cok agliyosa ve araniyosa mama yapiyorum genelde 60cc yetmiyo yne yapiyorm okdr anca doyuyo bazende sdce emziriyorum doyuyo hc belli olmuyo. insallah ac kalmiyodr kizm. sen nasil yapiyosun cok zor boyle ugrasmak kske sdce emzirebilsydim ama bunada sukur sadece mamada verebilirdm azda olsa bebegm anne sutu aliyo
YA ŞİMDİ YAZDIKLARINIZI OKUYUNCA AĞLAYASIM GELDİ BEN KUZUMA YETEMİYORMUYUM YANİ ŞİMDİ KIZLAR EMMİYODU ÇOĞU ZAMAN MAMA YAPIP VERDİM ÇÜNKÜ KIZIMIN PAMUKÇUĞU VARDI YENİ YENİ YİYO Bİ DÜZENEDE OTTURAMADIM 2 SAATE BİR 70 90 CC MAMA VERİYORDUM TABİKİ SÖLEDİKLERİNİZİ DUYUNCA ŞAŞIRDIM BENİMKİ 4 SAAT AÇ DAYANAMAZ GİBİME GELİYOR 4 SAAT DİYE HESAPLASAM BENİMKİDE 150 CC CİVARINDA BESLENİYOR OLUYOR ÖĞÜN BAZINDA AYRICA SÜTÜM ÇOK AZ KIZLAR KAYINVALİDEDEYİM ŞUAN TAYİN BEKLİYORUM O YÜZDEN ÇOK DİKKAT EDEMİYORUM YEDİKLERİME NAPICAM BİLEMEDİM KIZIM GÖĞSÜMÜ REDDEDİYO BİRAZ EMİNCE ÇÜNKÜ SÜT AZ GELİYO OFF YAA BEN NAPICAM YA BİR BUÇUK AYA KADAR İŞEDE BAŞLICAM KIZIMA YETMEK İSTİYORUMCanım bizim köfte daha 1.5 aya yaklaşmışken o kilo civarındaydı..doktor bize anormal ya da az demedi..bizle kıyaslarsam sizin kilo 70 günlüğe göre az ama önemli olan doktorun ne dediğiben anne sütü ile besliyorum,ama emziremiyorum hep sağıp veriyorum..mamaya günde ya 1 kez ihtiyaç duyup veriyorum ya da hiç ihtiyaç duymuyorum..mamada olsa,sütte olsa bir öğünde en az 130-140 ml içiyor..ve 3-4 saatte bir..
bnde mama takviyesi yapiyorm ve bnde hala bi duzene sokamadm 2 aylik bebegm ilkonce emziriyorum dha sonra cok agliyosa ve araniyosa mama yapiyorum genelde 60cc yetmiyo yne yapiyorm okdr anca doyuyo bazende sdce emziriyorum doyuyo hc belli olmuyo. insallah ac kalmiyodr kizm. sen nasil yapiyosun cok zor boyle ugrasmak kske sdce emzirebilsydim ama bunada sukur sadece mamada verebilirdm azda olsa bebegm anne sutu aliyo
YA ŞİMDİ YAZDIKLARINIZI OKUYUNCA AĞLAYASIM GELDİ BEN KUZUMA YETEMİYORMUYUM YANİ ŞİMDİ KIZLAR EMMİYODU ÇOĞU ZAMAN MAMA YAPIP VERDİM ÇÜNKÜ KIZIMIN PAMUKÇUĞU VARDI YENİ YENİ YİYO Bİ DÜZENEDE OTTURAMADIM 2 SAATE BİR 70 90 CC MAMA VERİYORDUM TABİKİ SÖLEDİKLERİNİZİ DUYUNCA ŞAŞIRDIM BENİMKİ 4 SAAT AÇ DAYANAMAZ GİBİME GELİYOR 4 SAAT DİYE HESAPLASAM BENİMKİDE 150 CC CİVARINDA BESLENİYOR OLUYOR ÖĞÜN BAZINDA AYRICA SÜTÜM ÇOK AZ KIZLAR KAYINVALİDEDEYİM ŞUAN TAYİN BEKLİYORUM O YÜZDEN ÇOK DİKKAT EDEMİYORUM YEDİKLERİME NAPICAM BİLEMEDİM KIZIM GÖĞSÜMÜ REDDEDİYO BİRAZ EMİNCE ÇÜNKÜ SÜT AZ GELİYO OFF YAA BEN NAPICAM YA BİR BUÇUK AYA KADAR İŞEDE BAŞLICAM KIZIMA YETMEK İSTİYORUMCanım bizim köfte daha 1.5 aya yaklaşmışken o kilo civarındaydı..doktor bize anormal ya da az demedi..bizle kıyaslarsam sizin kilo 70 günlüğe göre az ama önemli olan doktorun ne dediğiben anne sütü ile besliyorum,ama emziremiyorum hep sağıp veriyorum..mamaya günde ya 1 kez ihtiyaç duyup veriyorum ya da hiç ihtiyaç duymuyorum..mamada olsa,sütte olsa bir öğünde en az 130-140 ml içiyor..ve 3-4 saatte bir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?