Bizim ki kraftin cift yonlu cok memnunumhafif katlanabiliyor tekerlegi 360derece donuyor oda srerken bana cok kolaylik sagliyorBen de bunu sormak istiyordum kızlar hangi bebek arabalarını kullanıyorsunuz memnun musnuz? biz daha almadık şimdi almak istiyoruz ama karar veremiyorum.canım baston olarak adı geçenlerin hepsi tek yönlü sanırım.ben de çift yönlü baston olur mu diye baktım ama göremediim*
Canım bizim bebek arabamız kraft twist air çift yönlü olması benim icin önemliydi şimdiye kadar 12 13 sefer ancak kullandık bebegim beni gormek istiyor gezerken yoksa huysuzlaniyireger siz de sıkıntı yoksa tekrar bebek arabası akmaya gerek yok benceKızlar bebek arabalarınız hsngi marka?ben chicco liteway baston puset almistim dogumdan önce cok begenerek.ama disari ciktigimizda cift yönlü olmadgni farkettim dikkat etmemisim alırken.bebek disariya dönük duruyo.cift yönlü bir araba almali miyim sizce?
Kızlar bebek arabalarınız hsngi marka?ben chicco liteway baston puset almistim dogumdan önce cok begenerek.ama disari ciktigimizda cift yönlü olmadgni farkettim dikkat etmemisim alırken.bebek disariya dönük duruyo.cift yönlü bir araba almali miyim sizce?
Sevgili anneler sizden yardim istiyorum28 mayısta 35+4 gunlukken dogum yaptim.küçük oldugu icin ememiyordu bebegim sariligi da ilerlemsin diye sütü sagip biberonla verdim surekli.3.ayimiz bitti ama oglum hala meme emmiyor sagip veriyorum.simdiden sonra memeye döner mi sizce?bu gidisle sutum de kesilecek uzun süre emziremycm ne yapcgmi sasirdim dr a sordum emmesinde problem yok biberona alistgi icin reddediyodur dedi.aranızda veya cevrenizde ayni problemi yasayan varmi yardm edin lütfen
Saol canim cevap icin bizim daha aylik kontrolumuze var carsamba 2.asimizi olacak o zamn hemsirelere sorcam ayrica dr uns sorunca yazar misin[/QUOTE]gul38ost: 36701196 .!.:Ayni sorun 10 gündür kızımda da var. Cevremdekiler normal diyor ama bu hafta doktora gideceğiz doktora sorcam bide. Bu arada rotavirus aşısını yaptıran var mı?
Kızlar sağlık ocağında 3. Ay kontrolünü vardı 700 gram almıs iz boyunu 5 cm uzamis hemşire boyu iyi uzamis o yüzden kilo alımı az ama birşey demiyorum dedi ama ben evde takip ediyorum kilosunu 400 gramı on günde aldı sütum azdı başta şimdi iyi geliyor sütum kilosu şimdi 6700 boy 65 cm
Maşallah canım boyu ne guzel kilosu da cok iyi bence. Kac gunluk simdi 3. Ay bitti miKızlar sağlık ocağında 3. Ay kontrolünü vardı 700 gram almıs iz boyunu 5 cm uzamis hemşire boyu iyi uzamis o yüzden kilo alımı az ama birşey demiyorum dedi ama ben evde takip ediyorum kilosunu 400 gramı on günde aldı sütum azdı başta şimdi iyi geliyor sütum kilosu şimdi 6700 boy 65 cm
Biz yakın diye Erdek e gittik ama İdo gidiş seferi iptal olunca 6 saat yol çektik ama yine de oğlum rahattı. Hatta istanbula dönünce daha mızmız oldu, tatilde çok mutluydu. Denize sokmadım tabi çok küçük ve güneşten de korudum. Uygun kıyafetlerle ısısını da ayarlayımca bebişler huzurlu oluyor. Cesaret edip gidebilirsin yani :)biz korkuyoruz gitmeye, nasıl gittiniz :/ haftaya misafirlerimiz geliyor, kapadokya'ya ıhlaraya felan götürmeyi düşünüyoruz ama eşim ona bile nasıl gideceğiz acaba diye düşünüyor
Biz kraftın twist air ini kullanıyoruz dönme özelliği var ve oldukça sağlam çok da memnunuz :)Ben de bunu sormak istiyordum kızlar hangi bebek arabalarını kullanıyorsunuz memnun musnuz? biz daha almadık şimdi almak istiyoruz ama karar veremiyorum.canım baston olarak adı geçenlerin hepsi tek yönlü sanırım.ben de çift yönlü baston olur mu diye baktım ama göremediim*
Sağol canim ayın 2 sinde üçüncü ayimiz bittiMaşallah canım boyu ne guzel kilosu da cok iyi bence. Kac gunluk simdi 3. Ay bitti mi
Canım geçmiş olsun maşallah bak oldu da bitti çabucak iyileşir insallahKizlar kusuruma bakmayin yazdiklarinizi okuyamadim...
