Bence kullanma o ilaçları, bırak eşin korunsun. en güzeli bence erkeğin korunmasıKızlar umarım herkes iyidir herseyler yolundadır :) ben uzun bir süre uygulamadaki sıkıntılar yüzünden giremedin siteye telefondan. Yeni yeni girebilmeye basladım, o da normal tarayıcıdan :) ama yeni site hos olmus
Size danısacağım bir sey de var güzel anneler ikinci bebisi önlemek için doğum kontrol hapı kullanmayakarar verdim. Beni muayene etmesi ve uygun doğum kontrol ilacını vermesi için hangi doktora görünmem lazım ? Yine hamileyken gittiğim kadın doğum doktoruna mı gitmem lazım ? Sizler nasıl yaptınız vakit kaybetmeden önlem almam lazım . İkinci çocuk ta olursa ben mahfolurum suanda. Hem çalısmayı düsünüyorum ben kredimiz var para yetismiyor, hem sezeryan olduğum için en az iki sene ara vermem lazım, hem de ikinciyi yapmadan önce ilk evladımın laracığın tadını çıkarmak herseyini doya doya yasamak isterim . <3 <3
Evet canım sürekli gittiğin kadın dogum doktoruna gidebilirsin ama dogum kontrol hapı ile korunmaya karar verdiysen bunu aile saglık merkez inizdeki doktoruna yazdirabilirsin genelde jasmine isimli dogum kontrol hapını veriyorlar yan etkisi en az olan oymuş diyorlar. Ben de dogum kontrol hapı ile korunmayı düşünüyordum ama uzun zaman kullanıldığında yumurtaliklara zarar veriyormuş sanırım o yuzden esim korunuyor. Ben de evliliğimin ilk ayında hamile kaldığım icin lohusalik donemi sonrası hemen korunmaya başladık iki bebegi aynı anda büyütmek gercekten zor olurKızlar umarım herkes iyidir herseyler yolundadır :) ben uzun bir süre uygulamadaki sıkıntılar yüzünden giremedin siteye telefondan. Yeni yeni girebilmeye basladım, o da normal tarayıcıdan :) ama yeni site hos olmus
Size danısacağım bir sey de var güzel anneler ikinci bebisi önlemek için doğum kontrol hapı kullanmayakarar verdim. Beni muayene etmesi ve uygun doğum kontrol ilacını vermesi için hangi doktora görünmem lazım ? Yine hamileyken gittiğim kadın doğum doktoruna mı gitmem lazım ? Sizler nasıl yaptınız vakit kaybetmeden önlem almam lazım . İkinci çocuk ta olursa ben mahfolurum suanda. Hem çalısmayı düsünüyorum ben kredimiz var para yetismiyor, hem sezeryan olduğum için en az iki sene ara vermem lazım, hem de ikinciyi yapmadan önce ilk evladımın laracığın tadını çıkarmak herseyini doya doya yasamak isterim . <3 <3
dün beşiğinin üzerine ayıcıklı dönencesini taktım onunla baya ilgilendi. eskiden ilgilenmiyordu o yüzden çıkarmıştım. onunla ilgilenince oyun halısı ilgisini çekermi diye düşündüm. kızkardeşim ve eşimde erken olduğunu söyledi ama ben bide sizlere danışayım istedim :)bence erken gibi sanki ... ama bebeğe bağlı seninki avunurmu sen daha iyi bilirsin...
Geçmiş olsun,bizim de gözyaşı kanal tıkanıklığı var benzer sorunlar yaşıyoruz neredeyse hergün antibiyotik içeren damla yada krem kullanmak zorunda kalıyorum enfeksiyon geliştiği için yani yoğun çapak yer yer kızarıklık belirtileri hibi.bukadarsık kullanım iyi değil artık kronikleşti ve açılmasını büyük bir umutla bekliyorum. Peki sizinki de kanal tıkanıklığı mı?benzer şeyler yaşayanlar var mı?gerçekten açılacak mı?kizlar bizim gozumuz yine capaklanmaya basladi sulaniyoda pazartesi ilk is dr a gitmek olacak insallah gecer
Ben masajla actim canim. Benim oglusun goz kapaklari birbirine yapisiyordu capaktan. Krem ve damlayla bir ay bekledim acilmasini ama olmadi. Sonra aklima geldikce yani gunde en az 4-5 kez masaj yapmaya basladim. Ilk olarak sutumu sagdigim pamukla temizledim gözünü (pamugu, tek seferde silip attim). Sonra gözyaşı pinarindan burun deliklerine dogru asagi yukari hafif ezerek masaj yaptim (her goze en az 10 kez). Bu islemden sonra icerideki capak disari akiyor. Onu da sutumu sagdigim pamukla temizleyip ilaclarini damlattim. Bir kac gune gecti. En etkili yontem masaj canim. Duzenli yaptiktan sonra faydasini gorursun insallah.Geçmiş olsun,bizim de gözyaşı kanal tıkanıklığı var benzer sorunlar yaşıyoruz neredeyse hergün antibiyotik içeren damla yada krem kullanmak zorunda kalıyorum enfeksiyon geliştiği için yani yoğun çapak yer yer kızarıklık belirtileri hibi.bukadarsık kullanım iyi değil artık kronikleşti ve açılmasını büyük bir umutla bekliyorum. Peki sizinki de kanal tıkanıklığı mı?benzer şeyler yaşayanlar var mı?gerçekten açılacak mı?
