Evet internettede cok guzel seyler buldum kismet olursa yapicam hazirliklara baslayinca paylasirim sizinle deBen düşünüyorum ama yaparmiyim bilmiyorum çok güzel gerçekten insan hevesleniyor izmirde Kemeraltı çarşısında hem bindallilar hem de altı ay kinasi için hazırlanmış güzel şeyler var hamileyken görmüştüm
gunaydınlar anneler::)
benım yavrum su son 2-3 gundur sureklı basparmagını emıyor, besıgıne yatırdıgımda da o sekılde uykuya dalıyor, sızlerdede aynı durum var mı ? emzık falan almıyor emzık vermıyorum ama parmagını emmesı ne bılııyım olumsuz bır davranıs gıbı gelıyor, napsam acaba ?
Dokulmeye biliyor bizim akrabanin da oyle bi kizi var iki aylik ama sanki bir yasinda gibi saclari var dokulmemis hicSize bir sorum var. Arkadasim bu sabah dogum yapti. Kizi oldu, ensesinden bile uzun ve gur saclari var. O kadar uzun sacli bebeklerin saci 20 gune kadar dökülüp yenisi cikar mi, merak ettik
Size bir sorum var. Arkadasim bu sabah dogum yapti. Kizi oldu, ensesinden bile uzun ve gur saclari var. O kadar uzun sacli bebeklerin saci 20 gune kadar dökülüp yenisi cikar mi, merak ettik
ilk defa duydum ben 6 ay kinasiKiz annecikleri kizcelerinize 6 ay kinasi yapcaniz mi ben cok istiyorum hatta neler hazirlarim diye arastirmaya da basladim daha 2.5 ay var ama zaman cabuk geciyor ozellikle de bindalli istiyorum kendim giyemedim kizima ahtim var kac para olursa olsun alicam
aynen bende ılk defa duyuyorum.ilk defa duydum ben 6 ay kinasi
evet bırıde bana ole dedı, cocugu hep eme eme o parmagı ınce kalmıs. bende ıstemıyorum emmesını.Benimki de emiyor, dursuramiyorum. Buyuklerim de emmesin parmaklari ince kalir dedi. Offffff
Canim benim kızımda parmağını emiyor parmağını çıkartıp emzik veriyorum sinirlenip ağlıyor emzigi atıp tekrar parmagini emiyor emzik almıyor zaten maalesef emzik almayan bazı bebekler parmak emiyorgunaydınlar anneler::)
benım yavrum su son 2-3 gundur sureklı basparmagını emıyor, besıgıne yatırdıgımda da o sekılde uykuya dalıyor, sızlerdede aynı durum var mı ? emzık falan almıyor emzık vermıyorum ama parmagını emmesı ne bılııyım olumsuz bır davranıs gıbı gelıyor, napsam acaba ?
Bizim olmuştu, az olan göğsüne zorla o emdikçe artar. A memeyi artırmak için de onu sağ sık sık ki süt üretimi artsınaynen bende ılk defa duyuyorum.
evet bırıde bana ole dedı, cocugu hep eme eme o parmagı ınce kalmıs. bende ıstemıyorum emmesını.
kı ben emzık bıle vermedım alısmasın dıe ama sımdı nolcak bılmıyorum( hos bazen alıstırmadıgıma pısman olup agıza sıkıstırmaya calıstım ama bu seferde kendı almadı :)
bu arada tek gogsumude emmıyor 2 gundur, az gelen memeden emmıyor, hanı agzına dahı sokmuyor basıyor yaygarayı aglamaya baslıyor, hemen dıger gogsume cevırıyorum onu hemen alıyor, anlamadım nıe bole kı? aynı durumda olan annişler varmı acaba
Canim spiral taktirirlen cok agri oluyo mu?Bugün Doktora gittik, benim spiralden problem yokmuş rahim toplanmış iyi yani. Oğlumun huzursuzca elini emmesi de diş yüzündenmiş. Calgel diye bir jel verdi rahatlatması için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?