- 13 Ağustos 2014
- 496
- 831
- 158
gerçek mi tüm bunlar?önce makarna su,sonra market alışverişi ve not ,ilginçArkadaslar benim hayatta olan tek akrabam amcam. Ailem ayni kazada vefat edince onun yaninda yasamaya basladim. Sonra da esimle evlendim. Onun merhametine asik olmustum. O da beni sevdi. Cok guzel anilarimiz var. Ama ikivtane düşük yaptim ve kocamin tavri degismeye basladi. Kayinvalidem de hep doldurdu. Bu kizin kusuru var ugrasma, hazir cocugu yok, kimsesi de yok basimiz agrimaz bosan gitsin dedi kac kere duydum. Esim birakmam dedi. Zaten sorun da esimdeydi. Ama söylemiyordu ailesine. Annesi ben hamile kaldigimi ogrenmemistim o zaman esime hakkimi helal etmem koyden bir kiz var tam senlik dedi ve bizim evde kiyamet koptu. Hepsini kapidan duydum. Sonra da annesiyle küstü ve hep beni sucladi. Bebek dogunca da bizim evde ogluna bak karina nasil zor bebek bakmak ben de seni o zorluklarla yeyistirdim.dedi abartili. Ondan sonra da esim annesiylebkuslugune beni suclamaya asagilamaya basladi. Tokat atti.bu arada alisveris yapmis kapicidan 30 dk once yolladi. Icine de ozur dilerim diye not yazmis