Evet kimse yok burdabütün bebişler aynı anda mı huysuz kimse yok
doktor aptamil vermişti bana ilk sonra sma aldım ben şimdi de bebelac aldım zaten çok vermiyorum ama bulunsun diye alıyorum sma yı sevmedi zilli kızım çok içmedi attı biberonu hep bebelacı daha açmadım bakalım onu içcekmi bilmiyorum biberon almama problemi herkeste var bu araBebeklerine mama veren anneler hangi markayı veriyorsunuz bana doktorum takviye olarak anne sütünü artırmak için günde bir kere verebilirsin dedi keçi sütü bazlı Golden Goat aldım İçmedi gerçi biberonu almak istemiyor önceleri biberonla rezene veriyorum içiyordu şimdi almıyor ne yapsam bilemedim
Bence herkes uyku moduna gectibütün bebişler aynı anda mı huysuz kimse yok
mümkün :)Bence herkes uyku moduna gecti
aptamil denedim almadı keçi sütlü mamayı da bir yakınım kullanıyor o yüzden aldım doktor bana bebelac onermisti bir de onu mu denesemdoktor aptamil vermişti bana ilk sonra sma aldım ben şimdi de bebelac aldım zaten çok vermiyorum ama bulunsun diye alıyorum sma yı sevmedi zilli kızım çok içmedi attı biberonu hep bebelacı daha açmadım bakalım onu içcekmi bilmiyorum biberon almama problemi herkeste var bu ara
Bende geciyorum iyi geceler hepinizemümkün :)
bilmiyorum ki bikaç kere daha deneyin olmazsa belki içer benimki kafasını çeviriyo biberonu verince bende biberonu çeviyorum çıkarttırmıyorum ağzından alıyo sonra zorlamak lazımaptamil denedim almadı keçi sütlü mamayı da bir yakınım kullanıyor o yüzden aldım doktor bana bebelac onermisti bir de onu mu denesem
En sinir durum bende gunduzkeri oyle oluyorumBu gece iki saatte bir uyandı oğlum, şimdi uykuya daldı ama bu seferde ben uyuyamıyorum.
Benimki durmuyor direk agliyor halbuki erkenden denemistik ama alismadiKizlar dun bir arkadasmla gorustum 3 aylikti bebegi devamli kanguruyla tasiyodu bebegini hic kullananiz varmi aranzda
Yine hic kimseler yok
Ilk banada zor gelmisti ama kolay tek sorun kim var kim yok gorunmemesisite değiştiğinden beri telefondan çok giresim gelmiyorAma bi çöziyim girmeye devam,çünküüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?