2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
gerçek mi tüm bunlar?önce makarna su,sonra market alışverişi ve not ,ilginç

daha onceki yazilarina filan baktim da hatta konu bile acmissin bence siz esinle cok iyi olursunuz da is inada binmis vr esin sana tokat atarak buyuk bi hata yapmis tabi ama ailesinin gazina gelmiş
hic bunlar olmamis gibi davran ailesi hakkinda tek bir laf bile soyleme iyi de deme kotu de deme farkina varacaksa kendi varsin onlar ne yaparsa yapsın kotu olmaz sen kotu olursun olmussunda iste sen ne kadar kendini hakli bulsanda kendi ailesi olunca bastan ses cikartmasalarda sonradan patlak veriyo erkek milleti insallah hayatiniz tekrar duzenine girer

Ben daha onceki konunuda okumustum. Bence esin seni seviyor ama buyuk baski altinda. Bak bebek istiyormussunuz Rabbim nasip etmiş ne guzel Onun emanetine iyi bakin.
Esinin ailesine Allah akil fikir versin onlarin ekmegine yag sürme. Sen pes etme onlar pes etsin onlar kabullensinler seni. Minik prensesin de sana yardimci olacak bu yolda. Yeterki sen guclu ol. Butun zorluklarin ustesinden gelirsin insallah.

Bebeğinizin geceleri üstünü örtüyor musunuz? Ben bu konuda çok muzdaribim, havalar serinledi diye içim içimi yiyor ama oğlum bugün sabah altına serdiğim çarşafı bile kafasına geçirmiş, ağlamasına uyandım. Bir kerede üstündeki battaniye yüzüne geçmişti o günden beri geceleri kalın giydiriyorum ama üstüne birşey örtmüyorum. içimde rahat etmiyor.

uyku tulumu almayi dusunuyorum ben bizimde tam tersi asagi gidiyo ustundekiler bi de kollari hep disarda iki yana uzatiyo simdilik uzun kollu filan giydiriyorum ustunu yine ortuyorum

bizim de az önce oldu, gündüz uykusunu yatağında yatırmıyorum, oturma odasında gözümün önünde uyutuyorum hem de aydınlık ve sesli ortamda gündüz uykusunu öğrensin istiyorum. kanepede uyurken, altına serdiğim ince battaniyesini çekiştirmiş yüzüne dolamış ağzına sokmaya çalışırken buldum yaramazı kış için de uyku tulumu düşünüyorum aslında , eller kollar iyice hareketlenince korkarım ben

bn de bugün bunu düşünmüştüm süt anne olunuyor acaba başkasının bebeğini emzirmek nasıl bir duygu olur diye
Cok farkli ve cok guzel bi duygu baska bir bebegi emzirmek, hic anne sutu almayan bi bebege kendi sutunu vefmis olmak insana iyi hissettiriyo cunku anne sutu gercekten cok kiymetli

uyku tulumu almayi dusunuyorum ben bizimde tam tersi asagi gidiyo ustundekiler bi de kollari hep disarda iki yana uzatiyo simdilik uzun kollu filan giydiriyorum ustunu yine ortuyorum

Dün bende baya bir baktım uyku tulumlarına bebeğin kollarını ve bacaklarını içine alan fermuarlı tulumlar var onları beğendim.

altına serdiğiniz çarşafı nasıl yüzüne geçirmiş yaramaz oğluşunuz :) kaç aylık oğlunuz, benim kızım 6 gün sonra 3 aylık olacak henüz öyle bir şey olmadı. eskiden battaniye örtüyordum 3-4 gündür yorgan örtüyorum.
bende gündüzleri yanımda kanepeye yatıyorum, gözümün önünde olsun istiyorum. yanında evi süpürüyorum uyanmıyor :)

dun gece bebisi uyutup uyudum bende tabi uyuttugumu sanmisim meger bizim kiz uyanmis babasi almis yatagindan 1 e kadar filan oynamislar sonrada uyutmus emmek icin uyandigimizda saat sabahin 6siydi ilk defa bu kadar uzun uyudu sonra emdi tekrar uyudu yine ilk defa araliksiz 9 a kadar baktim uyanmiyo aldim emzireyim dedim yine ilk defa 21 dk memede kaldi gun boyu cok sakindi kendi kendine uyudu gulucukler sacti esime sordum naptin bu kiza gece okuyup ufledin mi ne pamuk gibi olmus aman masallah diyim

bu arada aklıma geldi, benm bebeklik uyku tulumumu annemler getirmişti doğum yaptığımda :) ben doğduğumda babam yurtdışında çalışıyormuş, o getirmiş, çiçekli kız işi ama çok şirin onu mu giydirsem oğluşuma :) zaten bizimkiler de onu bana bornoz gibi kullanmışlar banyodan sonra ona sarıp kurulayıp emziriyormuş annem, sonra giydirip yatırıyormuş, bebeklik battaniyem de oğluma armağan olarak saklanmış :) becerebilirsem fotosunu koyayım buraya :)

Canim sunu unutma hic kimse bu dunyaya anne ve babasini secerek gelmiyo, dunyanin en kotu insani bile olsa annesini silip atamaz esin, cunku hrrkesin annesi kendine kiymetlidir ve laf edilsin istemez
Bence iyi yada kotu bi yorum yapma kayinvalidenle ilgili esine, bak ne guzel bi bebeginiz olmus yuvanizi yikmayin yok yere, lohusalik kari koca iliskisi acisindan da cok zor bi surec biz kadinlar kendimizi cok saliyoruz elimizde olmadan kendimize bakamiyoruz zamansizliktan, erkekler de dogalari geregi bencil olduklari icin sogumaya basliyolar bu surecte eslerinden
umarim sakince konusup sorunlarinizi halledersiniz ve yuvanizi yikmazsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…