Sunnetimizi lokal anestezi ile olduk masaallah
Ameliyathanenin kapisinda yarim saat beklemek ne kadar uzun geldi bir bilseniz
Ameliyattan ciknca cok agladi yavrumara aglamalarimiz devam ediyor ama guluyorda...
Eve geldik yarim saat once kadar...
Az oncede ilk bezini degistim...
Sargidaydi iyi ki yoksa bayilabilirdim
Gozlerimi durduramiyorum bacilarim nasil bir duygudur bu
Neyse ilk ve son ameliyathane kapisinda beklememiz olur ins. ♥
Yarinsa ilk kontrolumuz var ...
Opuyoruz sizi yarim p.p.li oglumla
Canım aslında normal ama benim Dr um adet olmazsa 1,5 ayda bir gebelik Testi yap demisti emin olmak acisindanarkadaslar bebegim 3 aylik oldu ben hala regl olmadim. bu normal mi. dr. a gitsemmi ki
Evet iyi canım şimdi sütum bir ara azalmisti kilo alımı durmustu doğum kontrol hapı kullanıyordum onu bıraktım göğüslerim dolmaya başladı çok uzulmustum Allahtan erken farkettim inşallah uzar canım seninki deMasaallah kizina. Ne kadar uzun boylu. Bende uzamasini isterdim. Ayrica kilosu herseyi iyi. Kafaya takacak bir durum yok. Benim minigimde umarim o kadar uzar
hadi gecmis olsun cok. hemde gozunuz aydin. cabucak iyilesecek gor bak.lokal anestezide bebek nasil duruyor. napiyorlar. aglamiyrmu . lokal mi genelmi anestezi olmaliKizlar kusuruma bakmayin yazdiklarinizi okuyamadim...
Sunnetimizi lokal anestezi ile olduk masaallah
Ameliyathanenin kapisinda yarim saat beklemek ne kadar uzun geldi bir bilseniz
Ameliyattan ciknca cok agladi yavrumara aglamalarimiz devam ediyor ama guluyorda...
Eve geldik yarim saat once kadar...
Az oncede ilk bezini degistim...
Sargidaydi iyi ki yoksa bayilabilirdim
Gozlerimi durduramiyorum bacilarim nasil bir duygudur bu
Neyse ilk ve son ameliyathane kapisinda beklememiz olur ins. ♥
Yarinsa ilk kontrolumuz var ...
Opuyoruz sizi yarim p.p.li oglumla
oooooo naparim ole bisi olsaaaa. hemen bi test aliyim.Canım aslında normal ama benim Dr um adet olmazsa 1,5 ayda bir gebelik Testi yap demisti emin olmak acisindan
Evet tamamen yatiyo yatirp koyuyorum tentesinde de bi sikinti yok sadece bana dogru donmuyor ana kucagni ayri almstm maxi cosi den takilmaz herhalde bunabu araya bebegi nasil koyuyosun tamamen yatirip icine mi konuyo bizde kraftin relax modeli vade diye almistikonunda kolu on tarafa donmuyo ama anakucagi takiliyo onu takinca bebek sana doğru dönmüş oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?