2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Evet internettede cok guzel seyler buldum kismet olursa yapicam hazirliklara baslayinca paylasirim sizinle de

gunaydınlar anneler::)
benım yavrum su son 2-3 gundur sureklı basparmagını emıyor, besıgıne yatırdıgımda da o sekılde uykuya dalıyor, sızlerdede aynı durum var mı ? emzık falan almıyor emzık vermıyorum ama parmagını emmesı ne bılııyım olumsuz bır davranıs gıbı gelıyor, napsam acaba ?

Benimki de emiyor, dursuramiyorum. Buyuklerim de emmesin parmaklari ince kalir dedi. Offffff

Size bir sorum var. Arkadasim bu sabah dogum yapti. Kizi oldu, ensesinden bile uzun ve gur saclari var. O kadar uzun sacli bebeklerin saci 20 gune kadar dökülüp yenisi cikar mi, merak ettik

Size bir sorum var. Arkadasim bu sabah dogum yapti. Kizi oldu, ensesinden bile uzun ve gur saclari var. O kadar uzun sacli bebeklerin saci 20 gune kadar dökülüp yenisi cikar mi, merak ettik
Dokulmeye biliyor bizim akrabanin da oyle bi kizi var iki aylik ama sanki bir yasinda gibi saclari var dokulmemis hic

Oglum uyansin da doktora gotureyim diye bekliyorum yanina uzandim. Uyku esnasinda hapsuruyor cok garibime gitti.

ilk defa duydum ben 6 ay kinasi

ilk defa duydum ben 6 ay kinasi
aynen bende ılk defa duyuyorum.
Benimki de emiyor, dursuramiyorum. Buyuklerim de emmesin parmaklari ince kalir dedi. Offffff
evet bırıde bana ole dedı, cocugu hep eme eme o parmagı ınce kalmıs. bende ıstemıyorum emmesını.
kı ben emzık bıle vermedım alısmasın dıe ama sımdı nolcak bılmıyorum( hos bazen alıstırmadıgıma pısman olup agıza sıkıstırmaya calıstım ama bu seferde kendı almadı :)
bu arada tek gogsumude emmıyor 2 gundur, az gelen memeden emmıyor, hanı agzına dahı sokmuyor basıyor yaygarayı aglamaya baslıyor, hemen dıger gogsume cevırıyorum onu hemen alıyor, anlamadım nıe bole kı? aynı durumda olan annişler varmı acaba

benim oğluş emzik alıyor da noluyor...yine de parmağını emmeye çalışıyor sürekli...hem de emziği atıyor parmağı alıyor ağzına ben de elini çıkarıyorum ağzından.. oynuyorum ,konuşuyorum derken yapmıyo..ama yine de unutmuyor tekrar ve tekrar

Altıncı ay kinasini bende yeni duyuyorum.
Bugün bi ablam dedi çocuk emzik emmezse parmağını emebilir diye ama ne kadar doğru bilmiyorum.
benimde az gelen memeden emmiyor ve çoğu zaman yaygarayi kopariyor.diger göğsünü verince hemen alıyor ama.

Son düzenleme:
Canim benim kızımda parmağını emiyor parmağını çıkartıp emzik veriyorum sinirlenip ağlıyor emzigi atıp tekrar parmagini emiyor emzik almıyor zaten maalesef emzik almayan bazı bebekler parmak emiyor

Bizim olmuştu, az olan göğsüne zorla o emdikçe artar. A memeyi artırmak için de onu sağ sık sık ki süt üretimi artsın

Kizimda çok saçlı doğdu ve hiç midem falanda yanmadi simsiyah ve gür saçlıydi babasının kopyasiydi halada dökülme olmadı tam tersine dahada uzuyor bugün 68 günlük sacinin önü uzadigindan küçük lastik tokalarla bağlıyorum iki tane çok tatlı oluyo

6 Ay kınası, kız çocuklarına yapılan, genelde Ege bölgesinde olmakla birlikte, birçok ilde de bilinen bir adet.
Kız bebek 6 aylık olduğunda, 6 ay kınası yapılır. Kına annesi, diğer adıyla bir cici anne olur. Bu cici anne kız bebeğe bir tepsi veya sepet hazırlar. Kılık kıyafet, bebeğin giyebileceği herşeyi alır, bebeği giydirir. Kına sahipleri de cici anneye birşeyler alırlar. Sonra kına günü hediyeler verilir, herkese kınalar dağıtılır. Ellerine ve ayaklarina kina yakiliyor anlamlari var ama bulamadim simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…