Allahim ne ilginc insanlar varYahu bacilar korkudan titriyorum resmen....
Kv anahtarla dalmis yine benim eve...
Mutfagimda yapiyo bisiler...
Oglymu emdiriyorum bende sesleniyorum ses veren yok...
Takir tukur sesler korkarak iceri nasil gittim baktim bir bilseniz...
Bagirdim resmwn duymadim diyo yahu benim evime geliyorsun bir gorun bana degil mi ama
Bu kadinin niyeti beni sutten kesmek belli
Canim sen naptin ilac kullaniyor musun. Bende hastayim ust solunum yollari idrar yollariAzeri kizi bu kv ler tahammul sinirlarini asiyor
Masaj konusunda haklısın ,süt şekerli gibi ya o konuda biraz tereddütlüyüm yani enfeksiyonu beslemez mi?diye.masajı düzenli yapmıyordum ona dikkat edeyim madem ben incitmekten korkuyorum peki sadece gözden buruna yani aşağıya mı sıvazlıyorsun aksi yöne doğru yapmadan tek yönde sanırım? Peki canım damlayı ne kadar süre kullandın gentagut muyduBen masajla actim canim. Benim oglusun goz kapaklari birbirine yapisiyordu capaktan. Krem ve damlayla bir ay bekledim acilmasini ama olmadi. Sonra aklima geldikce yani gunde en az 4-5 kez masaj yapmaya basladim. Ilk olarak sutumu sagdigim pamukla temizledim gözünü (pamugu, tek seferde silip attim). Sonra gözyaşı pinarindan burun deliklerine dogru asagi yukari hafif ezerek masaj yaptim (her goze en az 10 kez). Bu islemden sonra icerideki capak disari akiyor. Onu da sutumu sagdigim pamukla temizleyip ilaclarini damlattim. Bir kac gune gecti. En etkili yontem masaj canim. Duzenli yaptiktan sonra faydasini gorursun insallah.
Ben hamak aldım mycey sanırım markası internette bebek sitelerindekinden,sevmedi oğlum yere yakın ve içi dar,başka seçenekler vardır illaki ,umarım bulur ve memnun kalırsınKizlar ben bebek hamagi almak istiyorum. Bebegim hamakta uykuya daliyor ancak. Onerisi yada uyarisi olan var mi?
Evet canım sürekli gittiğin kadın dogum doktoruna gidebilirsin ama dogum kontrol hapı ile korunmaya karar verdiysen bunu aile saglık merkez inizdeki doktoruna yazdirabilirsin genelde jasmine isimli dogum kontrol hapını veriyorlar yan etkisi en az olan oymuş diyorlar. Ben de dogum kontrol hapı ile korunmayı düşünüyordum ama uzun zaman kullanıldığında yumurtaliklara zarar veriyormuş sanırım o yuzden esim korunuyor. Ben de evliliğimin ilk ayında hamile kaldığım icin lohusalik donemi sonrası hemen korunmaya başladık iki bebegi aynı anda büyütmek gercekten zor olur
Bence kullanma o ilaçları, bırak eşin korunsun. en güzeli bence erkeğin korunması
Canim sutle yapmak istemiyorsan kaynatilmis sogutulmus suyla yap. Masaji duzenli yap emin ol gececek. Drumuz goz pinarina dairesel hareketler olarak gostermisti, bu ise yaramadi. Nette goz pinarindan asagiya dogru tek yonde yapildigini izledim ama ben hem yukardan asagiya hem asagidan yukariya yapiyordum. Asagidan yukariya dogru yaparken icerideki capak oldugu gibi disari akiyordu. Damlayi bir kac gun arayla 3 kez kullandim. Ilk netira sonra tobrased (yanilmiyorsam boyleydi) sonra yine netira. Bu arada masaji yaparken bebegi incitmemek icin serce parmagimi sutumle islatiyordum hem masajda daha saglikli oluyordu.Masaj konusunda haklısın ,süt şekerli gibi ya o konuda biraz tereddütlüyüm yani enfeksiyonu beslemez mi?diye.masajı düzenli yapmıyordum ona dikkat edeyim madem ben incitmekten korkuyorum peki sadece gözden buruna yani aşağıya mı sıvazlıyorsun aksi yöne doğru yapmadan tek yönde sanırım? Peki canım damlayı ne kadar süre kullandın gentagut muydu
Bende senin gibi düşünüyorum ve spiral taktirmayi düşünüyorum.Kızlar esim koruna diyoruz öyle de hos olmuyor iliski bence . İlaç kullanmak ta istemiyorum aslında ama mecbur bir sekilde korunmak zorundayız bilemedim
Insallah sever benim oglum. 3 tane besik var evde bizimki balkondaki hamakta uyuyorBen hamak aldım mycey sanırım markası internette bebek sitelerindekinden,sevmedi oğlum yere yakın ve içi dar,başka seçenekler vardır illaki ,umarım bulur ve memnun kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?